Gość: kiwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:15 Chciałbym się dowiedzieć, która stacja w Tarnobrzegu ma najlepsze paliwo a z którą jest gorzej. Piszcie co wiecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trewor Re: Gdzie najlepsze paliwo??? IP: 217.96.82.* 02.02.06, 21:42 Moim zdaniem dobre i tanie paliwo jest w Orbisie (baza PKS) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trewor Re: Gdzie najlepsze paliwo??? IP: 217.96.82.* 02.02.06, 21:42 Moim zdaniem dobre i tanie paliwo jest w Orbisie (baza PKS) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Gdzie najlepsze paliwo??? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:29 a mi sie mwydaje ze na stacji shell ale ja zwykle leje to ulepszone racing i samochod mniej pali i silnik lepiej chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_33 Re: Gdzie najlepsze paliwo??? 05.02.06, 09:45 ostatnio tankuje na statoil i tez mam wrazenie, ze jest jakos lepiej.... spalanie mniejsze i autko takie jakby zrywniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Gdzie najlepsze paliwo??? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 11:05 Ja najczęściej w Tarnobrzegu (duzo tankuję na trasach) kupuję paliwo na shellu i wydaje mi się , że nie jest złe. Problemem jest już ktoś tu o tym pisał obsługa z którą trzeba prawie się wykłocać jakie paliwo chce sie kupić bo od razu sięgają po dystrybutor z v-power. Pewnie mają jakiś procent od sprzedaży ale na szanującej się stacji takie numery nie powinny mieć miejsca.Na innych stacjach shella w Polsce takich problemów nie zauważyłem.Gumowych drzew wszystkim !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka51 Re: Gdzie najlepsze paliwo??? 05.02.06, 12:39 Orlem pod Grzybem jest fajny i dobre paliwo, ale wku... mnie taki gość co podłazi i chce za wszelka cene myc mi szyby. Nawet jak autem prosto z myjni przyjade. Krew człowieka zalac może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarma eeeeeeee...tam IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa..... Re: Gdzie najlepsze paliwo??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:50 od poczatku zimy lałem na Orlenie tego lepszego diesla (verva, chyba tak sie to pisze) i pomimo że jest on podobno do -25 st. Musze powiedziec ze nie mialem problemow z odpaeniem i sama jazda. Odpowiedz Link Zgłoś