Dodaj do ulubionych

slub wesele

IP: *.pcz.pl 26.03.07, 22:49
ile wczesniej trzeba w tarnobrzegu rezerwowac sale weselna??? i jakie
polecacie sale???
Obserwuj wątek
    • Gość: szczera Re: slub wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.03.07, 08:10
      Nie polecam malżeństwa! Zastanów się dobrze!
      • Gość: magda Re: slub wesele IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 27.03.07, 10:33
        jesli chcesz miec cos lepszego niz kameleon to wczesnie ja zamawialam rok do
        przodu orkiestre i lokal w tbg zajazd amigo nie wiem jaki tak naprawde jest
        oparlam sie na pinii innych i mowia ze jest naprawde ok ale wiesz nie mozesz
        miec 100% pewnosci jak bedzie pozdrwiam a i slyszalam ze jest tez ok w
        zajezdzie sandomierskim
        • yamaga Re: slub wesele 31.03.07, 18:49
          TAPIMA fajny PRL-owski klimat
          • Gość: megi Re: slub wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:01
            To prawda nie polecam slubu ! Zgadzam sie z ta wypowiedzia w 99,5 %
            W Kameleonie jest ok jesli ma sie fajna orkiestre i zgranych gosci
            No i zalezy na jaki termin chce sie rezerwowac sale jesli na miesiace cieple to
            z rok wczesniej a jesli np. w zimie to nie ma chyba takich kolejek
            • majusia_3 Re: slub wesele 21.08.07, 18:06
              Zdecydowanie Złoty Dukat!
    • Gość: ebe Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 16:04
      Jeśli planujecie wesele w miesiącach letnich, to CO NAJMNIEJ rok wcześniej
      musicie sobie lokal zarezerwować.
      W Tarnobrzegu sensowne lokale to: Kameleon, Amigo, Stary browar, Zajazd Anna,
      ewentualnie ta nowa restauracja Sonata.
      Są też: Mieszko (80 zeta od osoby;) ), Tapima, Koga, Kaprys - w tych lokalach
      pewnie nie ma takiego ruchu za to są tańsze, no i pytanie czy chcecie w nich
      mieć wesele?
      Dobry zespół też trzeba rezerwować z rocznym wyprzedzeniem, bo później zostają
      już takie co wszystkie piosenki grają na jedną nutę.
      Pół roku wcześniej powinniście też pomyśleć o fotografie, kamerzyście, i
      godzinie w kościele, bo później Was proboszcz wsadzi na 13 lub 17.
      A resztę spraw to już w późniejszym terminie możecie spokojnie załatwiać.
      Ważne byście wszystko dobrze sobie zaplanowali.
    • Gość: Elka Re: slub wesele IP: 80.48.126.* 09.04.07, 20:08
      Ja niestety nie polecę Ci Kameleona, byłam tam na trzech weselach i za każdym
      razem jedzenie było ........niedobre, kotlety niedosmażone, twarde, do tego mało
      jedzenia na stołach, na górnej sali obskurne łazienki. W Amigo słyszałam , ze
      lepiej wszystko dogadać dokładnie na początku, bo potem wołają sobie dodatkową
      kasę np. za dodatkowe napoje, które niekoniecznie musiały zostać wypite przez
      twoich gości, Zajazd Anna jest fajny, dobre jedzenie i obsługa super, ale
      właścicielka zdziera kasę. W Starym Browarze - duszno i ciasno no i wszędzie
      daleko, można się pogubić.Jednym słowem idealny lokal po prostu nie istnieje :)
      • Gość: Ixiński Re: slub wesele IP: 213.199.214.* 09.04.07, 22:40
        Czytam wasze posty i wyciągam wniosek: sami naciągacze i krętacze prowadzą
        lokale. Byle się nachapać tanim kosztem.
        • Gość: megi Re: slub wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 11:22
          Ja mialam wesele w Kameleonie na tej malej sali i u nas bylo fajnie super
          orkiestra mila obsluga i dobre jedzenie (wszystko zalezy co sie wybierze do
          jedzenia)a jesli chodzi o cale zalatwianie to nam sie udalo w sumie zajelo nam
          to 3 miesiace a to chyba dlatego ze niebyl to czas wesel tz. nie okres cieplych
          miesiecy do ksiedza poszlismy okolo 2 miesiace wczesniej nie bylo kolejek to
          tez zalezy gdzie chce sie wziasc slub...a tak na marginesie uwaga na chytrych
          ksiezy...
          • Gość: gienek Re: slub wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.07, 14:12
            A ile twój wzioł za tą przyjemność tylko nie pisz mi że co łaska plus vat.
            • Gość: Wolny Re: slub wesele IP: 213.199.214.* 10.04.07, 22:47
              Nie ma to jak być wolnym, bez zobowiązań i kuli u nogi (drugiej połowy)
              • Gość: megi Re: slub wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:55
                kula jest wtedy kiedy sobie to wmawiasz
                a jesli chodzi o ceny to :
                zapowiedzi 200 slub 500 organista 200 i koscielny 100 (okolo)
                pocieszeniem dla mnie jest ze w zach-pomorskim ksiadz zyczy sobie od 1500 za
                sam slub...
          • oskarek29 Re: slub wesele 20.06.07, 22:34
            Zamek w Baranowie albo Stary Browar w Tarnobrzegu
    • Gość: albi Re: slub wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.04.07, 08:45
      Polecam wesele w Baranowie Sandomierskim na zamku! Pyszne jedzonko wspaniała
      obsługa!
      • Gość: zajazd sandomiersk Re: slub wesele IP: *.sandomierz.pilicka.pl 25.07.07, 21:39
        gorąco polecam ten lokal , jest naprawdę idealny na przyjęcia weselne, wystrój
        po prostu przecudowny, zwala z nóg, jedzonko pyszne, miła i sprawna obsługa...
        Byłam tam już na kilku weselach i uważam ,że są the best... Pozdrawiam
        nowożeńców ...I moje weselicho też tam będzie
        • yasss Re: slub wesele 09.05.19, 15:18
          Cześć, czy ktoś dysponuje bardziej aktualną opinią o weselu na zamku? Obsługa, jedzenie, itp. Może ktoś brał ślub w kaplicy zamkowej? Pozdrawiam.
    • Gość: mieszkająca_daleko Re: slub wesele IP: *.piotrkow.net.pl 21.06.07, 16:53
      z własnego doświadczenia wiem, że sale trzeba rezerwoważ więcej niż rok
      wcześniej. ja będę mieć wesele w zajeździe Koga we wrześniu i moge póxniej
      podzielić się wrażeniami. ale wszyscy, którch ptałam mówili, że było dużo
      smacznego jedzonka i fajna obsługa (a znajomi byli tam na weselach i na
      sylwestrze). o Amigo słyszałam, że w zimie było zimno i podawali ciagle herbatę
      gorącą :) no i że mało jedzenia i że półmiski z daniami gorącymi znikały zaraz.

fajnie jest też podobno w Stelli (wielowieś), powiększyli teraz sale, jest
      ładny plac przed salą, fontanna, i podobno miły szef! :)
      • Gość: wrrrrrrrrr Re: slub wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:07
        najlepsza sala w tbg to.........sala sadowa :)
      • Gość: jcapchnspcn Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 08:38
        za sam wygląd tego budynku nigdy w życiu nie zrobiłabym tam
        wesela,stella...hahaha.porażka na całej linii jak można tak budynek pomalować
        trzeba być mega wieśniakiem bez poczucia gustu.
    • Gość: Ania Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:40
      a jaka sala tak na 100-120 osob i jaka cena??? jakie ceny na zamku w baranowie
      od osoby??? bo zastanawialam sie nad tym
      • Gość: Nika Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 07:51
        Podobno w Baranowie biorą 200 zł od osoby, wiec jest drogo! Jeśli robisz wesele
        na 100 osób to sama policz!!!
    • Gość: mieszkająca_daleko Re: slub wesele IP: *.piotrkow.net.pl 27.07.07, 20:08
      w baranowie cennik zaczyna się od 100 od osoby - ale za to masz bardzo mało.. a
      na stołach stoją głównie kwiaty :) oczywiście można wybrać droższą wersje -
      wszystko można dopasować.

100-120 - ja bym jednak polecała Stelle - no, kolor jaki ma każdy widzi :-),
      ale możecie się przejechać i zobaczyć wnętrza, na miejscu można też
      zarezerwować samochód - srebrnego mercedasa klasy E :-)
    • Gość: mieszkająca_daleko Re: slub wesele IP: *.piotrkow.net.pl 27.07.07, 22:23
      a ty Aniu czasem nei wychodzisz za mąz 16 sierpnia 08? :)
      • Gość: Ania Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 10:33
        to chyba nie o mnie chodzi bo ja jeszcze nie mam dokladnie ustalonej daty,
        szukam czegos na wrzesien przyszlego roku:))
        • Gość: jamroz Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 16:32
          Polecam TAPIMĘ, Szczytyński spoko gośc fajne imprezy organizuje, płaciliśmy
          100zł /os w tym poprawiny na drugi dzień w mniejszej salce z pełną obsługą więc
          impra dwudniowa była. Lokal jest inny niż te dzisiejsze Kameleony dla nas z
          klimatem dlatego wybraliśmy, podłoga do tańca duża więc ciasnoty nie było. Dla
          ludzi znających swoja wartość nie robiących impry dla szpanu i pod publiczke
          fajny lokal. Goscie spali w Karolnie-mojej rodzinie (ja nie z TBG tylko zonka)
          bardzo się podobało u nas na Kurpiach troche inny styl jest, a i taras bajera
          no i lokal tylko dla nas a nie pięc wesel jednego dnia.
          • Gość: emi Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:14
            ja też bylam w tapimie i wszystko bylo z kurczaka, fakt 95 zl za glowe, ale jak
            się dostaje suchą kość do ogryzienia zamiast udka to juz TRAGEDIA! a jesli
            chodzi o dj-a to utowy typu acapulco byly modne 20 lat temu, co to za impreza
            jak 3 piosenki się ktoś bawi, a 3 kolejne parkiet pusty...
            jeśli chodzi o baranow sandomierski- ceny za osobę wynoszą od 140-220 w
            zaleznosci od ilości i jakosci dań. są tu natomiast 2 wyrazne mankamenty-
            jedno, że kawa i herbata płatna od sztuki- 3 i 2 zł, i drugie- ze trzeba
            zakupić na zamku albo napoje, albo wódkę- gdzie np. litr soku 10 zł, a 0,5 l
            wódki 30 zł,kalkulując to czy się wódkę kupi tam czy napoje na jedno wychodzi -
            DROGO! ale placi się za klimat :) no i oczywiscie apartament na noc poślubną
            gratis. ja wybrałam zamek i zobaczę co mnie czeka, a wesele tuż tuż...
            • Gość: ... Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 18:42
              to u lipnych gospodarzy byłaś, ja miałem swoje wedliny i mięsa, band
              własny również, własne ciasta-było git
    • Gość: emi Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:16
      miałam zarezerwowany stary browar na wrzesien, ale zrezygnowalismy, - tam
      rzeczywiscie trzeba zamawiac na rok do przodu- tyle ze za osobe 125 zl, co przy
      dużej liczbie osob się opłaca
    • Gość: czesteros Re: slub wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.08.07, 15:42
      a ja polecam restaurację SONATA. miałem tam ślub w kwietniu i naprawdę oprócz
      troszkę nieświeżych sałatek cała reszta ok. a najlepszy i niedrogi zespół to ECHO.
      • Gość: gość Re: slub wesele IP: *.is.net.pl 06.12.07, 17:08
        w sonacie nie dbają o klientów, ciągle zmieniaja
        pracowników ,pozornie wszystko OK, ale tak naprawdę zawsze coś tam
        nie gra, to zimne dania, to rachunek za wysoki, nikomu tam nie
        zależy, szczerze Nie Polecam !!!
        • as-terix Re: slub wesele 06.12.07, 17:43
          najlepsze wesela sa pod wielkimi namiotami (wojskowymi) rozbijesz taki pod
          blokiem na parkingu lub na czerownym w parniku zarcie ugotujesz powlywosz w
          miski i beda żarły maszkarony, alkochol to w słoikach mozesz podawac, jedzenie
          na toczkach mozesz dowozic. I love YOU
          • Gość: GośćII Re: slub wesele IP: 80.51.27.* 07.12.07, 20:28
            W Stalach w remizie ja słyszałem że tam rosół w studni gotują.
      • Gość: ewa Re: slub wesele IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 06.12.07, 21:17
        moj brat robil wesele w zajezdzie sandomierskim a ja w zajezdzie
        amigo i mamy porownanie sandomierski owszem ladny super wystruj za
        ktory sie placi kupe kasy a to powinno byc w standarcie jedzenie
        moze byc jesli chodzi o gorace dania ale reszta to na stolach pusto
        nie bylo co jest natomiast w amigo super jedzenia pod dotatkiem i
        bardzo smaczne lokal tez ladny poprostu elegancki nie trzeba nic
        ubierac i za takiego placic naprawde amigo polecam ale sandomierski
        nie bardzo
        • Gość: moniczka Re: slub wesele IP: *.sandomierz.pilicka.pl 25.01.08, 19:43
          Jeśli chodzi o dekorację, to ja uważam ,że to bardzo istotna rzecz.
          Musi być cudnie w ten dzień , bo to przecież tylko jeden taki w
          naszym życiu. Ja wolę zapłacić i mieć świadomość,że tym co ważne
          zajmują się profesjonaliści.
    • emerytowany Re: slub wesele 08.12.07, 16:30
      moje wesele odbyło się w zajeździe KOGA:
      - obsługa na najwyższym poziomie,
      - kuchnia jest fantastyczna - wszystko bardzo dobre,
      - bardzo charakterystyczny wystrój, którego trochę sie baliśmy, ale
      dzieki niemu klimat na sali jest niepowtarzalny,
      - pięknie udekorowane stoły. ja nie zdążyłam udekorować stołów
      (zajełam się tylko salą), ale na weselu się okazało, że obsługa
      zrobiła to za mnie :-)