Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepsze paliwo???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:15
Chciałbym się dowiedzieć, która stacja w Tarnobrzegu ma najlepsze paliwo a z
którą jest gorzej. Piszcie co wiecie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: trewor Re: Gdzie najlepsze paliwo??? IP: 217.96.82.* 02.02.06, 21:42
      Moim zdaniem dobre i tanie paliwo jest w Orbisie (baza PKS)
      Moim zdaniem dobre i tanie paliwo jest w Orbisie (baza PKS)
    • Gość: mimi Re: Gdzie najlepsze paliwo??? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:29
      a mi sie mwydaje ze na stacji shell ale ja zwykle leje to ulepszone racing i
      samochod mniej pali i silnik lepiej chodzi
    • marcin_33 Re: Gdzie najlepsze paliwo??? 05.02.06, 09:45
      ostatnio tankuje na statoil i tez mam wrazenie, ze jest jakos lepiej....
      spalanie mniejsze i autko takie jakby zrywniejsze.
      • Gość: kierowca Re: Gdzie najlepsze paliwo??? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 11:05
        Ja najczęściej w Tarnobrzegu (duzo tankuję na trasach) kupuję paliwo na shellu
        i wydaje mi się , że nie jest złe. Problemem jest już ktoś tu o tym pisał
        obsługa z którą trzeba prawie się wykłocać jakie paliwo chce sie kupić bo od
        razu sięgają po dystrybutor z v-power. Pewnie mają jakiś procent od sprzedaży
        ale na szanującej się stacji takie numery nie powinny mieć miejsca.Na innych
        stacjach shella w Polsce takich problemów nie zauważyłem.Gumowych drzew
        wszystkim !!!
        • kropka51 Re: Gdzie najlepsze paliwo??? 05.02.06, 12:39
          Orlem pod Grzybem jest fajny i dobre paliwo, ale wku... mnie taki gość co
          podłazi i chce za wszelka cene myc mi szyby. Nawet jak autem prosto z myjni
          przyjade. Krew człowieka zalac może
          • Gość: jarma eeeeeeee...tam IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:33
        • Gość: aaa..... Re: Gdzie najlepsze paliwo??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:50
          od poczatku zimy lałem na Orlenie tego lepszego diesla (verva, chyba tak sie to
          pisze) i pomimo że jest on podobno do -25 st. Musze powiedziec ze nie mialem
          problemow z odpaeniem i sama jazda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka