IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 16:54
Miejska Telewizja Tarnobrzeg
Serwis w trakcie prac konserwacyjnych.
Zapraszamy wkrótce. :/ no ilez mozna ?
Obserwuj wątek
    • Gość: JA Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 06:52
      PISAŁEM JUŻ WCZEŚNIEJ ŻE TO JEST PARANOJA A NIE TELEWIZJA.
      • kropka51 Re: MTVT 06.12.06, 11:26
        Wczorajszy program nie był wcale taki zły, juz nie narzekajcie. Jedno tylko
        strasznie mnie raziło: głupie napisy. Mam na myśli to, że gdy wypowiadał się
        Adam Wójcik, dyrektor Muzeum Historycznego Miasta Tarnobrzega, pojawił się napis
        "Adam Wójcik dyr. MHMT. To co u licha jest MHMT???? Domyślam się, że to skrót od
        pełnej nazwy tarnobrzeskiego muzeum, ale większość starszych telewidzów na to
        chyba nie wpadnie. Przekaz ma być czytelny i jasny: jeśli lektor mówi o wystawie
        w Muzeum Historycznym Miasta Tarnobrzega, to wystarczy podpisać faceta "dyrektor
        muzeum" albo "dyrektor muzeum w Tarnobrzegu". Z tego co się orientuję, w naszym
        mieście jest tylko jedno muzeum, więc pomyłki nie będzie. To razi tym bardziej,
        że w tym samym bloku programowym była wypowiedź chyba kustosza Zamku w Baranowie
        Sandomierskim i był napis "kustosz Zamku w Baranowie Sandomierskim" a nie
        "kustosz Z w BS". Chwilę później była relacja z wystawy w Miejskiej Bibliotece
        Publicznej i podpis "dyr. MBP". A nie proście byłoby "dyrektor biblioteki"?
      • Gość: klaps Re: MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.12.06, 11:41
        Dajmy im szansę
        • Gość: jajo Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 11:54
          to niech jakies nowe programy zrobia
          • Gość: arek Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 23:36
            wcale nie jestem fanem naszej TV ale kibicuje lokalnym mediom bo są nasze i
            dobrze jest zobaczyć i usłyszeć co się dzieje na naszym poletku .Chcesz to idź
            do TV weź kamerę nagraj program zmontuj i będziesz miał nowy program.Bawię się
            amatorsko kamerą i wiem ile czasu zabiera zrobienie czegoś co można obejrzeć.
            Wiem jedno na wszystko trzeba mieć czas i pieniądze.
            • Gość: Szymonek Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 08:40
              dlaczego pieniadze?
              • Gość: hilderyk Re: MTVT IP: *.stella.net.pl 10.12.06, 13:16
                Witam. Czy posiada ktos adres e-mail do telewizji miejskiej?
                • Gość: Aga Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 08:39
                  na stronie zobacz www.tv.tarnobrzeg.pl
                  • Gość: ala Re: MTVT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:35
                    ale kurde nie działa!
                    • Gość: użytkownik Re: MTVT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 22:44
                      a mnie działa
    • Gość: ja Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 06:53
      niestety jest to telewizja beznadziejna . Jak można pisać telewizja? Są to
      ludzie nie majacy nic wspólnego z mediami , zero wykształcenia redakcyjnego i 1
      \2 obsady też zero wykształcenia co więc można wymagać ? żal patrzeć ale jak
      ktoś kręci komunie to się nie nadaje do prowadzenia telewizji dość tego .
      • Gość: hehe Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 08:10
        fajny zwis teraz maja
        • Gość: jowisz Re: MTVT IP: 80.48.35.* 16.12.06, 19:01
          Tarnobrzeskie "telewizory" to amatory, więc nie ma się czemu dziwić.Tylko
          W.Kądziołka i trochę P.Duma oraz P.Karnas to ludzie, którzy do tej roboty sie
          nadają. Ale owi "amatory" to pryszcz w porównaniu z gośćmi, którzy stanowią
          tarnobrzeski oddział TVP Rzeszów. To jest dopiero kabaret im.Flipa i Flapa !
      • Gość: ja Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 11:59
        Ja tam lubie MTVT i wcale nie uważam że są słabi. Fajny jest program muzyczny,
        sportowy, niezly kulturalny.
        • Gość: mel Re: MTVT IP: *.orange.pl 17.12.06, 22:37
          To nie jest żadna telewizja, to jest dwóch sługusów Pana Jana wyposażonych w
          kamerę.
          • Gość: ja Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 05:37
            brawo!!!! masz racje.Jeden nawet umysłowy ale ten drugi to dawniej na kopalni
            łopatą machał ten mniejszy ,,inteligencik,, ale teraz to miastowy buraczek i
            pan redaktor he he he he .
            • Gość: frytka Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 14:07
              Dlaczego tak od razu kogos obrazac? ciekawa jestem co Ty soba
              reprezentujesz,bo po tym jak widac,ze zazdrosc Cie zjada,to sadze,ze
              niewiele.Tobie nikt nie bronil"robic telewizji" wiec skoro uwazasz,ze cos jest
              do kitu,badz konkurencja...zobaczymy czy burak bedziesz czy pomarancza....
              • Gość: ja Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 07:28
                widze , że wielka obrończyni sie znalazła sługusik pana redaktorka.Jest takie
                powiedzonko a zawsze sie sprawdza . Co sie martwisz co sie smucisz ze wsi
                jesteś na wieś wrócisz tam ,, intelygyncika miejsce,, . Wyuczonuy do łopaty a
                nie do kamery.
    • Gość: Fan :) Re: MTVT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 01:06
      Jakie miasto taka telewizja
      • Gość: on Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 06:25
        już w sobote na ryneczek będzie biegł sobie redaktorek znowu paście będzie
        kręcić ten czarny , mały, cwaniaczek .Masz chłopie racje jakie miasto taka
        tv.żeby chłop ze wsi był redaktorkiem?
      • Gość: smiech Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 08:58
        Jacy mieszkancy takie miasto, jakie miasto taka telewizyja.
        • Gość: frytka Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 15:27
          Czemu tak atakujecie Wojtusia? zabierzcie Mu kamere i sami dzialajcie!
          • Gość: ja Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 06:24
            bo widzisz frytuniu. Chłop żywemu nie przepuści. Wojtyś kamery nie odda bo
            myśli , że to jego widełki ze wsi więc trudno będzię . Wojtus powinien sam
            mądrym oddać to co nie jest mu pisane.
            • Gość: hehe Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 08:25
              gdzie mas zmadrych. Myslisz, ze ktos go chetnie zastapi ? kto moze odwolac
              prezesa telewizji ?
    • Gość: Elka Re: MTVT IP: 80.48.126.* 23.12.06, 21:16
      no niestety póki telewizja miejska tarnobrzeg będzie zależna od prezydenta jej
      programy będą tak wyglądały i jeżeli nie zmieni się kadra, czyli ludzie nie
      mający pojęcia o robieniu tv (pseudo - kamerzyści i pseudo - dziennikarze) nadal
      będziemy zmuszeni do oglądania amatorskiej telewizji. A szkoda! Czy w
      Tarnobrzegu nie ma odpowiednich czyt. wykształconych ludzi do robienia
      prawdziwej lokalnej telewizji!!!!!!!!!!!!!!!!!!Radio Leliwa działa dobrze, gazet
      mamy sporo, dlaczego telewizja miejska nie może być robiona na lepszym poziomie?
      • Gość: on Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 11:45
        viva wojtuś chlop żywemu nie przepuści i basta. Jak można takiego rolnika
        dopuścic do kamery? . Skandal!!!!!!!!!!!!! Dlatego mamy telewizje komunijną a
        nie tv jak ma być .
        • Gość: dede Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 07:06
          przepraszam czy już nie wolno pisać o naszej wspaniałej tv tarnobrzeg że nikt
          nie wyraża opini o tej wspaniałej telewizji kręconej i robionej przez wieśniaka
          cwaniaka dla takich samych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka