Dodaj do ulubionych

List Wiktora Stasiaka

14.11.14, 12:48
Szanowni Tarnobrzeżanie,

Tak jak Wy, mam już dość obłudy jakiej pełna jest tegoroczna kampania wyborcza! Wobec mnie kierowane są chamskie i wyssane z palca kłamstwa i pomówienia, których wyłącznym celem jest zdyskredytowanie mnie, jako jedynego kandydata mającego realne szanse na pokonanie Norberta Mastalerza.

Kończąca się kampania stała się polem do niewybrednych, bezpardonowych i brutalnych ataków oraz niejasnych tricków wyborczych. Ja tego nigdy nie akceptowałem i nigdy nie zaakceptuje! Moja kampania to rozmowy z mieszkańcami o Tarnobrzegu i rzeczywistych problemach, jakimi żyją ludzie. I dla dobra naszego miasta i Tarnobrzeżan gotów jestem współpracować z każdym, z wyjątkiem samego diabła! Trzymając się zaś zasad, jakimi kieruje się przez całe życie, będę piętnował i zwalczał wszelkie przejawy patologii i nieuczciwości w życiu społecznym.

Do ostatnich sekund kampanii wyborczej, z determinacją i wolą zwycięstwa w wyborach na Prezydenta Miasta, będę pracował na Wasze zaufanie.
Znacie mnie. Wiecie, że dotrzymuję słowa.
Proszę o Wasz głos!

Wiktor Stasiak
Obserwuj wątek
    • koko1308 Re: List Wiktora Stasiaka 14.11.14, 12:58
      Hmmm....zabrakło mi tylko w tym oświadczeniu jasnej deklaracji czy po drodze jest Panu z mastalerzem.
      Bardzo dyplomatycznie Pan sformułował swoje stanowisko w tej kwestii. No cóz, z wielkim żalem ale na wszelki wypadek na Pana nie zagłosuję.
    • e-ftalo Re: List Wiktora Stasiaka 14.11.14, 13:04
      Tylko wyborca Mastalerza jest skłonny szkalować jedynego poważnego konkurenta do fotela prezydenta.No taka prawda.Ci co zakładają te wątki ośmieszające Stasiaka,stawiające go w złym świetle są dziełem ludzi związanych z obecną władzą,lub sympatyzującymi.Tu nie ma rozmywania tematu,tylko jest sytuacja czarnobiała.Jeśli popierasz zmianę władzy nie opluwaj innych kandydatów,nawet jak twoja wyobraźnia podpowiada ci absurdalne pomysły.
      Odrobinę zaufania i dobrej wiary.
      Stasiak wystąpił w klipie wyborczym WYŁĄCZNIE jako dyrektor szpitala ,który popiera punkt pozyskiwania środków na jego finansowanie i nic więcej.
      • koko1308 Re: List Wiktora Stasiaka 14.11.14, 14:08
        e-ftalo, dasz głowę?
        • e-ftalo Re: List Wiktora Stasiaka 14.11.14, 14:42
          mogę się nawet założyć kto wygra wybory
          • kasiatasama Re: List Wiktora Stasiaka 14.11.14, 15:14
            przyjmuję zakład: stawiam na Mastalerza a Ty e-ftalo?
            • exkol Re: List Wiktora Stasiaka 14.11.14, 17:19
              Stawiam na Stasiaka choć nie jestem e-ftalo.
              • czasnajazz Re: List Wiktora Stasiaka 15.11.14, 10:32
                a ja liczę na to, że wygra Kiełb...
    • e-zybi Re: List Wiktora Stasiaka 14.11.14, 14:48
      Do końca tą szczerością nie jestem jednak przekonany, czas pokaże.
      • womeen2 Re: List Wiktora Stasiaka 14.11.14, 18:37
        i co,myślicie ze ten zaklamany ,manipulator Kiełb,nie ma żadnych szans????:)
        • e-ftalo Re: List Wiktora Stasiaka 14.11.14, 19:31
          Stasiak spokojnie wygra.Pytanie czy w pierwszej turze,pewnie zdobędzie przewagę,ale nie zdobędzie 50%.
          • te-be-g Re: List Wiktora Stasiaka 14.11.14, 19:39
            Wygra Kiełb, bo Stasiak za tydzień oddałby mecz walkowerem dla Mastalerza. Właśnie na to się zmówili !!!
            I Stasiak przecież za bardzo kojarzy się z władzą przed Mastalerzem, bo był tym drugim !!!
            • grzesiek.jk Re: List Wiktora Stasiaka 14.11.14, 20:41
              Po czym wnosisz? Skąd ta : "!!!!!" pewność o zmowie? Jest to dalece idąca konfabulacja... I w żadnym razie Stasiak nie kojarzy sie z Mastalerzem, a argument, że przed 4 laty był vice prezydentem raczej to potwierdza.
            • taurus2804 Re: List Wiktora Stasiaka 14.11.14, 20:53
              I po co te wykrzykniki? Krzyk i podniesiony głos świadczą o słabości i braku pewności co do racji, które się przedstawia.
              Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz, co do jak piszesz "walkowera dla Mastalerza". Zetknąłem się nie raz w swoim życiu z Wiktorem Stasiakiem poczynając od lat 80-tych w Siarkopolu i wiem, że nie należy do osób, które się "sprzedają" i za wszelką cenę chcą się przypodobać. To kwestia pewnych wartości, które się w życiu i którymi nigdy się nie kupczy. A co do skojarzeń, to każdemu różne rzeczy się mogą kojarzyć z wszystkim i z wszystkimi, a "działkę" którą miał W. Stasiak jako Zastępca Prezydenta wypełniał dobrze, skutecznie i przede wszystkim z poszanowaniem ludzi, zarówno tych którzy mu podlegali służbowo, jak i tych którzy byli w urzędzie raz na jakiś czas załatwiali tematy zawodowe.
              Szczerze życzę W. Stasiakowi wygranej, choć zdaję sobie sprawę, że nie będzie łatwo i różni dobrodzieje zechcą zdyskredytować go jako dobrego Kandydata na Prezydenta Miasta.
              • grzesiek.jk Re: List Wiktora Stasiaka 14.11.14, 21:29
                Podpisuję się pod w/w słowami w całości. Jedocześnie wyrazy szacunku i wdzięczności dla W. Stasiaka za spokojną, nieagresywną kampanię. Doceniam odwagę za występ w spocie kontrkandydata, obecnego włodarza - dla jednych kojarzącym się ze "zmową", dla mnie o profesjonalizmie w pełnieniu funkcji dyrektora tut. szpitala, bo nie zapominajmy, że póki co Stasiak nim jest.
                I ludzie otwórzcie oczy, bo prostolinijność, która jest niewątpliwie wielką zaletą Stasiaka, nie jest prostactwem o jaki był posądzany. Jest życzliwym, dobrym i otwartym na ludzi człowiekiem - wlasnie piastując urząd wiceprezydenta podczas poprzedniej kadencji dał temu wyraz. Opcja jest tylko jedna - STASIAK NA PREZYDENTA
    • fajna_dzieczyna Re: List Wiktora Stasiaka 14.11.14, 21:19
      To, że pokazuje się z Mastalerzem to o nim świadczy, że jest kandydatem ponad podziałami skłonnym do współpracy ze wszystkimi dla dobra miasta.
      Dla mnie jest to najlepszy kandydat ponad podziałami.
      Bo sztuką jest prawdziwa współpraca - a nie jak przez 4 lata mieliśmy tego przykład, arogancja wobec każdego kto śmiał mieć inne zdanie.
      Głosuję na Pana Stasiaka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka