Dodaj do ulubionych

Kompletna korozja miasta

IP: *.play-internet.pl 02.09.14, 12:39
nadwisla24.pl/2014/09/02/o-jeziorze-tarnobrzeskim-w-miesieczniku-biznes-i-ekologia/
Obserwuj wątek
    • Gość: ........... Re: Kompletna korozja miasta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.09.14, 17:58
      - Miałem dość patrzenia na bardzo kosztowną i nieudolną promocję Jeziora w wykonaniu miejscowej władzy. Postanowiłem, że sam się tym zajmę i to za darmo. Nie powinniśmy marnotrawić publicznych pieniędzy na takie zbytki – mówi autor artykułu. Marcin Piasek

Szkoda by było Lata z Radiem, za jedyne 150 tys co roku z naszej kieszeni. To wcale nie tak dużo i stać nas na pewno...Ludzie, więcej sie bawić a mniej krytykowac !
      • Gość: rodowity Re: Kompletna korozja miasta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.09.14, 18:52
        albo jestes gimbusem i nie wiesz co piszesz, albo jestes klakierem mastalerza i piszesz co ci każe
        • Gość: lew Re: Kompletna korozja miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.14, 11:09
          Dyktator mocny tylko w gębie
    • Gość: ja Re: Kompletna korozja miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.14, 15:16
      Jedyny pomysł na budowę wokół jez. to jakieś pseudo osiedle dla bogatych a miało być tam moc atrakcji związanych z turystyką.. Marina OK ale to blokowisko co ma wspólnego z wypoczynkiem?! Weźta chłopaki i już kończta to "rządzenie"
      • Gość: .................. Re: Kompletna korozja miasta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.09.14, 17:28
        A czy twórca tego artykułu to przypadkiem nie ten sam pan co był na okresie próbnym w TARR i niestety okazał się mało kreatywny i nie przedłużono z nim umowy?.
        • Gość: możliwe Re: Kompletna korozja miasta IP: 212.160.75.* 04.09.14, 19:26
          Nie wiem, nie znam, ale z artykułu wynika, że kreatywny jest. Może był za bardzo? tak się też zdarza, że uwalają człowieka jak się wysunie przed szereg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka