Gość: gula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:05 Słyszałem że Golik i tak startuje w wyborach, niech Mastalerz liczy siły na zamiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kloszard Re: Czyżby?! IP: *.eranet.pl 20.06.06, 20:49 Wacek. Lubię Cię i daj spokój. Bo zaraz zapytaja Cię o rózne sprawy choćby tą najświeższą dlaczego masz zakaz polowania. Trochę sie politycznie zeszmaciłeś. Szukaj bandy która pozwoli Ci zostać ponownie radnym bo czekają Cie ciężkie chwile. Jak się nie opamiętasz wspomnisz moje słowa. Nostradamus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re: Czyżby?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:58 Wacek jak jeszcze nie był radnym ,to swoim koleszkom z "Kupców 'radził -jak was policja zatrzyma po pijaku to mócie że jedziecie z mojej imprezy-Uchański miał z kogo brać [rzykład tylko nie miał takich układzików z drogową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czyżby?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:09 ja pierdzielę, to on taki? z niebieskimi trzyma?i z "sikawkowym"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: Czyżby?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:10 Jeżeli to prawda co powyżej piszecie,to może on kandyduje na łowczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Członek Rudego 102 Re: Czyżby?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 08:39 Wg mnie to Janek Gajos i jego czterej pancerni bardziej z niebieskimi sikawkowymi trzymają :-( Dlatego jego ekscesy sałatkowe tak mu uchodzą płazem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eranet.pl Re: Czyżby?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 08:25 Norbi przecież to Ty doniosłeś na Wacka, lewica ci tego nie wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbi hiphopowiec Re: Czyżby?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 08:41 Jeśli Wacek startuje to ja na niego głosuje Dobrze mu patrzy z oczu i szczuplejszy w kroczu od hihopowca w tłuszczu pokrowcach Odpowiedz Link Zgłoś