Gość: jeden głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 09:48 Głosowałem na PiS w nadziei na Polske wolną i solidarną. Koalicja z Samoobroną chyba tego nie da.Piszcie jakie jest wasze zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzialaczsld Re: PiS + Samoobrona 16.01.06, 10:04 dobre sobie Darek Kłeczek z Panem Koślą..ha, ha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniu:D Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:36 posel Dariusz Klczek jest osoba przezroczysta w stosunku do innych... jego mentalnosci nie zmieni zadne ugrupowanie tyle co zrbil dla Tarnobrzega a wszeczegulnosci dla slozby zdrowia zasluguje na uznanie domu nie postawil mercedesem nie jezdzi inni poslowie niech biora przyklad z niego jezli sie dize dla dobra narodu Kleczek jest wpsanialy ale jezeli robi sie dla zysku to sa poslowie z PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdEk Re: PiS + Samoobrona IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:35 Mnie to nie przeszkadza. Lepsza koalicja z Lepperem jak z Platformą Oszołomów. Psudointeligenckie memłanie jak to ktoś napisał tzw. liderów PO już mi się przejadło. Ględzą w kółko o rzekomych przewinach PiSu. Jeszcze tylko trzeba by oskarżyli ich o epidemię kokluszu, inwazję stonki i grypę azjatycką. PO to jeszcze gorsza zgraja niż UW, KLD i PZPR. Niech spadają na drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden głos Re: PiS + Samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 13:46 Trochę mnie przekonaliście, ale jak taka koalicja sprawdzi sie w działaniu ? Może jednak wcześniejsze wybory są lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zef OO Re: PiS + Samoobrona IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 18:36 Wybory zrobić żadna wielka sztuka, nie ma gwarancji na to czy zmienią cokolwiek, pis i po mogą dostać mniej głosów niż mają teraz i wtedy zaczną się prawdziwe kłopoty. Na pewno zyska samoobrona, zniknie pewnie lpr i psl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: PiS + Samoobrona IP: 80.51.159.* 16.01.06, 21:38 W zupełności cię popieram <AdEk>! PO to jakieś oszołomy. Trzeba im przyznać to, że są dobrzy w przeszkadzaniu i robieniu szumu wokół siebie. Nie wiem dlaczego jeszcze PiS się z nimi "pieprzy". Wg mnie już dawno powinna być koalicja z Samoobroną, LPR i PSL. Wtedy PO podzieli zapewne los UW i wreszcie będzie spokój w tym kraju. Żeby nie wiem jak próbowali zdyskredytować PiS i rząd to i tak im się to nie uda, a wręcz odwrotnie, obróci się to przeciw nim. Zresztą to już widać, bo zarówno Rząd jak PiS mają już pewne osiągnięcia, a ich to kole w oczy, że pomimo różnych stawianych kłód jakoś sobie radzą. Precz z aksamitnymi kapeluszami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: PiS + Samoobrona IP: 80.51.159.* 16.01.06, 21:38 W zupełności cię popieram <AdEk>! PO to jakieś oszołomy. Trzeba im przyznać to, że są dobrzy w przeszkadzaniu i robieniu szumu wokół siebie. Nie wiem dlaczego jeszcze PiS się z nimi "pieprzy". Wg mnie już dawno powinna być koalicja z Samoobroną, LPR i PSL. Wtedy PO podzieli zapewne los UW i wreszcie będzie spokój w tym kraju. Żeby nie wiem jak próbowali zdyskredytować PiS i rząd to i tak im się to nie uda, a wręcz odwrotnie, obróci się to przeciw nim. Zresztą to już widać, bo zarówno Rząd jak PiS mają już pewne osiągnięcia, a ich to kole w oczy, że pomimo różnych stawianych kłód jakoś sobie radzą. Precz z aksamitnymi kapeluszami Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_33 Re: PiS + Samoobrona 17.01.06, 19:30 .... hmmm, moim zdaniem, to PiS takimi posunieciami jak ten ewentualny zwiazek z Samoonbrona sam sie dyskredytuje, nie taka IV Rzeczpospolita przeciez obiecywali..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:27 mam dosyc tego juz tych igraszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JfU45 Re: PiS + Samoobrona IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:42 A z kim te igraszki? W domu czy też na wyjazdach kombinujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 07:25 Cóż, patrzę sobie jak PiS realizuje obietnice wyborcze (za oknem jak grzyby po deszczu rośnie 3 miliony mieszkań, Wasserman ściga zbrodniczych hydraulików, Lepper jak nie premierem to chyba ministrem edukacji zostanie, a wszyscy jacyś tacy bardziej praworządni się zrobili). Może zwolennicy Pis-u napiszcie co zmieniło się w ciągu tych tzech miesięcy na lepsze. Największa bieda jest w południowo - wschodniej Polsce. Zaczynam rozumieć przysłowie "Czemuś biedny?-boś ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zems Re: PiS + Samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 07:57 Lepper nikim szczególnym nie zostanie pytasz o 3 miesiące, a co się zmieniło na lepsze przez ostatnie 4 lata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JfU45 Re: PiS + Samoobrona IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:58 Te Twoje dowcipy o Wassermanie, Lepperze i innych, ani nie są śmieszne ani prawdziwe. To, że komuchy i liderzy PO tak robią w portki oznacza jedno, że wiedzą jak obecny rząd może dobrać im się do złodziejskich tyłków. Tylko PO i Tusk mógł im zapewnić bezkarność. Wszyscy mądrzy i uczciwi ludzie powinni popierać PiS i obecny rząd a w następnych wyborach dać PiSow 60% i samodzielne rządzenie. To spowoduje, że w Polsce będą rządzić Polacy a złodzieje, łobuzy i hochsztaplerzy znajdą się w ciupie. I o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc obiektywny Re: PiS + Samoobrona IP: 80.51.159.* 20.01.06, 20:28 Tylko nie ta gupia Samoobrona. No dopiero mielibyśmy nie zły kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z boku Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 15:48 Oto czego naprawdę chcą Kaczyńscy - wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8160804&kat=1356 Moźa to pozostawić bez komentarza. Wasserman, Lepper nie śmieszą to nie dowcipy, ale smutna rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mer Re: PiS + Samoobrona IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:29 oj zboku, zboku... przeczytaj sobie nazwisko autora i wszystko stanie się jasne :) z drugiej strony silną władzę prezydenta i surowe sądy z całego serca popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPR Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:54 PiS za pół roku będzie miał posłów zPO PSL W wyborach do P.Europejskiego wygrała Liga na Podkarpaciu ,i to był wzór dla PiS.PiS LPR mają podobne programy i dlatego popierać trzeba ten RZĄD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 16:47 i spec-rurę z gazem do domu spec-wasswemanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:26 Dareczku teraz z panią zbyrowską bedziesz debatowal w samolocie:D w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: PiS + Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 01:06 Lepsze to niż z debatowanie z Tomaką. Odpowiedz Link Zgłoś