Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:15 czy ktoś wie co szię działo dziś na dołku machowskim?? kupa straży plicji i podobno antyteroryści?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nautic Re: dołek na machowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:23 Ćwiczenia bo jakiś milicyjny gieenerał chce sobie zanurkować w szlamie pokopalnianym ,tylko czemu my mamy za to płacic,a może nie chce nurkować tylko chce odwiedzić kolegów z Karabeli lub kolegów ze Spec-nazu tzn.Salamuchę który dziwnym trafem wraz z bratem wykupił dużo dzaiałek w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dołek na machowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 07:49 misiu!! a kim ty jesteś że że krytykujesz?? o ile wiem to nie nurkował żaden generał tylko strażacy i antyteroryści i ćwiczyli poszukiwanie topielców oraz wyciąganie beczek z niebezpiczną substancją!! oni od tego są i niech ćwiczą!! o ile znam nurków w tarnobrzeskiej strazy są naparwdę dobrzy i teraz przynajmniej mają gdzie ćwiczyć. gadała z jednym wczoraj i mówił że jest ekstra woda. lepsza jak w solinie. tylko to błoto. pewnie jesteś jednym z tych co chcą aby takie słózby wszystko robiły ale "dlaczego z moich podatków??" a ty płacisz podatki??? Odpowiedz Link Zgłoś
carols Re: dołek na machowie 10.08.05, 08:31 No i sie wyjasniło, co robili tam ludzie www.echo-dnia.com.pl/?news=22653&mutacja=6&dzial=1;3 Odpowiedz Link Zgłoś