Dodaj do ulubionych

Rewolucji nie będzie

10.12.16, 20:50
kontrowersje.net/komunistycznej_rewolucji_nie_b_dzie_nie_ma_kim_robi
Czy na pewno?
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Rewolucji nie będzie 10.12.16, 20:56
      Mam nadzieję,że jak będą łamać jeszcze bardziej demokratyczne prawa i wolność ludzi,kobiety traktować jak inkubatory bez prawa głosu, to sprzeciwy znowu się pojawią.
      • polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 11.12.16, 15:08
        Słusznie! Demokracja w wydaniu PiSu jest BE!
        Najlepsza w wydaniu KODu POwców, Nowoczesnych i POdobnego szemranego środowiska:
        1-www.youtube.com/watch?v=WKg5L7vto8M
        Trzeba PiS obalić, bo muszą wami rządzić tacy "spece" jak ci od afery gruntowej w Warszawie. Musicie skończyć na bruku aby docenić to co macie chociaż to niewiele
        2-www.youtube.com/watch?v=7ZS-NN6sxps
        no a później to... już jakoś to będzie
        3-www.youtube.com/watch?v=QBnxSMwOIFs
        4-www.youtube.com/watch?v=YrR6QC7aUpk
        13 grudnia marsze "KODowych patriotów". Idź może coś zwojujesz!
        • wislocki12 Jak dzieci... 11.12.16, 21:04
          Przyznaj jednak, że widok zagubionych i bezbronnych jak dzieci Kaczyńskiego i Szydło pozbawionych stadka pochlebców to wielka rzecz! Nawet Brudziński nie pomógł, choć jak, zwykle stał za drzewem! ;-)
        • smieszekleszek Re: Rewolucji nie będzie 11.12.16, 21:09
          Co bys robił jak by nie było You Tube? Myśle ze chlałbyś w brudnym barze, hi hi.
          • genia50 Re: Rewolucji nie będzie 11.12.16, 21:18
            Nie pisz tak do polaka 1706 bo znowu na mnie się to skrupi,tak jak poprzednio,gdy pisałam przecież tylko - o,matko!
            • polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 11.12.16, 23:17
              to nie było za: o,matko!
              • genia50 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 10:42
                Mam pytanie:czy kiedyś mieszkałeś w Mielcu a teraz przeniosłeś się do Tbg?
                • smieszekleszek Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 16:21
                  Nigdy.
                  • genia50 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 17:15
                    To było pytanie do polaka1706.Chyba,że odpowiadasz zamiast niego,bo znasz jego życiorys..?
                    • polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 17:26
                      Co ciebie obchodzi mój życiorys? Jesteś bezczelna!
                    • smieszekleszek Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 17:35
                      Wg, najnowszych wpisów (drabinki) wyglądalo że pytanie dotyczy mnie. A jeśli chodzi o polaka to mógłbym wg. jego wypowiedzi, utworzyć jego ogólny rysopis i życiorys.
                      • polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 17:51
                        Według drabinki to pytanie dotyczyło mnie "expercie" od portretów psychologicznych.
                        Zajmijcie się sobą i swoją naiwnością.
                        • genia50 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 17:57
                          Dlaczego do Śmieszka zwracasz się grzeczniej niż do mnie?Przecież masz do nas obydwojga pretensje,to powinieneś nawtykać nam równo,bo jest równouprawnienie,więc nie powinnam być gorzej traktowana niż on.
                          • smieszekleszek Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:06
                            Dlatego że on nie lubi płci żeńskiej, hi,hi.
                          • polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:12
                            Wart pac pałaca i...
                            • smieszekleszek Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:18
                              Może pacowa? Hi,hi.
                              • smieszekleszek Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:21
                                Hi,hi. :Autor: Andrzej Węgrowicz
                                Powiedzenie: Wart pałac Paca, a Pac pałaca, gdy powstawało, musiało mieć oddźwięk pozytywny. Wyrażało podziw dla walecznego patrioty i dobrego gospodarza. Inaczej niż dziś.
                                • genia50 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:23
                                  Przez pomyłkę nas pochwalił.....
                                  • polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:24
                                    Tak ci się zdaje!
                                    • genia50 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:28
                                      Czyli nie przez pomyłkę?Wyraziłeś to w taki sposób bo jesteś nieśmiały?
                                      • smieszekleszek Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:42
                                        Śmiały jest na forum, taki sobie stefek burczymucha,hi,hi.
                                  • genia50 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:25
                                    ...dobre i to -chciałam dodać.
                • polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 17:26
                  Jesteś bezczelna!
                  • genia50 Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 17:37
                    Bezczelna nie jestem tylko ciekawa(kobieca cecha).Ale o życiorys nie pytam,ani o żadne szczegóły. Chcę tylko dociec czy nie jesteś spokrewniony (lub wręcz nim samym)z pewnym panem ,który kiedyś odnosił się do mnie podobnie jak Ty.
                    P.S.Nie jestem jedyną kobietą na forum,która o coś pyta,przeglądałam forum i zauważyłam ,że kobiety bywają nawet ciekawskie,a nikt nie nazywa ich tak jak Ty mnie.
                    • e-zybi Re: Rewolucji nie będzie 12.12.16, 18:34
                      Myślę, że trudno liczyć na uprzejmość ze strony polaka, jest czasami gorsza od bezczelności ;-)
                    • wislocki12 Kreacja, czy... kreatura 12.12.16, 20:59
                      Był kiedyś taki jeden na forum - Lechowski51. Kombatant, jak sam twierdził. Roznosił bibułę. Przy okazji sam czytał, za darmo, zresztą, np. Orwella. Złapali go i przesłuchiwali. Podobno w Krośnie. Bardzo to przeżył... Ciekawe, czy trafił na Piotrowicza? :-(
                      PS Niektórzy twierdzą, że Polak1706 to jego kolejna kreacja, że nie powiem... kreatura! :-((
                      • polak1706 Re: Kreacja, czy... kreatura 13.12.16, 16:03
                        www.google.pl/search?q=kreatura&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiytIWYuPHQAhXBDCwKHTNHBIIQ_AUICCgB&biw=1280&bih=899
                        • palacz67 Re: Kreacja, czy... kreatura 13.12.16, 16:52
                          :-)
                        • smieszekleszek Re: Kreacja, czy... kreatura 13.12.16, 17:02
                          Zapisałem się do "Zadrugi" hi,hi.
                        • wislocki12 A jednak... 13.12.16, 21:05
                          Chyba zgodzę się z Tobą... ;-)
          • polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 11.12.16, 23:15
            No! Pewnie tak!
            www.youtube.com/watch?v=1cxwH-XgaSE
            Myślę, że cosik się będzie działo, jakieś wystąpienia UPAińców albo szmugiel broni do Reichu dla kolorowych. Wcześniej czy póxniej będziesz się bał :-(
          • polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 11.12.16, 23:16
            No i... od marca Gruzini i UPAińcy będą prawdopodobnie mogli przybywać bez wiz do Eurokołchozu.
            • wislocki12 Do roboty 12.12.16, 00:07
              Wreszcie będziesz mógł wstać z kolan i... pójść do roboty zamiast bez sensu pedałować po okolicach Mielca... ;-))
              • smieszekleszek Re: Do roboty 12.12.16, 09:53
                Tak jak myślałem on cały czas pedałuje,hi,hi.
        • wislocki12 4-latka z Bałut była bita kilka dni 11.12.16, 21:17
          " Zmarła. Kat powiedział, czym "podpadła".
          "Wstępne wyniki sekcji zwłok 4-letniej Oliwii zakatowanej we wtorek przez konkubenta matki Kamil S. wykazało „olbrzymią skalę obrażeń”. Dziecko było ofiarą długotrwałej, rażącej przemocy. - Podczas przesłuchania mężczyzna bez emocji przyznał, że bił Oliwię, a dzień przed jej śmiercią dusił ją, bo "często płakała i marudziła" - ujawniło RMF FM. Dostał już zarzut zabójstwa. W rękach policji znajduje się również ciężarna matka Oliwii."
          Polacy też wstają z kolan... :-((

www.fakt.pl/wydarzenia/polska/lodz/lodz-dusil-i-bil-4-letnia-oliwie-bo-plakala-33-letni-kamil-s-opowiedzial-jak-zabil/yyzk2df
          • genia50 Re: 4-latka z Bałut była bita kilka dni 11.12.16, 22:37
            Zabijają i męczą te dzieci.Niektórzy nienawidzą dzieci,ale je "wychowują",bo mają na nie pieniądze.To jest już coraz częstsze i dziwi mnie że wiele takiego bestialstwa wychodzi ,gdy już jest za póżno.A mamy niż demograficzny i dzieci powinny być hołubione i chronione.
        • wislocki12 Głupie żarty 11.12.16, 21:27
          "Demokracja w wydaniu PiSu jest BE!"
          No tak, ubezwłasnowolnienie Trybunału Konstytucyjnego (organ konstytucyjny), negacja zasady trójpodziału władzy, inwigilacja obywateli, ustawa o zgromadzeniach, likwidacja gimnazjów... I Ty nazywasz to demokracją? Głupie żarty się Ciebie trzymają... ;-))
          • smieszekleszek Re: Głupie żarty 11.12.16, 21:30
            Rewolucji nie będzie, Castro zmarł niedawno, no może polak coś wymyśli jak wypije mózgotrzepa,hi,hi.
      • polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 15.12.16, 19:57
        www.youtube.com/watch?v=DU1HzNFrILI
      • znawcaznawca1918 Re: Rewolucji nie będzie 15.12.16, 21:00
        Jak kobieta będzie żyła to w dużej mierze zależy od niej samej i partnera którego sobie wybierze. A nie od rządu. W takiej Anglii przemoc domowa mimo wszelkich laickich ustaw jest większa niż w Polsce. A w takiej Szwecji zadbali o to imigranci.
    • wislocki12 Rewolucja już była... 10.12.16, 21:22
      "Okrągły stół oparł się o prostą regułę podziałów. Bierzemy pół na pół, wy sobie kapusie i „legendy” Solidarności weźcie władzę, my bierzemy banki, media, sądy, prokuraturę, stowarzyszenia literackie. O zerwaniu umowy nie mogło być mowy, bo przekazujący władzę mieli szafy wypełnione teczkami i w każdej chwili mogli tej atomowej broni użyć."
      Bracia Kaczyńscy, że o przedstawicielach EPiSkopatu nie wspomnę, też byli. Prezydent tysiąclecia zaś nawet do Magdalenki dotarł, a nawet z Wałęsą i Kwaśniewskim konferował! :-))

metrocafe.pl/metrocafe/1,145523,19647313,lech-kaczynski-na-tajnym-filmie-z-magdalenki.html
      • ex_po Re: Rewolucja już była... 11.12.16, 07:40
        Wygląda na to, że niektórzy zrozumieli swój błąd i odwrócili się od porozumień w Magdalence ale większość korzysta z nich pełną paszczą.
        PS. EPiSkopat, Twój ulubiony, jeszcze wtedy nie istniał. W konszachtach z komuchami brali przedstawiciele Episkopatu, niestety.
        • e-zyleta Re: Rewolucja już była... 11.12.16, 10:35
          Dotychczas nie wiedziałem że człowiek ma paszczę, a byłem przkonany że ta część ciała należy do zwierząt. Czyżby powstawała nowa nauka o budowie ciała ludzkiego :-))
        • wislocki12 Wkład 11.12.16, 11:33
          Przyznasz jednak, że niezależnie od tego, że bracia Kaczyńscy "zrozumieli swój błąd i odwrócili się od porozumień w Magdalence" to wnieśli oni spory wkład sukces Okrągłego Stołu! ;-))
          • e-zyleta Re: Wkład 11.12.16, 12:09
            To co przedstawiasz, to nie podlega żadnemu podważaniu że tak było i są na to dowody ( dokumenty), które o tym świadczą. Natomiast bracia bliźniacy odsunięci od władzy przez Lecha, zaczęli tworzyć nową historię Rzeczpospolitej. Dla mnie jest przykre to, że uwierzyli w to ludzie wykształceni, bo to że ludzie prości w to wierzą, to sie nawet nie dziwię, gdyż swoją drogą radio M. robi im wodę z mózgu a ta reszta która jest wykształcona kierowana jest czystym koniuktoralizmem politycznym.
            • ursi51 Re: Wkład 12.12.16, 15:10
              Były "elementy animalne", "ludzie gorszego sortu", teraz prezes zapowiada walkę z ludźmi prezentującymi "prymitywny darwinizm społeczny". Czy prezes swoimi wypowiedziami nie prowokuje wybuchów społecznych, bo ludzie mają dość pogardy grupy trzymającej władzę?
              • genia50 Re: Wkład 12.12.16, 16:00
                Być może zamierzają uczyć inaczej biologii,stąd te wstawki o darwinizmie.
    • genia50 Re: Rewolucji nie będzie 13.12.16, 20:45
      Dzisiaj jak przechodziłam koło zamku dzikowskiego (w Tbg),to słyszałam wystrzały.
      • wislocki12 OT 13.12.16, 21:01
        To pewnie były ćwiczenia obrony terytorialnej... ;-)
      • wislocki15 Re: Rewolucji nie będzie 14.12.16, 17:35
        Może to nie wystrzały tylko strzeliła Pani guma w reformach, sprawdzała Pani?
        • genia50 Re: Rewolucji nie będzie 14.12.16, 18:30
          Mam majtki takie jak Doda,bo taka moda,a nie jakieś starodawne reformy.
          • wislocki15 Re: Rewolucji nie będzie 14.12.16, 18:33
            Naprawdę?
          • polak1706 Re: Rewolucji nie będzie 14.12.16, 19:57
            Nie martw się genia o swojo cnotę pomimo tego, że nosisz stringi!
            www.defence24.pl/509924,artyleryjski-kontrakt-stulecia-podpisany-regina-za-46-mld-zl
      • leszeksmieszek Re: Rewolucji nie będzie 14.12.16, 17:43
        Pewnie Twoi towarzysze przestrzeliwali służbowe TT przed wyjazdem do Warszawy hi,hi.
        • genia50 Re: Rewolucji nie będzie 14.12.16, 18:28
          Nie stać was na nic oryginalnego czy twórczego,tylko na przekręcanie i podszywanie się?
        • smieszekleszek Re: Rewolucji nie będzie 14.12.16, 18:57
          Informuję że śmieszekleszek jest jeden na tym forum, a leszeksmieszek to jest nowy nick Polaka vel zapisy, pamiętamy, fałszywy ogier, psychiatra stw.
    • wislocki12 Ojciec R. Matka K. 13.12.16, 21:00
      "Towarzyszu, rozejść się!" ;-))
    • znawcaznawca1918 Re: Rewolucji nie będzie 14.12.16, 20:03
      Już się Żydzi trzęsą ze strachu. ,,W rozmowie z "Polityką" małżeństwo wspólnie wyraża obawę, że taka polityka Trumpa może w najgorszym scenariuszu doprowadzić do rozbicia Unii Europejskiej i powrotu państw narodowych".

wiadomosci.onet.pl/swiat/radoslaw-sikorski-jest-gorzej-niz-nawet-ja-prorokowalem/t86769d
      • wislocki12 Jakby minister... 14.12.16, 22:19
        Naprawdę uważasz, że Waszczykowski to dobry minister spraw zagranicznych? Na razie słabo mu idzie... Już nawet marszałek senatu go wyręcza, np. w Białorusi... :-((
        • znawcaznawca1918 Re: Jakby minister... 15.12.16, 14:32
          A ja coś pisałem o Waszczykowskim?
          • wislocki12 Szkoda 15.12.16, 21:17
            Nie! A szkoda... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka