pan.nikt 19.05.05, 22:08 Od samego czytania zęby mnie zabolały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Ruszyły targi stomatologiczne 19.05.05, 22:09 Tzn. ja bardzo lubię dentyski. Młode, ładne, miłe i............. i przy kawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Ruszyły targi stomatologiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:50 Pozycja leżąca to żadna nowość, a bezbolesne leczenie zapewnia znieczulenie Wand.Chyba autorka dawno nie była u stomatologa.Gratulować czy ubolewać? PS.Już miałem nadzieję,że chociaż tu tego pana nie będzie...A masz chłopie jeszcze czym gryżć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Ruszyły targi stomatologiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:52 Mareczku weź głęboki oddech, piolicz do stu i zmierz sobie ciśnienie, jak za wysokie to idź do lekarza.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Ruszyły targi stomatologiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:05 Tak zrobię.Dziękuję za radę :-)) Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś