Gość: jajo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 16:54 Miejska Telewizja Tarnobrzeg Serwis w trakcie prac konserwacyjnych. Zapraszamy wkrótce. :/ no ilez mozna ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 06:52 PISAŁEM JUŻ WCZEŚNIEJ ŻE TO JEST PARANOJA A NIE TELEWIZJA. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka51 Re: MTVT 06.12.06, 11:26 Wczorajszy program nie był wcale taki zły, juz nie narzekajcie. Jedno tylko strasznie mnie raziło: głupie napisy. Mam na myśli to, że gdy wypowiadał się Adam Wójcik, dyrektor Muzeum Historycznego Miasta Tarnobrzega, pojawił się napis "Adam Wójcik dyr. MHMT. To co u licha jest MHMT???? Domyślam się, że to skrót od pełnej nazwy tarnobrzeskiego muzeum, ale większość starszych telewidzów na to chyba nie wpadnie. Przekaz ma być czytelny i jasny: jeśli lektor mówi o wystawie w Muzeum Historycznym Miasta Tarnobrzega, to wystarczy podpisać faceta "dyrektor muzeum" albo "dyrektor muzeum w Tarnobrzegu". Z tego co się orientuję, w naszym mieście jest tylko jedno muzeum, więc pomyłki nie będzie. To razi tym bardziej, że w tym samym bloku programowym była wypowiedź chyba kustosza Zamku w Baranowie Sandomierskim i był napis "kustosz Zamku w Baranowie Sandomierskim" a nie "kustosz Z w BS". Chwilę później była relacja z wystawy w Miejskiej Bibliotece Publicznej i podpis "dyr. MBP". A nie proście byłoby "dyrektor biblioteki"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 11:54 to niech jakies nowe programy zrobia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 23:36 wcale nie jestem fanem naszej TV ale kibicuje lokalnym mediom bo są nasze i dobrze jest zobaczyć i usłyszeć co się dzieje na naszym poletku .Chcesz to idź do TV weź kamerę nagraj program zmontuj i będziesz miał nowy program.Bawię się amatorsko kamerą i wiem ile czasu zabiera zrobienie czegoś co można obejrzeć. Wiem jedno na wszystko trzeba mieć czas i pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymonek Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 08:40 dlaczego pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hilderyk Re: MTVT IP: *.stella.net.pl 10.12.06, 13:16 Witam. Czy posiada ktos adres e-mail do telewizji miejskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 08:39 na stronie zobacz www.tv.tarnobrzeg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: MTVT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:35 ale kurde nie działa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: MTVT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 22:44 a mnie działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 06:53 niestety jest to telewizja beznadziejna . Jak można pisać telewizja? Są to ludzie nie majacy nic wspólnego z mediami , zero wykształcenia redakcyjnego i 1 \2 obsady też zero wykształcenia co więc można wymagać ? żal patrzeć ale jak ktoś kręci komunie to się nie nadaje do prowadzenia telewizji dość tego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 08:10 fajny zwis teraz maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowisz Re: MTVT IP: 80.48.35.* 16.12.06, 19:01 Tarnobrzeskie "telewizory" to amatory, więc nie ma się czemu dziwić.Tylko W.Kądziołka i trochę P.Duma oraz P.Karnas to ludzie, którzy do tej roboty sie nadają. Ale owi "amatory" to pryszcz w porównaniu z gośćmi, którzy stanowią tarnobrzeski oddział TVP Rzeszów. To jest dopiero kabaret im.Flipa i Flapa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 11:59 Ja tam lubie MTVT i wcale nie uważam że są słabi. Fajny jest program muzyczny, sportowy, niezly kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mel Re: MTVT IP: *.orange.pl 17.12.06, 22:37 To nie jest żadna telewizja, to jest dwóch sługusów Pana Jana wyposażonych w kamerę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 05:37 brawo!!!! masz racje.Jeden nawet umysłowy ale ten drugi to dawniej na kopalni łopatą machał ten mniejszy ,,inteligencik,, ale teraz to miastowy buraczek i pan redaktor he he he he . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytka Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 14:07 Dlaczego tak od razu kogos obrazac? ciekawa jestem co Ty soba reprezentujesz,bo po tym jak widac,ze zazdrosc Cie zjada,to sadze,ze niewiele.Tobie nikt nie bronil"robic telewizji" wiec skoro uwazasz,ze cos jest do kitu,badz konkurencja...zobaczymy czy burak bedziesz czy pomarancza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 07:28 widze , że wielka obrończyni sie znalazła sługusik pana redaktorka.Jest takie powiedzonko a zawsze sie sprawdza . Co sie martwisz co sie smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz tam ,, intelygyncika miejsce,, . Wyuczonuy do łopaty a nie do kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan :) Re: MTVT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 01:06 Jakie miasto taka telewizja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 06:25 już w sobote na ryneczek będzie biegł sobie redaktorek znowu paście będzie kręcić ten czarny , mały, cwaniaczek .Masz chłopie racje jakie miasto taka tv.żeby chłop ze wsi był redaktorkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiech Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 08:58 Jacy mieszkancy takie miasto, jakie miasto taka telewizyja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytka Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 15:27 Czemu tak atakujecie Wojtusia? zabierzcie Mu kamere i sami dzialajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 06:24 bo widzisz frytuniu. Chłop żywemu nie przepuści. Wojtyś kamery nie odda bo myśli , że to jego widełki ze wsi więc trudno będzię . Wojtus powinien sam mądrym oddać to co nie jest mu pisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 08:25 gdzie mas zmadrych. Myslisz, ze ktos go chetnie zastapi ? kto moze odwolac prezesa telewizji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: MTVT IP: 80.48.126.* 23.12.06, 21:16 no niestety póki telewizja miejska tarnobrzeg będzie zależna od prezydenta jej programy będą tak wyglądały i jeżeli nie zmieni się kadra, czyli ludzie nie mający pojęcia o robieniu tv (pseudo - kamerzyści i pseudo - dziennikarze) nadal będziemy zmuszeni do oglądania amatorskiej telewizji. A szkoda! Czy w Tarnobrzegu nie ma odpowiednich czyt. wykształconych ludzi do robienia prawdziwej lokalnej telewizji!!!!!!!!!!!!!!!!!!Radio Leliwa działa dobrze, gazet mamy sporo, dlaczego telewizja miejska nie może być robiona na lepszym poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 11:45 viva wojtuś chlop żywemu nie przepuści i basta. Jak można takiego rolnika dopuścic do kamery? . Skandal!!!!!!!!!!!!! Dlatego mamy telewizje komunijną a nie tv jak ma być . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 07:06 przepraszam czy już nie wolno pisać o naszej wspaniałej tv tarnobrzeg że nikt nie wyraża opini o tej wspaniałej telewizji kręconej i robionej przez wieśniaka cwaniaka dla takich samych? Odpowiedz Link Zgłoś