Dodaj do ulubionych

artroskopia

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.14, 19:52
czy ktoś ostatnio miał robiony ten zabieg w Tbg proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Re: artroskopia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.14, 09:54
      o atrroskopii w wykonaniu ordynatora oddzialu ortopedycznego napisano juz wiele. ogolnie mowiac nie polecam. jak chcesz dobrego lekarza jedz do Rudnej Malej k. Rzeszowa.
      Poszukaj sobie archiwalnych wypowiedzi na forum odnosnie ortopedow w Tbg
      • Gość: ja Re: artroskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 20:42
        Omijać z daleka!!!!!!!!!!!!
        • Gość: życzliwa Re: artroskopia IP: *.free.aero2.net.pl 05.03.14, 17:19
          z tego co slyszalam to jest bardzo dobrze...nie wiem skąd ta psychoza strachu?
          moja mama to miala w 2013r.,jej siostra rok wczesniej, a niedawno moja sasiadka.
          wszystkie sa zadowolone i nic nie spartaczono.a Co konkretnie chcesz wiedziec???

(nie kieruj sie zdaniem prostych ludzi ze np. w duzym miescie to jest lepiej,czy prywatnie czy w klinice,bo wypadki przy pracy czy nieprzewidziane powiklania zdarzc sie mogą kazdemu najlepszemu profesorowi).
    • Gość: wieśniak Re: artroskopia IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.14, 18:27
      Polecam zdecydowanie lek. Roberta Skorupę, który operację przeprowadza w Busku Zdroju, zaś przyjmuję prywatnie w Stopnicy (tylko nie pamiętam czy we wtorki czy środy), tel. 41 377 90 11
      Okoliczni ortopedzi nie godni nawet stetoskopu za nim nosić.
      • Gość: aga Re: artroskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 21:20
        Ja polecam dr.Pasierba z Rudnej Małej - miałam artroskopię za darmo na kase chorych - wszystko jak w najlepszym porządku - Tarnobrzeg omijać - mój mąż wcześniej ode mnie miał w Tbg i do zdrowia dochodził 3 m-ce, ja po miesiącu bylam już w pełni sprawna.
        • Gość: jacek Re: artroskopia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.03.14, 21:24
          dr. Pasierb jest OK. mojej mamie robil zabieg wymiany stawu kolanowego i teraz smiga az milo. Czego nie moge powiedziec o tarnobrzeskiej ortopedii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka