Dodaj do ulubionych

Po Interwencjach Polsatu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 16:42
W Sandomierzu trwa walka pomiędzy burmistrzem a zespołem Flick - co o tym
sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kic Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:13
      Ja sądzę , że mnie jako mieszkańca Tarnobrzega g..no to obchodzi.W samym
      Tarnobrzegu jest dużo więcej poważniejszych problemów.
      • Gość: Smutno Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:17
        Mnie osobiscie to bardzo ruszylo, to co pokazuje pan burmistrz to wola o pomstę
        do nieba.
    • Gość: ciekawy Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.01.07, 18:45
      Co to jest zespół Flick? Muzyka, tańce czy coś innego?
      • Gość: deja vo Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.01.07, 19:05
        a u nas w mieście nie jest tak samo? pan prezydent ze świtą
        • Gość: gość Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:15
          Flik to nic innego jak odmiana tarnobrzeskiego TDK
          • Gość: parasol Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:14
            Widzę że nikt tu nie zna sprawy dobrze, pracuję w Tarnobrzegu ale mieszkam w
            Sandomierzu więc mogę co nieco na ten temat napisać. Flik nie jest taki jak TDK
            tylko jak Samba, uczy tańczyć.Przez wiele lat dostawał dotację na działalność
            ale w ostatnich wyborach szef Fliku opowiedział się przeciwko burmistrzowi sam
            startując i p.Borowski nie przedłużył im umowy. Stare przysłowie mówi, że nawet
            pies nie gryzie ręki co daje chleb.Takie sytuacje są w całej Polsce, u was
            przecież stowrzyszenie ,czy też jego członkowie głosili że Tarnobrzeg umiera
            ale kasę od umierającego miasta brali i pewnie dalej bedą chcieli brać.
            • Gość: am Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:44
              Zespół Flik działa faktycznie podobnie jak Samba czy Fram w Tarnobrzegu ale
              dostawał od Burmistrza 160 tys rocznie. Panu Harańczykowi to jest za mało i nie
              może działać. Fram i Samba dostają w Tarnobrzegu od miasta ZERO złotych i
              działają na dużo wyższym poziomie. Rozgoryczeni Sandomierzanie otwórzcie oczy!!!
              • Gość: wiesiek Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 12:35
                Tarnobrzeg rulez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: parasolka Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:16
                  Flik swoja droga, popatrzcie jak prężnie dzialala Fundacja, jak duzo imprez
                  zorganizowali. Im tez odebrano dofinansowanie.
                  • Gość: amam Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:47
                    Kompletna bzdura, większość imprez robił tam MOSiR, fundacja 2-3 w roku.
                  • Gość: autor Re: Po Interwencjach Polsatu IP: 80.48.35.* 11.01.07, 14:50
                    No i po Sandomierzu, polsat zawitał do TBG, aby nakręcić reportaż o "górniku"
                    Wiktorze Stasiaku, który nic nie wie o strefach górniczych...
                    • Gość: imprezowicz Re: Po Interwencjach Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:58
                      To jaka impreze robi MOSIR bo na ich stronie nic nie pisze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka