Dodaj do ulubionych

Likwidacja linii 25

13.12.05, 16:46
Ta bulwersująca informacja krąży od kilku dni po internecie - pytam się więc
czy ktoś kompetentny się tym w końcu zajmie.
Jak długo pasażerowie mają tolerować sabotaż i dywersję na tej lini?? Jak
długo pociągi będą niedostosowane do potrzeb społecznych? jak długo rozkłady
będzie się układać tak by pociągiem jechało kilka osób?
Dlaczego chce się zlikwidować linię 25 i piniędze na jej naprawę skierować na
linię kolbuszowską??? Dlaczego perfidni kolejarze są bezkarni??? Dlaczego
wciąż musimy cierpieć przez wstrętnych kolejarzy niszczących własne i nasze
wspólne mienie? O co tu chodzi??
Obserwuj wątek
    • Gość: zprzywiśla Re: Likwidacja linii 25 IP: *.server.ntli.net 17.12.05, 02:36
      nie wiem jakie plotki chodzą po sieci ani też nie wiem dlaczego rozkład jest
      niedostosowany dla potrzeb podróznych, ale wiem jedno dopóki Deptuła jest
      marszałkiem linii 25 nie zlikwidują :)
      pozdrawiam
    • Gość: Tomek Tbg MK Re: Likwidacja linii 25 IP: 217.96.82.* 17.12.05, 12:20
      Kolejna brednia. Kto Ci zliwkiduje linie która biegnie do SSE?? To są brednie i
      zazdrość że do Kolbuszowskiej lini uśmiechneło się szczęście
      • Gość: mielec Re: Likwidacja linii 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 17:59
        Brednie? To ni slyaszles o probach likwidacji tej linii? Chyba nawet juz
        zostaly podjete decyzje ale je cofnieto. Poza tym co ma wspolnego wiadomosc i
        pogloski o likwidacji tej linii z zazdroscia o linie Rzeszow - Ocice?
        • Gość: Todi Re: Likwidacja linii 25 IP: 217.96.82.* 19.12.05, 18:35
          Mam dobry pomysł. Jedźcie na most Wiślany w Nagnajowie i zażądajcie od PKP PLK w
          Rzeszowie remontu waszej kochanej lini nr 25 i odwołanie remontu lini do
          Kolbuszowej. Jak zagrozicie samobójstwem to może sie zlitują nad wami i wam
          wyremontują tą złomiastą linie i wkońcu nie będziecie płakać na forach
          Tarnobrzega Rzeszowa Mielca i innych okolicznych miast że chcą remontować
          linie nr 71 a nie 25. I bardzo dobrze !!!! niech remontują 71

Pozdro
          • Gość: marko Re: Likwidacja linii 25 IP: 213.241.90.* 20.12.05, 21:46
            A dlaczego niby maja remontowac linie ktora od lat nie jest uzywana? Przez
            Tarnobrzeg, Debice przynajmniej jezdzi hetman do Krakowa a rzeszow to dziura
            wiec po co tam pociagi? Tam furmanki lepiej puscic za 5 lotych kurs, zeby
            wszystkie wiesniaki mogly skorzystac z polaczenia
            • dj_siewca Re: Likwidacja złomiastej linii 25 21.12.05, 10:33
              Gość portalu: marko napisał(a):

> A dlaczego niby maja remontowac linie ktora od lat nie jest uzywana? Przez
              > Tarnobrzeg, Debice przynajmniej jezdzi hetman do Krakowa a rzeszow to dziura
              > wiec po co tam pociagi? Tam furmanki lepiej puscic za 5 lotych kurs,

A dlatego że jest w lepszym stanie niż ten złom na Dębice i dlatego że od
              Rzeszowa do Warszawy jest tamtędyk najbliżej

> wszystkie wiesniaki mogly skorzystac z polaczenia

Hehe Wiesz co lepiej żeby nie zamykali tej 25 bo czym będą jeździć takie
              wieśniaki jak ty

• Gość: kam Re: Likwidacja linii 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 14:26
              Słuszna racja... Trzeba doceniać to, że po tej linii mogą jeździć ważne dla
              Tarnobrzega pociągi.

Szkoda tylko, że zlikwidowali ten pociag nocny z Zamościa do Wrocławia...
              • dj_siewca Re: Likwidacja linii 25 21.12.05, 15:06
                Gość portalu: kam napisał(a):

> Szkoda tylko, że zlikwidowali ten pociag nocny z Zamościa do Wrocławia...

Ale bredzisz. Może Rzeszowscy kolejarze chcą zlikwidować Ciebie?? Posłali na
                Ciebie Leona Zawodowca żeby Cię sprzątnoł, i wkońcu będą mogli w spokoju
                likwidować linie nr 25

PS: Popatrz na rozkład na www.pkp.pl ja tam widze jakoś pociąg na Wrocław i Zamość
              • armyn Re: Likwidacja linii 25 22.12.05, 18:41
                Też jestem tego zdania - kilka razy jechałem tym nocnym pociągiem do Krakowa i
                raczej pusty to on nie był a wręcz przeciwnie. Wiem że ktoś zaraz po jego
                zawieszeniu zbierał podpisy o jego przywróćenie w Tarnobrzegu. Ale pewnie nic z
                tego nie wyszło.

Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka