Gość: sol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:36 porównajmy, wszystkie solaria jakie mamy w Tarnobrzegu, słucham opini, które się cieszy dobrą renomą, letnia opalenizna blednie, trzeba by ją utrzymać, ale gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leśny głupek Re: solarium IP: *.telnet.krakow.pl 26.09.06, 13:48 solarium "orbis travel"..tydzien na majorce i po sprawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 16:48 ale to się nie da w 10 minut ... ograniczenia czasowe i finansowe :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rud Re: solarium IP: 80.51.159.* 29.09.06, 19:39 ale przynajmniej nie wyglada sie jak kretyn/ka (oblany/a samoopalaczem..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: solarium IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.10.06, 11:37 Ja korzystam z solarium "Po schodkach" na bocznej ścianie PlanetIn na Placu Czerwonym. Jest to jedno z niewielu solariów stojących w Tbg a na karnecie 60 minut za 48 zł wychodzi po 0,80zł za minutę. Solarium stojące nie spowoduje jaśniejszych plam na tyłeczku czy łopatkach a obieg chłodnego powietrza umila pobyt w solarium. Pozdrawiam i efektownego opalania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adzia Re: solarium IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.10.06, 14:48 po schodkach...hmmmm...bylam chyba z 8 razy, stracilam tylko kase i jak bylam opalona tak wychodzilam!jest do bani!maja stare lampy!!!!Polecam takie solarium (nazwy nie pamietam) nad księgarnia halszka na przeciwko liceum spolecznego.Bylam 3 razy i efekt byl super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adzia Re: solarium IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.10.06, 14:50 aha...zapomnialabym...to super stojace solarium powodowało u mnie omdlenia! Nawiewy sa kiepskie a wystac 10 czy 15 minut w takim upale to koszmar!Serce oze wysiąśc przy niskim cisnieniu jak u mnie!bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja...koob Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 07:49 wybieram sie do solarium pierwszy raz i mam pytanie, czy pod lampy wchodzi się na golaska czy w stroju?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 00:27 w smokingu..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja...koob Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 09:09 spadaj debilu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adzia Re: solarium IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.10.06, 21:28 jak chcesz byc dwukolorowa to "W" stroju...ja osobiscie polecam bez...przynajmniej kazdaciuszek pozniej ubierzesz i zawsze bedziesz miala rowny kolor skory:) Odpowiedz Link Zgłoś
sinus_alfa Re: solarium 08.11.06, 21:12 W solarium "Po Schodkach" lampy są nowe. Brak efektów opalania jest dziwny, ponieważ wiele osób od czasu do czasu korzysta i efekty są widoczne bardzo szybko. Co do zasłabnięć, to może się to przytrafić w sytuacji ogólnego osłabienia organizmu np. po chorobie, czy w czasie miesiączki ale w takiej sytuacji nie należy się opalać. Poza tym należało się zwrócić do obsługi - z pewnością udzielono by wyjaśnień, Firmie zależy na dobrym wizerunku i zadowoleniu klientów. Mówiąc szczerze ta wypowiedź wygląda na niezasłużoną złośliwość, ponieważ nieprawdziwie przedstawia istniejący stan rzeczy. Wszystkich zapraszam do sprawdzenia oferowanych usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieapetyczna Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 07:58 W "po schodkach" rzeczywiście wyposażenie jest nowiutkie i chyba najbezpieczniejsze w Tarnobrzegu, ale ta pani obsługująca to chyba jakaś niemowa , bez uśmiechu i osobowości.Nie oddziaływuje pozytywnie na klientów-po prostu PR do porawki proszę pani.Poza tym jest ok!!!!!przez tą niemowę trace apetyt po pobycie tam ale wraca mi po dwóch godzinach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proged Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:24 To tys chyba jakis niepoczytalny... ile razy tam bywam tyle razy nigdy to niespotkalem sie z tym o czym mowisz. A co do niemowy to raczej ty jestes gluchy. Wkurzaja mnie takie wypowiedzi. Pwenie nawet niepomyslales ze pewne osoby moga byc zmeczone. No ale czego sie spodziewac... mniej wiecej mam juz wyrobiony poglad takich osob jak ty... zreszta na tym forum jest takich pelno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opalona Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:51 SUPER solarium - w hotelu na Moniuszki. Mega czysto, mega przytulnie, zawsze super lampy, miła obsługa. Częste promocje. Nie zamienię na inne. Korzystam od 3 lat raz w tygodniu. Jeszcze sie nie zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczasty Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 07:55 jeszce z dwa lata i rak skóry pewny-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:19 zgadzam się solarium w hotelu na Moniuszki jest super - też tam chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: solarium IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.11.06, 17:12 Niedługo Andrzejki - opalenizna się przyda. Najszybciej można się opalić na Moniuszki (hotel). Najlepsze lampy. Bardzo czysto i przyjemnie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:03 czy tam mogą korzystać wszystkie blondynki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: solarium IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.11.06, 18:12 na Moniuszki jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opalona Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:43 to w hotelu jest niezłe, przyznaje, ale gdybym miala porownywac to lepsze jest faktycznie to nad Halszką,a i nawet niezłe z bardzo mila jednoosobowa obsługa jest kolo społdzielni mieszkaniowej na serbinowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zb Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:22 co ty piszesz to przy spóldzielni na serbinowie jest wiecznie zamknięte bo pani postawiła na rodzine a nie na biznes.czasem jej mąz jak już umyje samochody w swojej myjni która jest za tym solarium zlituje się i wpuści cie do solarium w którym ogrzewanie ostatnio działało jakiś rok temu.wyobrażasz sobie rozbieranie się w temperaturze 0stopni i położenie się w tym slarium ?ja właśnie w tym wspaniałym miejscu tego doświadczyłam i nie pójde tam już więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: solarium IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.06, 17:47 ja chodzę na Moniuszki - jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dkfjfifj Re: solarium IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.06, 23:36 polecam solarium na moniuszki, a na serbinowie tez jest super:)) Polecam oba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: solarium IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.11.06, 19:52 Lepper wybrał opaleniznę i wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: solarium IP: 217.116.110.* 09.02.07, 13:45 Ja byłam wczoraj po raz pierwszy w solarium na Pilsudzkiego, przetestowałam stojące i musze powiedziec ze całkiem przyjemnie i efekt tez widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasha Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:18 solarium na piłsudzkiego to jakaś porażka.najgorsze jest to że obsługuje je jakiś pedzio,opalony z mega kucyczkiem i jak o cos go pytasz to on wogóle nie wie o co chodzi.stały jego tekst to działanie lamp zależy od producenta...i taka dalej gadka. uważam że nie nadaje się ten koleś do tego lepiej by się przydał w warsztacie samochodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: solarium IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.02.07, 15:06 Polecam solerium w hotelu na moniuszki, ale najlepsze i najtansze jest w rzeszowie za galeria graffica ekstra personel w stylu zamkowym i mila obsluga. Koszt 1min/60 gr. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 11:59 Nie wiem co ma urzadzenie go kogos kto to wlacza ( bo na tym konczy sie jego rola)Dla mnie osobiscie jest wazne jaki jest efekt koncowy, a ten w moim przypadku jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmm Re: solarium IP: 80.51.27.* 10.02.07, 14:38 a czy to jest zdrowe dla skóry ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwewe Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:15 nie jest zdrowe na pewno, i beznadziejnie wyglada, skora jest po prostu pomaranczowa, od razu widac kto chodzi na solarium, ja rozumiem pojsc raz na dwa miesiace zeby uzyskac ladny koloryt skory ale chodzenie co tydzien to juz chyba jakas choroba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:49 Zdrowe czy nie ale najlepsze to maja na Wyspiańskiego /IV pawilon-nad apteką/no i bardzo miłe Panie a nie jakis zalany żółcią babsztyl ...kontra cały świat /a przedewszystkiem klienci co to przychodzą zamiast wysłać na konto odpowiednią kasiorę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: solarium IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.02.07, 19:11 Tak na wyspiańskiego Odpowiedz Link Zgłoś