Dodaj do ulubionych

Wisłocki number one

04.10.15, 15:52
Wzorem forum rzeszowskiego,gdzie dzielny wisłocki mnożył wątki na które nawet pies z kulawą nogą nie zareagował a tutaj nawt cham edek zgredek i analfabeta peres,utworzyłem specjalny wątek,dla upamiętnienia jego wytężonej pracy,tzn znaczy wklejek z jego obsesjami
forum.gazeta.pl/forum/w,329,158914573,158914573,Nie_lubi_Chopina_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,329,158871423,158871423,_To_oni_sami_prosza_o_spotkanie_.html
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Liczę na dalszą owocną współpracę 04.10.15, 21:28
      Serdecznie dziękuje za pomoc w propagowaniu moich wątpliwości:
      1. Muzyka Chopina dla każdego Polaka jest esencją polskości. Konkurs Chopinowski zdarza się w Polsce raz na pięć lat, a inauguracja roku akademickiego, nawet na UJ, odbywa się co rok. Pytanie, gdzie powinien być Pan Prezydent?
      2. Masz rację, Pan Prezydent otarł się, że tak powiem, o Wielkich... Siedział przy jednym stole, o zgrozo, z Putinem! Mógł nawet zażądać od Putina zwrotu wraku prezydenckiego tupolewa, ale... wolał pogadać ze Szczerskim!
      Pozostaję w nadziei na dalszą owocną współpracę! :-))
      • genia50 Re: Liczę na dalszą owocną współpracę 12.10.15, 21:57
        Prezydent byl na meczu pilkarskim naszej reprezentacji i w szatni,woli jednak pilke nozna niz muzyke Chopina.
    • edekzgredek99 Re: Wisłocki number one 05.10.15, 09:44
      Mielecki chamie lechowski! Odwal sie od mojej osoby, odwal sie od Tarnobrzezan i spadaj kury macac prymitywie jeden. To jest forum miasta Tarnobrzega wiec wracaj na swoje mieleckie.
    • exbenek Re: Wisłocki number one 05.10.15, 10:58
      Jeżeli ,za pisanie bredni na tym forum , stawiano by kamienie - to ty troglodyto byłbyś właścicielem kilku kamieniołomów. PISanie pod kilkoma nickami i udawanie "osób trzecich" to specjalność australopiteka z mielca. Specjalisty od kościoła ,ekonomii,górnictwa,nagniotków i pedałów w tym rowerowych.
      • lechowski51 Re: Wisłocki number one 09.10.15, 20:30
        Towarzyszu wisłocki upamietniam twoje złote myśli a raczej wklejki
        forum.gazeta.pl/forum/w,329,158954465,158954465,Jaroslaw_zbaw_nas_czyli_rece_opadaja_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,329,158963619,158963619,Zielinski_miedzy_Gomulka_a_Kaczynskim.html
        • palacz67 Do Lechowskiego 09.10.15, 20:55
          Daj se spokój, powiedz lepiej, czy jeździsz rowerkiem, czy znalazłeś juz prawdziwka w tym roku i jakiej muzyki ostatnio słuchasz. U mnie powiększyla się rodzinka, przyszła na świat urocza dziewczynka, pozdrawiam.
          • mar1mar1 Re: Do Lechowskiego 09.10.15, 21:13
            A gratulacje, gratulacje dla nowego członka rodzinki :)) Dużo zdrówka malutkiej życzymy i pozdrawiamy :))
            • palacz67 Do Mara 09.10.15, 21:17
              Dziękuję, dziękuję, pozdrawiam Was serdecznie:-)
              • wislocki12 Wielka radość... 09.10.15, 21:57
                "Wielka radość w domu Gucia..." ;-))
                PS. Gratulacje i życzenia! :-))
                PS. W takim wieku? No, no...
            • wislocki12 Członek? 10.10.15, 00:33
              No tak, jeszcze jedno życie uratowane... ;-))
        • wislocki12 Sie ciesze! 09.10.15, 21:53
          Cieszę się ogromnie, ze nadal upamiętniasz, jak piszesz, i mam nadzieję, że wspierasz moje myśli dotyczące:
          1) Jarosława Kaczyńskiego jako grabarza... premierowskiej kariery Beaty Szydło,
          2) Jarosława Zielińskiego jako brakującego ogniwa.... między Władysławem Gomułką a Jarosławem Kaczyńskim! ;-))
        • wislocki12 Obcesowo? 09.10.15, 23:07
          Mam wrażenie, że palacz potraktował Cię jakby obcesowo, pisząc:
          "Daj se spokój, powiedz lepiej, czy jeździsz rowerkiem, czy znalazłeś juz prawdziwka w tym roku i jakiej muzyki ostatnio słuchasz. U mnie powiększyla się rodzinka, przyszła na świat urocza dziewczynka, pozdrawiam." ;-))
          PS. Ja bym tego nie przepuścił! :-(
        • wislocki12 Dziękuje i liczę na dalsza współpracę 12.10.15, 23:10
          Przepraszam, nie zauważyłem.
          1. Ja też mam wątpliwości, co do dalszej kariery B. Szydło. Moim zdaniem desygnowanie Gowina, kompletnego dyletanta, zresztą, jest klasyczną prowokacją w stosunku do Kaczyńskiego! ;-))
          2. Naprawdę uważasz, że Zieliński nie jest brakującym ogniwem między PZPR a PiS?
          Dziękuje i liczę na dalsza współpracę. :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka