Dodaj do ulubionych

Jak strzyżemy ?

12.05.18, 12:40
Jak ustalił "Super Express", Jarosław Gowin w środę przed południem skorzystał z okazji i kazał podwieźć się 400 metrów (według Google - red.) z ministerstwa do salonu fryzjerskiego....
Czy każdy polityk wcześniej czy później musi się stać kretynem? Czy to rzecz wrodzona czy "przywiązana" to stołków ?
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Balwierz 12.05.18, 13:08
      To jeszcze nie ma osobistego balwierza? ;-)
    • genia50 Re: Jak strzyżemy ? 12.05.18, 20:50
      Był tak spracowany, że nie miał siły iść piechotą, a nie stać go było na taxi (ledwie wytrzymuje do pierwszego), a jako osoba publiczna chce "wyglądać".
      • a.sdf.gh.kl Re: Jak strzyżemy ? 12.05.18, 21:24
        Mógł chłopina poczekać na koszenie trawy. Podłożyłby głowę pod kosiarkę i "kłopot miałby z głowy". Nie byłby wówczas obgadywany w poście na forum tarnobrzeskim :-(
        • wislocki12 Gowin z kosiarką... 12.05.18, 21:29
          Gowin z kosiarką? Tego jeszcze nie było... ;-)
        • genia50 Re: Jak strzyżemy ? 12.05.18, 21:41
          Nie zdobyłby się na tak drastyczny krok, kosiarka może szarpnąć i można stracić głowę , albo libido (którym się kiedyś chwalił).
    • zolza670 Re: Jak strzyżemy ? 12.05.18, 20:54
      Jak strzyżemy? Oczywiście na zero i oczywiście społeczeństwo. Niestety władza uderza do głowy.
    • a.sdf.gh.kl Re: Jak strzyżemy ? 13.05.18, 14:40
      No właśnie! Jak strzyżemy klienta w agencji towarzyskiej? :-(
      wiadomosci.onet.pl/kraj/agencja-towarzyska-w-apartamencie-gawlowskiego-zona-polityka-totalna-bzdura/2cghf8m
      • wislocki12 Czytanie z rozumieniem... 13.05.18, 20:36
        "Dla mnie to jest jakaś totalna bzdura - mówi w rozmowie z reporterem Onetu Kamilem Dziubką żona Stanisława Gawłowskiego. Renata Listowska-Gawłowska przekonuje, że mieszkanie jest wynajmowane od kilku lat przez panią, która mieszka tam z córką i bratanicą. - Ta pani prowadzi działalność gastronomiczną. Sprawdzaliśmy to, zanim wynajęliśmy jej lokal, bo nie chcieliśmy podpisywać umowy z przypadkową osobą - podkreśla Listowska-Gawłowska.
        (...)
        Przypomina, że w grudniu zeszłego roku mieszkanie było przeszukiwane przez CBA: - Funkcjonariusze wpadli tam o 6 rano. Gdyby działała tam agencja, służby wiedziałyby o tym od dawna."
        Czytanie z rozumieniem to ważna umiejętność... ;-))

• a.sdf.gh.kl Re: Czytanie z rozumieniem... 13.05.18, 21:20
          Myślę wisłocki, że "coś jest na czasie" tylko odwracasz kota ogonem bo to nie człowiek PiSu.
          Byłbym zaPOmniał! 23.00 SUPERSTACJA... opluwania obecnego rządu ciąg dalszy. Nie zaPOmnij! Zrób mi tą przyjemność dobra?
          • wislocki12 Ferajna 13.05.18, 21:40
            Jaki kot? To był tylko cytat z rekomendowanego przez Ciebie tekstu... ;-)
            PS Superatacja? Z przyjemnością! Też nie jestem fanem ferajny Morawieckiego! ;-)
            • a.sdf.gh.kl Re: Ferajna 13.05.18, 21:54
              Usłyszysz tam w komentarzach dzwoniących, zwłaszcza kobiet: " PiS należy odsunąć od władzy bo źle rządzi i wszystko!"
              To coś naprawdę dla ciebie!
              • wislocki12 PiS jest do d... 13.05.18, 22:05
                Ja i bez tego wiem, że PiS jest do d... O prezesie nawet już nie wspomnę! Dużo zdrowia! ;-)
                • exbenek Re: PiS jest do d... 14.05.18, 18:31
                  Jełopie ! To jest post o pustym łbie Gowina i jego lenistwie . Chcesz pisać o "doopach" w domu Gawłowskiego napisz oddzielny post . A tak na marginesie widać że jełop ma w głowie tylko "białą chusteczkę" ... Zazdrości ;-)
                  A tak na marginesie to komu Gawłowski arenduje mieszkanie to jest jego sprawa . A nie pisowskich jełopów . Jak tak dalej pójdzie będą wszystkim "pod kołdrę" zaglądać . Tylko "Balbinie" nie ma kto zaglądnąć....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka