Dodaj do ulubionych

Samotni łączcie się

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 16:45
Pozytywnie zakręconych singli, w wieku 30-45 lat zapraszamy do kontaktu z
naszą nieformalną grupą, która za swój główny cel postawiła sobie łączyć
samotnych.
Dla wszystkich zainteresowanych podajemy kontakt na GG 533035.
Obserwuj wątek
    • Gość: maroone Re: Samotni łączcie się IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.12.06, 17:20
      Singli w Tarnobrzegu? Raczej starych panien i starych kawalerów :p
      • Gość: frytka Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 21:09
        a to nie to samo?
        • Gość: gościówka Re: Samotni łączcie się IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.12.06, 22:07
          A dlaczego tak drastycznie ograniczyliście wiek?
          A ci starsi to są już skazani na uśpienie?

• ptsr Re: Samotni łączcie się 17.12.06, 01:28

• Gość: Wenus Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 09:30
              Tak, w Tbg jest ul.o ktora pytasz.Okolice cmentarza zydowskiego i szkoly
              podst.nr 2
              • ptsr Re: Samotni łączcie się 17.12.06, 13:59
                Dziękuję
                • Gość: Romi Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 16:07
                  Czy zaglądasz na tą stronę ?
                  • Gość: Romi Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.06, 12:37
                    Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
    • Gość: nieznajomy Re: Samotni łączcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:34
      Myślę ,że granice wieku można trochę rozszerzyć, Ja chętnie się z Wami połącze
      • Gość: MARS I WENUS Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 14:23
        CZEKAMY!!! moze faktycznie,nie wiek jest tu najwazniejszy.
        Niech pisze kto tylko ma ochote i jest samotny pod nr gg 533035
        • Gość: frytka Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 14:01
          Jakie plany na sylwestra? co zrobic,aby nie siedziec samemu w domu?
          • Gość: Samotny Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 14:19
            Isc gdzies na sylwestra, na placu bedzie w tym roku ?
          • Gość: garrison Re: Samotni łączcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 17:21
            Samotność to tak naprawdę bardzo subiektywne odczucie. Nie każdy singiel musi
            być samotny, więc myślę że trzeba zacząć myśleć bardziej pozytywnie, a los sam
            przyniesie okazje, by coś się w życiu zmieniło. Związki małżeńskie są naprawdę
            przereklamowane :) A co do sylwestra to zawsze można liczyć na znajomych lub
            przyjaciół i coś razem wymyśleć.
    • Gość: senior Re: Samotni łączcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 01:40
      ehhh za stary juz jestem...
      • Gość: AlA Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.06, 00:28
        JA CHYBA TEZ,ALE MOZE SPROBUJEMY?
        • Gość: garrison Re: Samotni łączcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 11:21
          Nigdy nie jest się za starym na zmiany
          • Gość: Romi Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.06, 12:24
            Wenus zaglądasz tutaj?
            • Gość: Wenus Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 08:32
              Tak Romi,zagladam tutaj, tym bardziej,ze udalo mi sie poznac interesujacego
              czlowieka z W.Pozdrawiam serdecznie.........
              • Gość: Romi Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 21:55
                Polubiłem Tarnobrzeg, czy się spotkamy?
                • Gość: Wenus Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 00:57
                  Romi,skoro polubiles miasto, to spotkanie pewnie bedzie nam dane.
                  • Gość: Romi Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 18:25
                    Wenus wszystko leży w Twoich rękach
                    • Gość: Romi Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 11:30
                      Wenus jestem po kąpieli, prysznicu jetsem jednak dalej zmęczony
                      • Gość: Wenus Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 20:46
                        Romi.......odpoczywaj i nabieraj sil do ciezkiej walki..Bedzie ciezko,ale
                        zwyciezysz,jestem pewna.
                        • Gość: Romi Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 22:07
                          Miła przyjaciółko Wenus, jak czytam i wiem z tą chorobą nie wygram, będę żył
                          coraz gorzej,muszę wiele rzeczy zmienić, uporządkować. Wiele osób będzie się
                          ode mnie odwracało, ale przyjaciele zostaną. Muszę w dalszym ciągu pomagać
                          innym.
                          • Gość: Romi Re: Samotni łączcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 23:26
                            Jak wiesz jestem poza domem.Kolega zgodził się abym posiedział przy komputerze
                            i klikał. Jutro Sylwester i u niego będę go spędzał, jest miło nie licząc
                            lekkiej stłuczki samochodem. Nie zaglądasz tutaj? Wenus życzę Ci miłej i
                            szalonej zabawy.
                            • Gość: Wenus Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.07, 10:09
                              witam w Nowym Roku! zabawa byla urocza,skutki odczuwam dzis....czuje,ze dziwny
                              rok przede mna.Dla Ciebie wiele dobrego................
                              • Gość: Romi Re: Samotni łączcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 11:47
                                Witam Cię. Czy miałaś dziwne SMSy?
                                Ty już masz bardzo dobty rok. Tak trzymaj!
                                • Gość: Wenus Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.07, 17:44
                                  Tak myslisz? chyba dlatego,ze poznalam fajnego faceta w mundurze..............
    • maszkaron_plamisty Re: Samotni łączcie się 27.12.06, 19:51
      Już się kiedys połączyłem i teraz rozłączyć się nie mogę!
      • Gość: wenus Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 20:43
        jak dobre polaczenie,to nie ma co go przerywac...............
    • Gość: Kredka Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 15:27
      Mysle,ze w swiecie tylu osob zagubionych,samotnych potrzebna jest grupa
      wsparcia, czy cos takiego........sama mam deficyt uczuc i przytulania....
      • Gość: monti Re: Samotni łączcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:30
        Kredka, tak to ma wiele osób, tylko nie każdy chce lub potrafi o tym mówić. Jak
        się człowiek zamknie w sobie to koniec.
        • Gość: Kredka Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:15
          Monti....niekiedy potrzeba sie wygadac, wowczas robi sie czlowiekowi lzej, ja
          tak mam bynajmniej. Pozdrawiam
        • Gość: Samotna małżonka Re: Samotni łączcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:37
          Najlepiej przytulać się do żonatego(ej)Oni wiedzą co to jest warte gdy deficyt uczuc dosięgnął ich małżeństwa...Polecam.Oby dyskretnie.Może być i mundurowy:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka