Dodaj do ulubionych

Co z tym forum.

20.07.15, 20:13
Mam pytanie, głównie do palacza, wisłockiego i lechowskiego - dlaczego na forum lokalnym piszecie o polityce na szczeblu krajowym? Czy w tym mieście serio nic się nie dzieje?
Ciągle jestem tu nowy, ciągle poznaję miasto i ludzi, m.in. przez fora internetowe i jestem głęboko rozczarowany, tym co widzę w internecie. Pal licho poglądy, te każdy może mieć inne, tylko dlaczego na forum lokalnym!? Choćby na tym portalu, różnych grup poświęconych polityce krajowej jest kilkadziesiąt.
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Co z tym forum. 20.07.15, 20:20
      Czekam więc na Twój wątek poświęcony ważnym,lokalnym sprawom tarnobrzeskim.
      • wislocki12 Pozdrowienia z Mielca! 20.07.15, 20:23
        No tak, i to pisze facet zameldowany na stałe w Mielcu! ;-))
      • degustibusnon Re: Co z tym forum. 26.07.15, 01:20
        Kiedyś zapytałem o internet z TSM i pewne sprawy techniczne. Kilkanaście odpowiedzi, jedna merytoryczna, reszta to bluzgi i teksty typu ?chwalisz się??. Mało zachęcające.
    • wislocki12 Forum jak... Klechowski 20.07.15, 20:21
      Gdy odkryłem to forum, to klechowski już walczył z Ateistycznymi Dewotkami (sic!) i lewakami, że o POlakach nie wspomnę! I tak już zostało, niestety! :-((
    • palacz67 Re: Co z tym forum. 20.07.15, 20:51
      Witam, odpowiem za siebie. Masz rację, niepotrzebnie zakładam nowe wątki. Postaram się ograniczyć zakładanie nowych wątków i w ogóle rozmowy, bo więcej jest ataków na mnie niż życzliwości. Jest kilka życzliwych osób na tym forum i warto z Nimi rozmawiać. Sam musisz się przekonać, kogo mam na myśli. Dziękuję za zwrócenie mi uwagi, pozdrawiam i życzę udanego wieczoru.
      • mar1mar1 Re: Co z tym forum. 21.07.15, 17:09
        Wcale ale to wcale nie musisz się ograniczać z wątkami bo jakiś tam @cośtambuston ma takie widzimisię. Jak mu nie pasuje to niech nie włazi w wątki. Pretensje to niech zostawi dla siebie i swoich "gał" bo "widziały co czytały"!
        Choć w stosunku do wielonickowego trolla powinnaś dać sobie spokój. Odpisując karmisz czuba,podrzucając mu żer - NIGDY nie pozbędziecie się smrodu na forum!
        • edekzgredek99 Re: Co z tym forum. 21.07.15, 17:12
          A Ciebie zdecydowanie nie lubię
        • palacz67 Re: Co z tym forum. 21.07.15, 17:19
          Witaj, Mar, coraz bardziej widać, kto pisze pod kilkoma nickami, pozdrawiamy :-)
          Lubię szczerych ludzi, którzy mówią i piszą to, co czują. Dlatego nie mam pretensji do założyciela wątku.
        • degustibusnon Re: Co z tym forum. 26.07.15, 01:15
          Wiesz, nie pochodzę z TBG. Mieszkam tutaj od trochę ponad dwóch lat. Informacji na temat miasta, szukam m.in. na forach. Wcześniej mieszkałem w pewnym dużym mieście. Za każdym razem kiedy zmieniałem dzielnicę, pierwsze co robiłem, to zaglądałem do sieci. Zdarzały się dyskusje mniej, lub bardziej ogólne, ale porządek jakiś był i tematy rzadko kiedy wychodziły po za obręb danej dzielnicy, a co dopiero miasta.

W wątki ogólnokrajowe nie wchodzę, przynajmniej staram się, ale nie jest to takie łatwe, gdyż te stanowią większość. Widzę, że na tym forum udziela się regularnie kilka osób - może to jest przyczyną?

Co do mojego nicku, to kłania się słownik łaciny, albo przynajmniej któryś Kopalińskiego.
          • palacz67 Re: Co z tym forum. 26.07.15, 07:47
            Witam, tarnobrzeżanie to bardzo życzliwy, szczerzy i otwarci ludzie. Może na forum nie zawsze to zauważysz ale zrób tak, jak Ci doradził Polak. Poprzez to forum poznałam osobiście bardzo dużo życzliwych osób, większość niestety odeszła z tego forum, ale mam z Nimi kontakt telefoniczny i bywam czasem w ich domach. Nie zniechęcaj się. Co do tematów forum, to masz rację. Ja nie jestem z Tarnobrzegu, tylko z małej wioski. Utrzymuję do tej pory kontakt z osobami z Tarnobrzegu, które chodziły ze mną do liceum. Miałam łacinę i świetnie sobie z Nią radziłam, sama mi wchodziła do głowy. Niestety połowa klasy miała problemy z tym językiem. Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli.
            • ja-tarzan Re: Co z tym forum. 26.07.15, 10:13
              Jak na każdym chyba forum publicznym, na którym moderator, czy administrator istnieje jedynie z nazwy zdarza się, że aktywnie działają osoby sfrustrowane i żądne tego "hejtu", jak to obecnie nazywają.

Ale absolutnie nie należy budować opinii o mieszkańcach na podstawie forum, ludzie tu piszący mogą być z innych miejscowości, a i przede wszystkim patologia nie stanowi normy.
          • subiektyvvna Re: Co z tym forum. 26.07.15, 11:47
            degustibusnon

więcej merytoryki jest na tarnobrzeg.info ew. tubatarnobrzega.pl
    • genia50 Re: Co z tym forum. 20.07.15, 23:05
      Ci,,ktorzy lubia p.Palacz nie lubia mnie,a to z powodu roznicy pogladow.Ja nie jestem taka zla,ale z powodu pogladow nie naleze do tej grupy,ktora p.Palacz uznaje i okresla jako godna zaufania.
      • ursi51 Re: Co z tym forum. 20.07.15, 23:22
        A ja tam lubię Genię, Edka zgredka i Wisłockiego, z innego względu lubię i Palacza,mimo,ze mam z Palaczem diametralnie różne poglądy.
        • ursi51 Re: Co z tym forum. 20.07.15, 23:22
          Dobranoc.
        • wislocki12 Nawzajem 20.07.15, 23:35
          Wzajemne wyrazy sympatii! :-)
        • edekzgredek99 Re: Co z tym forum. 21.07.15, 16:40
          Ja Ciebie tez lubię. I pana Wisłockiego lubię. A lechowskiego nie cierpię
        • genia50 Re: Co z tym forum. 21.07.15, 19:05
          Ursi,dziekuje za mile slowa ja Cie tez lubie ,a takze p. Wislockiego i p.Edka ( choc to faceci i moze kobiecie nie wypada tego mowic ),oraz jeszcze pare innych osob,(oprocz wiadomo kogo).
          • edekzgredek99 Re: Co z tym forum. 21.07.15, 20:18
            Pani Geniu bardzo się cieszę i jest mi bardzo miło.
      • edekzgredek99 Re: Co z tym forum. 21.07.15, 16:39
        Ja panią bardzo lubię
    • polak1706 Re: Co z tym forum. 20.07.15, 23:52
      >Ciągle jestem tu nowy, ciągle poznaję miasto<
      wskocz na rower a miasto poznasz w 3 dni z detalami. Jak poznać "resztę" to już musisz pomyśleć.
      www.youtube.com/watch?v=1bjE-5bU-xs
      • wislocki12 Jak nie urok... 21.07.15, 00:06
        No tak, Klechowski poszedł spać, a... Polak1706 zaprasza na trasy rowerowe! ;-))
        • polak1706 Re: Jak nie urok... 21.07.15, 00:14
          Ktoś tu napisał że ciebie lubi? Żenada.
          • wislocki12 Żenada 21.07.15, 01:02
            Też się dziwię... ;-))
      • palacz67 Re: Co z tym forum. 21.07.15, 06:15
        Witam, dziękuję za to cudeńko, złotą piosenkę, nie znałam jej. Poproszę o więcej takich niespodzianek do porannej kawy:-) Przesyłam ciepłe pozdrowienia i życzę udanego, pogodnego dnia:-)
        • edekzgredek99 Re: Co z tym forum. 21.07.15, 16:38
          Aż mnie zemdliło z tych słodkości pani palacz.
          • e-zybi Re: Co z tym forum. 21.07.15, 19:05
            No tak! nadmiar słodkości przyprawia o mdłości, co gorsze...to krok do otyłości, niestety ;-)
            • genia50 Re: Co z tym forum. 21.07.15, 19:11
              E-zybi Ciebie tez lubie czytac i ogladac Twoje obrazki ,moze jakos przetrawisz te moje slowa,bo nie sa slodzeniem,tylko stwierdzeniem.
              • edekzgredek99 Re: Co z tym forum. 21.07.15, 20:21
                Muszę przyznać, że e-zybi okazał się fajnym facetem. I chyba go trochę lubię
                • giesiu79 Re: Co z tym forum. 21.07.15, 20:36
                  chyba Ci się coś pomyliło "genia50" Muszę przyznać, że e-zybi okazał się fajnym facetem.
                  • edekzgredek99 Re: Co z tym forum. 21.07.15, 20:39
                    Nic mi się nie pomyliło
            • subiektyvvna Re: Co z tym forum. 21.07.15, 20:35
              e-zybi :)

ojjj
              • giesiu79 Re: Co z tym forum. 21.07.15, 20:43
                czyżby "gender" oj podpadło się proboszczowi !
                • edekzgredek99 Re: Co z tym forum. 21.07.15, 21:23
                  oj nie nauczyli czytać ze zrozumieniem
                  • kolekcjonerkosci69 Re: Co z tym forum. 26.07.15, 22:33
                    A mnie kto lubi???no kto???bo ja Was lubię wszystkich oprócz tego ktorego imienia nie wolno wymieniac!!!!
                    • wislocki12 Drużyna piechoty zmechanizowanej 26.07.15, 23:29
                      Masz na myśli przedsiębiorcę z Mielca Leszka K.? Dlaczego nie wolno wymieniać? Skoro jednak wszyscy na tym forum występują pod nickami, to niech i jemu wolno będzie. W końcu ma tyle nicków, ile drużyna piechoty zmechanizowanej. Ale siłę ognia - raczej marną! ;-))
                      PS. Wszyscy Cię lubimy! Nie wiem tylko, co na to Klechowski...
                    • genia50 Re: Co z tym forum. 26.07.15, 23:37
                      Rzadko sie pojawiasz,wiec rzadko z Toba rozmawiamy,ale to nie znaczy,ze Cie nie lubimy.
                    • palacz67 Re: Co z tym forum. 27.07.15, 11:17
                      Po ilu piwach to napisałeś? :-) Pozdrawiam
                      Ps. Lubię ptasie mleczko:-)
                      • palacz67 Re: Co z tym forum. 27.07.15, 11:18
                        Wpis był do KK
                      • wislocki12 Jak lechowski... 27.07.15, 11:51
                        Poradź mu jeszcze pójść do psychiatry lub wziąć leki i będziesz jak... lechowski. :-)
                      • kolekcjonerkosci69 Re: Co z tym forum. 27.07.15, 22:34
                        Oj Danuś vel Palacz67...Akurat tu zaglądam bardzo rzadko,bo pracuje ciężko i jak już odchodze od kompa po całym dniu pracy fizycznej to nawet piwko nie smakuje...A zapytałem bo tak wszyscy sobie mówią,że sie lubią więc i ja chciałem wiedzieć. A ty kobieto akurat mnie nie lubisz bo troszkę Cie gnębię i jakoś mi nie po drodze Twoje akurat myślenie.Po za tym nie mam tyle wolnego czasu jak Ty i dlatego rzadko tu bywam i się wywewnętrzniam i kaski od gazety nie biorę....Ale życzę Ci szybkiego powrotu do pracy i zamrożenia wypłat dla nauczycieli przez kolejne 24m-ce.
                        • kolekcjonerkosci69 Re: Co z tym forum. 27.07.15, 22:38
                          AAA zapomniałbym....Dziękuję za "lubienie "wszystkim,prócz oczywiście tego którego imienia nie wolno wywoływać bo znowu spieprzy fajny wątek:(:(:( jak się właczy...
                        • palacz67 Do KK 28.07.15, 06:38
                          Ja już po dwóch tygodniach tęskniłam za pracą a ciężkiej pracy fizycznej na wsi mi nie brakuje. To nie ja wymyśliłam takie długie wakacje i to nie moja wina, że mam tyle wolnego. Masz rację, mam żal do Ciebie za oczernianie i wypisywanie głupot na mój temat dotyczące mojego zmarłego przyjaciela. Był starszym, dobrym i schorowanym człowiekiem. Jesteś złośliwy, to widać w Twoich wpisach. Na wszystko trzeba sobie zasłużyć, nawet na lubienie. Pozdrawiam i życzę więcej życzliwości do ludzi a wtedy świat wokół będzie piękniejszy.
                          Co do wypłaty- masz rację. Wystarczy mi tyle ile zarabiam, moja praca to moja pasja i powołanie. Za połowę pensji też bym pracowała, bo tu mnie Bóg posłał i jestem szczęśliwa w murach szkoły:-)
                          Ps. Dziękuję za odpowiedź na pytanie a Twoje kropki pozostawię bez odpowiedzi.
                          • wislocki12 Niech mu ziemia... 28.07.15, 12:25
                            Ciebie nie trzeba oczerniać, wystarczy, że sama o sobie piszesz. ;-))
                            PS. To lechowski umarł? Niech mu ziemia... :-((
                          • kolekcjonerkosci69 Re: Do KK 28.07.15, 22:51
                            A jakiego zmarłego przyjaciela oczerniałem? bo sobie nie przypominam.Możesz mi odświeżyć pamięć?
                            • palacz67 Re: Do KK 28.07.15, 22:55
                              Nie chcę już do tego wracać, jest to na pewno w necie, dobranoc.
                              • kolekcjonerkosci69 Re: Do KK 28.07.15, 23:03
                                No to nie wracaj i nie pisz jeśli nie potrafisz.Zachowujesz się jak w tym wierszyku z lat mojej młodości
                                A ja wiem nie powiem
                                kto za rogiem stoi....
                                Tylko oczywiście zmieniłbym troszkę dalszą część.
                                Więc życze dobrej,sexualnie udanej nocy.
                                • palacz67 Re: Do KK 28.07.15, 23:06
                                  Wiem i pamiętam, co napisałeś, dlatego mi z Tobą nie po drodze.
                                  • wislocki12 KK... 28.07.15, 23:13
                                    Mnie też skrót KK nie kojarzy się z kolekcjoneremkości... :-((
                                  • kolekcjonerkosci69 Re: Do KK 28.07.15, 23:16
                                    Zaczełaś zapewne sama,tak jak i w tym wątku.Bo dlaczego myślisz,że coś pisze po kilku piwach?Jest uszczypliwość z Twojej strony wiec czego oczekujesz?Miodku?
                                    No to daje miodku i caluska na zgodę w pietkę bo jak tam cmoknę,mąż nie będzie zazdrosny no i zakopywać go nie będę musiał.
                                    Dobranoc!!!
                                    • wislocki12 Forma firmy? 30.07.15, 00:35
                                      Na miejscu p. Danusi obraziłbym się i, nawet... nie odpowiedziałbym na twój bezczelny, skądinąd, post. :-)
                                      PS. Podejrzewam, że słaba forma firmy, co by to nie miało znaczyć, fatalnie odbija się na na poziomie kultury, szczególnie językowej, twoich postów, niestety! :-((
                                      PS2. Całuski w piętkę, zaś, proponuję zostawić w dyspozycji Szanownej Małżonki! :-))
                                      PS3. A najlepiej, to utop się... albo od razu zakop! ;-))
                                      • kolekcjonerkosci69 Re: Forma firmy? 02.08.15, 23:17
                                        No chłopie luzik...luzik.A o moje finanse się nie martw,chciałbyś tyle zarabiać ile ja płacę podatku.A moje posty skierowane do p.Palacz(bo imienia wymawiać nie wolno ,oglądałem Harego potera i tak mi się nasuwa )są tylko po to by tą kobietę rozweselić no i oczywiście uszczypnąć....
                                        • edekzgredek99 Re: Forma firmy? 04.08.15, 14:16
                                          A w co ja pan podszczypujesz, w doopcie czy cycuszka?
                        • ja-tarzan Re: Co z tym forum. 28.07.15, 09:23
                          >>Akurat tu zaglądam bardzo rzadko,bo pracuje ciężko i jak już odchodze od kompa po całym dniu pracy fizycznej to nawet piwko nie smakuje..

Albo miałeś pecha albo "nie chciało się nosić teczki, to trzeba nosić woreczki" ... czy jakoś tak ;)
                          • edekzgredek99 Re: Co z tym forum. 28.07.15, 09:59
                            Po tym kraju nie moga lazic same docenty, profesory i prezesy. Ktos musi wykopac row, wymienic uszczelke, wylac asfalt zebys mogl swoja doope wozic i upiec chlebek itp. Nalezy szanowac ludzi ktorzy pracuja fizycznie.
                            • ja-tarzan Re: Co z tym forum. 28.07.15, 10:23
                              >>Po tym kraju nie moga lazic same docenty, profesory i prezesy. Ktos musi wykopac row, wymienic uszczelke, wylac asfalt zebys mogl swoja doope wozic i upiec chlebek itp. Nalezy szanowac ludzi ktorzy pracuja fizycznie.

Oczywiście masz rację. Że potrzebujemy osób pracujących fizycznie i nalezy im się szacunek, jak każdemu. Żartobliwy wpis jest reakcją na "zazdrość" w stosunku do nauczycieli, którzy tradycyjnie mają za dużo pieniędzy i za dużo wolnego czasu.
                              • edekzgredek99 Re: Co z tym forum. 28.07.15, 10:27
                                Fakt pani palacz ma zdecydowanie zbyt duzo wolnego czasu nawet gdy pracuje ;)
                                • ja-tarzan Re: Co z tym forum. 28.07.15, 13:34
                                  >.Fakt pani palacz ma zdecydowanie zbyt duzo wolnego czasu nawet gdy pracuje ;)

Na całym świecie zawód nauczyciela wiąże się z dość długim okresem bez lekcji.

Walczysz z systemem? Sugerujesz, że rok szkolny powinien trwać 11,5 miesiąca?
                                  ... czy może chodzi po prostu o uprzykrzenie życia konkretnej osobie? ;)
                                  • wislocki12 To nie system... 30.07.15, 00:22
                                    W tej sytuacji proponuję, tak całkiem na spokojnie, zresztą, przeanalizować posty palacza pod kątem ich walorów intelektualnych, że o zdrowym rozsądku nie wspomnę, niestety, i... podjąć stosowne decyzje! :-))
                                    PS. To nie system, to gołębica, niestety! :-((
                                  • edekzgredek99 Re: Co z tym forum. 30.07.15, 07:58
                                    Z niczym nie walczę drogi panie ale musisz przyznać, że pani palacz jest wkurzająca. Publicznie dziękuje obcemu chłopu bo jej pomógł kupić gacie. Żenada i gimnazjada.
                                    • ja-tarzan Re: Co z tym forum. 30.07.15, 08:49
                                      >>Publicznie dziękuje obcemu chłopu bo jej pomógł kupić gacie. Żenada i gimnazjada.

Ja osobiście wolę się pośmiać z takich podziękowań niż czytać ciągle kanałową breję, którą się niektórzy forumowicze lubią obrzucać.
                                      • palacz67 Re: Co z tym forum. 30.07.15, 15:24
                                        Witaj, Tarzanie, mam do Ciebie prośbę. Nie rozmawiaj na mój temat ani z Edkiem ani z Wisłockim, no, chyba, że czujesz bardzo taką potrzebę, by wypowiedzieć swoje zdanie na mój temat:-) Zdecydowanie wolę, gdy ktoś piszący o mnie zwraca się w 1 osobie do mnie. Sam widzisz i czytasz, wiesz, jak się Oni zachowują wobec mnie. Wiem, że masz dobre intencje ale Twoja odpowiedź tylko ich "zmusza" niejako do dalszych komentarzy na mój temat. Nie interesuje mnie ich zdanie na mój temat.
                                        Ps. Zwróciłam Ci dziś z rana uwagę w innym wątku, bo przesadziłeś! Nie miałam czasu się rozpisywać, bo mamusia zadzwoniła i musiałam szybko pojechać do rodziców. Jeśli ja piszę o alkoholizmie czy papierosach, to nie znaczy, że mam z tym problem. Szanuj drugiego człowieka, bo nieładnie się zachowałeś. Pozdrawiam
                                        • ja-tarzan Re: Co z tym forum. 30.07.15, 16:15
                                          >>Witaj, Tarzanie, mam do Ciebie prośbę. Nie rozmawiaj na mój temat ani z Edkiem ani z Wisłockim, no, chyba, że czujesz bardzo taką potrzebę, by wypowiedzieć swoje zdanie na mój temat:-)

Droga Palacz, mój post nie dotyczył Ciebie, zwróć uwagę, że jest reakcją na czyjeś "żale" dotyczące Twoich postów.
                                          Wyraziłem zdanie, że nawet posty, które komuś mogą się wydawać śmieszne są po stokroć lepsze niż gnój, którym ludzie się tu obrzucają.

Gdybym chciał wyrazić swoje zdanie na temat Twojej wypowiedzi, to bym to bezpośrednio zrobił, jak to już raz czy dwa czyniłem.

Nikt nie musi zmuszać do komentarzy tych, co lubią sobie po prostu pitolić, cisza w takich sytuacjach powoduje to, że wątek jest zapchany tylko i wyłącznie bzdetami.
                                          Jedynie zamknięcie forum spowoduje odstąpienie.... lub odopwiednia moderacja, no ale forum tarnobrzeskie ma "opiekuna" tylko z nazwy.

>>s. Zwróciłam Ci dziś z rana uwagę w innym wątku, bo przesadziłeś! Nie miałam czasu się rozpisywać, bo mamusia zadzwoniła i musiałam szybko pojechać do rodziców. Jeśli ja piszę o alkoholizmie czy papierosach, to nie znaczy, że mam z tym problem. Szanuj drugiego człowieka, bo nieładnie się zachowałeś.

Mój post nie był skierowany do Ciebie, szanuj rozmówcę i czytaj uważnie to co pisze, szczególnie, gdy masz zamiar go za to ochrzanić ;)
                                          Zawsze cytuję słowa, do których się odnoszę, więc chyba nie trudno zauważyć do kogo "piję".
                                          ... no chyba, że Palacz to nie jest Twój jedyny nick ...
                                          • palacz67 Do Tarzana 30.07.15, 20:43
                                            Szczerze? Nie mam ochoty na dalszą rozmowę, pozdrawiam.
                                            • wislocki12 Fochy? 30.07.15, 21:03
                                              No tak, to już właściwie norma w kontaktach z Palaczem! ;-))
                                          • mar1mar1 Re: Co z tym forum. 31.07.15, 01:40
                                            Ci co sobie lubią "pitolić" to zwykłe trolle. Karmiąc takich debili (pisząc z nimi) sam przyczyniasz się do śmietniska na forum. No chyba że intelektualnie jesteś na tym samym poziomie i czujesz "katharsis" dyskutując z głupkami. Wtedy załóż sobie wątek, weź ze sobą wielonickowego trolla( w zasadzie sam przylezie) i piszcie ile lezie, nikt wam nie będzie przeszkadzał. W innym przypadku kiedy jesteś w "czyimś" wątku i ktoś prosi żeby nie dyskutować z głupkiem to chyba można to uszanować, prawda?
                                            Będzie porządek i po pewnym czasie smród wielonickowca zniknie. Tylko trzeba się powstrzymać. Tak trudno?
                                            • ja-tarzan Re: Co z tym forum. 31.07.15, 07:05
                                              >>Karmiąc takich debili (pisząc z nimi) sam przyczyniasz się do śmietniska na forum. No chyba że intelektualnie jesteś na tym samym poziomie i czujesz "katharsis" dyskutując z głupkami.

Gdy dyskutuję z nimi nie widzę żadnej w tym głupoty ... no i traktowany jestem kulturalnie.
                                              Nawet gdyby rozmowa nie była najmądrzejsza jest przyjemniejsza od rozmowy z inteligentnym chamem.

>>W innym przypadku kiedy jesteś w "czyimś" wątku i ktoś prosi żeby nie dyskutować z głupkiem to chyba można to uszanować, prawda?

A czy gdy ktoś prosi o zachowanie pewnego poziomu kultury i sposobu prowadzenia dyskusji, to można to uszanować?

... bądź łaskaw Marmarze nie pouczać mnie w kwestii manier.

Z Bogiem.
                                              • mar1mar1 Re: Co z tym forum. 31.07.15, 12:56
                                                Może "lubisz" być tak traktowany jak ci się wydaje. Inni co do traktowania mają odmienne zdanie. Można to uszanować? Pewnie tak. Nie widzę nic kulturalnego w złośliwości, głupocie i chamstwie rzeczonego trolla. No ale cóż masz prawo do tego żeby mieć swoje zdanie tylko szkoda że kosztem innych.
                                                • ja-tarzan Re: Co z tym forum. 31.07.15, 20:08
                                                  >.Nie widzę nic kulturalnego w złośliwości, głupocie i chamstwie rzeczonego trolla.

Ja również, tyle, że oczekuję, by krytykujący nie robił tego co krytykowany.
                                        • edekzgredek99 Re: Co z tym forum. 30.07.15, 17:15
                                          Bo mnie serce boli droga pani palacz jak sobie pomyślę, że tacy nauczyciele uczą nasze dzieci. Dawniej nauczyciel miał godność i klasę a teraz pitoli jakieś głupoty na forum o gaciach, nadwadze itp.
                                          • ja-tarzan Re: Co z tym forum. 30.07.15, 17:21
                                            Od zarania dziejów i najwięksi profesorowie lubili sobie pogawędzić o dupie Maryni.

... czy Ty bywasz tu na forum na wyżynach intelektualnej dysputy? ;)
                                            • edekzgredek99 Re: Co z tym forum. 31.07.15, 18:32
                                              Moze i lubili ale nie publicznie. Na forum publicznym zachowywali klase. A ja? No coz nie udaje lepszego niz jestem
                          • kolekcjonerkosci69 Re: Co z tym forum. 28.07.15, 22:58
                            Nie szanowny Panie Tarzanie.Mam kilku pracowników i żeby oni mogli utzrymać swoje rodziny zapi... z nimi równo jeśli trzeba.Pracuję od rana do wieczora,póżniej musze jeszcze zalatwic wszystko na nastepny dzien a jeszcze pozniej siedze robię oferty rozliczam wykonane prace.Ale ktoś taki jak Ty tego nie zrozumie.Zycze Ci prowadzenia własnej działalności,a nie siedzenia przy kompie i pieprzenia głupot.
                            Pozdrawiam
                            • wislocki12 Orka na ugorze? 28.07.15, 23:11
                              Każdy orze... ;-))
                            • ja-tarzan Re: Co z tym forum. 29.07.15, 07:13
                              >>Nie szanowny Panie Tarzanie.Mam kilku pracowników i żeby oni mogli utzrymać swoje rodziny zapi... z nimi równo jeśli trzeba.Pracuję od rana do wieczora,póżniej musze jeszcze zalatwic wszystko na nastepny dzien a jeszcze pozniej siedze robię oferty rozliczam wykonane prace.Ale ktoś taki jak Ty tego nie zrozumie.Zycze Ci prowadzenia własnej działalności,a nie siedzenia przy kompie i pieprzenia głupot.

Doskonale rozumiem, bo działam na własny rachunek. Teraz nie muszę zasuwać po 15 godzin na dobę, pracuję znacznie mniej ale doskonale pamiętam
                              Tyle, że nie ... jęczę i nie jęczałem z tego powodu. ;)

Pozdrawiam:)
                            • wislocki12 Czas na zmiany 30.07.15, 00:00
                              Proponuję pomyśleć o zmianie branży lub... inwestora! ;-))
                    • edekzgredek99 Re: Co z tym forum. 27.07.15, 12:47
                      Oswiadczam ze ja tez pana lubie
                      • wislocki12 Kochajmy się... 30.07.15, 00:03
                        Chyba nie wypada powtarzać się... ;-))
                      • kolekcjonerkosci69 Re: Co z tym forum. 30.07.15, 21:44
                        Dzieki ...od dziś będę zwracał się do Ciebie "Mistrzu"
                        No i tez rano dostalem telefon od mamusi i musialem jechać i dlatego nie mogłem wiecej napisać:):):) to taki sarkazm do wcześniejszego maila.
                        Pozdrawiam
                        • palacz67 Re: Co z tym forum. 30.07.15, 21:54
                          Odpozdrawiam
                          • wislocki12 Odpozdrawiam 30.07.15, 22:04
                            Pozwalam sobie tylko zauważyć, że Kolekcjoner K. zwrócił się był właśnie do Edwarda Z. O polaku, natomiast, 1706 zresztą, nikt nie wspomniał nawet, niestety! Mam wrażenie, że wkręcasz się na pokoje, co by to nie mogło znaczyć! ;-))
                          • palacz67 Re: Co z tym forum. 30.07.15, 22:07
                            dobranoc
                            • wislocki12 Jak to palacz... 30.07.15, 23:48
                              I to już wszystko? Szkoda, bo właśnie liczyłem na dłuższą inteligentną pogawędkę, jak to z palacz... No cóż, dobranoc!
                              • palacz67 Dla Wisłockiego 31.07.15, 22:22
                                od 3.12 do 3.19
                                www.youtube.com/watch?v=FlRBHgu_s-E
                                dobranoc:-)
                                • wislocki12 Gabi Gold? 31.07.15, 22:33
                                  Gabi Gold? Nie żartuj, a kto to jest... ;-))
                                  • edekzgredek99 Re: Gabi Gold? 02.08.15, 13:38
                                    O ile mnie moja skleroza nie myli to wielka czeska gwiazda dawno temu ostro lansowana przez Tadeusza Drozde. Jak to mowia szalu nie ma najwazniejsze ze w guscie pani palacz
    • e-zybi Re: Co z tym forum. 31.07.15, 05:47
      www.youtube.com/watch?v=M7WTl17akGc
      • palacz67 Re: Co z tym forum. 31.07.15, 07:36
        Witaj, Zybi, dzięki za piosenkę, kawa lepiej smakuje przy takim pięknym utworze. Córa była niedawno na ich koncercie. Pozdrawiam i życzę udanego dnia.
        • wislocki12 Argument 02.08.15, 23:07
          Przyznam, że argument z córką całkowicie mnie przekonał... ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka