Dodaj do ulubionych

Forum zdycha

31.03.15, 19:17
...to może to was zainteresuje?
Komorowski miał żywotny interes w zamiataniu tych spraw z powodu swoich powiązań z Wojskowymi Służbami Informacyjnymi. Nawiasem mówiąc, wywiad wojskowy w Polsce posiadał wiele prywatnych firm, nawet aż do 1990 roku. Wiele ciemnych interesów zostało przeprowadzonych podczas polskiej „terapii szokowej”, która była modelowym rozwiązaniem dla Rosji. Wszyscy wiemy, w jakim kierunku to poszło
wpolityce.pl/polityka/239277-wikileaks-ujawnia-korespondencje-nt-powiazan-komorowskiego-z-wsi-wiele-ciemnych-interesow-zostalo-przeprowadzonych-podczas-terapii-szokowej
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: Forum zdycha 31.03.15, 19:59
      Nas bardzo interesuje kiedy się stąd wyniesiesz?
    • genia50 Re: Forum zdycha 31.03.15, 20:12
      Nie widze oznak "zdychania" ludzie wciaz pisza.
    • wislocki12 Ręka rękę 31.03.15, 20:14
      ...to może to was zainteresuje?
      "Kandydat PiS na prezydenta dwukrotnie próbował ratować prezesurę grzegorza Biereckieho w Kasie Krajowej SKOK?" ;-))
      No cóż, ręka rękę myje... :-((
    • edekzgredek99 Re: Forum zdycha 31.03.15, 20:19
      Lechowski sam widzisz, że musisz odejść aby ratować życie tego forum. A teraz myj gary bo jak myjesz to nie mendzisz
    • wislocki12 Komorowski brzmi dumniej 31.03.15, 21:04
      Mimo wszystko wolę, aby prezydent RP miał nazwisko Komorowski, niż Duda! ;-))
      PS. Mam też nadzieję, że bardziej prostackiego nazwiska niż Wałęsa w poczcie polskich prezydentów już nie będzie...
      • americano2014 Re: Komorowski brzmi dumniej 31.03.15, 21:10
        No tak!.Wisłocki i jego kumple z IV Wydz SB głosuja nie na programy a na nazwiska
        • wislocki12 Duda... Nikodem? 31.03.15, 22:49
          Klechowski vel Americano, co Ty wiesz o IV Wydz., że o "moich kumplach" i... programach kandydatów na prezydenta nie wspomnę! ;-))
          PS. Jego Ekscelencja Duda? Nie żartuj! :-((
      • nem.eo Re: Komorowski brzmi dumniej 31.03.15, 21:28
        Duda to mi się kojarzy jedynie z pasztetówka z Biedronki.
    • genia50 Re: Forum zdycha 31.03.15, 21:40
      Program Dudy mi sie nie podoba,bo mam obawy ,ze rozwalilby cala gospodarke a inflacja by szalala.Wiecej wydalby na symbole,niz na realne potrzeby.Wprawdzie Prezydent niewiele moze,ale kto wie.
      • polak1706 Re: Forum zdycha 31.03.15, 22:39
        >Program Dudy mi sie nie podoba,bo mam obawy ,ze rozwalilby cala gospodarke <
        Gospodarka już jest rozwalona przez PO, Balcerowicza, WSI i POdobnych sukinsynów. PiS chce spróbować ją reanimować ale przy takich poglądach Polacy będą mieli to na co zasługują: spanie pod mostem i mycie się w kałuży. Prezydenta takiego na jakiego zasługujecie, nie interesującego się Polską i Polakami.
        To moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać.
        • wislocki12 Wolę Komorowskiego! 31.03.15, 23:04
          Mnie też!
          Nie bardzo tylko rozumiem, jak można rozwalić rozwaloną już gospodarkę i ma to uczynić PiS z Dudą na czele... ;-))
          PS. Skorzystam z łaskawego przyzwolenia i... nie zgodzę się z twoim zdaniem. ;-))
          PS2. Masz jakiś pozytywny plan? No tak, pewnie Korwin... Nie żartuj! ;-))
          • igruba Re: Wolę Komorowskiego! 31.03.15, 23:50
            Od ognia wojny i PIS-u uchroń nas Panie!

• smieszekleszek Re: Wolę Komorowskiego! 01.04.15, 00:11
              Co tam polityka,jak forum zdycha i znika. A mnie zdechł stary kocur przed chwilą jaka szkoda a był taki mądry jak Andrzej z S. Jutro od razu pogrzeb.
              • wislocki12 Kot też boże stworzenie... 01.04.15, 00:51
                Współczuję...
    • genia50 Re: Forum zdycha 01.04.15, 08:59
      Ciesze sie gdy czlowiek traktuje zwierze jak istote czujaca i dobrze sie z nim obchodzi.
      • smieszekleszek Re: Forum zdycha 01.04.15, 11:55
        Tak, tak, trochę trzeba wydać, ZUS nie wypłaca pogrzebowego.
    • edekzgredek99 Re: Forum zdycha 01.04.15, 12:46
      Nie dajmy zdechnac temu forum! Piszmy wiec co nam slina na klawiature przyniesie!
    • genia50 Re: Forum zdycha 01.04.15, 12:49
      I tak robie,tylko nie slinie,bo na BHP nie kazali moczyc klawiatury.
      • americano2014 Re: Forum zdycha 01.04.15, 14:46
        No i uaktywniłem zdychające forum.Poziom ten sam-żenujący!
        • smieszekleszek Re: Forum zdycha 01.04.15, 15:15
          americano2014 napisał(a):

> No i uaktywniłem zdychające forum.Poziom ten sam-żenujący!
          Żenujący to ty jesteś, ponieważ zapomniałeś jaki dziś dzień, czyli brak co humoru i polotu, dodatkowo masz urojenia maniakalne i nadal wklejasz.
          >
        • edekzgredek99 Re: Forum zdycha 01.04.15, 15:16
          Wracaj wiec do garow.
          • e-zyleta Re: Forum zdycha 01.04.15, 15:23
            Ten troll to taki americano, jak z koziej cip-i saksefon.
        • wislocki12 Błyskotliwy i... inteligentny? 01.04.15, 19:52
          No tak: "No i uaktywniłem zdychające forum.Poziom ten sam-żenujący!"
          I to jak błyskotliwie, że nie powiem, inteligentnie! ;-))
    • wislocki12 Klechowski zdycha? 01.04.15, 23:34
      Coraz Cię mniej na forum... ;-))
      • genia50 Re: Klechowski zdycha? 01.04.15, 23:57
        Jak ktos nagle nazywa siebie americano,to znaczy ,ze oddala sie az za morze,czyli duchowo oddala sie od Polski ,Europy ,czyli automatycznie od forum Tarnobrzeg.
        • wislocki12 Asertywność jeno... 02.04.15, 00:44
          Podejrzewam, że rzeczony Americano gdzieś zagubił całą swą byłą, jak podejrzewam, empatię, że o spolegliwości nie wspomnę, i... ostała się mu jeno asertywność, za wszelką cenę zresztą. :-((
          • americano2014 Re: Asertywność jeno... 02.04.15, 09:38
            Ty chłopie przeczytaj swoje jednozdaniowe forumowe POppisy.Jest w nich tylko agresja,zjadliwość i maniakalne krytykanctwo.Pokaż jeden swój wpis,gdy ludziom coś ciekawego zaproponowałeś,o czys bez jadu i cynizmu o czymś poinformowałeś?
            Posłuchaj w okresie Świąt,tego jak Mozart swoją muzyką chwalił Pana Boga,wycisz się....
            www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
            • genia50 Re: Asertywność jeno... 02.04.15, 11:03
              Americano,to tak jakbys w wiekszosci pisal o sobie.
              • edekzgredek99 Re: Asertywność jeno... 02.04.15, 12:35
                Gieniu dobrze mowisz. Jestes wielka!
            • wislocki12 Łapaj złodzieja 02.04.15, 13:00
              No tak, łapaj złodzieja! ;-))
              • ursi51 Re: Łapaj złodzieja 02.04.15, 13:22
                Szanowni forumowicze. Może byście wreszcie skończyli te ataki na Lechowskiego? Lechowski ma prawo głosić swoje poglądy, jak każdy z nas. Możemy się z nimi nie zgadzać, ale nie można tak niszczyć człowieka.
                • exbenek Re: Łapaj złodzieja 02.04.15, 13:32
                  Ursi - skoro lechowski vel americano ( że niby światowiec taki ) ma prawo wyzywać , jątrzyć ,kłamać , lżyć , pisać dyrdymały i popełniać na tym forum będy ( ortograficzne ,stylistyczne i merytoryczne ) to szanowni forumowicze maja takie samo prawo odpacać mu pięknym za nadobne - nie widzę w tym nic zdrożnego ,skoro ten troglodyta i nieuk (nie raz i nie dwa udowodnił to na tym forum - służę przykładami - na życzenie) ma kaprys być błaznem - to nie powinne(a)ś mieć wyrzutów do innych - zacznij od błazna ....
                  • exbenek Re: Łapaj złodzieja 02.04.15, 13:32
                    odpłacać miało być wyżej - :)
                  • wislocki12 Janus? 02.04.15, 20:33
                    Proponuję lekturę wpisów z ostatnich, powiedzmy, 5 lat sygnowanych przez Lechowskiego, Rzeszowskiego, że o Americano nie wspomnę! To ta sama osoba, niestety! :-((
                    • edekzgredek99 Re: Janus? 02.04.15, 21:17
                      Taka mendząca trójca. Dobrze, że teraz jest zajęty zmywaniem garów i nie ma czasu mendzić
            • wislocki12 Nie ma jak Mozart 02.04.15, 22:16
              Właśnie słucham Mozarta. IX Symfonię, zresztą, że o VI nie wspomnę... ;-))
              PS. Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka