IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.09.11, 22:22
na swoim blogu NM pisał:
"W MTVT nie sposób uświadczyć materiał, który byłby nie pomyśli władz miasta. o krytyce nawet nie wspominając..." - a jak jest obecnie? Widzieliście jakieś krytykujące rządzących materiały?
norbertmastalerz.blog.onet.pl/1,AR3_2010-10_2010-10-01_2010-10-31,index.html
Obserwuj wątek
    • Gość: widzII Re: MTVT IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 19:38

No i co . Panie PREZYDENCIE MASTALERZ. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Szkoda, że tego Pan nie widzi , a właściwie nie chce widzieć. Może w końcu zauważą to Pana wyborcy.
      • Gość: widz III Re: MTVT IP: *.ender-informatics.ch 09.09.11, 19:43
        Kto ma przeciwko sobie głupców, zasługuje na zaufanie.

Zgadnij komu ufam :-)

PISdzielstwo=rozPISdziaj
        • Gość: ciekawy Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.11, 10:34
          i tu był ten dureń od PISdzielstwa, no że też wcześniej nie zauważyłem
      • Gość: prawdziwy Polak Re: MTVT IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 19:55
        a widziałeś za Jana opozycję w tej telewizji tak jak jest teraz? widzę to jako wyborca, tylko tak dalej Norbercie i będziesz miał mój głos w następnych wyborach, a pisdzielcy niech siem pienią, szczegolnie po godz. 22-giej i po spotkaniach piwnych....he he
        • Gość: ooo Re: MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.09.11, 16:19
          no to chyba dlatego w swojej piramidzie i na blogu pisał o prywatyzacji mediów i uwolnieniu dziennikarzy od wpływów polityków!
          No ale punkt widzenia....
          • Gość: Tarzan Re: MTVT IP: *.flash-net.pl 11.09.11, 17:32
            No ale to chyba zarzut powinien być postawiony w stosunku do MTVT, a nie prezydenta.
            Bo to telewizja, a nie on, nie czuje potrzeby / nie chce / boi się władzę krytykować.
            ...chyba, że ktoś sobie wyobraża, że Mastalerz powinien wystosować petycję do MTVT o treści "skrytykujcie mnie w imię pluralizmu i wolności słowa!" ;)
            • Gość: Bum Bum Re: MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.09.11, 19:38
              Tarzan a nie umknelo Ci przypadkiem ze wladza w MTVT sie zmienila. Miala byc prywatyzacja a zostala przyznana ciepla posadka ... ot, i cala tajemnica braku krytyki.
              • Gość: Tarzan Re: MTVT IP: *.flash-net.pl 11.09.11, 22:14
                Wspomniałem o opcji "boi się" oraz "nie chce" - pasuje do Twojego wyjaśnienia ;)
                Chcę jedynie powiedzieć, że nikt normalny na miejscu Mastalerza nie zleciłby kierowania telewizją lokalną komuś, kto go nienawidzi i nie prosiłby jeszcze dodatkowo "krytykuj mnie ile wlezie". ;)
                Nawet jeśli spółka zostanie sprywatyzowana, to nie nie liczyłbym na szczególną bezstronność, a tym bardziej ostra krytykę.

A tu na forum i tak po 5 postach skończy się PiSdowaniem i komuchowaniem.
                • Gość: dzidzi Re: MTVT IP: *.formlessnetworking.net 12.09.11, 11:09
                  I PISdz :-)
                  • Gość: ciekawy Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.11, 11:56
                    czy to dureń się odezwał?
                    • Gość: prawdziwy Polak Re: MTVT IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.11, 18:58
                      sądzę, że odezwał się normalny mieszkaniec, który na tym forum ma dość waszych pis-dowskich zagrywek, poszli won mleczne sieroty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka