lechowski51 10.02.15, 22:20 ponownie ogłasza,że się pomylił januszpalikot.natemat.pl/127909,przepraszam-za-bledy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 Bulwar kabotynów... 10.02.15, 22:39 A bo to on jeden? Chyba zapomniałeś o Korwin Mikkem, Kukizie, Braunie (Grzegorzu), Ogórku (jeszcze jeden!), Grodzkiej, że o niejakim, nie powiem nijakim, obrońcy ministrów z PO, Dudzie, Andrzeju, zresztą, nie wspomnę! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Kabotyn Palikot 11.02.15, 08:54 >>ponownie ogłasza,że się pomylił I zasługuje na wiekszy szacunek niż ci, co to do błędów przyznać sie nie potrafią, a raczej będą klepać tygodniami, byleby przed odpowiedzialnością za własne słowa uciec. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Kabotyn Palikot 11.02.15, 09:58 No wiem!.Tacy jak Ty szanuja takich kabotynów.Na szczęście jest juz was poniżej 1% Polaków.Oczywiście powiesz jak każdy lewak,że tylko krowa nie zmienia poglądów albo że kto nie był za młodu socjalistą,to na starość sie ześwini. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Kabotyn Palikot 11.02.15, 11:44 najwieksze poparcie J.P.mial jak z RP wchodzil do Sejmu.Potem .zaczal modzic ,zmieniac ,rozszerzac,przyjmowac nieodpowiednich ludzi i zmarnowal to poparcie,a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Kabotyn Palikot 11.02.15, 11:58 Mendzisz okrutnie. Wez tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Kabotyn Palikot 11.02.15, 13:18 Mendzi :supergify.pl/images/stories/pingwiny/ryby/winki/2124_animado.gif Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Kabotyn Palikot 11.02.15, 16:52 >>powiesz jak każdy lewak,że tylko krowa nie zmienia poglądów albo że kto nie był za młodu socjalistą,to na starość sie ześwini. Głupiego udajesz, czy nie rozumiesz prostych zdań. JA SZANUJĘ JEGO ODWAGĘ PRZYZNANIA SIĘ DO BŁĘDU. TO JEST TRADYCYJNIE MĘSKA CECHA. A NIE POCHWALAM POGLĄDY. Odpowiedz Link Zgłoś