Dodaj do ulubionych

A tu pojechali z grubej rury przed świętami...

27.03.18, 14:48
pikio.pl/nieoficjalny-przeciek-z-onkologii-w-bydgoszczy-jaroslaw-kaczynski-umiera/
Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 15:19
      Kilka dni temu niejaki a.sdf.gh.kl życzył mi na tym forum raka z przerzutami, czyżby to życzenie okazało się nieszczere? Poszło rykoszetem i dopadło jego "idola", przykre :-( Nie życz drugiemu co...:-(
      • exbenek Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 17:58
        Nie ma co zwracać uwagi na tego jełopa . Mocny w buzi - znaczy "chudy w pęcinach" . A jak prześledzić "jego "zaloty" do pań forumowych , to chyba strasznie "bolą go stawy" ;-) od tego "pisania" ....
        • a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 20:38
          Czas na raka z przerzutami i to... jak najszybciej. Takie kanalie jak ty nie powinny chodzić po ziemi.
          • zolza670 Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:03
            Jesteś okropny :-(
            • a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:09
              :-(( Staram się dogodzić, jak na to zasługuje :-((
              • wislocki12 Spolegliwość 27.03.18, 21:26
                To się nazywa spolegliwość... ;-)
            • a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:09
              Tobie życzę "odlotowego" seksu :-)
              • a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:10
                Tobie też życzę "odlotowego" seksu :-)
              • wislocki12 Seks w Wielkim Tygodniu? 27.03.18, 21:29
                W Wielkim Tygodniu? :-(
                • genia50 Re: Seks w Wielkim Tygodniu? 27.03.18, 21:32
                  Chyba można , tylko nie hucznie.
          • genia50 Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:07
            Ty też zawsze z grubej rury...
            • a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:11
              Pomyliłem to miało być do geni :-(
              Tobie też życzę "odlotowego" seksu :-)
              • palacz67 Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:19
                Faceci mecz oglądają, więc na seks czasu nie mają, dobranoc:-)
                • palacz67 Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:21
                  PS Nie zlość się tak z powodu osób, które Cię prześladują, szkoda zdrowia, jesteś dobrym czlowiekiem!
                  • wislocki12 Odlotowy seks 27.03.18, 21:31
                    Czy dobrym może być człowiek, który zaleca seks w Welkim Tygodniu? :-(
                    • zolza670 Re: Odlotowy seks 28.03.18, 06:32
                      Albo życzy komuś raka z przerzutami?
                      • a.sdf.gh.kl Re: Odlotowy seks 28.03.18, 19:05
                        No moja droga! Tobie akurat życzę czegoś innego. Raczysz to zauważyć? :-(
                    • e-zybi Re: Odlotowy seks 28.03.18, 06:53
                      Dobry, jakoś tak inaczej :-(
                      • exbenek Re: Odlotowy seks 28.03.18, 07:12
                        No i nie miałem racji ? Jełopowi nadgarstki nie wytrzymują i miesza seks z nowotworami . A Szanownej Pani co bajki o "dobrym człowieku" , życzącemu innym " raka z przerzutami" opowiada , przypominam że katolicyzm o takich "dobrych ludziach" mówi jednoznacznie . A Szanowna Pani , w Wielkim Tygodniu takie "bzdziny" pisze . A "dobry" to jest np seks a nie jełop z dostępem do klawiatury i kompleksami wielkości prącia oślego .;-)
                        • e-zybi Re: Odlotowy seks 28.03.18, 08:48
                          Racja...! memy.pl/show/big/uploads/Post/200885/15222195131344.jpg
                        • a.sdf.gh.kl Re: Odlotowy seks 28.03.18, 19:03
                          7lat tłustych...
                          • wislocki12 Rankingi 28.03.18, 21:16
                            Już trzeci mija... Szkoda tylko, że sondaże lecą... :-(
                    • a.sdf.gh.kl Re: Odlotowy seks 28.03.18, 19:00
                      Wówczas dostajesz 1000dni odpustu!
                      • wislocki12 Segregacja 28.03.18, 21:18
                        To tylko dla wierzących... :-(
                  • a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 28.03.18, 19:20
                    Nie czuje się prześladowany. Ludzie już tak mają, że upatrują sobie ofiarę. muszą wojować z innymi, atakować, niszczyć. Dotyczy to też państw, które szukają wroga i wcześniej czy później na niego napadają :-( Kto ma większe łokcie ten zwykle wygrywa. Dlatego też... unikam ludzi jak tylko mogę w bliższych kontaktach. Zresztą, po co mi ludzie? Tam gdzie ludzie tam kłopoty :-(
                    • wislocki12 Istota z samej swojej istoty... 28.03.18, 21:21
                      Podobno, człowiek z samej swojej istoty, jest... istotą społeczną, że nie powiem stadną... ;-))
                    • smieszekleszek Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 28.03.18, 21:28
                      "Nie czuje się prześladowany. Ludzie już tak mają, że upatrują sobie ofiarę. muszą wojować z innymi, atakować, niszczyć. Dotyczy to też państw, które szukają wroga i wcześniej czy później na niego napadają :-( Kto ma większe łokcie ten zwykle wygrywa. Dlatego też... unikam ludzi jak tylko mogę w bliższych kontaktach. Zresztą, po co mi ludzie? Tam gdzie ludzie tam kłopoty :-("
                      No comments, hi hi...
                      • a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 29.03.18, 14:35
                        A ty pajacu zwłaszcza na co mi? ha, ha!
                    • palacz67 Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 28.03.18, 22:06
                      Dużo w tym prawdy, dziękuję za wyczerpujacą odpowiedź, może pozwoli mi to zrozumieć ludzkie zachowanie, dobranoc.
                      • wislocki12 Za trudne... 28.03.18, 22:14
                        Obawiam się, że dla Ciebie to za trudne... :-(
                        • palacz67 Re: Za trudne... 28.03.18, 22:20
                          Dokładnie, nie rozumiem tego, dlaczego niektórzy na tym forum próbują mnie zniszczyć! Na przykład Kundzia!
                          • wislocki12 Kundzia 28.03.18, 22:25
                            Kundzia zawsze taka była - nie cierpiała podchalimstwa i głupoty! ;-)
                          • smieszekleszek Re: Za trudne... 28.03.18, 22:52
                            Zes-ała się bida i płace, hi, hi...
                            • smieszekleszek Re: Za trudne... 28.03.18, 23:09
                              "Dokładnie, nie rozumiem tego, dlaczego niektórzy na tym forum próbują mnie zniszczyć! Na przykład Kundzia!"

Niepotrzebnie przebierasz się w szaty patriotyczno-katolickie, nie rozumiejąc tematu z czym to się je, pozatym lubisz się przechwalać i popierasz bardzo młodego gościa wielonikowca (megalomana), który myśli że, jest pępkiem świata i zna się na wszystkim najlepiej...
                              P.S. Nie twierdzę ze jesteś złą kobietą i nieszczerym czlowiekiem, ale Twoje zachowanie budzi śmieszność i zażenowanie...
                              • e-zybi Re: Za trudne...i skomplikowane 29.03.18, 04:58
                                Trafnie to ująłeś, dodam tylko, że brak poczucia humoru, a przede wszystkim OBIEKTYWIZMU sprawia, że nie dostrzegamy treści, a widzimy jedynie powierzchowność, zaś stronniczość sprawia, że tak nas piszą jak nas widzą. Nie wystarczy zachwycać się pięknem kolorów i oprawą będąc wpatrzonym w "obraz"...należy dostrzec treść ukrytą znacznie głębiej. Dla laika jest to trudne, koneserzy nie mają z tym problemu. Natura ludzka jest skomplikowana, są ludzie, którzy kierują się w życiu zasadami, wchodząc do ich świata powinniśmy to uszanować. Wylewać żale, mieć pretensje i doszukiwać się złośliwości to przesada...gdy dokonało się własnego wyboru. Nie taki diabeł straszny...;-)
                                • exbenek Re: Za trudne...i skomplikowane 29.03.18, 08:32
                                  Nic dodać nic ująć....
                          • zolza670 Re: Za trudne... 29.03.18, 10:13
                            Przesadzasz jak zwykle moja droga...Kundzia, o ile mnie pamięć nie zawodzi...wcale nie chciała Cię zniszczyć tylko...podrywała Twojego ukochanego polaka...no i muszę przyznać, że w tym temacie miała więcej ikry niż Ty. Ale to było bardzo dawno.
                          • a.sdf.gh.kl Re: Za trudne... 29.03.18, 14:36
                            A gdzie ty kobieto widzisz tu jakąś Kundzię? Przecież osoba o takim nicku wpisu dokonała cho! cho! albo jeszcze dawniej?
                            • e-zybi Re: Za trudne... 29.03.18, 15:01
                              memy.pl/show/big/uploads/Post/201207/15223284352657.jpg
                            • palacz67 Re: Za trudne... 29.03.18, 15:01
                              Nie bez powodu użyłam czasu teraźniejszego, pozdrawiam.
                              • e-zybi Re: Za trudne... 29.03.18, 18:18
                                Niech Pani maluje jajeczka...a mężowi przyozdobi 😉
                                • smieszekleszek Re: Za trudne... 29.03.18, 19:02
                                  Jeszce nie wypiaskowane i potrzebny dobry grunt, hi ,hi...
                                  • genia50 Re: Za trudne... 29.03.18, 19:11
                                    Trzeba co jakiś czas sprawdzać czy są równe, bo u młodych wszelka asymetria może być z powodu nowotworu. Może sprawdzać bliska osoba, a jak się nie ma to samemu. To jest poważne przypomnienie, czasami warte życia.
                                    • e-zybi Re: Za trudne... 29.03.18, 19:35
                                      Racja, informacja, której nie warto lekceważyć 🙂
                • a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 28.03.18, 18:59
                  Nie oglądam! Mam czas! Dużo czasu!
                  • palacz67 Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 28.03.18, 19:02
                    To dobrze:-)
                  • wislocki12 Bierki 28.03.18, 21:22
                    I co Ty robisz z tym czasem? Grasz w bierki? ;-))
                    • a.sdf.gh.kl Re: Bierki 29.03.18, 14:38
                      Dłubię w nosie i robię kulki :-(
                      • wislocki12 Kulki 29.03.18, 20:26
                        I grasz kulki na małe bramki? ;-)
                  • genia50 Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 28.03.18, 21:25
                    To dlaczego tak rzadko występujesz na forum Tbg?
                    • a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 29.03.18, 14:41
                      Po co wchodzić często? Nie każdy temat mnie interesuje. Czytam czasem wasze wpisy i widzę jak jesteście naiwni czytając Newsweeki, Fakty, ONETy i POdobne antyPOlske media. Jak barany idziecie na rzeź.
                      • exbenek Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 29.03.18, 14:56
                        "My i dziemy jak barany" - a ty jełopie siedzisz w jaskini i "pierd...sz głodne kawałki" na kazdy temat , na podstawie których jedna pani dostaje ekstazy , a ty masz bóle stawów od pisania erotyczno - onkologicznych bzdet i uskuteczniania "ręcznych robótek" .
                        ps . "podłób"sobie w innym otworze , skoro ci dłubanie tak dobrze idzie .... jest większy - będzie lżej
                      • wislocki12 Polskie mendia 29.03.18, 20:24
                        Pewnie nawet nie zauważyłeś. że najchętniej cytuję "wPolityce", "Niezależną" i... "Nasz Dziennik". ;-)
      • a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 20:37
        Pisałem kiedyś, że Jarek ma raka i niedługo umrze. Zanim dokonałem wpisu względem ciebie "...czas na...".
        • wislocki12 Śpiesz się powoli... 27.03.18, 21:12
          Jak przystało na katolika, prawdziwego Polaka, zresztą... :-(
          PS Ja bym się tak nie śpieszył...;-)
        • e-zybi Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 22:38
          Weź przepis od Danki, zrób sobie kolorowe pisanki. Wór do wrzątku, jak odmoknie wywietrz chwilę w oknie. Pazurkami podrap w poprzek, a później wzdłuż i masz kratkę już. Utrwal wg. przepisu gotowy wzorek bo warto dbać o worek. Pierwsze koty za płoty, byle do soboty...pokrop i możesz świętować, w necie wojować😉
          • a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 28.03.18, 19:02
            7lat tłustych...
            • wislocki12 Sondaże 28.03.18, 21:15
              Już trzeci mija... Szkoda tylko, że sondaże lecą... :-(
        • wislocki12 Pazurki 28.03.18, 21:24
          To Ci Jarek zrobił numer - kazał Beacie pokazać pazurki... ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka