Gość: hypertension IP: 80.48.126.* 11.12.06, 16:59 Mam kłopoty z nadciśnieniem, chciałbym się zbadać i dobrać odpowiednie leki. Kogo możecie mi polecić w Tarnobrzegu? (prywatnie, do przychodni podobno są spore kolejki). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.12.06, 17:16 Roland Rudnicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hypertension Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: 80.48.126.* 11.12.06, 17:21 A ile kosztuje wizyta u tego pana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.12.06, 22:19 nie wiem ile, ale naprzeciwko szpitala w tych nowopowstałych budynkach ma gabinet (te za stadionem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 23:58 Rolanda Rudnickiego? - nigdy! Zapytaj tych, którzy mają problemy z sercem i którzy mieli konsultacje w innych placówkach poza TBG - w Tarnobrzegu nie mają pojęcia o kardiologii i jesli nie chcesz podupasć na zdrowiu jeszcze bardziej spróbuj np.: w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
maleww Re: Dobry kardiolog w TBG? 14.12.06, 10:21 no właśnie, teraz Rudnicki robi specjalizację w Rzeszowie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:54 ... uchowaj przed takim niech się zajmie polityką może mu wyjdzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:16 no właśnie a może powiesz dlaczego Rudnicki zaczął tak późno specajlizację? a podobno taki dobry lekarz? tylko jakoś ciężko z egzaminami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas32 Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 20:06 Jacek Biernacki ma gabinet w przychodni nr 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rej35 Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:42 dr Biernacki tak! spoko gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e77 Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 12:23 Ciekaw jestem kto daje takie opinie na temat tego doktora. Żaden z niego fachowiec. Odznacza się przerostem formy nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: 80.51.159.* 11.12.06, 21:29 Jedynym lekarzem ze specjalizacją kardiologiczną jest dr Wacław Śnieżek - ordynator oddziału kardiologicznego. Inni na rzaie się uczą, tzn. "robią specjalizację". Przyjmuje w przychodni szpitalnej lub prywatnie w domu na Miechocinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio z klanu Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 20:02 proponuje dr glaba jak dobrze zaplacisz to ci wszystko wyleczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 00:01 nie wiedziałem, że W.Śnieżek ma doktorat!!! ???????????? --- w TBG jest moda na zwykłych lek. med. i nieliczni mają specjalizacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: 80.51.159.* 14.12.06, 11:27 Gość portalu: mktwkr napisał(a): > > nie wiedziałem, że W.Śnieżek ma doktorat!!! ???????????? może i nie ma tytułu doktora nauk, ale czy idąc do jakiegokolwiek lekarza zwracasz się do niego "Panie Lekarzu" - śmieszne co nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z branży Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:16 specjelizacje z kardiologii ma też Sulik. Biernacki ją kończy, a Rudnicki jest w trakcie. Aha. Większość lekarzy w TBG ma specjaliozację, a jeśli jeszcze nie , to ją robi( to trwa 5-6 lat). Znam tylko 1 lekarza , który nie robi albo nie ma specjalizacji. A doktor jest zwyczajowe, jak profesor w liceum. Chociaż są i dr prawdziwi. coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 18:57 jak jestes z branzy to wytlumacz mi dlaczego wszyscy sercowcy jezdza do wiekszych miast?ja rozumiem ze specjalizacia trwa kilka lat to gdzie sa ci ktorzy juz ja zrobili?jesli zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 12:41 O ile wiem to roland Rudnicki głównie zajmuje się polityką i jako członek PiS jest miejskim rajcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawałowiec Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 09:59 Piotr Sulik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 11:35 polecam lek. Biernackiego jak trzeba zrobi badania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:48 kto Biernacki ??? buahaha ... na czym on się zna ?? nie róbcie sobie żartów !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 08:54 Człowieku przeczytaj sobie pytanie Pani pyta o lekarza mnie Biernacki odpowiada jeśli tobie nie to idź do innego a nie szkaluj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kardiobiorca Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 09:30 a ja napisze tak , rudnicki ? - ha ha ha , sulik - tak !!!! , śnieżek - ?????? raczej nie ,ale ???? ( na podstawie znajomych drogi ,bierze stówe za wizyte ) inni - nie wiem ,ale - zadzwon do krakowa do bylejakiej przychodni lekarskiej ,poproś o rejestrację do kardiologa np ze szpitala jana pawła II , i jedż , per saldo będziesz do przodu - wizyta 50 pln , bilety po 20 - dycha zostaje ,zamiast iść do sniezka , i masz pewność że cie leczą najlepsi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielęgniarka Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:07 tylko Pan lek. Ronald Rudnicki. A co do polityki to po prostu koledzy z oddziału mu zazdroszczą, że wszedł do Rady Miasta i obrazu został vice przewodniczącym. Panie Ronaldzie proszę się nie przejmować tymi hipokrytami i robić swoje !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSEUDO pielęgiarka Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:19 Nie sądzę, żeby doktorzy rozmawiali na ten temat i w TAKI SPOSÓB z pielęgniarkami więc zanim wypowiesz się za nich ujawnij kim tak naprawdę jesteś? pielęgniarką na pewno nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +-+-+-+-+-+- Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:48 co doktorku zabolało ?? prawda kole !! gó.. warta ptak co w swe gniazdo sra !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 09:19 Śmiać się chce kiedy to wszystko czytam - a kim są tak naprawdę radni, niech minie jakiś czas i niech coś pokażą swoim działaniem. "Czy od razu czy nie od razu" jakie to mam znaczenie kobieto!!! Chcesz chwalić radnych miasta wejdź na politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 09:43 to się weż do roboty lekarzyku. A nie teraz opluwasz innych. Startuj w wyborach i pokaż co potrafisz !! a nie anonimowo opluwasz !! I w zawodzie kiepski jesteś i w poglądach !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.01.07, 13:38 Nie polecam ani Rudnickiego ani Śnieżka. Stracisz tylko pieniądze, a w twoim sercu i tak się nic nie zmieni. W Tbg nie ma dobrego kardiologa, ale najbardziej kompetentny wydaje mi się dr Sulik. Mówię to na własnym przykładzie. Pomógł bardzo, zleca wiele badań. szybko podejmuje decyzje z korzyścią dla pacjenta. Z tego co wiem, obecnie przyjmuje w domu w Skopaniu. Wcześniej kontakt telefoniczny, niestety nie posiadam już nr-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.13, 17:03 Ani Sulik, ani Śniezek ani tym bardziej Rudnicki. Dobra ekipe maja w szpitalu w Stalowej Woli. Zawsze mozna poszukac ktorzy z nich prywatnie przyjmuja. A generalnie w Tbg dobrego kardiologa nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Dobry kardiolog w TBG? IP: *.tktelekom.pl 17.05.13, 23:50 TAK Stalowa Wola i Kraków na Jana Pawła II . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek konował Najlepszy w Tarnobrzegu jest Piotr Sulik. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.01.14, 16:29 Ja polecam bardzo mądrego i przy okazji sympatycznego kardiologa Piotra Sulika (z-ca ordynatora) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyżne Re: Najlepszy w Tarnobrzegu jest Piotr Sulik. IP: *.free.aero2.net.pl 23.01.14, 02:47 o czym wy piszecie,jaka kardiologia w Tarnobrzegu? cos takiego nie istnieje.Nie wykonują nawet podstawowego leczenia w razie zawału. Najblizej Sandomierz i Stalowa Wola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Najlepszy w Tarnobrzegu jest Piotr Sulik. IP: 93.154.174.* 26.01.14, 12:50 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga sulik wcale nie najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.14, 19:01 Sulik wcale nie jest takim dobrym lekarzem - przez niego mój mąż straciłby życie - był u niego 2 razy na wizycie, ponieważ nie miał cisnienia w lewej ręce i reka cała drętwiała - Sulik zbagatelizowal problem i dzięki uporowi męża zlecił na odczepne badanie usg tętnic w ręce, twierdząc że to jednak nie jest konieczne i nie musi tego robić - dzięki temu że mąż się uparł i szybko zrobił to badanie to okazało się że tetnice w ręce sa całkowicie niedrożne - w tej chwili mąz jest juz po zabiegu angioplastyki tetnic i jego życiu nic nie zgraża - ale na pewno już nigdy nie uda się do tego doktora - bo zbagatelizować taki problem to szczyt wszystkiego (potwierdzili to tez lekarze z centrum chirurgi naczyniowej z Rzeszowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syl Re: kardiolog IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.02.14, 10:24 - Rudnicki absolutnie, bardzo nie miły lekarz, a tym bardziej nie konkretny. + Biernacki, nawet ookej, jeśli chodzi o Tarnobrzeg. Najbardziej polecam Rzeszów i dr. Widenkę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: kardiolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.14, 10:33 Rzeszów ma bardzo dobrych kardiologów. A dr. Widenka ma bardzo dobrą opinie juz od dawna. Robią zabiegi i badania o których w TBG nawet nie myślą. Odpowiedz Link Zgłoś