Dodaj do ulubionych

Sprzedam soki ekologiczne

31.10.14, 18:55
Sprzedam soki tłoczone z moich jabłek, sad mało pryskany, wszystko zdrowe (piją go moje dzieci i jest ok) 5 litrów w cenie 15 zł. Na terenie miasta mogę dowieźć
Obserwuj wątek
    • czasnajazz Re: Sprzedam soki ekologiczne 05.11.14, 16:14
      Hej - jak są pakowane te soki ?
      :)
      • 345monika Re: Sprzedam soki ekologiczne 05.11.14, 20:43
        To jest taki worek 5 litrów z zaworkiem, taki albo podobny sok można kupić w sklepie 3litry z ok 13 zł, ale my te soki robimy sami z własnych jabłek. Zamknięty może leżeć naprawdę długo, jak się go otworzy może stać ok 2 tyg ale wiem z własnego doświadczenia że nam wystarcza na 2 dni- smak rewelacja
        • czasnajazz Re: Sprzedam soki ekologiczne 05.11.14, 20:55
          Mam jeszcze pytanie o producenta tych soków oraz o technologię napełniania - bo rozumiem, że opakowanie to "bag-in-box" - mogłabyś rzucić nieco światła na te kwestie?

Soki bez wody i cukru to świetna sprawa ale chciałbym mieć pewność, że w worku oprócz soku nie ma innych dodatków - dzięki za info zwrotne.

Cena jest mocno zachęcająca.
    • polak1706 Re: Sprzedam soki ekologiczne 05.11.14, 22:46
      Czy aby na pewno czysto je robisz?
      Oglądam często programy kulinarne i widzę brak podstawowej higieny. A to ręce nieumyte, a to łyżka oblizana i włożona z powrotem do garnka z żywnością, a to mięso wyrabiane na kotlety bądź sałatka mieszana jest rękami zamiast łyżką, a to dzieci w twarogu już gotowym się paprzą rękami... a potem to idzie na stół...fe!
      Rozumiem że wysoka temperatura choćby przy smażeniu zrobi swoje ale nie wszędzie ona jest no i "niesmak" po programie pozostaje .
      • 345monika Re: Sprzedam soki ekologiczne 06.11.14, 11:26
        Mój udział w produkcji soków jest taki, że zbieram jabłka i odwożę do firmy która zajmuje się tłoczeniem soków, moje ręcę więc pozostają poza ścisłą produkcją. Ja nie będę namawiać do zakupu bo ja mam z czego żyć, a ci którzy choć raz spróbowali tego soku maja już swoje zdanie, uważam, że te sklepowe soki choćby najlepszych firm dalekie są od smaku tego co my pijemy. Jeżeli chodzi o skład na pewno nie ma tam cukru i wody więc spokojnie. Ale jak napisałam wcześniej, nie jest to moje źródło dochodu, a jedynie jako matka malutkich dzieci mogę wyrazić swoje zdanie (widzę po swojej rodzinie i po znajomych) Pozdrawiam
        • czasnajazz Re: Sprzedam soki ekologiczne 06.11.14, 20:07
          Moniko - zadałem pytanie całkiem poważnie.
          Chciałbym wiedzieć tylko to, co powinienem - jeśli nie chcesz odpowiadać publicznie, to podaj proszę email lub jakikolwiek inny kontakt do siebie.

• 345monika Re: Sprzedam soki ekologiczne 07.11.14, 14:31
            Oczywiście bardzo proszę ewip11@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka