ratpoles_tamer 28.07.08, 22:54 wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Podczas-lotu-otworzyly-sie-drzwi-w-samolocie-Qantas,wid,10199240,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaletowy Re: Lataj Qantas ! 28.07.08, 23:23 no, no, nie wyrazaj sie nie jestes na budowie Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Lataj Qantas ! 29.07.08, 00:41 Przekonałeś mnie - od dzisiaj tylko LOT-em!!! Hehehehe Kan Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: Lataj Qantas ! 29.07.08, 00:53 heehe butla z tlenem otwieraja drzwi samolotu? a co to jakis sejf?nie mozna bylo zapukac? Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Lataj Qantas ! 29.07.08, 01:14 pest_controller napisał: > heehe butla z tlenem otwieraja drzwi samolotu? a co to jakis sejf? nie mozna byl > o > zapukac? ODP: Żadną butlą nic nie otwierali. 10 minut po starcie zauważono, że drzwi są nie domknięte - więc wylądowali. Hehehehe Butla to wybuchła w piątek. Ten wypadek to drugi w ciągu kilku dni. Zemsta inżyniera za wysłanie konserwacji/napraw samolotów do Azji??? Kan Odpowiedz Link Zgłoś
buraczane_usa jak podałem podobne info o liniach z USA - kasowan 30.07.08, 15:56 kasowano wpis do skutku (po paru razach znudziło mi się walczyć z przygłupim adminem) chodziło co prawda tylko o wgniecenie dziobu )) co całkiem śmiesznie wyglądało na zdjęciu, no ale przecież z USA śmiać się nie można!!! ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś