Dodaj do ulubionych

Nawet rok nie minął...

24.10.16, 21:02
"Nieznacznie spadły notowania Andrzeja Dudy i Beaty Szydło, a co drugi ankietowany źle. 48 procent ankietowanych dobrze ocenia pracę prezydenta Andrzeja Dudy, co oznacza spadek o 3 punkty procentowe w porównaniu z poprzednim badaniem. Z kolei o 2 punkty procentowe wzrosła negatywna ocena jego pracy - z 39 na 41 procent. 11 procent pytanych nie potrafiło podjąć decyzji odnośnie tej oceny.
Nie poprawiła się także sytuacja premier Beaty Szydło. 44 procent pytanych oceniło pracę premier na plus. To o jeden punkt procentowy mniej, niż we wrześniu. Z kolei o 1 punkt procentowy wzrosła liczba osób niezadowolonych z poczynań premier. Podobnie, jak w wypadku Andrzeja Dudy, poziom niezdecydowanych osiągnął 11 procent." ;-(
Jeszcze nie minął rok... :-(

www.fakt.pl/wydarzenia/polska/nowy-sondaz-tak-oceniaja-dude-i-szydlo/61tn6yn
Obserwuj wątek
    • pamietamy3322 Re: Nawet rok nie minął... 24.10.16, 21:37
      Niech TNS da sondaż partii politycznych bo te od IBRIS są sfałszowane. Nowoczesna, która ma z 8% poparcia, mniej niż Kukiz w sondażach IBRIS urasta do rangi drugiej siły zagrażającej PiSowi. Nie wydaje Wam się dziwne, wszędzie są tylko sondaże IBRISu? Polskojęzyczne media płacą IBRISowi bo daje spreparowane sondaże.
      • pamietamy3322 Re: Nawet rok nie minął... 24.10.16, 21:39
        Znowu muszę Was oświecić. To jest tak, że sondażownia dostaje zlecenie od jakiś mediów i robi sondaż na zamówienie. Inaczej by zbankrutowała. Dlatego w polskojęzycznych mediach są tylko sondaże od IBRIS.
        • wislocki12 Sondaże, sondaże... 24.10.16, 21:44
          Ciekawe, czy równie namiętnie polemizowałbyś z wynikami sondaży, gdyby wyniki PiSu były wystarczająco wysokie... ;-)
          • pamietamy3322 Re: Sondaże, sondaże... 24.10.16, 21:51
            Ty przedstawiasz jakąś swoją alternatywną rzeczywistość jak polskojęzyczne media.
            • wislocki12 Niezalezna, TVP i Trwam 24.10.16, 21:59
              Nie wszyscy pasą się na Niezaleznej, TVP i Trwam... :-(
              • pamietamy3322 Re: Niezalezna, TVP i Trwam 24.10.16, 22:01
                Nie czytam Niezależnej. Ty tam buszujesz ciągle widać po linkach, które podajesz. Poza tym w ogóle nie oglądam TV.
                • pamietamy3322 Re: Niezalezna, TVP i Trwam 24.10.16, 22:02
                  Poza tym PiS to nie jest mój ideał i moja bajka. Ale lepszy diabeł niż lewactwo.
                  • pamietamy3322 Re: Niezalezna, TVP i Trwam 24.10.16, 22:03
                    I jak będzie potrzeba to i na PiS zagłosuje.
                    • wislocki12 Póki można 24.10.16, 22:05
                      Korzystaj póki jeszcze można wybierać... ;-)
                  • wislocki12 Lewica, lewactwo i... prof. Pawłowicz 24.10.16, 22:09
                    Myślę, że warto byłoby gdzieś dowiedzieć się, co to jest lewactwo, że o lewicy nawet już nie wspomnę. Ale to trudne jest, nawet prof. Pawłowicz nie jest w stanie tego pojąć... :-((
                • wislocki12 Skarbnica 24.10.16, 22:03
                  "Nasz Dziennik" jest skarbnicą wielu znaczących informacji. A linki biorę z Internetu! ;-)
    • genia50 Re: Nawet rok nie minął... 24.10.16, 21:40
      Jeśli chodzi o A.Dudę,to jest,a jakoby go nie było...
      • pamietamy3322 Re: Nawet rok nie minął... 24.10.16, 21:55
        Komorowski za to był. Siedział cichutko jak pod miotłą bo się bał , że afera na miliardy z Pro Civili się wyda.
        • wislocki12 Biją Murzynów 24.10.16, 21:57
          A u Was to bija Murzynów? ;-)))
      • kl1945 Re: Nawet rok nie minął... 25.10.16, 05:30
        Kto tu widzę ślepy i głuchy.
    • pamietamy3322 Re: Nawet rok nie minął... 24.10.16, 21:49
      To jest sondaż TNSu z kwietnia. Dobrze Szydło ocenia 42% Teraz pracę premier dobrze ocenia 44%. W kwietniu dobrze pracę Prezydenta oceniało 46%. Teraz 49%. Więc Wisłocki skończ kłamać. W następnych wyborach to może być pogrom lewactwa w Polsce.
      A to wachnięcie miedzy tym sondażem a wrześniowym 1% to jest nawet nie błąd statystyczny. Poparcie PiSu wręcz rośnie bo w kwietniu było pare procent mniej a to było na początku prawie zaraz po wyborach.

www.tvp.info/24992212/tns-polska-slabsze-oceny-prezydenta-dudy-i-premier-szydlo-wyzsze-poparcie-dla-rzadu
      • wislocki12 TVP 24.10.16, 21:56
        No tak, TVP Info. Dziękuję. Serdecznie zresztą! ;-))
        • pamietamy3322 Re: TVP 24.10.16, 21:58
          TNS robi te sondaże dobrze, zawsze im się sprawdzają. Bez względu dla kogo robią.A TVP ten sondaż tylko przedstawiło. Tak jak teraz Fakt.
          • pamietamy3322 Re: TVP 24.10.16, 22:00
            Tu masz sondaż TNS z sierpnia. Przedstawiła go TVN. Dobrze pracę rządu ocenia 46%
            www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/sondaz-tns-wzrasta-poparcie-dla-prezydenta-premier-i-rzadu,671454.html
            • wislocki12 Październik 24.10.16, 22:11
              Może i masz rację, ale... to było sierpniu! ;-)
              • pamietamy3322 Re: Październik 24.10.16, 22:14
                No ale teraz ma wyższą niż w sierpniu bo 49%. To są wachnięcia w granicach błędu statystycznego. PiS ma stale to samo wysokie poparcie :)
                • wislocki12 Ulice i komentarze 24.10.16, 23:13
                  Najlepiej to widać na ulicach i w komentarzach mediów zachodnich! ":-((
          • wislocki12 Kurskie sposoby 24.10.16, 22:01
            TVP to ma swoje kurskie sposoby na przedstawianie informacji. Rezygnuje np. z informacji niewygodnych... :-(
            • e-zybi Re: Kurskie sposoby 25.10.16, 05:57
              Ale to już było, kiedyś "media" przedstawiały też tylko dobre informacje ;-)
    • edekzgredek99 Re: Nawet rok nie minął... 25.10.16, 09:04
      A co sie pan tak martwisz ze kukielkom spada a niech spada ja tan sie ciesze ze glupi narod przeglada na oczy
      • retinger Re: Nawet rok nie minął... 25.10.16, 10:02
        "głupi naród" przejrzał na oczy, wybrał Andrzeja Dudę na Prezydenta, PiS z większością parlamentarną i to nie jest ostatnie słowo "głupiego narodu". Życzę zdrowia by dożył Pan kolejnych wyborów z podobnym wynikiem, choć myślę, że za 3 lata PiS + reszta będą mieć większość konstytucyjną, co daj Boże.
        • edekzgredek99 Re: Nawet rok nie minął... 25.10.16, 10:57
          Niech nas reka boska broni przed PiSem. Ja tak se mysle ze Pan Bog to se kimnal na chwile ale jak oka otworzy to zrobi z tym porzadek bo to co pisdzielce wyprawiaja to przechodzi ludzkie i boskie pojecie
    • retinger Re: Nawet rok nie minął... 25.10.16, 09:57
      Panie wislocki12, jest pan człowiekiem inteligentnym co z pewnością potwierdzą genia50 i Pan Edward. Próbuje Pan ekscytować wiernych wyznawców, że Prezydentowi i Pani Premier spada poparcie, w pierwszym przypadku 4 lata przed wyborami a w drugim 3 lata. Pamięta Pan, że poprzedni Prezydent, Boże się zlituj, miał poparcie ok. 70% i wg Michnika Adama miał przegrać wybory jeśli "po pijanemu na pasach przejedzie zakonnicę w ciąży". Jak się to skończyło wszyscy wiemy. Oczywiście spadające poparcie wg niektórych sondażowni koi skołatane serca również niektórych na tym forum, ale konkludując wieści, szczególnie z niemieckiej gazety dla Polaków nie mają większego znaczenia na przyszłe wyniki wyborów. Amen.
      • wislocki12 Nieznacznie 25.10.16, 12:08
        Nie bardzo mogę zrozumieć, skąd ta cała awantura, która sprowokowała Cię do trzech wejść na forum. Cytując Fakt" napisałem przecież wyraźnie "Nieznacznie spadły notowania Andrzeja Dudy i Beaty Szydło." Nieznacznie! ;-)
        PS Dziękuję za miłe słowa... :-)
        • wislocki12 Takich dwóch... 25.10.16, 12:11
          Przepraszam, dwóch. Pomyliłem wpis Edwarda Z. z twoim, niestety! :-(
          • retinger Re: Takich dwóch... 25.10.16, 15:19
            wislocki12 przeprasza, brawo.
            • e-zybi Re: Takich dwóch... 25.10.16, 15:57
              Sam pisałeś, że jest inteligentny więc skąd to zdziwienie i aplauz? ;-)
              • retinger Re: Takich dwóch... 25.10.16, 16:53
                Ty też jesteś inteligentny, wystarczy?
                • e-zybi Re: Takich dwóch... 25.10.16, 17:06
                  Dziękuję, nie mogę tego samego powiedzieć o Tobie, przykro mi. :-(
                  • retinger Re: Takich dwóch... 25.10.16, 18:50
                    Widzę e-zybi, że właściwie zrozumiałeś moją pochwałę. Czy na pewno?
                    • peres3 Re: Takich dwóch... 25.10.16, 19:51
                      PiSSiusiaki mają dwa zwoje mózgowe o inteligencji można zapomnieć ? co do e-zybi to wam brakuje około jednego wieku ! bo wy tkwicie w średniowieczu ! e-zybi to intelekt i inteligencja .
                • palacz67 Re: Takich dwóch... 25.10.16, 18:21
                  Witam, nie przejmuj się, Retingerze, pozdrawiam.
                  • retinger Re: Takich dwóch... 25.10.16, 18:49
                    Też Cię witam i pozdrawiam.
                    • wislocki12 Ja nie przepraszałem, ja wyjaśniałem... 25.10.16, 20:18
                      Przepraszam, ale ja nie przepraszałem, ja wyjaśniałem... Chociaż nawet nieznacznie, to już jest coś... Za rok będzie lepiej! ;-))
            • wislocki12 Literówki i przecinki 25.10.16, 20:22
              Zawsze przepraszam za literówki i przecinki... ;-))
    • wislocki12 Katastrofa 26.10.16, 13:43
      "Prof. Bogusław Grabowski: Ten rok to katastrofa
      "Super Express": - Minął rok rządów PiS. Jak pan go ocenia?
      Prof. Bogusław Grabowski: - Katastrofa.
      - Nie zanosi się na długą rozmowę...
      - Niech pan spojrzy na każdą politykę: gospodarczą, zagraniczną, wewnętrzną. Wszędzie problemy. Po roku Polska jest jeszcze bardziej skłócona, poirytowane są kobiety, celnicy, prawnicy, lekarze, wiele środowisk. Na arenie międzynarodowej walcząc z naszym wrogiem numer 1, PiS skłócił się z niemal wszystkimi ważnymi sojusznikami: USA, Francją, Niemcami. Deklarowany w exposé jako główny sojusznik - Wielka Brytania - opuszcza właśnie Unię Europejską. Spadamy w rankingach."
      Bez komentarza...

www.se.pl/wiadomosci/opinie/prof-boguslaw-grabowski-ten-rok-to-katastrofa_909309.html
      • edekzgredek99 Re: Katastrofa 26.10.16, 13:48
        Smutne to panie ale do pisdzielcow to panie nie dotrze bo to panie zaczadzone takie i jak nacpane. A bedzie panie jeszcze gorzej wspomnisz pan moje slowa
        • wislocki12 Najlepsi i najgorsi 26.10.16, 21:56
          "- Najlepsi i najgorsi ministrowie rządu Beaty Szydło?
          - Najgorsi to na jednym poziomie panowie Ziobro, Macierewicz i Waszczykowski. Najlepsza - minister Rafalska. Niektórzy dodają minister cyfryzacji Strężyńską, ale chyba dlatego, że właściwie nie wiedzą, co ona tam sobie robi."
          A Błaszczak i Zalewska? ;-)
      • e-zybi Re: Katastrofa 26.10.16, 14:21
        A jednak dostrzegam jeden plus całego zamieszania, wystarczy wziąć przykład z fakty.interia.pl/raporty/raport-imigranci-z-afryki/informacje/news-niemcy-zapomoga-na-4-zony-i-22-dzieci,nId,2296597 wykorzystać sprzyjający klimat w naszej polityce socjalnej (+500) i pieniądze szerokim strumieniem popłyną do portfela. Trafna decyzja to dobra inwestycja na przyszłość...;-))
        • pamietamy3322 Re: Katastrofa 26.10.16, 15:50
          Tylko u nas żadna kobieta Ci nie urodzi 22 dzieci. Oczywiście można byłoby mieszkać nawet z 5 kobietami i z żadną nie brać ślubu. Ale u nas jest inna kultura i te 5 kobiet na to nie pójdzie. Dlatego islamiści mają przewagę i zaleją Europę.
        • genia50 Re: Katastrofa 26.10.16, 17:16
          Już sobie wyobrażam,jak taki chłopina wygląda i się czuje.Pewnie zazdrości naszym,że żyją jak kawalerzy (u nich jak ktoś ma 1 żonę,to mówią ,że żyje beztrosko jak kawaler i go za to krytykują).
          • pamietamy3322 Re: Katastrofa 26.10.16, 18:53
            Śmieje się z głupich Europejczyków, że mu dają full kasy za darmo. Tam ojciec to tych dzieci nie widuje. W ogóle się nimi nie zajmuje. Lewactwo mu raj stworzyło. Ma kasę za darmo i 4 kobiety do seksu. One się zajmują domem i dziećmi a on tylko kasuje pieniądze.
            • pamietamy3322 Re: Katastrofa 26.10.16, 18:56
              A u nas musi zapier na jedną w większości przypadków brzydką poczwarkę. Do tego często starą. A arab ma 4, te co się zestarzały gotują, zajmują się domem itd a młode ma do łóżka. Leży, seksuje a głupi Niemcy mu płacą.
              • pamietamy3322 Re: Katastrofa 26.10.16, 19:07
                I jak to jest żeby Polak dostał tam socjal musi mieszkać w Niemczech 5 lat. A taki Abdul od razu ma i to podwójny.
                • wislocki12 Socjal 26.10.16, 20:47
                  I to jest cała ta różnica między Polakiem a Abdulem... Wiedziałem, że w gruncie rzeczy chodzi tylko o darmową kasę... ;-))
                  • pamietamy3322 Re: Socjal 26.10.16, 20:57
                    Dobrze, dobrze niech niemiaszki dalej płacą Abdulom, jeszcze więcej. Ja się śmieje z ich głupoty.
                    • pamietamy3322 Re: Socjal 26.10.16, 21:01
                      A Abdul nigdy biedny nie był. Jak miał w Syrii 4 żony to musiał być bardzo bogaty. Prosta arytmetyka. Jak jeden Abdul ma 4 żony to 3 Abdulów nie ma żadnej. A jest jeszcze gorzej bo tam się rodzi mniej dziewczynek. Często płody płci żeńskiej są usuwane albo nie leczy się dziewczynek.
                      • wislocki12 Jak żyć 26.10.16, 21:06
                        A najgorsze jest to, że Abdulom płacą, a Polakom każą pracować! Jak żyć, Panie Prezesie? :-((
                        • pamietamy3322 Re: Jak żyć 26.10.16, 21:12
                          Niech im dalej płacą. Tylko czekać aż się zacznie. Już zacieram ręce.
                          • pamietamy3322 Re: Jak żyć 26.10.16, 21:14
                            Te same obrazki co mamy w Syrii będą też na ulicach zachodnioeuropejskich krajów. I dobrze. Największy grzech to głupota ludzka.
                            • pamietamy3322 Re: Jak żyć 26.10.16, 21:18
                              Przyjdzie poczekać na to jeszcze 20-30 lat. Może 40. Aż demograficznie będzie ich więcej niż Niemców. Ale satysfakcja będzie tym większa. Oczywiście wcześniej coraz więcej zamachów, gwałtów. Jakieś wyżynanie w pomniejszym mieście. Wraz ze wzrostem populacji muzułmńskiej to będzie rosnąć.
                              • pamietamy3322 Re: Jak żyć 26.10.16, 21:19
                                Aż za te 30 czy 40 lat państwowo ,,pozbędą się" niewiernych Niemców zupełnie.:) Jak już będą większością demograficzną.
                                • wislocki12 Za płotem 26.10.16, 21:52
                                  Myślisz, że dożyjesz? Z muzułmanami za płotem? ;-)
                          • wislocki12 Dbre chęci 26.10.16, 21:30
                            Ciekawe, kiedy takim jak Ty zaczną płacić za... dobre chęci? ;-)
                            • pamietamy3322 Re: Dbre chęci 26.10.16, 21:33
                              Zresztą oni Niemcom mówią prosto w oczy co ich czeka. Śmieją im się w oczy.
                              www.youtube.com/watch?v=C6lx2lMqj1g
                              • wislocki12 Szczerość 26.10.16, 21:50
                                Szczerość to pozytywna cecha... ;-)
                      • genia50 Re: Socjal 26.10.16, 21:06
                        Ale tam ma obowiązki i musi je wypełniać,bo inaczej poskarżą się i zostanie ukarany.
                        P.S.Wygląda taki ktoś jak skrzypki,bo często jest wysuszony i wyczerpany.
                        • pamietamy3322 Re: Socjal 26.10.16, 21:08
                          On nie ma żadnych obowiązków.
                          • wislocki12 Produkcja bez sensu... 26.10.16, 21:32
                            Grunt, że Ty masz i... produkujesz się na forum, bez sensu, zresztą! ;-)
                            • pamietamy3322 Re: Produkcja bez sensu... 26.10.16, 21:40
                              Ja muszę intelektualnie pracować na swoje pieniądze a Abdul nic nie musi i ma 10 razy tyle. Do tego dają mu mieszkanie za friko albo 4 jak w tym przypadku.
                              • pamietamy3322 Re: Produkcja bez sensu... 26.10.16, 21:43
                                A jak Abdul nie ma rodziny. To dostaje za darmo 800 euro plus mieszkanie za friko, plus bony żywnościowe. I może sobie jeszcze ,,użyć" na Europejkach.
                              • wislocki12 7 26.10.16, 21:49
                                Oto lista siedmiu grzechów głównych:
                                1. pycha
                                2. chciwość
                                3. nieczystość
                                4. zazdrość
                                5. nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu
                                6. gniew
                                7. lenistwo
                                Zgadnij, który mam na myśli? ;-)
                                • pamietamy3322 Re: 7 26.10.16, 21:53
                                  To jest takie coś. Ze widzisz, że ktoś kogoś okłada do krwi. Starasz się mu powiedzieć, że źle robi , że tak się daje, że powinien coś z tym zrobić. A on wciąż i znowu daje się okładać. A w końcu mówisz a ch niech go nawet zatłucze jak jest taki głupi.
                                  • wislocki12 Jezus sie nazywał... 26.10.16, 21:58
                                    A był jeden taki, Jezus się nazywał, nawet drugi policzek kazał podkładać... ;-)
                        • edekzgredek99 Re: Socjal 27.10.16, 10:42
                          A ile trza miec kasy na te babskie fanaberie zyc sie pewnie chlopu nie chce zamiast piwko golnac po godzinach musi tyrac od switu do nocy a w nocy obowiazek spelniac az cztery razy
                          • wislocki12 Nie to co mnie... 27.10.16, 21:48
                            Takiemu to dobrze! ;-)
                          • pamietamy3322 Re: Socjal 27.10.16, 22:10
                            No Ci co mają żony koszmarki (brzydkie, grube , wiekowe) to dla nich to jest ,,obowiązek" Ja nie pisałem o tych nieszczęśnikach.
                            • pamietamy3322 Re: Socjal 27.10.16, 22:11
                              A takich to jest większość wiec... tak się może tym co tak mają albo obracają się wśród podstarzałych żulic wydawać.
                              • wislocki12 Wszystkie sa piękne... 27.10.16, 22:17
                                Nie ma brzydkich kobiet - czasem tylko wina brak... ;-)
                                • pamietamy3322 Re: Wszystkie sa piękne... 27.10.16, 22:18
                                  U mnie nie ma na to szans ja nawet po winie odróżniam, która ładna, a która kaszalot.
                                  • pamietamy3322 Re: Wszystkie sa piękne... 27.10.16, 22:24
                                    Ja też sobie mogę pierdzielić, że nie chciałbym mieszkać w willi tysiąc metrów kwadratowych na Madagaskarze. Ale tylko dlatego, że dla mnie to jakieś science fiction. Stare dziady tak mają z pięknymi kobietami chyba, że mają dużo, dużo kasy. Albo chociaż zwykłe dużo. A jak nie to najwyżej mogą sobie do Luny chodzić. Bo nawet w internecie na zabawę na kam żadna ich nie zechce. Bo panuję tam taki sam dobór jak w realu.
                                    • pamietamy3322 Re: Wszystkie sa piękne... 27.10.16, 22:29
                                      A w Lunie mógł mieć 70 lat i być bez zębów, wszystko jedno. Znam kilka zawodowych prostytutek z neta. Wiele opowiadają o swojej pracy. Dla nich seks to jest jak wysikanie się. Żadnych odczuć. To można pójść raz, zobaczyć a nie ciągle chodzić.
                                      • pamietamy3322 Re: Wszystkie sa piękne... 27.10.16, 22:33
                                        Z jedn ą pisałem to opowiadała, że jak przychodzi taki stary grzyb to zamyka oczy, wyobraża sobie, że np. sprząta kibel i patrzy żeby jak najszybciej skończył bo chce jej się rzygać.
                                        • wislocki12 Nawet po winie... 27.10.16, 22:41
                                          Zapewne nawet po winie niektórzy mężczyźni nie są piękni... :-(
                                    • pamietamy3322 Re: Wszystkie sa piękne... 27.10.16, 22:37
                                      A bym nawet powiedział, że w necie panuje dobór tylko pod kątem wyglądu. Tu nic innego się nie liczy , ile kto ma kasy, ile kto zarabia, czy kto ma bogatych rodziców. Czysty dobór naturalny. Jak u zwierząt. Najlepsze samce i samice mają najlepsze wzięcie.
                                      • pamietamy3322 Re: Wszystkie sa piękne... 27.10.16, 22:38
                                        Albo jakie ma perspektywy na przyszłość (czytaj money)
                                        • wislocki12 Szlachetność ducha 27.10.16, 22:42
                                          Też myślę, że kobiety powinny lecieć na szlachetność ducha! ;-)
                                          • pamietamy3322 Re: Szlachetność ducha 27.10.16, 22:52
                                            Szlachetność ducha też jest. Bo jest satysfakcja, że te tysiące kobiet wolałoby się pieprzyc z Tobą niż ze swoimi mężami. Poza tym w necie jest z jednym trochę jak w realu musi być super żeby przyciągać najładniejsze kobiety. Bo wiadomo, że kobieta nawet najbrzydsza wystarczy, że rozłoży nogi to w realu czy necie zawsze stado chętnych znajdzie. Może być najbrzydsza wystarczy żeby chętna była.
                                            • pamietamy3322 Re: Szlachetność ducha 27.10.16, 22:54
                                              Ja nawet kiedyś chodziłem do takiego baru gdzie była najbrzydsza barmanka w mieście. Straszny kaszalot. I jak goście popili to jej proponowali seks, na kolanach sadzali itd.
                                              • pamietamy3322 Re: Szlachetność ducha 27.10.16, 22:58
                                                Albo kiedyś siedzę na Placu Czerwonym koło Złotego Bażanta co tam te stare dziadki piją. I przechodzi taka laska ze 22 lata. Z twarzy brzydka, przy kości trochę. Po prostu brzydka. A te dziadki cmokały ,achały bo dla nich wystarczyło, że młoda była . to już piękna.
                                                • wislocki12 Brew 27.10.16, 23:13
                                                  A Tobie nawet brew, oczywiście, nie drgnęła! ;-)
                                            • pamietamy3322 Re: Szlachetność ducha 27.10.16, 23:20
                                              Kiedyś nawet pisałem z zakonnicą przed święceniami. Wymknęła się w nocy do pokoju z komputerem. Nie wierzyłem aż kamerę włączyła. Przeróżne historie ludzkie znam.
                                        • genia50 Re: Wszystkie sa piękne... 27.10.16, 22:59
                                          Na szczęście nie wszystkie kobiety są materialistkami,bo wtedy świat byłby o wiele gorszy.
                                          P.S.Mężczyżni też wykorzystują kobiety materialnie,zdarza się coraz więcej "tulipanów".
                                          • pamietamy3322 Re: Wszystkie sa piękne... 27.10.16, 23:15
                                            Znam taką sytuacje z autopsji. Pisałem z taką oszukaną nawet. To znaczy była bardzo brzydka. Bo nie wiesz kto do Ciebie zagada. Te brzydkie to od razu są ignorowane wiadomo. Ale u niej akurat zaciekawiła mnie jej historia. Bo była bardzo bogata, miała apartament w dużym mieście. Szczęśliwa i w ogóle bo jej narzeczony był pisała bardzo przystojny i w ogóle. No i kiedyś wraca z pracy no i naszła jak ten narzeczony kopuluje z jakąś panienką. Ten gość to jakaś szmata moim zdaniem. Po co z nią był jak mu się nie podobała? Tysiące mam takich historii. Może kiedyś książkę napisze? Przeróżnych historii.
                                            • wislocki12 Sukcesów 27.10.16, 23:19
                                              Obawiam się, że twoje występy na tym forum nie gwarantują raczej sukcesów literackich... ;-)
                                • pamietamy3322 Re: Wszystkie sa piękne... 27.10.16, 23:04
                                  A coś w tym jest i to dużo. Kobieta jak nie ma wzięcia to właśnie w knajpie powinna szukać.
                                  • pamietamy3322 Re: Wszystkie sa piękne... 27.10.16, 23:05
                                    Jak jest atrakcyjna a nie może nikogo poznać to w sumie też. Do knajpy a nie rozpaczać.
                                    • pamietamy3322 Re: Wszystkie sa piękne... 27.10.16, 23:07
                                      Większość facetów na ulicy się do kobiety nie odezwie. Bo się wstydzą po prostu. A w knajpie jak najbardziej.
                                      • wislocki12 Wstyd 27.10.16, 23:16
                                        Wstyd to nawet czasem pomaga. Ale knajpie to raczej rzadko...;-)
        • edekzgredek99 Re: Katastrofa 27.10.16, 10:38
          Panie badz pan powazny z jedna baba panie nie idzie wytrzymac a co dopiero z czterema toz by sie chlop w try miga z tego swiata zawinal
          • wislocki12 A żal... 27.10.16, 21:49
            I niejednemu to się przydarzyło... :-(
    • e-zybi Re: Wszystkie są piękne...na trzeźwo 28.10.16, 04:31
      @ pamietamy3322

A co mi tam...

Mówisz, że to taka gra??
      w barze można i się da!
      Na odwagę piwek kilka
      z kaszalota masz motylka.

A ja myślę miły panie
      że po piwkach ci nie st****.
      Gdy sen minie, a czar pryśnie
      chęci spełzną na zamyśle.

I co wtedy pocznie dama
      gdy gorąca...rozbuchana.
      Jak na trzeźwo cię nie bierze
      to rób dziury w żółtym serze.

Konkludując me wywody
      pustogłowie gdy człek młody.
      Z wiekiem przyjdzie mądrość...
      owa, (*) nie rządzi tylko głowa ;-))

(*) zenzura
      • edekzgredek99 Re: Wszystkie są piękne...na trzeźwo 28.10.16, 10:06
        Piknie zes mu pan dowalil ale piknie. Madryjal tu taki a to panie stary impotent gawedziarz jest. Na zywca panie to mu nawet nie drgnie a przed monitorem to taki madry i taki jurny a tylko w gebie panie mocny
        • pamietamy3322 Re: Wszystkie są piękne...na trzeźwo 28.10.16, 12:14
          Stary impotencie nie zazdrość.
          • pamietamy3322 Re: Wszystkie są piękne...na trzeźwo 28.10.16, 12:15
            Kup se viagre, jak Cie stać.
            • wislocki12 Viagra 28.10.16, 20:57
              "Jeszcze nie wieczór"
      • pamietamy3322 Re: Wszystkie są piękne...na trzeźwo 28.10.16, 12:12
        Musicie z żonką być zacnej urody skoro proponujecie swing małżeński parom po 70 bo młodsze Was nie chcą.
        • pamietamy3322 Re: Wszystkie są piękne...na trzeźwo 28.10.16, 12:19
          Jakbym chciał się wiązać i mieć takiego kaszalota jak ma 90% facetów na osiedlu. To jeszcze ten kaszalot by na mnie pracował i jeszcze by mnie utrzymywał na dobrym poziomie. A 90% facetów ma kaszaloty i jeszcze musi na nie tyrać.
          • pamietamy3322 Re: Wszystkie są piękne...na trzeźwo 28.10.16, 12:28
            Mi to by się nawet na miss polonie tyrać nie chciało. No chyba żebym miał z 50 tysięcy jako jakiś prezes z nadania politycznego za darmo. I ta kasa by mnie nic nie kosztowała, żadnego wysiłku. Co prawda korzystam taśmowo z ich ciał ale tylko tych pięknych. Biorę z kobiet ale tylko tych pięknych sam seks a resztę zostawiam innym.
            • wislocki12 Nie tylko seks... 28.10.16, 21:01
              "W człowieku wszystko powinno być piękne; i twarz, i ubranie, i dusza, i myśli." (Anton Czechow)
        • pamietamy3322 Re: Wszystkie są piękne...na trzeźwo 28.10.16, 12:25
          Ty geriatrofilu. Stare babcie Cie jarają.
        • e-zybi Re: Wszystkie są piękne...na trzeźwo 28.10.16, 13:32
          Czyżbyś zapomniał o lekach
          bo ciężka jest twoja mowa.
          Doopa ci oczy przesłoniła
          zaś głupotą trąci głowa... ;-))
          • pamietamy3322 Re: Wszystkie są piękne...na trzeźwo 28.10.16, 14:53
            Twoje wierszyki świadczą, że masz nierówno pod sufitem. Prawie każdy wielki poeta(Ty jesteś marnym) był czubem często jadącym na dopalaczach jak opium.
            • pamietamy3322 Re: Wszystkie są piękne...na trzeźwo 28.10.16, 14:55
              Poza tym to nie mnie coś boli tylko Ciebie. Bo to nie ja ciągle pisze pod Twoimi wpisami marnej jakości wierszyki.
              • pamietamy3322 Re: Wszystkie są piękne...na trzeźwo 28.10.16, 15:19
                W dobie polskiego romantyzmu. To Ci wszyscy poeci to byli suchotnikami. W wieku 30 lat ledwo chodzili i ciągle kaszleli. Byli narkomanami uzależnionymi od np. opium. Mieli urojenia na punkcie grubej, czerwoniastej wieśniaczki bo kojarzyła im się ze zdrowiem.
                • pamietamy3322 Re: Wszystkie są piękne...na trzeźwo 28.10.16, 15:21
                  Dopiero pozytywizm zamknął ten chory rozdział.
                  • wislocki12 Jego myśl 28.10.16, 21:09
                    "Jego myśl jest prosta, jak... praca, którą wykonuje." (podobno Z. Laskowik)
            • e-zybi Re: Wszystkie są piękne...na trzeźwo 28.10.16, 15:33
              Racz zauważyć, że ja nie jestem poetą i nawet nie kandyduję do tego miana. Twoje więc wywody mijają się z celem. W Tobie widzę dobry "materiał" do obróbki i go ciosam, ot wszystko ;-))
    • pamietamy3322 Re: Nawet rok nie minął... 30.10.16, 14:07
      Jak narazie PiS ma mój głos. Jak zobaczę, że żadna partia narodowa nie ma szans w wyborach to zagłosuje na PiS. Więc mają plus jeden bo ostatnio głosowałem na narodowców z list Kukiza.
      • e-zybi Re: Nawet rok nie minął... 30.10.16, 14:11
        Jesteś pewien, że nie zmienisz zdania?
      • wislocki12 Kręgosłup 30.10.16, 22:01
        To mi wygląda na słaby kręgosłup moralny... :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka