exbenek 03.03.18, 17:31 www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/adam-lipinski-z-pis-o-nagrodach-dla-ministrow/7j3kr9w No aż serce rośnie że taki " porządny" ten pan.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.sdf.gh.kl Re: "Poczciwi i Skromni" 03.03.18, 23:09 niezalezna.pl/64248-premier-ewa-kopacz-rozdala-95-mln-zl-nagrod-zobacz-kto-dostal-najwiecej Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Minsterstwa i ministrowie... 04.03.18, 00:08 Kopacz nagradzała ministerstwa, a Szydło ministrów i... siebie. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: "Poczciwi i Skromni" 04.03.18, 07:35 Otwórz idioto wątek o PO i nie "sraj starym koksem" w nowych wątkach . I jełopie czytaj ze zrozumieniem . Lipiński kłamie w żywe oczy że nagrody nie dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: "Poczciwi i Skromni" 04.03.18, 21:42 Powinien dostać nagrodę, jeżeli nie dostał. Ten rząd powinien otrzymać nagrody 2x większe od POprzedniego za to co robi dla Polski i Polaków. POprzednicy POwinni siedzieć za rujnowanie kraju, poddańczość/uległość wobec IV Rzeszy. www.youtube.com/watch?v=G5EwHjMJACs&t=200s Starym koksem powinieneś barani łbie oberwać po tym plugawym ryju. Może w przypływie furii nie widziałeś wcześniej artykułu. Bardziej wierzę jemu niż tobie narwańcu. Lecz nogi bo, głowę już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nogi i głowa... 04.03.18, 22:57 "Lecz nogi bo, głowę już za późno." Klechowski też tak radził! Pozdrawiam! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: "Poczciwi i Skromni" 05.03.18, 21:58 Żeby mnie straszyć "oberwaniem po plugawym ryju" trzeba mieć oprócz rozumu ,jaja i kogoś kto by ci rękę rozbujał . t y nie masz ani jednego ani drugiego . A rączką sobie sam "bujasz" pisiora . Więc nie ma tematu . "Bohaterze" . Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: "Poczciwi i Skromni" 04.03.18, 08:27 Nie oglądaj się za siebie bo...miało być lepiej, uczciwiej i tanio, a co jest?? ZAMIANA, ONI JUŻ BYLI, TERAZ MY, niewiele się zmieniło, by dostrzec różnicę trzeba wysilać wzrok, czego więc tak zajadle bronisz?? ZNAFCO OD WSZELKICH BOLEŚCI ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: "Poczciwi i Skromni" 04.03.18, 12:12 Pisałem że koryto to samo,tylko zmieniły się... Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: "Poczciwi i Skromni" 04.03.18, 23:10 Pisałem, że rząd który działa dla państwa i społeczeństwa a nie GONZÓW, SZEMRANEGO TOWARZYSTWA będzie z wszystkich stron atakowany, nie tylko w Polsce. Przykładysą od 2 lat na portalach + próba obalenia rządu w grudniu 2016r. GONZOWIE tak łatwo od koryt nie dadzą się odsunąć. Polska ma być z powrotem przez nich przejęta i będzie, za kilka lat dzięki usłużnym idiotom... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Bonzowie czy gonzowie? 04.03.18, 23:51 "O premiach w Kancelarii Premiera na Twitterze napisał poseł Platformy Obywatelskiej Krzysztof Brejza. Dwanaście osób dostało w sumie prawie sześćset tysięcy złotych. Jedną z najwyższych premii - ponad pięćdziesiąt tysięcy złotych dostał wiceprezes Prawa i Sprawiedliwości Adam Lipiński. Tyle samo dostała Anna Maria Anders, która pracę w Kancelarii Premiera łączy z funkcją senatora." Sam już nie wiem - bonzowie czy gonzowie? www.superstacja.tv/wiadomosc/2018-03-04/skandalicznie-wysokie-premie-wspolpracownikow-beaty-szydlo/ Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: "Poczciwi i Skromni" 04.03.18, 21:44 Dostrzegam różnicę. Wszystko idzie w dobrym kierunku. Rząd zrobił wiele dobrego dla Polaków. Coś jest nie tak z twoim wzrokiem, myśleniem ZNAFCO, ZŁOŚLIWCZE. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Dobry kierunek... 04.03.18, 22:59 Mnie najbardziej podoba się kierunek Gowina. Mnie też nie wystarcza do pierwszego... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Dobry kierunek... 04.03.18, 23:04 Jest tak. Gowin z wypłaty chce kupić samochód, a ty trampki. Poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Dobra zmiana raz jeszcze 04.03.18, 23:35 I to jest ta dobra zmiana! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Dobra zmiana raz jeszcze 04.03.18, 23:44 Właśnie słucham i oglądam antypolską Superstację i program "Bez ograniczeń" Jeden ze słuchaczy stwierdził, że PiS jest odpowiedzialny za kolejny wybuch gazu w budynku. Powiedział m.innymi: "ludzie grzeją mieszkania gazem, a nie prądem, bo prąd jest drogi, a miał być tani". Tak wygląda mądrość narodu: co złego to nie ja. To cholernie zła zmiana, skoro wybuchami chce zniszczyć naród :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Palę węglem 04.03.18, 23:56 Ja tam "Superstacji" nie oglądam, ale zgodnie z sugestiami ministra, nomen omen, Tchórzewskiego palę węglem... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Palę węglem 05.03.18, 07:07 Po co dyskutujesz z jełopem ? Wg tej kreatury Ty masz chodzić w trampkach a Gowina mają nosić w lektyce . Bo takie prawo Gowina . Dla abecadła to jest oczywiste . Jak "nosili" PO w lektyce to darł mordę o "Bizancjum" . Ale nie to jest istotą tego wątku . Istotą jest to że Lipiński wziął kasę i beszczelnie kłamał że nie . Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Palę węglem 05.03.18, 22:01 "beszczelnie" . Tak pisze i twierdzi pani profesor Pawłowicz , więc Szanowna Pani Poprawiaczko proszę zaktualizować słownik . Odpowiedz Link Zgłoś