Dodaj do ulubionych

Jak spędzacie wieczór?

14.01.18, 18:20
Sprawdzam, czy miałam rację i czytam regulamin. Facet obraził mnie dziś w saunie atakując słownie. W końcu wyszłamz sauny, by mu ustapić. Pod moją nieobecnośc powiedział: " widać, że ze wsi przyjechała, bo nie wzięła prysznica" Rzeczywiście nie weszłam od razu pod prysznic, bo przepuściłam do sauny rodzinę z trójką dzieci, nie chciałam się przepychać pomiędzy nimi. Gdy wszyscy weszli do sauny, to wówczas wzięłam prysznic. Przechodziłam później obok niego, to spojrzał mi prosto w oczy. Spotkaliśmy się drugi raz w saunie ale już mnie nie atakował. Dawno nie spotkałam się w miejscu publicznym z takim prostactwem, upiekło mu się, bo jestem wyjątkowo spokojnym człowiekiem. Pozdrawiam i nie życzę wam tego, przez co dzisiaj przeszłam.

Obserwuj wątek
    • smieszekleszek Re: Jak spędzacie wieczór? 14.01.18, 18:33
      W końcu powiedział prawdę że jesteś ze wsi, więc gdzie tu jest obraza?
    • zolza670 Re: Jak spędzacie wieczór? 14.01.18, 19:07
      Żalisz się czy chwalisz, że Ci spojrzał w oczy? A tak na poważnie...prostactwo pewnego pana na tym forum tolerujesz z uśmiechem...więc jak to jest?
      • e-zybi Re: Jak spędzacie wieczór? 15.01.18, 10:01
        Czy te oczy mogą kłamać? www.youtube.com/watch?v=Eyk_gqnZJEo
    • e-zybi Re: Jak spędzacie wieczór? 14.01.18, 19:10
      Warto znać regulamin www.aquacityhotel.sk/inc/uploads/2016/08/Zasady-saunovania-2015_PL.pdf i trzeba się myć, a nie tylko perfumować ;-)
      • smieszekleszek Re: Jak spędzacie wieczór? 14.01.18, 19:51
        Hi,hi...
    • wislocki12 Co racja... 14.01.18, 19:59
      "Widać, że ze wsi przyjechała, bo nie wzięła prysznica."
      Chyba jednak miał rację... ;-)
    • wislocki12 Do łeż 14.01.18, 20:24
      Jak spędzam wieczór? Wyszukuję wpisy Palacz67 i... śmieję się do łez... ;-))
      • palacz67 Re: Do łeż 14.01.18, 20:30
        Mnie nie było do śmiechu, nie ma się co pchać do miasta, tylko siedzieć na zadupiu na 4 literach!
        • zolza670 Re: Do łeż 14.01.18, 20:59
          A może zauroczyłaś tego pana i chciał Ci zaproponować wspólny prysznic tylko tak jakoś niezręcznie wyszło ;-)
    • a.sdf.gh.kl Re: Jak spędzacie wieczór? 15.01.18, 17:06
      Trzeba było go potraktować prawym sierpowym. Już więcej nie zaczepi. No i zwrócić mu uwagę by zęby umył, bo capi mu z papy na kilometr.
      "to spojrzał mi prosto w oczy." A może... to miłość od pierwszego spojrzenia :-?
      • e-zybi Re: Jak spędzacie wieczór? 15.01.18, 17:58
        Czyżbyś też z około tarnobrzeskiej wsi pochodził? :-(
        • a.sdf.gh.kl Re: Jak spędzacie wieczór? 15.01.18, 22:29
          a juści, juści ze Stalów. Widzę, a raczej czytam, że jesteś bardzo zainteresowany pewnymi osobami. Chcesz wiedzieć skąd pochodzą, co robią itd. Jesteś księdzem co to kolęduje na forum i wpisuje do swojego kajetu o rodzinach, ich zawodach, nauce itd? Klechy to dopiero mają wywiad, że ho! ho!
          • wislocki12 CBA 15.01.18, 22:43
            W naszych czasach to tylko Kamiński ma lepszy wywiad... :-((
      • palacz67 Re: Jak spędzacie wieczór? 15.01.18, 18:06
        Witam, to nie było miłosne spojrzenie:-) W saunie były dzieci, więc musiałam uważać na słowa. Zwrócił im uwagę, że za wolno wchodzą do sauny. Stanęlam w ich obronie i od tego sie zaczęło. Upokarzał mnie słownie co najmniej 5 minut. Na przykład pytał, czy mam bawełniany ręcznik, strój, czy nie mam grzybicy stóp i dlaczego nie mam klapek( zostawiłam je przed wejściem do sauny) Krzyczał na mnie podniesionym i aroganckim głosem. Typ cwaniaczka z tatuażami, kiedyś skorzystam z Twoich rad, gdy nie będzie w saunie dzieci. Pozdrawiam:-)
        • e-zybi Re: Jak spędzacie wieczór? 15.01.18, 19:06
          "Typ cwaniaczka..." to przypomina mi polaka1706 ;-)
          • 7sprawiedliwosc7 Re: Jak spędzacie wieczór? 15.01.18, 19:19
            Czytam Twoje wpisy i Ty mi wyglądasz na cwaniaczka bo tamten z sauny na typowego chama.
          • a.sdf.gh.kl Re: Jak spędzacie wieczór? 15.01.18, 22:35
            Widzisz, że nie tylko ja wyczułem, że jesteś cwaniaczkiem. By zaistnieć szukasz ofiary, ma być gorsza od ciebie. Tylko naiwna kobieta może się na ciebie dać nabrać.
            • e-zybi Re: Jak spędzacie wieczór? 16.01.18, 04:19
              Czyżbyś miał na myśli palacz67? Ona sprawia wrażenie naiwnej😉
              • a.sdf.gh.kl Ludzie to świry 16.01.18, 13:50
                Szukasz kolejnej ofiary?
                Jeżeli już to ludzie dobrzy i normalni nie spodziewają się różnego rodzaju dziwnych zachowań, a świrów na ulicach nie brakuje.
                www.youtube.com/watch?v=0gfLSD3WRXE
                • e-zybi Re: Ludzie to świry 16.01.18, 14:08
                  Podajesz przykład z własnego podwórka!! Strach tam jechać, a może to ostrzeżenie? ;-)
        • 7sprawiedliwosc7 Re: Jak spędzacie wieczór? 15.01.18, 19:17
          Totalny cham, który myśli, że jest pępkiem świata. Szkoda takim zaprzątać sobie głowę.
          • palacz67 Re: Jak spędzacie wieczór? 15.01.18, 19:59
            Chciałam, byście obiektywnie ocenili tę sytuację, dziękuję i pozdrawiam.
            • wislocki12 Halitomin 15.01.18, 20:49
              Zawsze precież można wziąć halitomin... ;-))
            • e-zybi Re: Jak spędzacie wieczór? 15.01.18, 21:14
              Co tutaj obiektywnie oceniać? Pcha się Pani w buciorach na "salony" i oczekuje współczucia? Regulamin w saunie dotyczy wszystkich, tych z miasta i tych ze wsi😉
              • a.sdf.gh.kl Re: Jak spędzacie wieczór? 15.01.18, 22:37
                ...a zwłaszcza pojebów z tatuażami.
                • wislocki12 Tatuaże 15.01.18, 22:42
                  Naprawdę uważasz, że tylko pojeby występują w tatuażach? ;-))
            • zolza670 Re: Jak spędzacie wieczór? 16.01.18, 06:43
              Nikt na forum nie oceni tego całego zajścia obiektywnie bo nikt nie był jego świadkiem. Wiemy tyle ile Ty nam opisałaś...a wersja tego pana może być inna. Tatuaże jeszcze o niczym nie świadczą tak samo jak to, że jesteś nauczycielką.
              • a.sdf.gh.kl Re: Jak spędzacie wieczór? 16.01.18, 13:52
                Oczywiście wersja tego pana będzie bardziej wiarygodna bo pan ma tatuaż na ciele, mięśnie, łokcie i pysk od ucha do ucha. Tak wygląda ten współczesny świat.
        • a.sdf.gh.kl Re: Jak spędzacie wieczór? 15.01.18, 22:32
          No i wszystko jasne. Tatuaże na ciele czyli jakiś niedowartościowany psychol. Trzeba było spytać czy dokładnie umył sobie pod prysznicem rurkę w kroku i czy nie ma jakiejś choroby wenerycznej, a klapki ukradł ci taki podobny do niego i że zgłaszasz zaraz na policję kradzież :-(
          • wislocki12 Polszczyzna 15.01.18, 22:39
            Gdzieś Ty się uczył takiej polszczyzny? Chyba nie u p. Palacz... :-((
            • a.sdf.gh.kl Re: Polszczyzna 15.01.18, 22:42
              Trzeba mówić "ICH" językiem.
              • wislocki12 ICH język? 15.01.18, 22:45
                Chodzi Ci Palacz? Przecież do niej się zwróciłeś... ;-))
          • palacz67 Re: Jak spędzacie wieczór? 16.01.18, 06:02
            Masz rację, trzeba czasem użyć wulgarnych słów wobec takich zachowań, nawet, jeśli się ich nie używa na co dzień, pozdrawiam.
            PS Znam dokładnie regulamin basenu i sauny. Nie złamałam go pomimo paskudnych oskarżeń na forum.
            • e-zybi Re: Jak spędzacie wieczór? 16.01.18, 07:45
              Zaczyna Pani wątek od słów: "Sprawdzam, czy miałam rację i czytam regulamin." co budzi wątpliwości w znajomości regulaminu, wręcz świadczy o braku jego znajomości. Wywołuje temat na forum publicznym i czego oczekuje?? Nikt bezpodstawnie nie czepia się tylko dlatego, że nie przypadł ktoś mu do gustu, sauna to nie balia z wodą na podwórku, obowiązują zasady, których należy ściśle przestrzegać :-( Popiera Pani kilka głupawych rad "mędrca" którego nienawiść do świata przerasta go samego (szczególnie do kobiet), by wreszcie napisać: " Znam dokładnie regulamin basenu i sauny. Nie złamałam go pomimo paskudnych oskarżeń na forum. " Pytam więc, czy Pani wie o co Pani chodzi? Nie wystarczy pisać by być, należy jasno formułować myśli by istnieć ;-) Z szacunkiem :)
              • palacz67 Re: Jak spędzacie wieczór? 16.01.18, 13:08
                Dostałam opiernicz, że weszłam boso do sauny. Ten pan siedzial w klapkach u samej góry w saunie. Smagał mi po wlosach tymi klapkami. Próbowałam znaleźć zapis, który mówi o nakazie wchodzenia do sauny w klapkach. Nie ma takiego zapisu na tamtym basenie. W innych ogólnych regulaminach sauny jest ewidentnie napisane o wchodzeniu do sauny boso. Większośc osób na tamtym basenie jeśli nawet wchodzi w klapkach, to trzyma nogi na płytkach. Jest tylko jeden pan , który wchodzi w klapkach na drewniane siedziska i uważa, że mu wolno. Na dodatek argumentuje to chamskimi odzywkami do wszystkich użytkowników sauny. To, kogo ja popieram, to moja prywatna sprawa. Przyjaciół nikt nie będzie mi wybierał!
                • e-zybi Re: Jak spędzacie wieczór? 16.01.18, 13:55
                  Do przyjaźni trzeba dojrzeć. Po co używać słów których się nie rozumie, ale skoro tak to życzę Pani wielu takich lub podobnych "przyjaciół" by nie być posądzanym o złośliwość ;-)
              • a.sdf.gh.kl Mendy 16.01.18, 13:58
                "obowiązują zasady, których należy ściśle przestrzegać "
                Słusznie. A czy ten tatuażysta i inni przestrzegają podstawowych zasad kultury?
                " Ten pan siedzial w klapkach u samej góry w saunie. Smagał mi po wlosach tymi klapkami. "
                "jeden pan , który wchodzi w klapkach na drewniane siedziska i uważa, że mu wolno"
                Tu nie widzisz e- coś tam problemu?
                • e-zybi Re: Mendy 16.01.18, 14:18
                  Mam wrażenie a.sdf...coś tam, że jedynym problemem jest to problem jaki ma Pani palacz67 sama ze sobą. Czy warto temu poświęcać czas? Myślę, że NIE :-(
            • wislocki12 Nauczycielka 16.01.18, 21:48
              Wulgarne słowa? Nigdy! ;-))
              • palacz67 Re: Nauczycielka 16.01.18, 22:10
                Dzieciom za to wszystko wolno. Kiedyś uczeń 6 klasy powiedzial do mnie: spierd....! Wezwany tatuś stwierdził, że : "wychowywaniem syna zajmuje się żona" Takie mamy czasy!
                • wislocki12 Koniec świata! 16.01.18, 22:44
                  To już nawet na dzieci się powołujesz? Koniec świata! :-((
                • e-zybi Re: Nauczycielka 17.01.18, 05:29
                  Ech! te kobiety :-( Kiedyś przeczytałem... auto.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/513612,michalina-borowczyk-jedrzejek-subaru-impreza-katowice.html
    • genia50 Re: Jak spędzacie wieczór? 15.01.18, 21:22
      Lepiej udać się na "bicze szkockie" tam na pewno nie ma kolejki i ciasnoty.
      • palacz67 Re: Jak spędzacie wieczór? 15.01.18, 21:44
        Geniu, jestem nauczycielką, nie pozwolę na to, by obcy człowiek wydzierał się na czyjeś dzieci. Zawsze reaguję, gdy ktoś niewłaściwie się zachowuje. Byłam prywatnie, nie znałam tych dzieciaków, ale to nie ma znaczenia, pozdrawiam.
        • wislocki12 Bicze... 15.01.18, 22:37
          A c co z biczami? Moim zdaniem byłyby wskazane! ;-))
        • e-zybi Re: Jak spędzacie wieczór? 16.01.18, 04:26
          Przykładem Pani nie świeci, więc czym się tak szczycić?😟 Regulamin to podstawa, odsyłam do "lektury" 😉
        • zolza670 Re: Jak spędzacie wieczór? 16.01.18, 06:45
          Dzieci bywają różne i różnie się zachowują. A gdzie byli ich rodzice ja się pytam? ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka