Dodaj do ulubionych

Nowy wątek o "liderze" Ryszardzie P.

03.01.17, 07:32
Zakładam nowy wątek o Petru Ryszardzie bo poprzedni wislocki12 zgrabnie przekształcił w pyskówkę o wszystkim innym i zarobił sporo kliknięć. I jak tu nie mówić o wyjątkowych zdolnościach przedstawicieli narodu wybranego.

niezalezna.pl/91600-petru-ostatecznie-pograzyl-ciamajdan-mamy-do-czynienia-z-groteska-szopka
Może tym razem nie dacie się wislockiemu12 wyprowadzić na inne tory, ale róbta co chceta.

PS. wygląda na to, że Ryszard P. do zdrady Polski dołożył chyba zdradę małżeńską no a przed wszystkim zdradę swoich kolegów partyjnych, którzy robią z siebie głupków a lider se używa.
PS1. Schetyna nie mógł oczekiwać lepszego prezenty na Nowy Rok.
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Jak to dobrze 03.01.17, 11:50
      Jak to dobrze, że prezesem PiS jest Jarosław K. Z jego strony nie grozi zdrada małżeńska, a nawet przejechanie babci na pasach czy zgubienie karty bankomatowej!
      • leszeksmieszek Re: Jak to dobrze 03.01.17, 12:06
        Zapomniałeś dodać, że nie potrafi używać komputera, Xboxa, nie ma konta na fejsie, Instagramy, Twitterze. Ma za to jedną rzecz, której Ty nie masz, genialny rozum.
        • wislocki12 Na kolanach 03.01.17, 12:18
          Kiedyś, podobno, Pan Bóg przemówił do malarza Styki"
          "Styka, Ty mnie nie maluj na kolanach. Ty maluj mnie dobrze!"
    • leszeksmieszek Re: Nowy wątek o "liderze" Ryszardzie P. 03.01.17, 12:03
      wpolityce.pl/polityka/321850-ryszard-petru-nie-strzelil-sobie-w-stope-on-strzelil-w-leb-opozycji-totalnej
      i bardzo dobrze, hi,hi!
      • wislocki12 Niewiadomo który 03.01.17, 12:21
        A spodziewałeś się, że Karnowski (nie wiem tylko który) napisze coś innego? ;-))
        • wislocki12 Nie wiadomo 03.01.17, 12:24
          Przepraszam, miało być "nie wiadomo".
    • wislocki12 Kuchciński też 03.01.17, 21:24
      Kuchciński też gdzieś przepadł. Jakby zapadł się pod ziemię. Ze wstydu, chyba... :-(
    • genia50 Re: Nowy wątek o "liderze" Ryszardzie P. 03.01.17, 21:35
      Ach ci mężczyżni,będę głosować teraz tylko na kobiety!
      • wislocki12 Ponadto 03.01.17, 22:42
        Jarosław K. jest ponad to! ;-)
      • polak1706 Re: Nowy wątek o "liderze" Ryszardzie P. 04.01.17, 15:21
        I słusznie! Mucha nie może dawać koncertów sama!
        www.youtube.com/watch?v=opEeubme_N8
        Mogła mieć też wsparcie ale nie chciała :-(
        www.youtube.com/watch?v=7ycx1JTaUBQ
        • 7sprawiedliwosc7 Re: Nowy wątek o "liderze" Ryszardzie P. 04.01.17, 15:32
          Super utwór. Oczywiście nie ten w wykonaniu Muchy. To Muchy to wstyd.
          • polak1706 Re: Nowy wątek o "liderze" Ryszardzie P. 04.01.17, 17:13
            Zwróć uwagę, że należyten utwór do tych "wiecznych", które nuci się od czasu do czasu. Takich utworów jest znikoma ilość.
    • nerw-owy Re: Nowy wątek o "liderze" Ryszardzie P. 04.01.17, 16:44
      Ale trzeba obiektywnie przyznać, że Pierdu-Yebaka wybierając Szmyt, czy jakoś tak ze swojej trzody Nowośmiesznych wybrał najatrakcyjniejszą. Nie wiem, czy pozostałe szczególnie te o afrykańskich nazwiskach mu to podarują i nie zechcą na Maderę. Swoją drogą to skąd u nich taki wysyp polsko brzmiacych nazwisk, których kuźwa trudno nawet wypowiedzieć. Jakaś Lubanur, Heniek-Kluska, Lidl, Cośtam- Wielkiguz, Sznit, Pierdu, Rabin, itp? Kto na to barachło głosował?
      • e-zybi Re: Nowy wątek o "liderze" Ryszardzie P. 04.01.17, 17:03
        No nie wiem Kowalski czy zazdrościć Ci nazwiska? ;-) trzy...może Ty taki zazdrośnik jesteś...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka