Gość: Ania IP: *.pcz.pl 26.03.07, 22:49 ile wczesniej trzeba w tarnobrzegu rezerwowac sale weselna??? i jakie polecacie sale??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczera Re: slub wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.03.07, 08:10 Nie polecam malżeństwa! Zastanów się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: slub wesele IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 27.03.07, 10:33 jesli chcesz miec cos lepszego niz kameleon to wczesnie ja zamawialam rok do przodu orkiestre i lokal w tbg zajazd amigo nie wiem jaki tak naprawde jest oparlam sie na pinii innych i mowia ze jest naprawde ok ale wiesz nie mozesz miec 100% pewnosci jak bedzie pozdrwiam a i slyszalam ze jest tez ok w zajezdzie sandomierskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: slub wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:01 To prawda nie polecam slubu ! Zgadzam sie z ta wypowiedzia w 99,5 % W Kameleonie jest ok jesli ma sie fajna orkiestre i zgranych gosci No i zalezy na jaki termin chce sie rezerwowac sale jesli na miesiace cieple to z rok wczesniej a jesli np. w zimie to nie ma chyba takich kolejek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebe Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 16:04 Jeśli planujecie wesele w miesiącach letnich, to CO NAJMNIEJ rok wcześniej musicie sobie lokal zarezerwować. W Tarnobrzegu sensowne lokale to: Kameleon, Amigo, Stary browar, Zajazd Anna, ewentualnie ta nowa restauracja Sonata. Są też: Mieszko (80 zeta od osoby;) ), Tapima, Koga, Kaprys - w tych lokalach pewnie nie ma takiego ruchu za to są tańsze, no i pytanie czy chcecie w nich mieć wesele? Dobry zespół też trzeba rezerwować z rocznym wyprzedzeniem, bo później zostają już takie co wszystkie piosenki grają na jedną nutę. Pół roku wcześniej powinniście też pomyśleć o fotografie, kamerzyście, i godzinie w kościele, bo później Was proboszcz wsadzi na 13 lub 17. A resztę spraw to już w późniejszym terminie możecie spokojnie załatwiać. Ważne byście wszystko dobrze sobie zaplanowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: slub wesele IP: 80.48.126.* 09.04.07, 20:08 Ja niestety nie polecę Ci Kameleona, byłam tam na trzech weselach i za każdym razem jedzenie było ........niedobre, kotlety niedosmażone, twarde, do tego mało jedzenia na stołach, na górnej sali obskurne łazienki. W Amigo słyszałam , ze lepiej wszystko dogadać dokładnie na początku, bo potem wołają sobie dodatkową kasę np. za dodatkowe napoje, które niekoniecznie musiały zostać wypite przez twoich gości, Zajazd Anna jest fajny, dobre jedzenie i obsługa super, ale właścicielka zdziera kasę. W Starym Browarze - duszno i ciasno no i wszędzie daleko, można się pogubić.Jednym słowem idealny lokal po prostu nie istnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixiński Re: slub wesele IP: 213.199.214.* 09.04.07, 22:40 Czytam wasze posty i wyciągam wniosek: sami naciągacze i krętacze prowadzą lokale. Byle się nachapać tanim kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: slub wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 11:22 Ja mialam wesele w Kameleonie na tej malej sali i u nas bylo fajnie super orkiestra mila obsluga i dobre jedzenie (wszystko zalezy co sie wybierze do jedzenia)a jesli chodzi o cale zalatwianie to nam sie udalo w sumie zajelo nam to 3 miesiace a to chyba dlatego ze niebyl to czas wesel tz. nie okres cieplych miesiecy do ksiedza poszlismy okolo 2 miesiace wczesniej nie bylo kolejek to tez zalezy gdzie chce sie wziasc slub...a tak na marginesie uwaga na chytrych ksiezy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: slub wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.07, 14:12 A ile twój wzioł za tą przyjemność tylko nie pisz mi że co łaska plus vat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Re: slub wesele IP: 213.199.214.* 10.04.07, 22:47 Nie ma to jak być wolnym, bez zobowiązań i kuli u nogi (drugiej połowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: slub wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:55 kula jest wtedy kiedy sobie to wmawiasz a jesli chodzi o ceny to : zapowiedzi 200 slub 500 organista 200 i koscielny 100 (okolo) pocieszeniem dla mnie jest ze w zach-pomorskim ksiadz zyczy sobie od 1500 za sam slub... Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek29 Re: slub wesele 20.06.07, 22:34 Zamek w Baranowie albo Stary Browar w Tarnobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albi Re: slub wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.04.07, 08:45 Polecam wesele w Baranowie Sandomierskim na zamku! Pyszne jedzonko wspaniała obsługa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajazd sandomiersk Re: slub wesele IP: *.sandomierz.pilicka.pl 25.07.07, 21:39 gorąco polecam ten lokal , jest naprawdę idealny na przyjęcia weselne, wystrój po prostu przecudowny, zwala z nóg, jedzonko pyszne, miła i sprawna obsługa... Byłam tam już na kilku weselach i uważam ,że są the best... Pozdrawiam nowożeńców ...I moje weselicho też tam będzie Odpowiedz Link Zgłoś
yasss Re: slub wesele 09.05.19, 15:18 Cześć, czy ktoś dysponuje bardziej aktualną opinią o weselu na zamku? Obsługa, jedzenie, itp. Może ktoś brał ślub w kaplicy zamkowej? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkająca_daleko Re: slub wesele IP: *.piotrkow.net.pl 21.06.07, 16:53 z własnego doświadczenia wiem, że sale trzeba rezerwoważ więcej niż rok wcześniej. ja będę mieć wesele w zajeździe Koga we wrześniu i moge póxniej podzielić się wrażeniami. ale wszyscy, którch ptałam mówili, że było dużo smacznego jedzonka i fajna obsługa (a znajomi byli tam na weselach i na sylwestrze). o Amigo słyszałam, że w zimie było zimno i podawali ciagle herbatę gorącą :) no i że mało jedzenia i że półmiski z daniami gorącymi znikały zaraz. fajnie jest też podobno w Stelli (wielowieś), powiększyli teraz sale, jest ładny plac przed salą, fontanna, i podobno miły szef! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrrrrrrrr Re: slub wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:07 najlepsza sala w tbg to.........sala sadowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jcapchnspcn Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 08:38 za sam wygląd tego budynku nigdy w życiu nie zrobiłabym tam wesela,stella...hahaha.porażka na całej linii jak można tak budynek pomalować trzeba być mega wieśniakiem bez poczucia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:40 a jaka sala tak na 100-120 osob i jaka cena??? jakie ceny na zamku w baranowie od osoby??? bo zastanawialam sie nad tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 07:51 Podobno w Baranowie biorą 200 zł od osoby, wiec jest drogo! Jeśli robisz wesele na 100 osób to sama policz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkająca_daleko Re: slub wesele IP: *.piotrkow.net.pl 27.07.07, 20:08 w baranowie cennik zaczyna się od 100 od osoby - ale za to masz bardzo mało.. a na stołach stoją głównie kwiaty :) oczywiście można wybrać droższą wersje - wszystko można dopasować. 100-120 - ja bym jednak polecała Stelle - no, kolor jaki ma każdy widzi :-), ale możecie się przejechać i zobaczyć wnętrza, na miejscu można też zarezerwować samochód - srebrnego mercedasa klasy E :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkająca_daleko Re: slub wesele IP: *.piotrkow.net.pl 27.07.07, 22:23 a ty Aniu czasem nei wychodzisz za mąz 16 sierpnia 08? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 10:33 to chyba nie o mnie chodzi bo ja jeszcze nie mam dokladnie ustalonej daty, szukam czegos na wrzesien przyszlego roku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamroz Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 16:32 Polecam TAPIMĘ, Szczytyński spoko gośc fajne imprezy organizuje, płaciliśmy 100zł /os w tym poprawiny na drugi dzień w mniejszej salce z pełną obsługą więc impra dwudniowa była. Lokal jest inny niż te dzisiejsze Kameleony dla nas z klimatem dlatego wybraliśmy, podłoga do tańca duża więc ciasnoty nie było. Dla ludzi znających swoja wartość nie robiących impry dla szpanu i pod publiczke fajny lokal. Goscie spali w Karolnie-mojej rodzinie (ja nie z TBG tylko zonka) bardzo się podobało u nas na Kurpiach troche inny styl jest, a i taras bajera no i lokal tylko dla nas a nie pięc wesel jednego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:14 ja też bylam w tapimie i wszystko bylo z kurczaka, fakt 95 zl za glowe, ale jak się dostaje suchą kość do ogryzienia zamiast udka to juz TRAGEDIA! a jesli chodzi o dj-a to utowy typu acapulco byly modne 20 lat temu, co to za impreza jak 3 piosenki się ktoś bawi, a 3 kolejne parkiet pusty... jeśli chodzi o baranow sandomierski- ceny za osobę wynoszą od 140-220 w zaleznosci od ilości i jakosci dań. są tu natomiast 2 wyrazne mankamenty- jedno, że kawa i herbata płatna od sztuki- 3 i 2 zł, i drugie- ze trzeba zakupić na zamku albo napoje, albo wódkę- gdzie np. litr soku 10 zł, a 0,5 l wódki 30 zł,kalkulując to czy się wódkę kupi tam czy napoje na jedno wychodzi - DROGO! ale placi się za klimat :) no i oczywiscie apartament na noc poślubną gratis. ja wybrałam zamek i zobaczę co mnie czeka, a wesele tuż tuż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 18:42 to u lipnych gospodarzy byłaś, ja miałem swoje wedliny i mięsa, band własny również, własne ciasta-było git Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: slub wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:16 miałam zarezerwowany stary browar na wrzesien, ale zrezygnowalismy, - tam rzeczywiscie trzeba zamawiac na rok do przodu- tyle ze za osobe 125 zl, co przy dużej liczbie osob się opłaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesteros Re: slub wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.08.07, 15:42 a ja polecam restaurację SONATA. miałem tam ślub w kwietniu i naprawdę oprócz troszkę nieświeżych sałatek cała reszta ok. a najlepszy i niedrogi zespół to ECHO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: slub wesele IP: *.is.net.pl 06.12.07, 17:08 w sonacie nie dbają o klientów, ciągle zmieniaja pracowników ,pozornie wszystko OK, ale tak naprawdę zawsze coś tam nie gra, to zimne dania, to rachunek za wysoki, nikomu tam nie zależy, szczerze Nie Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
as-terix Re: slub wesele 06.12.07, 17:43 najlepsze wesela sa pod wielkimi namiotami (wojskowymi) rozbijesz taki pod blokiem na parkingu lub na czerownym w parniku zarcie ugotujesz powlywosz w miski i beda żarły maszkarony, alkochol to w słoikach mozesz podawac, jedzenie na toczkach mozesz dowozic. I love YOU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GośćII Re: slub wesele IP: 80.51.27.* 07.12.07, 20:28 W Stalach w remizie ja słyszałem że tam rosół w studni gotują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: slub wesele IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 06.12.07, 21:17 moj brat robil wesele w zajezdzie sandomierskim a ja w zajezdzie amigo i mamy porownanie sandomierski owszem ladny super wystruj za ktory sie placi kupe kasy a to powinno byc w standarcie jedzenie moze byc jesli chodzi o gorace dania ale reszta to na stolach pusto nie bylo co jest natomiast w amigo super jedzenia pod dotatkiem i bardzo smaczne lokal tez ladny poprostu elegancki nie trzeba nic ubierac i za takiego placic naprawde amigo polecam ale sandomierski nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczka Re: slub wesele IP: *.sandomierz.pilicka.pl 25.01.08, 19:43 Jeśli chodzi o dekorację, to ja uważam ,że to bardzo istotna rzecz. Musi być cudnie w ten dzień , bo to przecież tylko jeden taki w naszym życiu. Ja wolę zapłacić i mieć świadomość,że tym co ważne zajmują się profesjonaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytowany Re: slub wesele 08.12.07, 16:30 moje wesele odbyło się w zajeździe KOGA: - obsługa na najwyższym poziomie, - kuchnia jest fantastyczna - wszystko bardzo dobre, - bardzo charakterystyczny wystrój, którego trochę sie baliśmy, ale dzieki niemu klimat na sali jest niepowtarzalny, - pięknie udekorowane stoły. ja nie zdążyłam udekorować stołów (zajełam się tylko salą), ale na weselu się okazało, że obsługa zrobiła to za mnie :-) - tańce na statku to też niepowtarzalne doświadczenie - oczywiście musi byc ciepło, - szef lokalu spełnia wszystkie zachciewajki młodych i ma anielską cierpliwość :-) jak chciałam wiejski stół i wiszącą belke żeby powiesić kiełbaske - to mi wbił w sufit dwa haki i powiesił belkę, na niej była kiełbaska a pod nią stał wiejski stół - i jest niedrogo - i na górze są pokoje, jak się wynajmuje wszystkie, to wychodzą grosze za jeden, - dla młodzych jest pokój gratis POLECAM - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: slub wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 18:56 a czy w Kodze pozwalają przynośić na wesele swój alkohol i napoje,czy tylko trzeba u nich zamawiać Odpowiedz Link Zgłoś