exbenek 27.03.18, 14:48 pikio.pl/nieoficjalny-przeciek-z-onkologii-w-bydgoszczy-jaroslaw-kaczynski-umiera/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-zybi Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 15:19 Kilka dni temu niejaki a.sdf.gh.kl życzył mi na tym forum raka z przerzutami, czyżby to życzenie okazało się nieszczere? Poszło rykoszetem i dopadło jego "idola", przykre :-( Nie życz drugiemu co...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 17:58 Nie ma co zwracać uwagi na tego jełopa . Mocny w buzi - znaczy "chudy w pęcinach" . A jak prześledzić "jego "zaloty" do pań forumowych , to chyba strasznie "bolą go stawy" ;-) od tego "pisania" .... Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 20:38 Czas na raka z przerzutami i to... jak najszybciej. Takie kanalie jak ty nie powinny chodzić po ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:03 Jesteś okropny :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:09 :-(( Staram się dogodzić, jak na to zasługuje :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:09 Tobie życzę "odlotowego" seksu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:10 Tobie też życzę "odlotowego" seksu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Seks w Wielkim Tygodniu? 27.03.18, 21:32 Chyba można , tylko nie hucznie. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:07 Ty też zawsze z grubej rury... Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:11 Pomyliłem to miało być do geni :-( Tobie też życzę "odlotowego" seksu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:19 Faceci mecz oglądają, więc na seks czasu nie mają, dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 21:21 PS Nie zlość się tak z powodu osób, które Cię prześladują, szkoda zdrowia, jesteś dobrym czlowiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Odlotowy seks 27.03.18, 21:31 Czy dobrym może być człowiek, który zaleca seks w Welkim Tygodniu? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Odlotowy seks 28.03.18, 19:05 No moja droga! Tobie akurat życzę czegoś innego. Raczysz to zauważyć? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Odlotowy seks 28.03.18, 07:12 No i nie miałem racji ? Jełopowi nadgarstki nie wytrzymują i miesza seks z nowotworami . A Szanownej Pani co bajki o "dobrym człowieku" , życzącemu innym " raka z przerzutami" opowiada , przypominam że katolicyzm o takich "dobrych ludziach" mówi jednoznacznie . A Szanowna Pani , w Wielkim Tygodniu takie "bzdziny" pisze . A "dobry" to jest np seks a nie jełop z dostępem do klawiatury i kompleksami wielkości prącia oślego .;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Odlotowy seks 28.03.18, 08:48 Racja...! memy.pl/show/big/uploads/Post/200885/15222195131344.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Rankingi 28.03.18, 21:16 Już trzeci mija... Szkoda tylko, że sondaże lecą... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Odlotowy seks 28.03.18, 19:00 Wówczas dostajesz 1000dni odpustu! Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 28.03.18, 19:20 Nie czuje się prześladowany. Ludzie już tak mają, że upatrują sobie ofiarę. muszą wojować z innymi, atakować, niszczyć. Dotyczy to też państw, które szukają wroga i wcześniej czy później na niego napadają :-( Kto ma większe łokcie ten zwykle wygrywa. Dlatego też... unikam ludzi jak tylko mogę w bliższych kontaktach. Zresztą, po co mi ludzie? Tam gdzie ludzie tam kłopoty :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Istota z samej swojej istoty... 28.03.18, 21:21 Podobno, człowiek z samej swojej istoty, jest... istotą społeczną, że nie powiem stadną... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 28.03.18, 21:28 "Nie czuje się prześladowany. Ludzie już tak mają, że upatrują sobie ofiarę. muszą wojować z innymi, atakować, niszczyć. Dotyczy to też państw, które szukają wroga i wcześniej czy później na niego napadają :-( Kto ma większe łokcie ten zwykle wygrywa. Dlatego też... unikam ludzi jak tylko mogę w bliższych kontaktach. Zresztą, po co mi ludzie? Tam gdzie ludzie tam kłopoty :-(" No comments, hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 29.03.18, 14:35 A ty pajacu zwłaszcza na co mi? ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 28.03.18, 22:06 Dużo w tym prawdy, dziękuję za wyczerpujacą odpowiedź, może pozwoli mi to zrozumieć ludzkie zachowanie, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Za trudne... 28.03.18, 22:14 Obawiam się, że dla Ciebie to za trudne... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Za trudne... 28.03.18, 22:20 Dokładnie, nie rozumiem tego, dlaczego niektórzy na tym forum próbują mnie zniszczyć! Na przykład Kundzia! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kundzia 28.03.18, 22:25 Kundzia zawsze taka była - nie cierpiała podchalimstwa i głupoty! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Za trudne... 28.03.18, 22:52 Zes-ała się bida i płace, hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Za trudne... 28.03.18, 23:09 "Dokładnie, nie rozumiem tego, dlaczego niektórzy na tym forum próbują mnie zniszczyć! Na przykład Kundzia!" Niepotrzebnie przebierasz się w szaty patriotyczno-katolickie, nie rozumiejąc tematu z czym to się je, pozatym lubisz się przechwalać i popierasz bardzo młodego gościa wielonikowca (megalomana), który myśli że, jest pępkiem świata i zna się na wszystkim najlepiej... P.S. Nie twierdzę ze jesteś złą kobietą i nieszczerym czlowiekiem, ale Twoje zachowanie budzi śmieszność i zażenowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Za trudne...i skomplikowane 29.03.18, 04:58 Trafnie to ująłeś, dodam tylko, że brak poczucia humoru, a przede wszystkim OBIEKTYWIZMU sprawia, że nie dostrzegamy treści, a widzimy jedynie powierzchowność, zaś stronniczość sprawia, że tak nas piszą jak nas widzą. Nie wystarczy zachwycać się pięknem kolorów i oprawą będąc wpatrzonym w "obraz"...należy dostrzec treść ukrytą znacznie głębiej. Dla laika jest to trudne, koneserzy nie mają z tym problemu. Natura ludzka jest skomplikowana, są ludzie, którzy kierują się w życiu zasadami, wchodząc do ich świata powinniśmy to uszanować. Wylewać żale, mieć pretensje i doszukiwać się złośliwości to przesada...gdy dokonało się własnego wyboru. Nie taki diabeł straszny...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Za trudne... 29.03.18, 10:13 Przesadzasz jak zwykle moja droga...Kundzia, o ile mnie pamięć nie zawodzi...wcale nie chciała Cię zniszczyć tylko...podrywała Twojego ukochanego polaka...no i muszę przyznać, że w tym temacie miała więcej ikry niż Ty. Ale to było bardzo dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: Za trudne... 29.03.18, 14:36 A gdzie ty kobieto widzisz tu jakąś Kundzię? Przecież osoba o takim nicku wpisu dokonała cho! cho! albo jeszcze dawniej? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Za trudne... 29.03.18, 15:01 memy.pl/show/big/uploads/Post/201207/15223284352657.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Za trudne... 29.03.18, 15:01 Nie bez powodu użyłam czasu teraźniejszego, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Za trudne... 29.03.18, 18:18 Niech Pani maluje jajeczka...a mężowi przyozdobi 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Za trudne... 29.03.18, 19:02 Jeszce nie wypiaskowane i potrzebny dobry grunt, hi ,hi... Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Za trudne... 29.03.18, 19:11 Trzeba co jakiś czas sprawdzać czy są równe, bo u młodych wszelka asymetria może być z powodu nowotworu. Może sprawdzać bliska osoba, a jak się nie ma to samemu. To jest poważne przypomnienie, czasami warte życia. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Za trudne... 29.03.18, 19:35 Racja, informacja, której nie warto lekceważyć 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 28.03.18, 18:59 Nie oglądam! Mam czas! Dużo czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 28.03.18, 19:02 To dobrze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Bierki 28.03.18, 21:22 I co Ty robisz z tym czasem? Grasz w bierki? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 28.03.18, 21:25 To dlaczego tak rzadko występujesz na forum Tbg? Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 29.03.18, 14:41 Po co wchodzić często? Nie każdy temat mnie interesuje. Czytam czasem wasze wpisy i widzę jak jesteście naiwni czytając Newsweeki, Fakty, ONETy i POdobne antyPOlske media. Jak barany idziecie na rzeź. Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 29.03.18, 14:56 "My i dziemy jak barany" - a ty jełopie siedzisz w jaskini i "pierd...sz głodne kawałki" na kazdy temat , na podstawie których jedna pani dostaje ekstazy , a ty masz bóle stawów od pisania erotyczno - onkologicznych bzdet i uskuteczniania "ręcznych robótek" . ps . "podłób"sobie w innym otworze , skoro ci dłubanie tak dobrze idzie .... jest większy - będzie lżej Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Polskie mendia 29.03.18, 20:24 Pewnie nawet nie zauważyłeś. że najchętniej cytuję "wPolityce", "Niezależną" i... "Nasz Dziennik". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 20:37 Pisałem kiedyś, że Jarek ma raka i niedługo umrze. Zanim dokonałem wpisu względem ciebie "...czas na...". Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Śpiesz się powoli... 27.03.18, 21:12 Jak przystało na katolika, prawdziwego Polaka, zresztą... :-( PS Ja bym się tak nie śpieszył...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 27.03.18, 22:38 Weź przepis od Danki, zrób sobie kolorowe pisanki. Wór do wrzątku, jak odmoknie wywietrz chwilę w oknie. Pazurkami podrap w poprzek, a później wzdłuż i masz kratkę już. Utrwal wg. przepisu gotowy wzorek bo warto dbać o worek. Pierwsze koty za płoty, byle do soboty...pokrop i możesz świętować, w necie wojować😉 Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: A tu pojechali z grubej rury przed świętami.. 28.03.18, 19:02 7lat tłustych... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Sondaże 28.03.18, 21:15 Już trzeci mija... Szkoda tylko, że sondaże lecą... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Pazurki 28.03.18, 21:24 To Ci Jarek zrobił numer - kazał Beacie pokazać pazurki... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś