Gość: CO MACIE DO JASŁA IP: *.pl / 192.168.1.* 05.11.03, 22:26 CO MACIE DO JASŁA ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 10.12.03, 20:01 ouimet napisał: > wysiadam w Szebniach.... ......idę naprzeciw..... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 11.12.03, 18:23 ......widzę Cię, jeszcze Cię widzę.......jesteś w granatowym płaszczu........ Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 11.12.03, 21:27 nie!Jestem w samym swererku,bo mi braklo oliwy w "merksie" i ide pozyczyc od traktorzysty wiaderko i olej.Szkoda,ze rozgladasz sie za innymi,a mnie masz ...przy baku/sorry/boku.A moglabys miec pod bokiem./Tak tez mozna sie wyslawiac?/ Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 11.12.03, 21:40 .....poczekam........ Poczekam na skrzyżowaniu.....przy poczcie. Umiem czekać. I wyczytam z Twoich oczu ....prawdę...... ....też to umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 12.12.03, 06:51 Faktycznie Jestes zaciekawiona MOJA prawda?Nie lepiej zapatrzyc sie w glebie moich oczat i...uniesc sie duchem do blogostanu swiadomosci przebywania w obrebie moich fal/ramion?/Bezgraniczna szczesliwosc bedzie dla Ciebie wtejze chwili dostepna,uchwytna ,gotowa sie udzielic....co ja pisze...?zjednoczyc w jednosci marzen,mysli ,zaciekawien i poznanio-doznan ekstazy intelektualnej... ....Cholera,tam raczej nie istnieje skrzyzowanie!!!!Bedziesz czekac,az zrobia? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 12.12.03, 06:58 Okowito i Cale Grono "zmuszonych"do zobaczenia moich wypocin:Dzien dobry WAM! Ja ide spac.Jest O:53. Ciekawe,czy wysnia mi sie Wasze mysli...Mam nadzieje,zeOkowita sypia do poludnia,bo inaczej bede mial same "zmory senne".Pa-Oko....Przysnij mi sie,ot tak-fajnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 13.12.03, 08:08 HA, HA, HA !!!! Bez patrzenia w oczy widzę jak ściemniasz. Wysiadłeś z autobusu i nagle znalazł się Merks ? Wyraźnie widziałam płaszcz a Ty mi tu o sweterku... też coś ...sweterek w taką pogodę.Skrzyżowania nie widzisz ? To do Tarnowca idziesz polami ? Przypomina mi się taka piosenka weselna "nie wierz mężczyźnie jako psu" Eeeeee tam..... wracam .... nie dam sobie zawrócić w głowie tekstami o falach ramion i snach.Zresztą już mi uszy zmarzły... jeszcze się na święta rozchoruję. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 14.12.03, 03:08 dbaj Skarbie o swoje zdrowie i pamietaj,jezeli siedzisz to zawsze zakladaj noge na noge...abys nie dostala przeciagu,bo nie tylko grozi to kararem,ale i zeby moze powyrywac... alez jestem wrrrrrredny! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 14.12.03, 10:38 Nie ma obaw ! Między moim kroczem a jamą gembową znajduje się wiele olepionych żółtym tłuszczem organów ....wiatr nie przeleci. PS. Nie jesteś wredny ale mam watpliwość czy aby nasze rozumienie pojęcia "żartobliwe przekomarzanie" jest podobne. Czy aby nie skonczy się na kłótni. PS. Wysyłam Ci coś na pocztę....otwórz załączniki...wirusów na 100% nie wysyłam ..a może się pośmiejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 14.12.03, 16:25 Okowita- ze spuszczona glowka odebralem sluszna reprymende!Tak,zagalopowalem sie.Przepraszam.Jednak czasem "czyms " jeszcze zazgrzytam.Bede jednak uwazal,aby miescic sie w normach przyzwoitosci.Mam rozeznanie miedzy pikanteria,a wulgarnoscia...czasem troszke przeginalem... Pomimo tego... mysle,ze chociaz troszke mozesz mnie ...polubic. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 14.12.03, 21:04 Doszla!5x z czego 3 do odczytania-ogladniecia.Zazdroszcze cierpliwosci....i DZIEKUJE BARDZO raz jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 15.12.03, 20:31 Bardzo przepraszam za nadmiar poczty ale czasem i ona również rozrabia jak zając w kapuście. Idą święta mam coraz mniej czasu na net..... może jeszcze kiedyś pogadugadujemy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 26.12.03, 00:44 Coz,wyglada ze po swietach zaczniemy "chodzic"innymi forami. Odpowiadajac na pytanie w temacie,to: do Jasla mam zal....bo od Niego sie zaczelo... Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 26.12.03, 23:17 ouimet napisał: > Coz,wyglada ze po swietach zaczniemy "chodzic"innymi forami. > Odpowiadajac na pytanie w temacie,to: do Jasla mam zal....bo od Niego sie > zaczelo... CO ? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 27.12.03, 17:13 No taaaaaak!!! Szak nas znalazł !!!! Nigdzie nie można pogadać......wrrrrrrrr. A mam tyle pytań........... Tyle pytań do Ciebie. Może założyć .... forum dwuosobowe, zamknięte ?????? Co o tym sądzisz Ouimet ? Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k WRRRR 01.01.04, 15:03 Aha to WRR.. w tym poście jest wrrredne :((( PSɭ. Pytanie nie było do Ciebie OKOvi PSɮ. Po kiego grzyba miałbym Cię szukać we własnym wątku PSɯ. Wymięcie się nr. GG i będziecie sobie gadać do woli PSɰ. Ella już Ci podawała swoje GG i prosiła o Twoje PSɱ. Było by mniej tekstów typu: .KOCHAM CIĘ.... : ..NIE JA CIEBIE .... : ...FAJNIE ŻE TY MNIE A JA CIEBIE... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WRRRR Szaczku..... 02.01.04, 11:06 Szaczku kocham Cię bardzo !!!!! Choć jest to nieraz trudne.... ale jak kochać to kochać. PS. Na GG to ja po pierwsze nie mam czasu a po drugie na GG trzeba mówić prawdę (tak uważam)..... wolę pleść byle co na forumach. pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 01.01.04, 00:08 Spójrz na datę i godzinę..... KOCHAM CIĘ OUIMET !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 02.01.04, 22:51 0kowita napisała: > Spójrz na datę i godzinę..... KOCHAM CIĘ OUIMET !!!!!!!! > > Ale ja przeciez nie zasluzylem na taka kare.Nic zlego/dobrego tez/nie zrobilem! Ledwie sie zaczal Nowy Rok,a juz konsekwencje... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 03.01.04, 07:12 No nie !!!!! Jak moje wyznanie miłosne w pierwszych minutach nowego roku to ma być kara...... to nie pozostało mi nic innego jak tylko się pociąć.... ale może najpierw do fryzjera pójdę co by w trumnie jako tako wyglądać. buuuuuuuuuuu((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 03.01.04, 15:37 Kochac!Jak to latwo powiedziec. Kochac i nie pytac o nic... Oj,dawniej to Slowo COS znaczylo.Teraz,wstapienie na chwile do lozka z kims- tez nazywane jest kochaniem...ale sie porobilo... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 03.01.04, 17:00 Na poważnie.....moje "kocham" na forumach nie ma nic wspólnego z "kochaniem" polegającym na wskoczeniu do łóżka czy z chęcią posiadania ciała osoby do której się zwracam (już to chyba pisałam).Można je raczej porównać do np. kochania poezji, kochania kwiatów...... jest to kochanie sympatycznych ludzi, a wydajecie mi się sympatyczni. Ale ponieważ moja wylewność nie jest przez wszystkich dobrze odbierana..... czas jej zaniechać. PS. Nie zgodzę się z tym, że dawniej "kochać" znaczyło co innego niż teraz.... i dawniej (nawet i setki lat wstecz) ludzie nazywali kochaniem jednorazowy "akt"..... i teraz, jak i dawniej przytrafia się na tym świecie miłość prawdziwa. Akurat w tej dziedzinie świat niewiele się zmienia..... .. i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 03.01.04, 17:32 bede sie upieral.Dawniej jednorazowego aktu spolkowania nie nazywano "kochaniem".Dawniej/dla mnie /to lata od 1960 w dol... Zreszta teraz tez raczej uzywa sie bardziej odpowiednich/?/ okreslen ,jak:strzelic numerek,wyjac d..e...nowszych nie poznalem/ze wzgl. na wiek.../ Kochac sie/fizycznie/jest okresleniem uzywanym jedynie przez "smakoszy" hm.tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 03.01.04, 20:36 Rany Boskie ! Ale sie naczytałam o tym kochaniu aby Ci udowodnić, że mam rację...... no i......hmmmm.... jednak chyba Ty masz rację. Nie znalazłam. Nie widzę we wcześniejszych tekstach nic takiego jak "kochać się z kimś", "chcę się z tobą kochać". Dziwne. Zdawało mi się, że tak mówiło się zawsze.Widać tylko tak mi się zdawało. Nie pozostaje mi nic innego jak uderzyć się w pierś. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 03.01.04, 21:22 I wiesz co ??? Jeżeli jeszcze masz ochotę ze mną gadać to wsiadajmy w autobus i wracajmy do Jasła.... bo jeszcze nas tu zrobią (za przeproszeniem) jakimiś moderatorami. I jeszcze ku przypomnieniu piekny wiesz o kochaniu (się). poezja.interklasa.pl/index.php?akcja=wierszeznanych&ude=126 Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 03.01.04, 22:03 szymborska zawsze czyta sie wspaniale.Jednak skojarzyl mi sie bardzo szybko Niemen i oprocz jaskolki,to jeszcze jak bardzo aktulny tekst:Dziwny jest ten swiat... W Szebniach wsiadlem w N.Rok do autobusu w kierunku Krosna...Jakos Jaslo "wionelo chlodem". W uszach brzmialy mi slowa spiewane przez Grechute:"gdy Cie nie widze..." Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 03.01.04, 22:16 Złe odniosłeś wrażenie to nie był chłód tylko strach przed ..."wystawieniem do wiatru". ...."długo nie ogladam".....ile to jest "długo" ? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 03.01.04, 23:00 od 2 -01-04,godz.12.04... ...bo Ty,tylko Ty bedziesz moja Dama.../nadal Marek Grechuta-to dla mlodziezy info.../ Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 09.01.04, 12:09 Jak można było ?????? Jak można było po tej..... (przynajmniej dla mnie)..... miłej rozmowie, rozmowie, która doszła do tematu o ...... kochaniu (się)........ ........... Jak można było napisać ...."Okowita mi obmierzła" ???????? "obmierzły"....... staropolski wyraz, nie spotyka się go w potocznej mowie, mało go w internecie..... szukam szukam szukam szukam szukam ........jest .... "Słownik poprawnej polszczyzny" z 1983 r. " obmierzły - obrzydliwy, wstrętny to... obmierzły pijak, obmierzła, zieleniała szynka........ " ....i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 09.01.04, 14:31 ....... no właśnie.. nie skończyłam...... Właściwie cóz dodać ? Chyba tylko to, że dla Ciebie i dla mnie pojęcie "żartobliwe przekomarzanie " to........zupełnie inna bajka. Naprawdę nie wiem dlaczego wciąż Ci wybaczam .................. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 09.01.04, 17:27 0kowita napisała: > ....... no właśnie.. nie skończyłam...... > > Właściwie cóz dodać ? > Chyba tylko to, że dla Ciebie i dla mnie pojęcie "żartobliwe przekomarzanie " > to........zupełnie inna bajka. > > Naprawdę nie wiem dlaczego wciąż Ci wybaczam .................. Skoro wybaczasz,to wracam skruszony na Twe lono ...tworczosci pismienniczej- tez! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 09.01.04, 17:21 Slownik wspolcz. jez. polskiego/Wilga/W-wa1996/ troszke "ladniej"okresla to ...wredne okreslenie... Na samym dole strony - przed spisem tresci- pisze gdzie to bylo drukowane... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 09.01.04, 17:44 Nieważne co piszą słowniki. Jedno małe, czarodziejskie słówko...... gdybyś je napisał......................................................................... ........................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 09.01.04, 17:45 Moje teksty powinny istniec w innej kolejnosci i pod innymi...zaczepkami nadal uwielbianej /przez moja skromna osobe/ Okowity! Jak zwykle "zamieszalem"! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 09.01.04, 18:22 Wiesz co Oiumet ? Ustawiaj sobie swoje teksty jak chcesz..... nie będę zakłócać,,ani zaczepiać. Będę też wdzięczna jeżeli nie bedziesz odzywał się do mnie na innym forum. Nigdy nie rozmawiam z osobami dla których jestem ...."bmierzła" (wbrew słownikom kojarzy mi sie to ze "śmierdząca").... dla Ciebie zrobiłam wyjątek......i niepotrzebnie (zbłaźniłam się i tyle...jak zwykle, zresztą). Gadaj z innymi........ i baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 09.01.04, 18:35 Masz zalatwione! Wdziecznosci nie wyrazaj/ze wzgledu na dzieci/ Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 13.01.04, 02:35 Okowito-z tym wzgledem na dzieci to chodzilo o ew. slownictwo uzyte we Wdziecznosci...Nadal-natretnie-BUZIAK Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 13.01.04, 10:20 ouimet napisał: > Okowito-z tym wzgledem na dzieci to chodzilo o ew. slownictwo uzyte we > Wdziecznosci...Nadal-natretnie-BUZIAK I tak też to zrozumiałam i dlatego uznałam, że jest to definitywny koniec naszej rozmowy na forum Krosno. Ale, ale, ale...... powiem Ci, że lubię ten wątek bo jest on jakby...."historią jednej znjomości". W ciągu miesiąca.. buziaki, wyznania miłosne, tematy niemal erotyczne i ...... obrzydzenie, obmierzłość, wkurwienie i ................. znowu buziaki. Teraz pewnie dostanę łomot za obronę Milennika ale ukojona falami, którymi mnie usypiałeś.. czas jakiś będę wyjątkowo wyrozumiała..... a zresztą co ja będę przewidywać. Nostradamus nie jestem......hej. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 14.01.04, 04:46 Milennika czytam z przyjemnoscia,ale jezeli podlozy lepetyne pod gilotynke...to przynajmniej udaje ze pociagam za sznur...A Ty juz tak PIERSI nie Wystawiaj w Jego obronie...ma jadaczke,to mi sie sam odgryzie ,jezeli uzna za stosowne! Czerwone Gitary tez lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 14.01.04, 16:50 Biję się w pierś !!!!! Do przykazań "forumowiczki", które mam tu przy sobie na kartce papieru zebrane dodałam : NIE WTRĄCAJ SIĘ ! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 14.01.04, 16:57 Wtracaj sie koniecznie/i prostuj krzywusow -np.ouimet/ aby nie zeszpecic zupelnie tego Forum. Ale zaraz zaslone z piersi?????Az tak bliska/piersi/glowa Milennika? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 14.01.04, 17:22 Hej ! Jesteś zazdrosny ???????? Zrób mi tę przyjemność i poooooooooowiedz że tak......hę. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 14.01.04, 18:37 Okowito! To nie tak! Ja tak z troski o zdrowie Milennika!Przeciez w chwili "oblozenia"Go tymi poduchami silikonowymi-ma prawo sie udusic.... Zazdroszcze Mu tej szansy....U/mrzec/dusic sie na lonie , bedac przysypanym woreczkami z plastikiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 14.01.04, 20:39 Eeeee tam, mogłeś mi zrobić tę przyjemność..... to tylko.... forumowa literatura sf.. a chwilę bym się cieszyła. He,he co do moich piersi to...... pudło ! Akurat jeśli chodzi o nie to Pan Bóg się postarał by były jak trzeba......hej ! A jak piosenka z dedykacją ? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 15.01.04, 22:56 Przesylka SUPER-dzieki. Temat silikonowo-towarzyski chwilowo "zawieszam"poniewaz jest juz zbyt niebezpiecznie....Nie chce popelnic bardzo duzej sprosnosci!Musze ...pomyslec nad eleganckim zejsciem z ...urwiska! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 16.01.04, 21:49 .....i ja żegnałam kiedyś kogoś i powracałam już nie taka......... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: CO MACIE DO JASŁA ????? 17.01.04, 10:33 Interpretuję wczorajszy wpis.....dotyczy on pożegnania z kimś lipcu minionego roku i tego, że po powrocie jestem inna..... przedtem nie było do pomyślenia bym mogła dojść do skraju urwiska. Odpowiedz Link Zgłoś