Gość: ron11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 16:42 W Sandomierzu trwa walka pomiędzy burmistrzem a zespołem Flick - co o tym sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kic Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:13 Ja sądzę , że mnie jako mieszkańca Tarnobrzega g..no to obchodzi.W samym Tarnobrzegu jest dużo więcej poważniejszych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutno Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:17 Mnie osobiscie to bardzo ruszylo, to co pokazuje pan burmistrz to wola o pomstę do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.01.07, 18:45 Co to jest zespół Flick? Muzyka, tańce czy coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deja vo Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.01.07, 19:05 a u nas w mieście nie jest tak samo? pan prezydent ze świtą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:15 Flik to nic innego jak odmiana tarnobrzeskiego TDK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parasol Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:14 Widzę że nikt tu nie zna sprawy dobrze, pracuję w Tarnobrzegu ale mieszkam w Sandomierzu więc mogę co nieco na ten temat napisać. Flik nie jest taki jak TDK tylko jak Samba, uczy tańczyć.Przez wiele lat dostawał dotację na działalność ale w ostatnich wyborach szef Fliku opowiedział się przeciwko burmistrzowi sam startując i p.Borowski nie przedłużył im umowy. Stare przysłowie mówi, że nawet pies nie gryzie ręki co daje chleb.Takie sytuacje są w całej Polsce, u was przecież stowrzyszenie ,czy też jego członkowie głosili że Tarnobrzeg umiera ale kasę od umierającego miasta brali i pewnie dalej bedą chcieli brać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:44 Zespół Flik działa faktycznie podobnie jak Samba czy Fram w Tarnobrzegu ale dostawał od Burmistrza 160 tys rocznie. Panu Harańczykowi to jest za mało i nie może działać. Fram i Samba dostają w Tarnobrzegu od miasta ZERO złotych i działają na dużo wyższym poziomie. Rozgoryczeni Sandomierzanie otwórzcie oczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:35 Tarnobrzeg rulez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parasolka Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:16 Flik swoja droga, popatrzcie jak prężnie dzialala Fundacja, jak duzo imprez zorganizowali. Im tez odebrano dofinansowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amam Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:47 Kompletna bzdura, większość imprez robił tam MOSiR, fundacja 2-3 w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Po Interwencjach Polsatu IP: 80.48.35.* 11.01.07, 14:50 No i po Sandomierzu, polsat zawitał do TBG, aby nakręcić reportaż o "górniku" Wiktorze Stasiaku, który nic nie wie o strefach górniczych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezowicz Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:58 To jaka impreze robi MOSIR bo na ich stronie nic nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś