Dodaj do ulubionych

AFERA dla MADASZKI1 !!!!

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 30.12.04, 21:00
W związku z tym, że nasz ulubiony madaszka w odpowiedzi na moje życzenia
Wesołych Świąt, przekazał życzenia wytrwałości w tropieniu afer ogłaszam
wielka akcję : SZUKAJMY AFER DLA MADASZKI. Moje propozycje : 1) Brak śniegu w
święta ; 2) Podeschnięta ( od dołu ) choinka na rynku ; 3) Święta w sobotę i
w niedzielę - straszne marnotrwastwo i brak długiego weekendu .
Mam nadzieję, że podpowiecie wiele nie mniej interesujących spraw dla
madaszki.
Obserwuj wątek
    • Gość: lk Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! IP: *.sistbg.net 30.12.04, 22:46
      A co rozmawiales z bubą w wigilię w stajni, czy żes sie cos naćpal. Madaszka
      takich bubkow trzeba tepic. widac ze sie czegos boja, a ich zyczenia to falsz i
      obluda i moga sobie je wsadzic dalko w dupsko. nie przejmuj sie jestem z Toba.
      • Gość: bubu Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 01:42
        Naćpany to ty chyba jesteś ty , bo z tego bełkotu trudno coś zrozumieć. A boje
        się tylko głupoty , bo to największe nieszczęście.
        • Gość: rywin Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 11:17
          Madaszka dlaczego Tarnobrzeg nie ma dostepu do morza , mimo ze nawet wiele
          mniejszych miast posiada ? Rozwikłaj afere: "Kto podpie..ł nam morze?"
          • Gość: Rycho Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 15:32
            Jak to nie ma dostępu do morza? Zdecydowanie ma a Wisełka to gdzie niby
            wpada... Prosze o rozsądne tropienie afer i nie zaprzątanie głowy Madaszce1 :)
        • Gość: lk Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! IP: *.sistbg.net 31.12.04, 16:13
          No i co, głupota cie jednak dopadla, na nieszczescie. ktory to stopien, masz juz
          diagnoze, schizofrenik, czy paranoik?
        • Gość: lk Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! IP: *.sistbg.net 31.12.04, 16:20
          dotyczy bubka, oczywiscie
          • Gość: Rycho Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 18:39
            Na mam nadzieję Ik bo nie chce mi się denerwowac w Sylwestra ...
            • Gość: rycho Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 23:07
              A i tak Tarnobrzegiem mimo zmian barw rządzi PZPR!Od zawsze!I na zawsze!
              • Gość: Rycho Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 00:35
                Te rycho nie podszywaj sie pod Rycho, ja jestem apolityczny!!! Happy New Year!!!
    • madaszka1 Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! 05.01.05, 19:27
      Przeczytałam…z uwagi na brak czasu… bez większego komentarza…nie jestem
      „jajecznicą”… w przeciwieństwie do niejakiego „buuuuuuuubuuuuuuu”, swoje
      życzenia kierowałam przede wszystkim do dziennikarzy, bo tylko im można
      zawdzięczać ujawnianie kolejnych afer…aby tak dalej…i jak widać… moje życzenia
      się spełniają wraz z nadejściem Nowego Roku…bo oto mamy:

Starą-nową aferę w kraju…prywatyzacja PZU…
      Starą – nową aferę w Regionie…prywatyzacja POLMOS ŁAŃCUT…
      Starą-nową aferę w Tarnobrzegu…budowa szkoły na cudzym terenie i budowa marketów
      ze szczególnym uwzględnieniem Leclerc…konieczna komisja śledcza!!!!!!!

Ponieważ w swoich życzeniach naruszyłam mimochodem… niechcąca „ego”
      „bubu”…przeto dla niego specjalne życzenia na Nowy Rok:

„Rozebrać swój samochód na sztuki, wyciąć kwiatki z firanek mamusi, okno wybić,
      chomika udusić…kogoś strasznie przestraszyć…do krzyku zmusić, kumplowi
      przyje.., browar obalić…po ryju zebrać, pół lasu spalić, zakochać się i kosza
      dostać, spróbować znowu i mężem zostać…zasadzić drzewo i spłodzić syna…uwalić
      się z żalu, że wyszła dziewczyna…urwać film i rzygać pół nocy…przeżyć gorycz
      seksualnej niemocy…od ludzi dowiedzieć się, że żona cię zdradza…że dobry
      przyjaciel jej teraz wsadza…gacha ze złości na ścianie rozmazać, a żonie z domu
      spie..ć kazać…i po tych przeżyciach dość traumatycznych, stronić od związków
      monogamicznych…”
      • Gość: monogamista Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 00:54
        Komisja śledcza złożona z bezradnych przydupasów Mleczarza? I śmieszno i
        straszno. Madaszko zakładam, że jesteś kobietą jeżeli tak to... kończę z
        monogamią.
      • Gość: Ryś Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 07.01.05, 04:35
        Szkoda, że takich dziennikarzy co wykryqają afery nie ma w Tarnobrzegu,
        pochowali głowy w piasek. Afery na miarę miasta Tarnobrzega, ale też można by
        było z nimi zrobić porządek. Co o tym sądzicie?
        • Gość: Kolega Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:41
          Mało to afer wokół. Nie rozliczony Tarmon, woda, Kaufland, ZSZ na Kopernika,
          przetargi w udziałem firmy męża Pani Nacezlnik itd. Tylko kto ma to napiszać.
          Przecież Madaszka jest w dobrych układach z najlepszym mlecarzem wśród
          prezydentów i odwrotnie. Był z nim we Francji, a przy tym czytaliście jakiś
          ostry tekst o mieście. Odpowiedź brzmi NIEEEEE.
          • Gość: monogamista Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:22
            Z kim mleczarz był we Francji?
            • Gość: Koleś Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:22
              Lista była długa m.in. red. Malicki, dyr. Markut, wiceprezes Jakubowicz itd.
              • Gość: monogamista Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 10:12
                To ta nasza madaszka to Wojtuś M.? szok!!!
                • madaszka1 Re: AFERA dla MADASZKI1 !!!! 10.01.05, 21:03
                  Kiedyś już na ten temat się wypowiadałam... ale jak widać nie do wszystkich
                  dociera. Przypomnę więc:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=329&w=16049427&a=16172954

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka