Dodaj do ulubionych

poszukuje niani

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 14:50
Poszukuje niani dla mojego 10 miesięcznego dziecka. Wybieramy sie na sylwestra a babcia niestety nie może zostąć z wnuczką jak to było planowane. Może ktoś zna naprawde uczciwą osobe i znająca sie na rzeczy?
Obserwuj wątek
    • Gość: m2 Re: poszukuje niani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 17:36
      a ile za to dostane??
      • Gość: tata Re: poszukuje niani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 21:46
        jeśli pyt6asz najpierw o cene a nie o dziecko to odrazy skreśla cię to z listy dobrych niań
        • absit Re: poszukuje niani 18.12.05, 21:55
          założę się, że następna osoba zapyta właśnie o dziecko:)Drogi Tato... moim zdaniem forum to nie jest dobre miejsce do szukania niani dla dziecka...radziłabym popytać wśród znajomych... takie osoby, za które ktoś poręczy są godniejsze zaufania. Pozdrawiam
          • Gość: info Re: poszukuje niani IP: 62.233.195.* 19.12.05, 20:04
            czytałem że kosztuje to 300-350 pln od 16.00 do 11.00 nastepnego dnia, pozdro
        • Gość: niania Re: poszukuje niani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 23:17
          jasne...
          najlepiej za darmo... i wpisowe 70 zł

• Gość: tata Re: poszukuje niani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 09:26
            No właśnie nie mam nikogo takiego a może jest osoba w tarnobrzegu ktora kożystała z usług jakiejś pani i może ją swobobnie polecić. przecież korzystając z usług firm zajmujących się tym zawodowo też musimy wierzyćim na słowo i zdecydować sie na proponowaną przez nich osobe . czyli krotko mamy wierzyć obcym i decydować sie na obcą . takie firmy nie dają żadnej gwarancji tak samo jak forumowicze . więc czy to nie wzystko jedno. i tu i tu trzeba dać kredyt zaufania.
        • Gość: niania Re: poszukuje niani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 17:22
          Jaka placa, taka praca, a dziecko - wszzstkie dyieci sa nasze
    • Gość: boluś Re: poszukuje niani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 17:40
      a nianiek się nada?
    • Gość: xxx Re: poszukuje niani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 18:38
      Jeśli propozycja jest aktualna. Proszę podać e mail, napiszę o sobie,państwo
      podejmą decycje. Wprawdzie forum to ryzykowne miejce na szukanie niani,ale kto wie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka