larusse 19.02.12, 17:44 obcięli ręce, że nie potraficie sami się uzdrowić? nie macie rąk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eeela Re: czy Wam... 19.02.12, 23:15 To tylko Larusse, nie ma co sobie zawracać głowy. To u niej normalny stan o każdej porze roku. Odpowiedz Link Zgłoś
rupiowa Re: czy Wam... 20.02.12, 14:14 no tak... "weź się w garść" - słowa które najbardziej mnie stawiają na nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
larusse Re: czy Wam... 20.02.12, 16:24 jakie "weź się w garść"? pytam tylko czy Wam ręce ktoś odciął? rupiowa napisała: > no tak... "weź się w garść" - słowa które najbardziej mnie stawiają na nogi... > Odpowiedz Link Zgłoś
larusse Re: czy Wam... 20.02.12, 16:39 elka, mogłabyś nie ranić moich uczuć? to, że "odczuwasz dojmujące pragnienie" zranienia mnie, nie znaczy, że powinnaś to czynić. myślę, że moglibyśmy twój postępek zaliczyć do "czynów złych i sprawiający innym ludziom (tutaj: mnie) ogromne cierpienie". ach. eeela napisała: > To tylko Larusse, nie ma co sobie zawracać głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: czy Wam... 20.02.12, 19:40 Nie jesteś bliską mi osobą, tylko antypatycznym trollem, więc nie obchodzą mnie specjalnie twoje uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
larusse Re: czy Wam... 20.02.12, 19:43 no i wyszło szydło z worka hipokryzji (patrz: wątek niżej) Larusse, masz nosa do ludzi. brawo! eeela napisała: > Nie jesteś bliską mi osobą, tylko antypatycznym trollem, więc nie obchodzą mnie > specjalnie twoje uczucia. > Odpowiedz Link Zgłoś
koleiny Re: czy Wam... 20.02.12, 14:22 Ręce które leczą? To masz na myśli? Kaszpirowski chyba już nie prowadzi działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: czy Wam... 20.02.12, 15:29 Kaszpirowski był boski:) ale on chyba bardziej oczami czarował. Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: czy Wam... 20.02.12, 15:37 Ludzie do dzisiaj wspominają, że był bardzo skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: czy Wam... 20.02.12, 16:11 Ja kiedyś, małym dziecięciem będąc, usiadłam z przejęciem do telewizora razem z babcią, żeby się dać Kaszpirowskiemu przez ekran hipnotyzować, ale po krótkim czasie znudziłam się i zasnęłam. Z pewnością pomogło mi to w ucięciu sobie przyjemnej drzemki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: czy Wam... 20.02.12, 16:49 > Ja kiedyś, małym dziecięciem będąc, usiadłam z przejęciem do telewizora razem z > babcią, żeby się dać Kaszpirowskiemu przez ekran hipnotyzować, ale po krótkim > czasie znudziłam się i zasnęłam. Z pewnością pomogło mi to w ucięciu sobie przy > jemnej drzemki :-) Niekatoryje budu spat', niekatoryje nie budu... Odpowiedz Link Zgłoś
larusse Re: czy Wam... 20.02.12, 16:20 eeee nie wiem nawet kto to. mnie tylko dziwi, że ludzie stracili moc samouzdrawiania (w sensie sami siebie). odcięli Wam ręce? koleiny napisała: > Ręce które leczą? To masz na myśli? > Kaszpirowski chyba już nie prowadzi działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
rupiowa Re: czy Wam... 20.02.12, 19:54 ręce mamy, nogi mamy, nawet chęci mamy ale mamy też obawy, lęki, niskie poczucie własnej wartości a to jest coś, przy czym ręce niewiele pomagają... Odpowiedz Link Zgłoś