Dodaj do ulubionych

Knapy raz jeszcze...

10.12.20, 23:30
"Dagmara Czechura z miejscowości Knapy w okolicach Tarnobrzega cały czas marzy o muzycznej karierze. Za sobą ma już udział w wielu ogólnopolskich festiwalach, muzycznych show, profesjonalnych nagraniach. Jak sama o sobie powiedziała: - Wokalistka zakochana w muzyce pop. Śpiewa od 3 roku życia. Absolwentka Akademii Muzycznej w Łodzi. Uwielbia pisać, nagrywać i koncertować. Pracuje jako tłumacz."

korso24.pl/podkarpacie/zwyciestwo-dagmary-z-podkarpacia/E68K4y3EakRlBoTdHLtC?fbclid=IwAR1Cawjpdqi2voXatxtwiYmK7vmF3lSNI2gfTHqNOj25GbRZkdisvgrgKIc
Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: Knapy raz jeszcze... 11.12.20, 05:31
      A Pani Danuta nic się nie chwali? :-(
    • a.sdf.gh.kl Re: Knapy raz jeszcze... 11.12.20, 21:57
      Ładna i zdolna dziewuszka. Przynajmniej coś dobrego przekazuje ludziom, w przeciwieństwie do ciebie zdrajco :-(
      • wislocki12 Re: Knapy raz jeszcze... 11.12.20, 22:44
        Nie bardzo rozumiem , kogo masz na myśli... ;-)
        • zolza670 Re: Knapy raz jeszcze... 12.12.20, 06:11
          Hmmm...wygląda na to, że to o Pani Danucie było 😉 ...to się Danusia ucieszyła 🙂
      • a.sdf.gh.kl Re: Knapy raz jeszcze... 12.12.20, 11:15
        ... i pracowita. Nic samo zwykle nie przychodzi :-(
        • wislocki12 Re: Knapy raz jeszcze... 12.12.20, 11:32
          Kobieta pracująca? ;-)
        • zolza670 Re: Knapy raz jeszcze... 12.12.20, 11:41
          I tu "siem" z ksiedzu zgodzę...bardzo pracowita...i kotłownia, i cyrkulatka, i siekiera, i ganianie po lasach za grzybami, jagodami i korzonkami...no, robi wrażenie 😉
          • a.sdf.gh.kl Re: Knapy raz jeszcze... 12.12.20, 11:48
            Żyje, a życie człowieka to praca, praca, praca.
            Jak zwykle musisz dokopać. Nie byłabyś sobą jak twój kochaś, no ale... Ten typ tak ma :-(
            • wislocki12 Re: Knapy raz jeszcze... 12.12.20, 12:02
              "(...) bardzo pracowita...i kotłownia, i cyrkulatka, i siekiera, i ganianie po lasach za grzybami, jagodami i korzonkami...no, robi wrażenie."
              Gdzie tu widzisz chęć dokopania? ;-)
            • zolza670 Re: Knapy raz jeszcze... 12.12.20, 12:03
              A gdzie tu księdzu widzi dokopanie? Jestem przecież pod wrażeniem. Niech księdzu już nie jara i nie pije. Hmmm...nie wiedziałam że księdzu lubi takie mocarne kobitki 😉
              • e-zybi Re: Knapy raz jeszcze... 12.12.20, 12:54
                Myślę, że A. Grodzka en.wikipedia.org/wiki/Anna_Grodzka#/media/File:Anna_Grodzka.jpg jest w księdzu typie ;-)
                • genia50 Re: Knapy raz jeszcze... 13.12.20, 21:02
                  Dla mnie ona jest pozytywnym przykładem , ponieważ miała odwagę prowadzić działalność na arenie politycznej, narażając się na kpiny i dokuczliwości, dodała otuchy osobom transseksualnym, że mogą zmienić swoje życie i wyjść z "więzienia". Akurat w jej sytuacji taka korekta odbyła się zbyt póżno, bo np. we Francji osoba 16 letnia została miss i nikt nie wiedział, że urodziła się jako mężczyzna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka