ex_po 10.12.16, 20:50 kontrowersje.net/komunistycznej_rewolucji_nie_b_dzie_nie_ma_kim_robi Czy na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genia50 Re: Rewolucji nie będzie 10.12.16, 20:56 Mam nadzieję,że jak będą łamać jeszcze bardziej demokratyczne prawa i wolność ludzi,kobiety traktować jak inkubatory bez prawa głosu, to sprzeciwy znowu się pojawią. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 11.12.16, 15:08 Słusznie! Demokracja w wydaniu PiSu jest BE! Najlepsza w wydaniu KODu POwców, Nowoczesnych i POdobnego szemranego środowiska: 1-www.youtube.com/watch?v=WKg5L7vto8M Trzeba PiS obalić, bo muszą wami rządzić tacy "spece" jak ci od afery gruntowej w Warszawie. Musicie skończyć na bruku aby docenić to co macie chociaż to niewiele 2-www.youtube.com/watch?v=7ZS-NN6sxps no a później to... już jakoś to będzie 3-www.youtube.com/watch?v=QBnxSMwOIFs 4-www.youtube.com/watch?v=YrR6QC7aUpk 13 grudnia marsze "KODowych patriotów". Idź może coś zwojujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jak dzieci... 11.12.16, 21:04 Przyznaj jednak, że widok zagubionych i bezbronnych jak dzieci Kaczyńskiego i Szydło pozbawionych stadka pochlebców to wielka rzecz! Nawet Brudziński nie pomógł, choć jak, zwykle stał za drzewem! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Rewolucji nie będzie 11.12.16, 21:09 Co bys robił jak by nie było You Tube? Myśle ze chlałbyś w brudnym barze, hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Rewolucji nie będzie 11.12.16, 21:18 Nie pisz tak do polaka 1706 bo znowu na mnie się to skrupi,tak jak poprzednio,gdy pisałam przecież tylko - o,matko! Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 10:42 Mam pytanie:czy kiedyś mieszkałeś w Mielcu a teraz przeniosłeś się do Tbg? Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 17:15 To było pytanie do polaka1706.Chyba,że odpowiadasz zamiast niego,bo znasz jego życiorys..? Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 17:26 Co ciebie obchodzi mój życiorys? Jesteś bezczelna! Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 17:35 Wg, najnowszych wpisów (drabinki) wyglądalo że pytanie dotyczy mnie. A jeśli chodzi o polaka to mógłbym wg. jego wypowiedzi, utworzyć jego ogólny rysopis i życiorys. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 17:51 Według drabinki to pytanie dotyczyło mnie "expercie" od portretów psychologicznych. Zajmijcie się sobą i swoją naiwnością. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 17:57 Dlaczego do Śmieszka zwracasz się grzeczniej niż do mnie?Przecież masz do nas obydwojga pretensje,to powinieneś nawtykać nam równo,bo jest równouprawnienie,więc nie powinnam być gorzej traktowana niż on. Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:06 Dlatego że on nie lubi płci żeńskiej, hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:21 Hi,hi. :Autor: Andrzej Węgrowicz Powiedzenie: Wart pałac Paca, a Pac pałaca, gdy powstawało, musiało mieć oddźwięk pozytywny. Wyrażało podziw dla walecznego patrioty i dobrego gospodarza. Inaczej niż dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:23 Przez pomyłkę nas pochwalił..... Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:28 Czyli nie przez pomyłkę?Wyraziłeś to w taki sposób bo jesteś nieśmiały? Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:42 Śmiały jest na forum, taki sobie stefek burczymucha,hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 17:37 Bezczelna nie jestem tylko ciekawa(kobieca cecha).Ale o życiorys nie pytam,ani o żadne szczegóły. Chcę tylko dociec czy nie jesteś spokrewniony (lub wręcz nim samym)z pewnym panem ,który kiedyś odnosił się do mnie podobnie jak Ty. P.S.Nie jestem jedyną kobietą na forum,która o coś pyta,przeglądałam forum i zauważyłam ,że kobiety bywają nawet ciekawskie,a nikt nie nazywa ich tak jak Ty mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:34 Myślę, że trudno liczyć na uprzejmość ze strony polaka, jest czasami gorsza od bezczelności ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kreacja, czy... kreatura 12.12.16, 20:59 Był kiedyś taki jeden na forum - Lechowski51. Kombatant, jak sam twierdził. Roznosił bibułę. Przy okazji sam czytał, za darmo, zresztą, np. Orwella. Złapali go i przesłuchiwali. Podobno w Krośnie. Bardzo to przeżył... Ciekawe, czy trafił na Piotrowicza? :-( PS Niektórzy twierdzą, że Polak1706 to jego kolejna kreacja, że nie powiem... kreatura! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Kreacja, czy... kreatura 13.12.16, 16:03 www.google.pl/search?q=kreatura&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiytIWYuPHQAhXBDCwKHTNHBIIQ_AUICCgB&biw=1280&bih=899 Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Kreacja, czy... kreatura 13.12.16, 17:02 Zapisałem się do "Zadrugi" hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 11.12.16, 23:15 No! Pewnie tak! www.youtube.com/watch?v=1cxwH-XgaSE Myślę, że cosik się będzie działo, jakieś wystąpienia UPAińców albo szmugiel broni do Reichu dla kolorowych. Wcześniej czy póxniej będziesz się bał :-( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 11.12.16, 23:16 No i... od marca Gruzini i UPAińcy będą prawdopodobnie mogli przybywać bez wiz do Eurokołchozu. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Do roboty 12.12.16, 00:07 Wreszcie będziesz mógł wstać z kolan i... pójść do roboty zamiast bez sensu pedałować po okolicach Mielca... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Do roboty 12.12.16, 09:53 Tak jak myślałem on cały czas pedałuje,hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 4-latka z Bałut była bita kilka dni 11.12.16, 21:17 " Zmarła. Kat powiedział, czym "podpadła". "Wstępne wyniki sekcji zwłok 4-letniej Oliwii zakatowanej we wtorek przez konkubenta matki Kamil S. wykazało „olbrzymią skalę obrażeń”. Dziecko było ofiarą długotrwałej, rażącej przemocy. - Podczas przesłuchania mężczyzna bez emocji przyznał, że bił Oliwię, a dzień przed jej śmiercią dusił ją, bo "często płakała i marudziła" - ujawniło RMF FM. Dostał już zarzut zabójstwa. W rękach policji znajduje się również ciężarna matka Oliwii." Polacy też wstają z kolan... :-(( www.fakt.pl/wydarzenia/polska/lodz/lodz-dusil-i-bil-4-letnia-oliwie-bo-plakala-33-letni-kamil-s-opowiedzial-jak-zabil/yyzk2df Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: 4-latka z Bałut była bita kilka dni 11.12.16, 22:37 Zabijają i męczą te dzieci.Niektórzy nienawidzą dzieci,ale je "wychowują",bo mają na nie pieniądze.To jest już coraz częstsze i dziwi mnie że wiele takiego bestialstwa wychodzi ,gdy już jest za póżno.A mamy niż demograficzny i dzieci powinny być hołubione i chronione. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Głupie żarty 11.12.16, 21:27 "Demokracja w wydaniu PiSu jest BE!" No tak, ubezwłasnowolnienie Trybunału Konstytucyjnego (organ konstytucyjny), negacja zasady trójpodziału władzy, inwigilacja obywateli, ustawa o zgromadzeniach, likwidacja gimnazjów... I Ty nazywasz to demokracją? Głupie żarty się Ciebie trzymają... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Głupie żarty 11.12.16, 21:30 Rewolucji nie będzie, Castro zmarł niedawno, no może polak coś wymyśli jak wypije mózgotrzepa,hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 15.12.16, 19:57 www.youtube.com/watch?v=DU1HzNFrILI Odpowiedz Link Zgłoś
znawcaznawca1918 Re: Rewolucji nie będzie 15.12.16, 21:00 Jak kobieta będzie żyła to w dużej mierze zależy od niej samej i partnera którego sobie wybierze. A nie od rządu. W takiej Anglii przemoc domowa mimo wszelkich laickich ustaw jest większa niż w Polsce. A w takiej Szwecji zadbali o to imigranci. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Rewolucja już była... 10.12.16, 21:22 "Okrągły stół oparł się o prostą regułę podziałów. Bierzemy pół na pół, wy sobie kapusie i „legendy” Solidarności weźcie władzę, my bierzemy banki, media, sądy, prokuraturę, stowarzyszenia literackie. O zerwaniu umowy nie mogło być mowy, bo przekazujący władzę mieli szafy wypełnione teczkami i w każdej chwili mogli tej atomowej broni użyć." Bracia Kaczyńscy, że o przedstawicielach EPiSkopatu nie wspomnę, też byli. Prezydent tysiąclecia zaś nawet do Magdalenki dotarł, a nawet z Wałęsą i Kwaśniewskim konferował! :-)) metrocafe.pl/metrocafe/1,145523,19647313,lech-kaczynski-na-tajnym-filmie-z-magdalenki.html Odpowiedz Link Zgłoś
ex_po Re: Rewolucja już była... 11.12.16, 07:40 Wygląda na to, że niektórzy zrozumieli swój błąd i odwrócili się od porozumień w Magdalence ale większość korzysta z nich pełną paszczą. PS. EPiSkopat, Twój ulubiony, jeszcze wtedy nie istniał. W konszachtach z komuchami brali przedstawiciele Episkopatu, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Rewolucja już była... 11.12.16, 10:35 Dotychczas nie wiedziałem że człowiek ma paszczę, a byłem przkonany że ta część ciała należy do zwierząt. Czyżby powstawała nowa nauka o budowie ciała ludzkiego :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wkład 11.12.16, 11:33 Przyznasz jednak, że niezależnie od tego, że bracia Kaczyńscy "zrozumieli swój błąd i odwrócili się od porozumień w Magdalence" to wnieśli oni spory wkład sukces Okrągłego Stołu! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Wkład 11.12.16, 12:09 To co przedstawiasz, to nie podlega żadnemu podważaniu że tak było i są na to dowody ( dokumenty), które o tym świadczą. Natomiast bracia bliźniacy odsunięci od władzy przez Lecha, zaczęli tworzyć nową historię Rzeczpospolitej. Dla mnie jest przykre to, że uwierzyli w to ludzie wykształceni, bo to że ludzie prości w to wierzą, to sie nawet nie dziwię, gdyż swoją drogą radio M. robi im wodę z mózgu a ta reszta która jest wykształcona kierowana jest czystym koniuktoralizmem politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
ursi51 Re: Wkład 12.12.16, 15:10 Były "elementy animalne", "ludzie gorszego sortu", teraz prezes zapowiada walkę z ludźmi prezentującymi "prymitywny darwinizm społeczny". Czy prezes swoimi wypowiedziami nie prowokuje wybuchów społecznych, bo ludzie mają dość pogardy grupy trzymającej władzę? Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Wkład 12.12.16, 16:00 Być może zamierzają uczyć inaczej biologii,stąd te wstawki o darwinizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Rewolucji nie będzie 13.12.16, 20:45 Dzisiaj jak przechodziłam koło zamku dzikowskiego (w Tbg),to słyszałam wystrzały. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 OT 13.12.16, 21:01 To pewnie były ćwiczenia obrony terytorialnej... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki15 Re: Rewolucji nie będzie 14.12.16, 17:35 Może to nie wystrzały tylko strzeliła Pani guma w reformach, sprawdzała Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Rewolucji nie będzie 14.12.16, 18:30 Mam majtki takie jak Doda,bo taka moda,a nie jakieś starodawne reformy. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 14.12.16, 19:57 Nie martw się genia o swojo cnotę pomimo tego, że nosisz stringi! www.defence24.pl/509924,artyleryjski-kontrakt-stulecia-podpisany-regina-za-46-mld-zl Odpowiedz Link Zgłoś
leszeksmieszek Re: Rewolucji nie będzie 14.12.16, 17:43 Pewnie Twoi towarzysze przestrzeliwali służbowe TT przed wyjazdem do Warszawy hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Rewolucji nie będzie 14.12.16, 18:28 Nie stać was na nic oryginalnego czy twórczego,tylko na przekręcanie i podszywanie się? Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Rewolucji nie będzie 14.12.16, 18:57 Informuję że śmieszekleszek jest jeden na tym forum, a leszeksmieszek to jest nowy nick Polaka vel zapisy, pamiętamy, fałszywy ogier, psychiatra stw. Odpowiedz Link Zgłoś
znawcaznawca1918 Re: Rewolucji nie będzie 14.12.16, 20:03 Już się Żydzi trzęsą ze strachu. ,,W rozmowie z "Polityką" małżeństwo wspólnie wyraża obawę, że taka polityka Trumpa może w najgorszym scenariuszu doprowadzić do rozbicia Unii Europejskiej i powrotu państw narodowych". wiadomosci.onet.pl/swiat/radoslaw-sikorski-jest-gorzej-niz-nawet-ja-prorokowalem/t86769d Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jakby minister... 14.12.16, 22:19 Naprawdę uważasz, że Waszczykowski to dobry minister spraw zagranicznych? Na razie słabo mu idzie... Już nawet marszałek senatu go wyręcza, np. w Białorusi... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
znawcaznawca1918 Re: Jakby minister... 15.12.16, 14:32 A ja coś pisałem o Waszczykowskim? Odpowiedz Link Zgłoś