Dodaj do ulubionych

Prostak Rzepliński?

06.05.16, 06:37
Przeczytałem felieton o pożal się Boże sędzim TK Rzeplińskim Andrzeju i jemu podobnych i wygląda mi na to, że jest to typowy przedstawiciel III RP. Arogancja, buta a w jego przypadku również wygląd i zachowanie menela. Ten relikt epoki Jaruzelskiego chyba należy wziąć głodem, obniżyć ogromne apanaże, które biorą za nic to sami sobie pójdą.
kontrowersje.net/ojce_za_stodo_chodzi_y_ja_za_urz_dnika_jeste_ochroniarz_rzepli_ski
Obserwuj wątek
    • jk471 Re: Prostak Rzepliński? 06.05.16, 07:26
      Nie tylko prostak, przede wszystkim cwaniak sponsorowany przez żydowskiego grandziarza Sorosa.
      niepoprawni.pl/blog/aleszumm/kim-naprawde-jest-prof-andrzej-rzeplinski-rzeplinski-zhanbil-pamiec-bl-ks-jerzego
      • wislocki15 Re: Prostak Rzepliński? 06.05.16, 17:38
        Pasuje też w tym wątku opis różnych środowisk a głównie sędziowskiego:
        michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3642
        • wislocki12 Michalkiewicz czy... Pawłowski? 06.05.16, 23:45
          "Nic zatem dziwnego, że WSI podczas swojej oficjalnej działalności nie złapały ANI JEDNEGO szpiega."
          A Pawłowski?
          "Od 1964 współpracował z amerykańskim wywiadem CIA (pod pseudonimem „Paweł”). Zwerbowany podczas pobytu w USA, przekazywał Amerykanom głównie informacje personalne i towarzyskie o osobach z kręgów polityczno-wojskowych. W 1975 został w Polsce aresztowany pod zarzutem szpiegostwa na rzecz USA (według niego sam zgłosił fakt współpracy do polskich organów ścigania). 8 kwietnia 1976 został za to skazany na karę 25 lat więzienia, utratę praw publicznych na 10 lat i zdegradowanie do stopnia szeregowca (z majora). Po odbyciu 10 lat kary został zwolniony w drodze ułaskawienia, w ramach wymiany aresztowanych szpiegów pomiędzy CIA a KGB na moście Glienicke pomiędzy Poczdamem a Berlinem w 1985. Miał być wówczas „wymieniony” m.in. za Mariana Zacharskiego. Pawłowski zdecydował się jednak pozostać w Polsce." :-(
        • wislocki12 Habity i ornaty... 06.05.16, 23:55
          Michalkiewicz:
          "Jeśli ktoś domaga się szacunku, to najpierw musi sobie na niego zasłużyć, a do tego nie wystarczy niestety przebranie się w „głupi średniowieczny łach” - jak Oriana Fallaci nazwała muzułmańską burkę, w którą kazano jej się ubrać na audiencję u ajatollaha Chomeiniego. Nawiasem mówiąc, kiedy ajatollah ją zirytował, ściągnęła ją z siebie mówiąc: „zrywam z siebie ten głupi, średniowieczny łach!”
          Ciekawe, co sądziła pani Fallacci o habitach, że o sutannach i ornatach nawet już nie wspomnę! ;-))
          • e-zyleta Re: Habity i ornaty... 07.05.16, 00:23
            Brawo Panie Wisłocki 12, za ostatni wpis (post)
          • pamietamy3322 Re: Habity i ornaty... 07.05.16, 00:27
            No przeciez Orana to najwiekszy wrog lewactwa. wyczula walese i islam na odleglosc.
            • pamietamy3322 Re: Habity i ornaty... 07.05.16, 00:31
              Choćby to
              forum.gazeta.pl/forum/w,50,43941029,43941029,Oriana_Fallaci_Wrog_jest_wsrod_nas_.html
              blog.pclab.pl/TropicielFermentu/To.jest.wojna.obud%C5%BAcie.si%C4%99,648
              • pamietamy3322 Re: Habity i ornaty... 07.05.16, 00:32
                Albo to. Wislocki ty zydzie
                www.blogpowszechny.pl/2007/12/06/oriana-fallaci-ktos-musi-o-tym-powiedziec

• pamietamy3322 Re: Habity i ornaty... 07.05.16, 00:41
                  Miala wiecej jaj kobieta niz to cale spedalone lewactwo Europy.
                • wislocki12 Ortografia 07.05.16, 00:43
                  Jeżeli już, to proszę o zachowanie zasad ortografii języka polskiego i zwracanie się do mnie per "Ty Żydzie". ;-))
                  PS. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego jeden z forumowiczów wybrał sobie nick "polak1706"? :-((
            • wislocki12 Orana? 07.05.16, 00:36
              Może i masz rację, ale nie do końca rozumiem, co miałeś na myśli, pisząc o Fallacci "Orana"... :-((
    • exkol Re: Prostak Rzepliński? 06.05.16, 09:47
      PiSowi jest ciężko bo odrzuca wszystko co robiła poprzednia władza. Za poprzedniej władzy jak ktoś zaczynał być niewygodny to w piątek odwiedzał go "fachowiec", sekcja z kilka dni nic nie wykazywała, prokuratura stwierdzała brak udziału osób trzecich i było po sprawie. Następni się miarkowali a Jarosław Kaczyński wynajmował ochronę za ogromne pieniądze i udaje mu się na razie zachować życie. Może jednak nie wszystko co robiła PO+PSL było nieskuteczne?
      • genia50 Re: Prostak Rzepliński? 06.05.16, 10:50
        Widziałam pana Edka i mi się podobał,chociaż z odległości 2,3m.ale mam b.dobry wzrok.Poza tym podoba mi się to,że ma swoje lata a nie wcisnął sie poglądami w moherowy beret.
        • genia50 Re: Prostak Rzepliński? 06.05.16, 11:01
          Miało być w innym wątku,pardon.
    • edekzgredek99 Re: Prostak Rzepliński? 06.05.16, 10:42
      Ciekawym jak wacpan sie prezentujesz? Pewnie malo ciekawie
    • wislocki12 Smutno mi, Boże... 06.05.16, 12:02
      Kiedyś to się nazywało przemysłem pogardy... :-((
      • kl1945 Re: Smutno mi, Boże... 06.05.16, 13:53
        Co?
        • wislocki12 Jeszcze mi smutniej... 06.05.16, 21:23
          Jak to co? Przecież właśnie Matka kurki przebiła ojca Rydzyka, a Ty obu ich, razem wziętych... :-((
    • polak1706 Re: Prostak Rzepliński? 06.05.16, 17:22
      www.youtube.com/watch?v=5KJCTVq4IXM
      • wislocki12 Czy to prawda? 06.05.16, 21:39
        Czy to prawda, że pani Gójska-Hejke zdradzała męża z poległym na polu chwały prezesem IPN? ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka