Dodaj do ulubionych

PiS + Samoobrona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 09:48
Głosowałem na PiS w nadziei na Polske wolną i solidarną. Koalicja z
Samoobroną chyba tego nie da.Piszcie jakie jest wasze zdanie.
Obserwuj wątek
    • dzialaczsld Re: PiS + Samoobrona 16.01.06, 10:04
      dobre sobie Darek Kłeczek z Panem Koślą..ha, ha....
      • Gość: koniu:D Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:36
        posel Dariusz Klczek jest osoba przezroczysta w stosunku do innych... jego
        mentalnosci nie zmieni zadne ugrupowanie tyle co zrbil dla Tarnobrzega a
        wszeczegulnosci dla slozby zdrowia zasluguje na uznanie domu nie postawil
        mercedesem nie jezdzi inni poslowie niech biora przyklad z niego jezli sie dize
        dla dobra narodu Kleczek jest wpsanialy ale jezeli robi sie dla zysku to sa
        poslowie z PO
    • Gość: AdEk Re: PiS + Samoobrona IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:35
      Mnie to nie przeszkadza. Lepsza koalicja z Lepperem jak z Platformą Oszołomów. Psudointeligenckie memłanie jak to ktoś napisał tzw. liderów PO już mi się przejadło. Ględzą w kółko o rzekomych przewinach PiSu. Jeszcze tylko trzeba by oskarżyli ich o epidemię kokluszu, inwazję stonki i grypę azjatycką. PO to jeszcze gorsza zgraja niż UW, KLD i PZPR. Niech spadają na drzewa.
      • Gość: Jaro Re: PiS + Samoobrona IP: 62.233.195.* 16.01.06, 13:33
        święta racja
        • Gość: jeden głos Re: PiS + Samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 13:46
          Trochę mnie przekonaliście, ale jak taka koalicja sprawdzi sie w działaniu ?
          Może jednak wcześniejsze wybory są lepsze.
          • Gość: zef OO Re: PiS + Samoobrona IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 18:36
            Wybory zrobić żadna wielka sztuka, nie ma gwarancji na to czy zmienią
            cokolwiek, pis i po mogą dostać mniej głosów niż mają teraz i wtedy zaczną się
            prawdziwe kłopoty. Na pewno zyska samoobrona, zniknie pewnie lpr i psl.
      • Gość: lk Re: PiS + Samoobrona IP: 80.51.159.* 16.01.06, 21:38
        W zupełności cię popieram <AdEk>! PO to jakieś oszołomy. Trzeba im przyznać to,
        że są dobrzy w przeszkadzaniu i robieniu szumu wokół siebie. Nie wiem dlaczego
        jeszcze PiS się z nimi "pieprzy". Wg mnie już dawno powinna być koalicja z
        Samoobroną, LPR i PSL. Wtedy PO podzieli zapewne los UW i wreszcie będzie spokój
        w tym kraju. Żeby nie wiem jak próbowali zdyskredytować PiS i rząd to i tak im
        się to nie uda, a wręcz odwrotnie, obróci się to przeciw nim. Zresztą to już
        widać, bo zarówno Rząd jak PiS mają już pewne osiągnięcia, a ich to kole w oczy,
        że pomimo różnych stawianych kłód jakoś sobie radzą. Precz z aksamitnymi kapeluszami
      • Gość: lk Re: PiS + Samoobrona IP: 80.51.159.* 16.01.06, 21:38
        W zupełności cię popieram <AdEk>! PO to jakieś oszołomy. Trzeba im przyznać to,
        że są dobrzy w przeszkadzaniu i robieniu szumu wokół siebie. Nie wiem dlaczego
        jeszcze PiS się z nimi "pieprzy". Wg mnie już dawno powinna być koalicja z
        Samoobroną, LPR i PSL. Wtedy PO podzieli zapewne los UW i wreszcie będzie spokój
        w tym kraju. Żeby nie wiem jak próbowali zdyskredytować PiS i rząd to i tak im
        się to nie uda, a wręcz odwrotnie, obróci się to przeciw nim. Zresztą to już
        widać, bo zarówno Rząd jak PiS mają już pewne osiągnięcia, a ich to kole w oczy,
        że pomimo różnych stawianych kłód jakoś sobie radzą. Precz z aksamitnymi kapeluszami
        • marcin_33 Re: PiS + Samoobrona 17.01.06, 19:30
          .... hmmm, moim zdaniem, to PiS takimi posunieciami jak ten ewentualny zwiazek
          z Samoonbrona sam sie dyskredytuje, nie taka IV Rzeczpospolita przeciez
          obiecywali.....
    • Gość: wyborca Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:27
      mam dosyc tego juz tych igraszek
      • Gość: JfU45 Re: PiS + Samoobrona IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:42
        A z kim te igraszki? W domu czy też na wyjazdach kombinujesz?
    • Gość: he Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 07:25
      Cóż, patrzę sobie jak PiS realizuje obietnice wyborcze (za oknem jak grzyby po
      deszczu rośnie 3 miliony mieszkań, Wasserman ściga zbrodniczych hydraulików,
      Lepper jak nie premierem to chyba ministrem edukacji zostanie, a wszyscy jacyś
      tacy bardziej praworządni się zrobili). Może zwolennicy Pis-u napiszcie co
      zmieniło się w ciągu tych tzech miesięcy na lepsze. Największa bieda jest w
      południowo - wschodniej Polsce. Zaczynam rozumieć przysłowie "Czemuś biedny?-boś
      ..."
      • Gość: zems Re: PiS + Samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 07:57
        Lepper nikim szczególnym nie zostanie
        pytasz o 3 miesiące, a co się zmieniło na lepsze przez ostatnie 4 lata?
      • Gość: JfU45 Re: PiS + Samoobrona IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:58
        Te Twoje dowcipy o Wassermanie, Lepperze i innych, ani nie są śmieszne ani prawdziwe. To, że komuchy i liderzy PO tak robią w portki oznacza jedno, że wiedzą jak obecny rząd może dobrać im się do złodziejskich tyłków. Tylko PO i Tusk mógł im zapewnić bezkarność. Wszyscy mądrzy i uczciwi ludzie powinni popierać PiS i obecny rząd a w następnych wyborach dać PiSow 60% i samodzielne rządzenie. To spowoduje, że w Polsce będą rządzić Polacy a złodzieje, łobuzy i hochsztaplerzy znajdą się w ciupie. I o to chodzi.
        • Gość: gośc obiektywny Re: PiS + Samoobrona IP: 80.51.159.* 20.01.06, 20:28
          Tylko nie ta gupia Samoobrona. No dopiero mielibyśmy nie zły kabaret.
    • Gość: z boku Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 15:48
      Oto czego naprawdę chcą Kaczyńscy -
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8160804&kat=1356
      Moźa to pozostawić bez komentarza. Wasserman, Lepper nie śmieszą
      to nie dowcipy, ale smutna rzeczywistość.
      • Gość: mer Re: PiS + Samoobrona IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:29
        oj zboku, zboku...
        przeczytaj sobie nazwisko autora i wszystko stanie się jasne :)
        z drugiej strony silną władzę prezydenta i surowe sądy z całego serca popieram
    • Gość: LPR Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:54
      PiS za pół roku będzie miał posłów zPO PSL W wyborach do P.Europejskiego
      wygrała Liga na Podkarpaciu ,i to był wzór dla PiS.PiS LPR mają podobne
      programy i dlatego popierać trzeba ten RZĄD
      • Gość: gosc Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 16:47
        i spec-rurę z gazem do domu spec-wasswemanna
        • Gość: :D Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:26
          Dareczku teraz z panią zbyrowską bedziesz debatowal w samolocie:D w
          • Gość: mk Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 01:06
            Lepsze to niż z debatowanie z Tomaką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka