Dodaj do ulubionych

Okłamali sąd!!!!

30.10.14, 22:34
prezes Wojciech Wąsik stwierdził w sądzie że zakończyło się już roznoszenie niecodziennika tarnobrzeskiego. Oszukał w ten sposób sąd chcąc uniknąć zakazu rozpowszechniania nieprawdziwych informacji!!!!!
to po prostu zakrawa na kpinę z wymiaru sprawiedliwości!!!!!!!
powinna być za to jakaś kara!!
i to ma być wiceprezydent Tarnobrzega? serio?!?! takiej władzy chcemy????
A pan kandydat Kiełb razem ze współkandydatami do walki o fotel chodzi z szyderczym uśmiechem od domu do domu i z rozbawieniem wręcza ludziom swoją gazetkę mówiąc że jest wyjątkowo cenna bo sąd zakazał jej rozpowszechniania!!!
Obserwuj wątek
    • e-ftalo Re: Okłamali sąd!!!! 30.10.14, 23:30
      To nie Pan Kiełb roznosi gazetę,tylko gazeta jest wydawana i dostarczana jako zwykła ulotka.A ulotki jak wiadomo przychodzą same i nie są zaadresowane,więc trudno nawet powiedzieć skąd pochodzą.Byćmoże niecodziennik został przejęty przez niezależne siły podziemne,tym samym nie jest już kontrolowany przez MMT.Wiadomo,w dobie internetu i nieograniczonego dostępu do informacji ,to treści które są cenzurowane i usuwane powracają ze zdwojoną siłą.Nic nie jest takie oczywiste jak sie niektórym wydaje
      • bart0sh Re: Okłamali sąd!!!! 31.10.14, 08:19
        A może to ludzie, sympatycy Mastalerza zebrali po kilka tu i ówdzie leżących egzemplarzy i roznoszą po mieście?
        • nordynka_2 Re: Okłamali sąd!!!! 31.10.14, 08:22
          no byc moze bo mastalerzowe ksiazki wyrzucili w las
          • koko1308 Re: Okłamali sąd!!!! 31.10.14, 11:00
            Jako zakazana przez sąd gazeta bije rekordy popularności i ludzie z rąk sobie wyrywają. Tak przynajmniej jest na Kopernika.(ale nie w rejonie bloku Kołka). Dwóch cwaniaczków nawet podobno zaczęło sprzedawać jako "gazetę podziemia walczącego".
            • nordynka_2 Re: Okłamali sąd!!!! 31.10.14, 13:31
              Bo nareszcie ktos odwazyl sie napisac jaki jest dotychczasowy prezydent. A co do samej gazety to poki sie wyrok nie uprawomocni to Kielb moze ja nosic. A jak zlozy apelacje to spokojnie moze nosic i czekac na wyrok drugiej instancji
              • koko1308 Re: Okłamali sąd!!!! 31.10.14, 14:03
                To sa normalnie jakies jaja! Pod biedronka koło placu targowego koleś sprzedawał facetowi za 10 zł!!!
                • e-ftalo Re: Okłamali sąd!!!! 31.10.14, 14:41
                  byćmoże nakład się kończy i trzeba będzie dodrukować.Ja mam w domu tylko 1 egzemplarz.Jak zabraknie ,mogę skserować. A z dodrukowaniem nie będzie problemu,bo na stronie MMT jest wersja pdf ,wszystkie niecodzienniki są dostępne
                  • koko1308 Re: Okłamali sąd!!!! 31.10.14, 14:55
                    Swietny pomysł na biznes szkoda tylko ze kampania trwa tak krótko.
                    • dynam.it59 Re: Okłamali sąd!!!! 31.10.14, 15:57
                      gdzie mozna dostac ta gazete?
                  • kasiatasama Re: Okłamali sąd!!!! 31.10.14, 15:58
                    tv.tarnobrzeg.pl/2014/10/konferencja-prasowa-rzekome-nieprawidlowosci-w-tppt/
                    i okazało się, że jest afera ale nie u Mastalerza, co na to tzw hemoroidy i ich nieliczni zwolennicy? co na to "niezależni" dziennikarze jak Piasek czy też prezesowa TVL?
                    • czasnajazz Re: Okłamali sąd!!!! 05.11.14, 10:39
                      Droga Kasiu... to, że M. pochwalił się publicznie, który ze specyfików jest skuteczny na tę jego dolegliwość nie oznacza, że jego przeciwnicy doświadczają tego samego dyskomfortu.

Być może... jeśli M. zechciałby się trochę poruszać i zrzuciłby nieco kilogramów, dolegliwość ustąpiłaby całkowicie - wówczas mógłby po prostu przedstawić dokumenty, które obaliłyby teorię (jak twierdzi) "spisku lotniczego"...

No więc jedyna osoba, kojarząca mi się z hemoroidami to właśnie M.

Gdyby M. miał nieco więcej godności i byłby transparentny wobec mieszkańców TBG, nie uciekałby do aż tak wyszukanych metafor... które to, nawiasem mówiąc, się nie udały...

Bo gdybyśmy zastanowili się, czym w życiu człowieka są hemoroidy i co jest powodem ich występowania, odkrylibyśmy szybko, że ta dolegliwość wynika ze specyfiki "prowadzenia się" w życiu - najogólniej mówiąc.

Oznacza to, że hemoroidami nie można się zarazić i nikt ich nikomu nie może ot tak podrzucić.
                      Idąc dalej - odkryjemy, że hemoroidy występują ale nie u wszystkich.

I jeśli M. chciał przekazać metaforycznie, kto jest jego żylakiem odbytu, to zrobił to niefortunnie dla samego siebie bo one mają swoje podłoże - upraszczając w tym przypadku; są wynikiem pewnych zaniechań ze strony prezydenta.

No więc zastanów się, z kim się identyfikujesz?
                      Z kimś, kto przyznaje się publicznie, że na skutek jego "pewnych zaniechań" doświadczył hemoroidów i serwuje im maść, która staje się symbolem jego "walki" o lepszego siebie?

Bo idąc tym tropem można stwierdzić:
                      Nie byłoby "hemoroidów" gdyby pan prowadził się lepiej - albo mówiąc wprost był lepszym prezydentem, dbał o miasto itd.

"Lepiej zapobiegać niż leczyć" - tego ów cierpiący niestety nie rozumie... Co upewnia mnie w przekonaniu, że nie powinien pełnić tak odpowiedzialnej funkcji w mieście.

Podsumowując:
                      Świadoma indolencja spowodowała powstanie hemoroidów, które nasz pacjent chce zaleczyć maścią - likwidując na chwilę skutek ale nie przyczynę.
      • ja-tarzan Re: Okłamali sąd!!!! 31.10.14, 16:25
        "To nie Pan Kiełb roznosi gazetę,tylko gazeta jest wydawana i dostarczana jako zwykła ulotka"

Roznosi, e-ftalo, własnoręcznie i własnonożnie.
        • nordynka_2 Re: Okłamali sąd!!!! 31.10.14, 21:00
          dynam.it59 wejdz sobie na strone www.mmtarnobrzeg.pl/ i tam w menu bedziesz mial Archiwum TN. Pobierzesz wszystkie numery bez problemu
        • e-ftalo Re: Okłamali sąd!!!! 01.11.14, 20:23
          @ ja-tarzan ,nie miałem jeszcze przyjemnośći roznoszenia,ale dla dobra miasta i dla wolności mediów w tym mieście,jestem gotów nawet roznosić ulotki,bo prawda powinna być nagłaśniane a nie te tylko fałszywe media,ogólnodostępne popierające prezydenta
          • liseeeek Re: Okłamali sąd!!!! 02.11.14, 20:22
            słyszałem że pozostałe egzemplarze niecodziennika około 10 000 sztuk, ma być zrzucane z samolotu aby lud mógł rozdzierać i wydzierać sobie z rąk. podobno pan wąsik lubi patrzeć jak lud się bije, jak leje się krew, jak jest walka na ulicach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka