Dodaj do ulubionych

Propozycje pracy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 13:13
Witam. Mam 17 lat i chciałabym dorobić sobie trochę na wakacjach. Szukam
pracy, która nie jest wyzyskiem człowieka za marne pieniądze.
P.S.:Byłam taże w Chówcu Pracy, ale niestety juz drugi rok z rzędu nie
dostałam odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: maroone Re: Propozycje pracy IP: 80.54.24.* 22.07.06, 18:14
      Jak będziesz pisać "Chówcu" zamiast "Hufcu" to wiele ofert odpada
    • Gość: hellraiser Re: Propozycje pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:14
      jestem w takiej samej sytuacji jak poprzedniczka, mianowicie zależy mi na
      dorywczej pracy w okresie wakacyjnym...chociaż może faktycznie forum to nie jest
      najlepszy pomysł na takie ogłoszenia to jednak je zamieszczam...z racji mojego
      wieku mam nikłe szanse n znalezienie jakiekolwiek pracy, nie jestem na liście
      branych pod uwagę tudzież spotykam się z odmową. Również czekam na jakiekolwiek
      propozycje.
    • Gość: hellraiser Re: Propozycje pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:18
      che podkreślić że nie chcę podejmować się mało owocnej pracy...w kwestii
      finansowej..w założeniu po prostu możliwej do zrealizowania..prosze zamieszczać
      tylko potwierdzone oferty.
      • Gość: promil Re: Propozycje pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 19:25
        Były truskawki, teraz są wiśnie - śmiało się możecie załapać do zrywania,
        wystarczy pochodzić i popytać. Moja sąsiadka jest teraz na urlopie i zamiast
        odpoczywać to w ten sposób sobie dorabia. Mówiła, że płacą 0,25 - 0,30 zł za
        kilogram zerwanych wiśni.
        • Gość: hellraiser Re: Propozycje pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:45
          no właśnie, tą opcję też brałem pod uwagę, jak najbardziej..tylko że ze
          znalezieniem jest trudniej..co innego gdzieś na wsi, kiedy jest większe pole
          manewru..ja natomiast szukając nie znalazłem żadnej propozycji..
          • Gość: beza Re: Propozycje pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:40
            Tu masz zbiór wiśni:
            www.tarnobrzeg.info/modules.php?op=modload&name=classifieds&file=detail&cat=14&de=1389
          • Gość: promil Re: Propozycje pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:05
            To zależy jak i gdzie szukałeś. Wystarczy podejść na pierwszy lepszy skup owoców
            i popytać np. u Pani Rewery na Dzikowie.
            Pozdro.
            • Gość: hellraiser Re: Propozycje pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:18
              promil a jakieś bardziej szczegółowe namiary na tę panią ?
              • scapolo Re: Propozycje pracy 25.07.06, 21:17
                W dzisiejszej giełdzie pracy, którą emituje dwa razy dziennie Radio Leliwa
                (10,30 i 14,30) były conajmniej dwa ogłoszenia dotyczące naboru do rwania wiśni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka