Gość: mieszkaniec Tbg IP: *.smsiarkowiec.pl 29.01.12, 13:42 od piątku usiłuję znaleźć informacje - wydanie piątkowe może ktoś wie dlaczego nie ma informacji???? na stronie telewizji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: informacje w MTvT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.01.12, 20:02 trudno powiedzieć, a jeszcze trudniej dogadać się z tymi babami, nawet nie ma co próbować - szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: informacje w MTvT IP: *.flash-net.pl 29.01.12, 20:46 czekają na wytyczne z biura kancelaryjnego. To tak jak z salonem i telewizyjnymi celebrytami - czekaja co Aaaadaś M napisze w GazWyb i wtedy dopiero wiedza co myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy Re: informacje w MTvT IP: *.smsiarkowiec.pl 31.01.12, 10:56 .........................a...........myślą??? wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: informacje w MTvT IP: *.146.95.179.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.01.12, 12:18 Telewizja pod rządami Katarzyny Wielkiej to jedno wielkie nieporozumienie. Czy Prezydent tego nie widzi.Co na to Przewodncząca Rady Nadzorczej Pani Z. Czub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pełnoletni Re: informacje w MTvT IP: *.smsiarkowiec.pl 31.01.12, 12:25 przewodniczącą Rady w TV jest Czubek?????????? to jakaś farsa to dlatego czubki w Urzędzie Miasta i w Agencji Rozwoju Regionalnego ostatnio na imprezie w szkole jeden z tzw. "chłopaków z telewizji" wypowiadał sie na temat prezeski Wielkiej K. - "mamy super teraz bo nie zna się na niczym i nie wymaga - poprzednik się czepiał" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: informacje w MTvT IP: *.centertel.pl 13.02.12, 21:59 Oglądając w niedzielę powtórkę programu w pewnym momencie zbaraniałem! Nie wiedziałem o co chodzi?? (Te informacje prowadził p.Strzałka) Już tłumaczę o co chodzi.Informacja dotyczyła HOSPICJUM OJCA PIO. Otóż wypowiadająca się tam pielęgniarka pojawiła się tam TAK SAMO DWA RAZY. Jej wypowiedź TĘ SAMĄ ! powtórzono słowo w słowo .Dwa razy także pokazana była sala na której leżą chorzy. Prosze państwa przedłużono w ten sposób wiadomości, które trwają czasami niecałe 8 min. Po zakończeniu wiadomości podpis REDAKTOR NACZELNY SOBIENIEWSKA-PYŁKA. Pytam się czy ta pani obejrzała go chociaż 1 raz, przed emisją?!Jacy ludzie tam pracują? (naćpani czy pijani?). Zwracam się także do pana prezesa TSM p. Lenarda. Skoro jest odpis od gniazdka proszę się zainteresować tym programem i sam wyciągnąć wnioski za co płacimy. Chcę nadmienić, że informacje trwają: 7.57min. 12.54min. 9.21min. 15.47min. 16.02min. 13.45min. Pytanie do p. Prezes dlaczego ze strony MTVT informacje z dn.7.02.12 zostały usunięte przez użytkownika. Czyżby to w tym dniu popełniono tę gafę!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: informacje w MTvT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.02.12, 22:29 a ja mam takie pytanie. Czy prezenterzy czytający wiadomości mają jakiś odgórny nakaz by "modlić się" przy czytaniu wiadomości? Komicznie to wygląda kiedy czytają ze złożonymi rękami. Czy panie, które niby tak znakomicie znają się na modzie i urodzie i przekonują nas o tym w swoim programie nie widzą jak te chłopy w tej telewizji wyglądają? Nawet na takich szczegółach "fachowcy" tak zacni i zachwalani się wykładają. Masakra! no ale z drugiej strony czego wymagać od kobit, które równie cudnie prezentują sie zarówno na stronie TV jak i w programie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znaffca Re: informacje w MTvT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 23:38 Po chooj to oglądacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: informacje w MTvT IP: *.smsiarkowiec.pl 14.02.12, 22:22 cóż za pytanie?! oglądam bo mnie interesuje życie miasta i mieszkańców; również TVP Rz włączam, czytam prasę, przeglądam forum............... nie mogę pogodzić się z tym, że potworzyli w TV Tarnobrzeg stanowiska dyrektorskie, prokurenta d/s zbędnych o prezesce nie wspomnę bo pojęcia nie ma o niczym; a nie ma kto pracować; poziom = żenada! produkcja programów "skurczyła" się o 50%; i dobrze ktoś zauważył, że popełniane są kardynalne błędy! dyrektor programowy = porażka!!! a wszystko to opłacane z podatków i od operatorów TVK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: informacje w MTvT IP: *.smsiarkowiec.pl 16.02.12, 08:36 Dlaczego to MTVT w ostatnich informacjach nie podała kwoty jaką zebrała PO na tzw.balu charytatywnym w Sonacie. Oczywiście bo to jedna komitywa. Skoro informujecie nas że taki bal się odbył podajcie kwotę ,bo o to jest ważne dla odbiorców.Jeśli zaś nie chcecie ujawnić tej kwoty to po co właściwie taka informacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błe Re: informacje w MTvT IP: *.smsiarkowiec.pl 16.02.12, 17:53 więcej się dowiesz z nadwisla24.pl niż z tej tv, tutaj najlepszy jest live z kościółka. Czy i ile miasto płaci za tę żenadę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: informacje w MTvT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.02.12, 20:29 Prezydent obiecywal prywatyzację, ale jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbgu Re: informacje w MTvT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.02.12, 15:12 kamerka z kościółka kolego jak i od skrzyżowanka to dzieło tsmu a nie tv dla sprecyzowania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: informacje w MTvT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.02.12, 22:19 bo nie ma strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzII Re: informacje w MTvT IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 22:39 A tak miało być pięknie. Katarzyna Wielka = posada za zasługi wyborcze. Tak jak Z. Czub i i wszyscy w tym mieście. Ludzie pamiętajcie jak będzie kampania wyborcza za dwa lata wszyscy do klejenia plakatów. Każdy coś dostanie. No chyba że kandydat będzie trochę inny . Nie powiem jaki . Odpowiedz Link Zgłoś