Dodaj do ulubionych

70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!!

IP: 217.96.23.* 15.05.03, 16:57
szkoła pt "Górnik" sie wali, coraz więcej tam szajbusów pracuje, którzy
psychicznie wykańczają wszystkich pokolei ,w Górniku było 70 jedynek z matury
pisemnej!!! Dziękujemy Wam nauczyciele, że nie dość, że nas wykańczaliście to
jeszcze w piękny sposób podsumowaliście!!! Pozwalniajcie starą kadre, bo im
najbardziej ODBIJA, nie potrzeba nam już męczarni, z której Górnik słynie.
Pozdrwiam
Obserwuj wątek
    • Gość: marazm Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 17:24
      Gość portalu: Grzesiek napisał(a):

> szkoła pt "Górnik" sie wali, coraz więcej tam szajbusów pracuje, którzy
      > psychicznie wykańczają wszystkich pokolei ,w Górniku było 70 jedynek z matury
      > pisemnej!!! Dziękujemy Wam nauczyciele, że nie dość, że nas wykańczaliście to
      > jeszcze w piękny sposób podsumowaliście!!! Pozwalniajcie starą kadre, bo im
      > najbardziej ODBIJA, nie potrzeba nam już męczarni, z której Górnik słynie.
      > Pozdrwiam

hehehe . skoro górnik wyłapał 80% wszystkich tarnobrzeskich jedynek to nachodzi
      mnie jeden wniosek : ludzie z górnika stanowią 80% tarnobrzeskich "matołów" , i
      nie pierdziel o jakichś tam nauczycielach .Bo w końcu to nie oni dali
      wam "trudne" zadania ,wszyscy mieli to samo,pytania identyczne.Ocena była też
      według tych samych kryteriów. Po prostu górnik schodzi na psy . przepisz się do
      rolnika ,tam nauczysz się więcej w tym roku tylko 2 bańki ...
      • Gość: Grzesiek Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 217.96.23.* 15.05.03, 17:33
        niestety ocena nie była równa w ocenianiu prac, bo czyja praca trafiła do fjnej
        babki to dostał piątkę, a czyja trafiła do wrednej kosy, to mimo, że naprawde
        zasłużył na dobra ocene nawet dostał banie. I powiedzcie mi jak tu się nie
        załamać???. Kadra jest do D...
        • Gość: k Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: localhost:* 28.05.03, 14:45
          Gość portalu: Grzesiek napisał(a):

> niestety ocena nie była równa w ocenianiu prac, bo czyja praca trafiła do fjnej
          >
          > babki to dostał piątkę, a czyja trafiła do wrednej kosy, to mimo, że naprawde
          > zasłużył na dobra ocene nawet dostał banie. I powiedzcie mi jak tu się nie
          > załamać???. Kadra jest do D...

Polska to taki dziwny kraj. Jak stoisz przed sądem to wyrok tez zależy od sędziego a nie od popełnionego czynu. Jak chodziłem do zawodówki w górniku to po pierwszym roku chcialem zdać do ogólniaka. dostalem z egzaminu 4 a w górniku ciągle miałem problemy z polskim. Na egzaminie do technikum po Z w Gorniku dostałem pałe z polskiego ale ustną poprawke zdałem, bo trafiłem na kogo innego. Zycie...
        • Gość: Wujek Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:34
          Wredna kosa to ta PI.. Pietrow. Oby ją obcy zgwałcili i przemalowali te wredne
          rude włosy. AHA i ten jej "sportowy" ubiór
          • Gość: lulu Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.01.14, 11:55
            ej ej ej nie do końca masz rację z tymi nauczycielami, że są bez winy. No przecież te dzieciaki po to tam chodzą by je ktoś wyedukował. I teraz mamy odpowiedz jak to zrobili. Według mnie tragiczny personel - nie nauczyli, nie mają dobrych wyników. Proste.

To jak z koniem w cyrku. Sam z siebie tańczyć się nie nauczy, ale przy dobrym i konsekwentnym nauczycielu osiągnie wyniki przekraczające założone możliwości.
      • Gość: jelcyn Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.dyn.optonline.net 22.11.03, 04:43
        Stary dobry Gornik.Kto nie uczeszczal niech zaluje>Wspaniala kadra>niejednego
        wykonczyla> prawda pani profesor Zarkowska?
        • Gość: mktwkr Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 11:27
          a gdzie ona ma profesure???
      • Gość: widmo Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 18:10
        Ludzie wysadzcie ta szkole w powietrze.To jest sanatorium dla chorych
        psychicznie nauczycieli.A przewodzi im kochany przez wszystkich uczniow
        dyrektor-obrońca uciśnionych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: o'sęk RANKING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 17:40
      może mały ranking szkół średnich w Tarnobrzegu - jak oceniacie?
      Ja chodziłem do budowlanki ale to było dawno i realia się zmieniły. Chyba nie
      ma nawet tam profilu na jakim się uczyłem - dokumentacja budowlana
      • Gość: Ola Re: RANKING IP: 217.96.23.* 15.05.03, 17:57
        Gość portalu: o'sęk napisał(a):

> może mały ranking szkół średnich w Tarnobrzegu - jak oceniacie?
        > Ja chodziłem do budowlanki ale to było dawno i realia się zmieniły. Chyba nie
        > ma nawet tam profilu na jakim się uczyłem - dokumentacja budowlana

wiem jedno napewno!!!
        Górnik dobrze przygotowuje na studia, bo sama tam chodziłam, ale pod wzgledem
        komfortu psychicznego ucznia oceniam Górnik na ostatnim miejscu, ta szkoła i
        pewni nauczyciele powodowali, że nie jedna osoba płakała, lub była totalnie
        upodlana. Gdybym miała ponownie wybrać szkołę to napewno nie byłby Górnik!!!,
        nie za to co przeszłam w niej, to był koszmar!!!
        • Gość: - Re: RANKING IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 18:04
          Gość portalu: Ola napisał(a):

> Gość portalu: o'sęk napisał(a):
          >
          > > może mały ranking szkół średnich w Tarnobrzegu - jak oceniacie?
          > > Ja chodziłem do budowlanki ale to było dawno i realia się zmieniły. Chyba
          > nie
          > > ma nawet tam profilu na jakim się uczyłem - dokumentacja budowlana
          >
          > wiem jedno napewno!!!
          > Górnik dobrze przygotowuje na studia, bo sama tam chodziłam, ale pod wzgledem
          > komfortu psychicznego ucznia oceniam Górnik na ostatnim miejscu, ta szkoła i
          > pewni nauczyciele powodowali, że nie jedna osoba płakała, lub była totalnie
          > upodlana. Gdybym miała ponownie wybrać szkołę to napewno nie byłby Górnik!!!,
          > nie za to co przeszłam w niej, to był koszmar!!!

Liczby mówią same za siebie , 70 jedynek !! dobrze przygotowują ?
          • Gość: o'sęk Re: RANKING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 18:28
            nie wydaje mi się żeby poprawianie rankingów poprzez selekcję na maturze było
            dobrą metodą. Natomiast jeżeli chodzi o komfort psychiczny jaki panował w
            budowlance w moich czasach no to wspominam to jako luz i jaranie blantów. Co
            nie przeszkodzilo mi w ukończeniu studiów i znalezieniu dobrej pracy.
            Pozdrawiam przyszłorocznych maturzystów.
        • Gość: R.Ochucki Re: RANKING IP: *.nask.waw.pl 23.05.03, 12:24
          Gość portalu: Ola napisał(a):

> wiem jedno napewno!!!
          > Górnik dobrze przygotowuje na studia, bo sama tam chodziłam,

Gówno przygotowuje. Pierdół nakładli nam do głowy, wydaje się człowiekowi, że
          ma dobry start na wyższej uczelni, a tymczasem wszystko to o kant dupy potłuc.

> ale pod wzgledem
          > komfortu psychicznego ucznia oceniam Górnik na ostatnim miejscu, ta szkoła i
          > pewni nauczyciele powodowali, że nie jedna osoba płakała, lub była totalnie
          > upodlana. Gdybym miała ponownie wybrać szkołę to napewno nie byłby Górnik!!!,
          > nie za to co przeszłam w niej, to był koszmar!!!

I tu się zgadzam - chodziłem do górnika jeszcze za czasów schyłku komuny.
          Psycholi i sadystów banda. Jak kiedyś w lecie przyszliśmy z kolegami w krótkich
          spodenkach do szkoły, wezwali naszych rodziców do dyrekcji.
          Paranoja...

Pozdrawiam
          Ryszard Ochucki
          • Gość: blessmaster Re: RANKING IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 12:06
            Gość portalu: R.Ochucki napisał(a):

Gdybym miała ponownie wybrać szkołę to napewno nie byłby Górnik!
            > !!,
            > > nie za to co przeszłam w niej, to był koszmar!!!

> I tu się zgadzam - chodziłem do górnika jeszcze za czasów schyłku komuny.
            > Psycholi i sadystów banda.
            >Jak kiedyś w lecie przyszliśmy z kolegami w krótkich
            > spodenkach do szkoły, wezwali naszych rodziców do dyrekcji.

Trzeba wpuszczać do szkoły nauczycieli w krawatach,belfer w krawacie jest mniej
            awanturujący się:-)))
            A tak poważnie,to wiem już do jakiego liceum dzieci nie posyłać :P
            Pominąwszy to,czy uczniowie przykładają sie do nauki w "Górniku" więcej czy
            mniej niz w innych liceach,nie zmienia to faktu,że wynik matury dyskwalifikuje
            przede wszystkim nauczycieli-tych, którzy biora pieniądze podatnika za
            przygotowanie ucznia do matury.
            BTW 70 osób (jaki to procent wszystkich uczniów?) ma jedynki,a ile osób zdało ?

> Paranoja...

Swięte słowa:-)

Pozdrawiam

bm
          • Gość: J.Hoffander Re: RANKING IP: 213.76.135.* 26.05.03, 15:25

> I tu się zgadzam - chodziłem do górnika jeszcze za czasów schyłku komuny.

Jakiej komuny ? Co ty bredzisz Ryszardzie. Skonczyles Gornika w 1994 roku, wiec
            zaczynales w 1989. Wowczas "komuna" wlasnie odchodzila. Fakt, ze ludzie
            minionej epoki wowczas wiedli tam prym ale nie rob z siebie kombatanta i nie
            draznij mentorskich tonem...

PS. To ze kadra była tam pokopana, to racja. Momentami jak opowiadali kumple o
            tej szkole to przed oczyma stawał mi siermiężny Gomułka. Tania komunistyczna
            musztra w Gorniku to tragikomedia w kiepskim stylu.

PS.1. - Ja tam nie chodzilem - jako światły młodzieniec udałem sie po nauki do
            szkoły z internatem...
            • Gość: R.Ochucki Re: RANKING IP: *.nask.waw.pl 27.05.03, 11:52
              Gość portalu: J.Hoffander napisał(a):

> Gość portalu: R.Ochucki napisał(a):
              >
              >
              > > I tu się zgadzam - chodziłem do górnika jeszcze za czasów schyłku komuny.
              >
              > Jakiej komuny ? Co ty bredzisz Ryszardzie. Skonczyles Gornika w 1994 roku,
              > wiec zaczynales w 1989. Wowczas "komuna" wlasnie odchodzila.
              >

Janku - weź głęboki oddech i poczytaj jeszcze raz to co napisałeś.
              Określenie "komuna właśnie odchodziła" i "schyłek komuny" są w moim mniemaniu
              tożsame.

Wykształcenie uniwersyteckie nie zwalnia od konieczności logicznego myślenia.

Pozdrawiam
              Ryszard Ochucki
              • Gość: J.Hoffander Re: RANKING IP: 213.76.135.* 27.05.03, 12:30

>
                > Janku - weź głęboki oddech i poczytaj jeszcze raz to co napisałeś.
                > Określenie "komuna właśnie odchodziła" i "schyłek komuny" są w moim mniemaniu
                > tożsame.
                >
                > Wykształcenie uniwersyteckie nie zwalnia od konieczności logicznego myślenia.
                >
                > Pozdrawiam
                > Ryszard Ochucki

Ok. Trzeba łopatologicznie. Kiedy zaczynales szkole w 1989 r. "komuna"
                formalnie nie istniala. Był Mazowiecki jako premier i sejm kontraktowy.
                Poza tym gdy ktos pisze, ze chodzil do szkoly u schylku komuny chce sprawic
                wrazenie ze "on to w latach 80-tych za Jaruzelskiego, Messnera i Rakowskiego
                pobierał nauki". Prawda jest taka ze z lat 80-tych liznales w szkole sredniej
                jedynie 4 miesiace. Prosze wiec odpusc patetyczny ton.

• Gość: R.Ochucki Re: RANKING IP: *.nask.waw.pl 27.05.03, 12:56

> Ok. Trzeba łopatologicznie. Kiedy zaczynales szkole w 1989 r. "komuna"
                  > formalnie nie istniala. Był Mazowiecki jako premier i sejm kontraktowy.
                  > Poza tym gdy ktos pisze, ze chodzil do szkoly u schylku komuny chce sprawic
                  > wrazenie ze "on to w latach 80-tych za Jaruzelskiego, Messnera i Rakowskiego
                  > pobierał nauki". Prawda jest taka ze z lat 80-tych liznales w szkole
                  sredniej
                  > jedynie 4 miesiace. Prosze wiec odpusc patetyczny ton.
                  >
                  I kto tu popada w mentorski ton nie będę pokazywał palcem.

Bardzo słusznie zauważyłeś, że komuna FORMALNIE nie istniała.

Powinieneś wiedzieć, że szybka zmana systemu to mit. Na stanowiskach właśnie
                  najniższego szczebla (takich jak dyrektorzy szkół, zakładów pracy i innych
                  placówek) pozozstało mnóstwo towarzyszy i tak na prawdę zmiany te trwły dośc
                  długo.
                  A sytuację w górniku, którą opisywałem (i nie tylko ja) tworzył nie sejm
                  kontraktowy i premier Mazowiecki, tylko lokalni kacykowie i rozgoryczeni
                  towarzysze.
                  Gówno mi dały zmiany na górze, skoro jeszcze przez dwa lata musiałem chodzić do
                  szkoły w granatowej marynarce a za brak PRZYSZYTEJ tarczy wylatywałem z terenu
                  szkoły na cały dzień. Bo tak sobie zażyczył Jaśnie Panujący Pan Dyrektor.

Pozdrawiam
                  Ryszard Ochucki
                  • Gość: J.Hoffander Re: RANKING IP: 213.76.135.* 27.05.03, 13:52

> Bardzo słusznie zauważyłeś, że komuna FORMALNIE nie istniała.
                    >
                    > Powinieneś wiedzieć, że szybka zmana systemu to mit. Na stanowiskach właśnie
                    > najniższego szczebla (takich jak dyrektorzy szkół, zakładów pracy i innych
                    > placówek) pozozstało mnóstwo towarzyszy i tak na prawdę zmiany te trwły dośc
                    > długo.
                    > A sytuację w górniku, którą opisywałem (i nie tylko ja) tworzył nie sejm
                    > kontraktowy i premier Mazowiecki, tylko lokalni kacykowie i rozgoryczeni
                    > towarzysze.
                    > Gówno mi dały zmiany na górze, skoro jeszcze przez dwa lata musiałem chodzić
                    do
                    >
                    > szkoły w granatowej marynarce a za brak PRZYSZYTEJ tarczy wylatywałem z
                    terenu
                    > szkoły na cały dzień. Bo tak sobie zażyczył Jaśnie Panujący Pan Dyrektor.
                    >
                    > Pozdrawiam
                    > Ryszard Ochucki

Zaczynam powoli rozumiec Twoja koncepcje Ryszardzie.
                    Chcesz chyba zeby uznac cie za bohatera i ofiare systemu komunistycznego. Byles
                    szykanowany, poniżany oraz nieslusznie karany tylko za to ze
                    myslales "odmiennie" i na przemian nie nosiles tarczy badz prowadzales sie na
                    terenie szkoly wraz z kolegami w krotkich spodenkach.
                    Mylse ze historia kiedys to oceni i znajdziesz sie na jej kartach jako "Ten
                    ktory krótkimi gaciami wywalczył demokracje szkolną w placowce o zaostrzonym
                    rygorze".

PS. Tylko zły los spowodował że nie byłeś internowany (w szkolej kotlowni) za
                    swoje chlubne wyczyny.
                    • Gość: R.Ochucki Re: RANKING IP: *.nask.waw.pl 27.05.03, 14:40

> Mylse ze historia kiedys to oceni i znajdziesz sie na jej kartach jako "Ten
                      > ktory krótkimi gaciami wywalczył demokracje szkolną w placowce o zaostrzonym
                      > rygorze".
                      >

O niczym innym nie marzę - wyobraź sobie: Michnik, Kuroń i ja...
                      Wywiady, wizyty w zakładach pracy.

> PS. Tylko zły los spowodował że nie byłeś internowany (w szkolej kotlowni) za
                      > swoje chlubne wyczyny.

Ale kiedyś spędziłem godzinę na zapleczu pracowni budowy maszyn bo zamek się
                      zaciął. To była dla mnie wielka trauma. Do dziś budzę się zlany mokrym potem i
                      krzyczę ze strachu.

Pozdrawiam
                      Ryszard Ochucki
          • Gość: Ktoś Re: RANKING IP: *.internet249.sistbg.net 25.06.04, 11:32
            Ja skńczyłem tą szkołe 2 lata temu,i potwierdzam te wszystkie opinie- może i na
            studia przygotowuje bo miałem tam rzeczy takie których dopiero na II roku
            studiów zaczynam sie uczyć, ale ogólnie ta szkoła to kompletne nieporozumienie.
            A co do krótkich spodenek, dalej nie wolno.
    • puls_s Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! 15.05.03, 17:51
      sam kiedys chodziłem do tej szkoły i potwierdzam negatywna opinie na jej
      temat.Pamiętam, że mój kumpel przez jakiąś nauczycielkę miał depresję, to było
      potworne co się tam działo, widzę, że nic się nie zminiło, jak męczyli tak
      nadal męczą. Pwinni pozwalniać połowę z nich!!!-na poważnie
    • Gość: AGATA Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.acn.pl / 10.65.8.* 15.05.03, 19:18
      a moze trzeba sie było uczyc wiecej - po prostu?
      • Gość: remek Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 217.96.23.* 16.05.03, 19:57
        Gość portalu: AGATA napisał(a):

> a moze trzeba sie było uczyc wiecej - po prostu?

co ty możesz wiedzieć kobieto?
        jak byłaś kujonem to spoko,ale nie odpowiadaj za innych,może tam chodziłaś i
        lizałaś dupe nauczycielom to fajnie Ci było,ale gwarantuje ci,że większość osób
        co tam chodziła i chodzi-przeżywa koszmar, ja tez tam chodziłem i cieszę się,
        że już skączyłem.
        • Gość: fajnyfacet Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 21:42
          Po wypowiediach absolwentów "Górnika" i lidera Remka, który "skączył" edukację -
          nic mnie nie dziwi. Dobrze że tych 70 % nie "skączyło" tej szkoły. Pozostali
          pewnie są ...nie chcę być złośliwy.
          • Gość: remek Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 217.96.23.* 17.05.03, 12:32
            Gość portalu: fajnyfacet napisał(a):

> Po wypowiediach absolwentów "Górnika" i lidera Remka, który "skączył"
            edukację
            > -
            > nic mnie nie dziwi. Dobrze że tych 70 % nie "skączyło" tej szkoły. Pozostali
            > pewnie są ...nie chcę być złośliwy.

Dziękuje ci bardzo za uwage na temat mojego "skączył", nie musisz mi
            przypominać,że jestem dyslektykiem pacanie, że sie tak wyraże. Nie życze
            niekomu bliskiemu, aby słuchał od ciebie uwag na teakie tamaty, bo to świadczy
            tylko i wyłącznie o twoim zacofaniu w rozwoje Cwaniaku. Tak pozatym mam 24 lata
            i wiem co i jak sie pisze, ale nie ja wybrałem sobie taką czy inna chorobe jak
            my wszyscy.
            • Gość: fajnyfacet Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 17:03
              Remek - Znam chorobę. Przepraszam a za pacana sie nie gniewam.
    • Gość: bulba Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.agh.edu.pl 15.05.03, 19:54
      Trzeba wprowadzic zewnetrzne ocenianie matur.
      Inaczej ocena z matury bedzie niemiarodajna.
    • Gość: Zenek Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 217.96.23.* 16.05.03, 20:07
      Spierdolona szkoła i tyle powiem!!!
      dzieci spierdalajcie z tamtąd, bo uczynią z was świrów jakimi sami są-hehe
    • Gość: Bronx Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.pul.tke.pl 17.05.03, 17:32
      To również świadczy o nauczycielach ja przygotowują uczniów do matury i czego
      ich nauczylii co reprezentują własną profesjnoonalnościa, ze jezeli chodzi o
      mnie to że dopuscili takie osoby do matury, wieć powinny zdać jeżeli
      wcześniesze oceny wskazywały na to że nadją się do tego zeby podcejść do matury.
    • Gość: Adam Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 217.96.23.* 22.05.03, 11:26
      Ja tam lubiłem "Górnik",to była fajna szkoła, jak sie podpadało to było czasami
      ciężko, ale ogólnie rzecz biorąc było przyjemnie. Nie mogę powiedzieć na nią
      złego zdnia. Zreszta każdy ma swoje zdanie i myślę, że niektórzy przesadzają z
      opinią na jej temat.
      • Gość: aneta Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 15:48
        Gość portalu: Adam napisał(a):

> Ja tam lubiłem "Górnik",to była fajna szkoła, jak sie podpadało to było
        czasami
        >
        > ciężko, ale ogólnie rzecz biorąc było przyjemnie. Nie mogę powiedzieć na nią
        > złego zdnia. Zreszta każdy ma swoje zdanie i myślę, że niektórzy przesadzają
        z
        > opinią na jej temat.

A czego Pan(i) uczy w Górniku ??
        • Gość: Krok Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 217.96.23.* 24.05.03, 21:47
          ech...nie nawidziłem tej szkoły, tam nadal po 30 lat pracują psychole, ktorych
          niestety juz sie nie da zmienic i to jest wielki problem, świat idzie do
          przodu,a oni...się cofają. Mam w pamięci szególnie jedną nauczycielkę, nie
          powiem jaką, ale ta kobieta naprawde potrafi zrobic z człowieka po prostu
          śmiecia, "bo ona się niczego nie boi".
          więc pozdrawiam panią....
          fajnie, że nie musze już pani oglądać:):)
          • Gość: SET Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 217.96.23.* 29.05.03, 16:57
            Gość portalu: Krok napisał(a):

> ech...nie nawidziłem tej szkoły, tam nadal po 30 lat pracują psychole,
            ktorych
            > niestety juz sie nie da zmienic i to jest wielki problem, świat idzie do
            > przodu,a oni...się cofają. Mam w pamięci szególnie jedną nauczycielkę, nie
            > powiem jaką, ale ta kobieta naprawde potrafi zrobic z człowieka po prostu
            > śmiecia, "bo ona się niczego nie boi".
            > więc pozdrawiam panią....
            > fajnie, że nie musze już pani oglądać:):)

ależ to święta prawa!!!
            chyba wiem kogo masz na mysli. Myślę, że chodzi o panią z ostatniego
            piętra,tak...napewno Ci o nią chodzi, ona jest "wyjątkowa", a jak poniża!!!,
            nie znam i nie znałem gorszego nauczyciela
            pozdrawiam
    • Gość: GuyRitchi GÓRNIK - ten KZLager jeszcze istnieje...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 10:42
      Szkole srednia w Tbg skonczylem w 1989. I bylo to liceum O. Szkola luzacka,
      mila,normalna. Z mojej klasy tylko 3 osoby nie wdostaly sie na studia...Z tych
      trzech jedna juz ma doktorat a dwie pozostale skonczyly studia rok
      pozniej.Tyle...A czym byl Gornik...? Mialem tam kolegow...komunistyczny
      oboz..Chlopcy w ochydnych marynarkach noszonych do juniorkow....(czy ktos
      jeszcze je pamieta?). Gdy wraz z kolegami w 8 klasie poszedlem zlozyc papiery
      przed egzaminami do Gornika i przeszlismy wzdloz plotu po trawce to zostalismy
      regolarnie aresztowani przez dyrektora. Gabinet, przemowa, spisanie i grozba
      wilczego biletu na cale miasto!! Pozbawienie wolnosci na dwie godziny z powodu
      trawnika.I oczywiscie nakaz pracy...w sobote...praca przy
      trawniku...hehehehe...ja to zlewalem bo wybralem liceum, ale koledzy...miesiac
      do egzaminow...Jednak nie poszli...A Pan dyrektor pokazal nam niewolnikow -
      chlopcow po 20 lat zapieprzajacych grabiami, bo cos zawinili...To byla POJEBANA
      SZKOLA!! Jesli pracuja tam jeszcze nauczyciele z konca lat 80 to nadal musi to
      byc POJEBANA SZKOLA.
      CZY KTOS PAMIETA KTO BYL DYREKTOREM W GORNIKU W OKOLICACH 86-89?? KIM JEST/BYL
      TEN KOMUSZY PIERDZIEL ZE SKLONNOSCIAMI SADYSTYCZNYMI??
      • Gość: Absolwent Re: GÓRNIK - ten KZLager jeszcze istnieje...?? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 16:57
        Gość portalu: GuyRitchi napisał(a):

> Szkole srednia w Tbg skonczylem w 1989. I bylo to liceum O. Szkola luzacka,
        > mila,normalna. Z mojej klasy tylko 3 osoby nie wdostaly sie na studia...Z
        tych
        > trzech jedna juz ma doktorat a dwie pozostale skonczyly studia rok
        > pozniej.Tyle...A czym byl Gornik...? Mialem tam kolegow...komunistyczny
        > oboz..Chlopcy w ochydnych marynarkach noszonych do juniorkow....(czy ktos
        > jeszcze je pamieta?). Gdy wraz z kolegami w 8 klasie poszedlem zlozyc papiery
        > przed egzaminami do Gornika i przeszlismy wzdloz plotu po trawce to
        zostalismy
        > regolarnie aresztowani przez dyrektora. Gabinet, przemowa, spisanie i grozba
        > wilczego biletu na cale miasto!! Pozbawienie wolnosci na dwie godziny z
        powodu
        > trawnika.I oczywiscie nakaz pracy...w sobote...praca przy
        > trawniku...hehehehe...ja to zlewalem bo wybralem liceum, ale
        koledzy...miesiac
        > do egzaminow...Jednak nie poszli...A Pan dyrektor pokazal nam niewolnikow -
        > chlopcow po 20 lat zapieprzajacych grabiami, bo cos zawinili...To byla
        POJEBANA
        >
        > SZKOLA!! Jesli pracuja tam jeszcze nauczyciele z konca lat 80 to nadal musi
        to
        > byc POJEBANA SZKOLA.
        > CZY KTOS PAMIETA KTO BYL DYREKTOREM W GORNIKU W OKOLICACH 86-89?? KIM
        JEST/BYL
        >
        > TEN KOMUSZY PIERDZIEL ZE SKLONNOSCIAMI SADYSTYCZNYMI??
        >
        Był nim niejaki p. Nowicki ... przechadza sie czasem ulicami naszego miasta.
        Z tego co wiem kadra nauczycielska szkoły zmieniła się w większości. Stara
        gwardia odeszła na emerytury (Nowicki, Nielipiński, Banaszak, Torbacka, Gołąb
        itd.), ale jak widać wyrośli ich godni (ha!!!) następcy.
        Pozdrawiam.
        • Gość: kaowiec Re: GÓRNIK - ten KZLager jeszcze istnieje...?? IP: *.radom.pilickanet.pl 25.06.03, 22:26
          paranoją jest , ze niejaki Nowicki - sadysta jest obecnie GURU tarnobrzeskiego
          Związku Nauczycielstwa Polskiego i udziela porad młodym nauczycielom
          Skompromitowany maturą dyr,Kiciński - sadysta bis nadal siedzi na stołku
          NAUCZYCIELE SADYŚCI WSZYSTKICH GMIN I MIAST ŁĄCZCIE SIĘ I PRZYBYWAJCIE DO
          GÓRNIKA TAM SĄ BRATNIE DUSZE I TAM SPEŁNICIE SWOJE NAJSKRYTSZE MARZENIA ...
          SPOKOJNIE DRĘCZCIE NAS MŁODYCH DYREKCJA WAS NAGRODZI I POBŁOGOSŁAWI
    • Gość: JARZĄBEK Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.radom.pilickanet.pl 25.06.03, 17:08
      JESTEM ZA ROZPIEPRZENIEM TEJ POJEBANEJ SZKOŁY W 2000 R JAŚNIE NAM PANUJĄCY
      PREZYDENT MA TAM SYNALKA I CI WY NA TO CIEKAWE JAK WYPADNIE MATURA ZA ROK
      • Gość: ktoś Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 217.96.23.* 14.07.03, 00:18
        BABA OD GERY(TA STARSZA:)) POWINNA POLECIEĆ, MIAŁEM CIĘ ZA WZÓR(DO CZASU),A TY
        SPIEPSZYŁAŚ MI ŻYCIE, DO DZISIAJ ŚNISZ MI SIE PO NOCACH I NIE TYLKO MI,O TAK,JA
        TO WIEM CO TO STRES,DZIĘKI WŁAŚNIE PANI!. LUDZIE NIE WYSYŁAJCIE DZIECI DO
        GÓRNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Piotr Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 13:57
          Ręce opadają. Na egzaminach poprawkowych taki sam cyrk jak na maturach.
          • Gość: dawny uczeń Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 217.96.23.* 06.09.03, 22:33
            powalona szkoła, nic dodać, nic ująć!.Szkoda, że kadra nauczycielska nie widzi
            o czym my tu sobie piszemy. A Pam od historii(ten najmniejszy-heheh) nadal jest
            duchem w czasach komunistycznych, pamiętam jak kiedys mojemu koledze wstawił
            banie za to, że sobie zażartował(powiedział prawde) z komunistów-MASAKRA,
            powinni tąszkołe zamknąć a potem wysadzić!, strzeżcie się dzieciaczki chodzące
            do Górnika, a pni Żarkowskiej unikajcie na mile, bo ta baba zabija już
            wzrokiem, nigdy jej nie zapomne, ciekawe czy tam jeszcz pracuje, może ktoś mi
            powie?,bo jesli tak to ze szczerego serca wszystkim współczuje.
            pozdrawiam
    • Gość: Kaowiec Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.radom.pilickanet.pl 11.09.03, 12:48
      Wiktor dzięki za internat. Zrób coś ze szkołą.ZrOb coś.Przecież sam do niej
      chodziłeś.
    • Gość: Piotr Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 14:24
      Jasinski na badania.
      • Gość: Kaowiec Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.radom.pilickanet.pl 02.10.03, 12:53
        Kicinski nie pozwoli.
        • Gość: analfabeta Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.radom.pilickanet.pl 04.12.03, 20:58
          Chcecie przeczytać bajkę o pewnej nie istniejącej szkole widmo? Uczniów dzieli
          się na1 tych ,których można oskubać,2 dzieci ważnych rodziców,3 pozostały
          plebs służący do zabawy,leczenia profesorskich kompleksów,itp.Bogaci chodzą na
          korki, zasilając profesorskie budżety,belfer, który ma najwięcej sztuk jest
          najważniejszy. Nie ważne czego uczy ważne czy potrafiprzetrzymać do matury
          swojego pupila.Panuje podział łupów. Frakcje nauczycielskie starają nie
          wchodzić sobie w drogę na zasadzie ty puścisz mojego ja nie skrzywdzę
          twojego.Wszystko jest wporzo dopuki jeden wykosi nie tego ucznia co trzeba
          [zakwalifikuje go do 3 kat.]i zaczyna się vendetta- ja 10 jedynek w twojej
          klasie ty 15 w mojej.Jest w tej szkole jeszcze dyr., który przygląda się temu z
          radością, ponieważ im więcej jedynek tym lepiej. Ale supergrono i tak go olewa
          wiedząc, że jest on tylko żandarmem na emeryturze namaszczonym przes
          władzę.Uff dobrze, że to tylko bajka. Nieprawdaż ?
          • Gość: pielgrzym Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 80.249.1.* 28.01.04, 10:46
            Jaś ze skarbnikiem nie dopilnowali i znowu afera w górniku- 5.02.04 w Sądzie
            Rej. rozprawa przeciwko dyr. ZS za Fundusz Świadczeń Socjalnych.
    • Gość: observer Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 11:27
      Wynika matury w "Górniku " świadczą o dwóch istotnych ułonościach tej szkoły:
      1. bardzo niskim poziomie nauczania, które - jak czytam - nauczyciele
      próbują "wyrównać" fatalnymi metodami wychowawczymi
      2. kiespskim poziomem intelektualnym uczniów
      Komuna, lepperyzm, dziubinizm itp. nie mają raczej wpływu na te dwie przesłanki
      • Gość: zerro Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 08:25
        W p1 zgodzę się z Observerem. Natomiast co do słabej młodzieży i braku wpływu
        dziubinizmu to mam wątpliwości. Z uwagi na wcześniejszy owczy pęd[na
        szczęście miniony] do ZS dyrekcja przebierała w kandydatach jak w ulęgałkach ,
        z reguły dostawała się najlepsza młodzież . Fatalna atmosfera i kupa jedynek
        skutecznie zniechęci do nauki nawet najlepszego ucznia. Z uwagi na osobę
        obecnego dyrektora dziubinizm ma istotny wpływ i ponosi odpowiedzialność za
        matury w 2002 i 2003r.
    • Gość: show Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 80.249.1.* 16.03.04, 22:01
      J znowu matury...
      • Gość: maturzysta Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 13:26
        Kiedy wreszcie wywalą dyrektora i połowę nauczycieli? Co jeszcze mają zrobić?
        • Gość: ktoś Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 13:24
          Dzisiaj w tygodniku jest reklama górnika- koń by się uśmiał. Jacy wybitni
          pedagodzy tam pracują, jaki wszechstronny rozwój młodzieży.itp Pocieszające
          jest to, że zostało tam tylko 800 uczniów [bywało 1400]Pan dyr. przyznał w
          reklamie, że nie ma żadnego olimpijczyka........Ale na studia dostaje się
          jakoby 95% absolwentów- a ilu zaczynało, ilu nie zdało matury, ilu haniebnie
          oblano w ciągu roku , ilu upodlono zmuszając do rezygnacji łaskawie nie
          wspomina.
          • Gość: ktoś inny Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 09:57
            Lena W. - out! bedzie dobrze :-)
            • Gość: OLEG Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 13:08
              nAUCZYCIELE REALIZUJĄ PLAN- GÓRNIK SZKOŁĄ DLA 100 UCZNIÓW.
            • Gość: wasylica Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:06
              Szok na maturach - można ściągać do woli.Nieudaczni profesorzy i dyr chyba się
              wystraszyli.
              • Gość: piotruś Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 17:32
                Tak ... teraz to można było ściągać , a rok temu to co? Jak w tym roku będą
                dobre oceny(lepsze niż rok temu) to potwierdzi to jedną teze... Niektórzy
                zeszłoroczni maturzyści to po prostu skończone barany, które nawet prostej
                matury nie potrafią napisać. Czekamy na wyniki
                • Gość: Robson Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 13.05.04, 18:23
                  Co ty gowniarzu mozesz wiedziec Sam jestes matol Nie pisales rok temu matury to
                  nie pier... takich glupot Sam jestes skonczony kretyn Zobaczymy gdzie pojdziesz
                  na studia osle Jak bys rok temu pisal mature to teraz bys tak nie kozaczyl
                  Nawet Cichacza nie mozna bylo puscic Wiec nie pier.... glupot matole Ch.... Ci
                  w dupe baranie obys nigdzie sie nie dostal
                  • Gość: wasylica Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 12:22
                    Jeżeli w tamtym roku zdawałeś maturę i nie zdałeś to dałeś dupy - bo nie
                    protestowałeś. W Opolu wiedzą jak się to robi.
                    • Gość: ROBSON Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 18.05.04, 21:48
                      Ja mature zdalem i nie musialem protestowac Nie dalbym sie zalatwic
      • z.grabowski Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! 19.01.05, 17:30
        I Ty też możesz zdać maturę bez żadnego stresu! Kliknij tutaj żeby poznać rady
        doświadczonego psychologa i trenera:

e-rozwiazania.webpark.pl/art/matura.htm
    • Gość: kaka Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.haslo.pl 19.05.04, 08:32
      Przecież to w pierwszej kolejności świadczy o nauczycielach. Skoro takie marne
      wyniki to po co ich trzymać i płacić?
      • Gość: hasik Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 09:11
        ale często to co może wydawać się jasne jak słońce, zwykle bywa najciemniejsze.
        • Gość: gruzin Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 12:21
          Ja zdawałem 2 lata temu - też było chujowo. Jak poszło w tym roku ? Może ktoś
          napisze?
          • Gość: irlandczyk Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 15:10
            11 albo 13 jedynek z pisemnych ,a z ustnych chyba jak na razie też coś koło tego
            • Gość: grześ Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 22:26
              A z czyich przedmiotów te jedynki ????
              • Gość: gruzin Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 12:41
                I znowu są najgorsi w całym mieście.
                • Gość: peep Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 80.249.1.* 04.06.04, 16:11
                  Fama głosi, że wystraszyli się oblewania na pisemnych, za to dali popis na
                  ustnych.- ok. 50 jedynek.
                  • Gość: Ja Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 80.249.1.* 04.06.04, 18:39
                    Może opisze to wreszcie jakaś gazeta
              • Gość: aleksander Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 80.249.1.* 18.06.04, 13:33
                Grzesiu ty chyba też chodziłeś do Górnika. Nie pisze się z czyich , ale z
                jakich.
                • Gość: Piotr Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 80.249.1.* 26.06.04, 16:29
                  Ponoć miejski ulubieniec dyr ZS nie jest już dyrektorem. Obowiązki przejeła
                  dotychczasowa vice.Teraz kolej na połowę nauczycieli.Może ktoś zna przyczynę
                  odwołania?
                  • Gość: teacher Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 17:48
                    odwołania- to by było za łatwe - zrezygnowania
                    • Gość: Zulik Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 11:51
                      Co słychać w górniku?
                      • Gość: dopek Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:00
                        Jak napisalam w innym temacie,szkola ta uczy wy3malosci...nie raz nauczyciele
                        potrafili wyprowadzic Cie z rownowagi,zdolowac,ale oni wlasnie ukazuja nam ze
                        nie ma w zyciu nic za darmo...ze nie ma sprawiedliwosci..a przy okazji,CZĘŚĆ z
                        nich wysmienicie uczy,przewaznie starsi nauczyciele...nie zaluje ze chodze do
                        gornika...to jest PRAWDZIWA SZKOLA nie tylko szkola w ktorej odsiaduje bite 9
                        godzin,ale przede wszystkim szkola zycia,a kto przejdzie przez nia z
                        podniesiona glowa i usmiechem jest naprawde godny podziwu :)
                        pozdrawiam Panią Piątkowską ktora juz niestety nie uczy i Panią Krzemińską
                        rowniez...:)
                        Co do matury,to ten kto nie wie i nie chodzi do gornika niech sie nie wypowiada
                        na ten temat bo uwaza sie za lepszego a uczniow zs wyzywa od baranow i
                        matolow,Spedzcie w tej szkole 3-4 latato wtedy pogadamy,kto tu jest naprawde
                        mieczakiem,nieukiem i matolem...
                        jesli chodzi o "bajke" pewnej osoby to przyznaje racje...tak wyglada (ł)
                        gornik...
                        Ahh jeszcze jedno,nie piszcie glupot zeby wywalac starszych nauczycieli,bo to
                        oni sa motorem tej szkoly...a taki mlody po studiach ..? potrafi cie tylko
                        uwstecznic.
                        Za wyniki matury odpowiedzialni sa w 70% uczniowie ,w 30% nauczyciele.
                        Dziekuje za uwage...
                        • Gość: analfabeta bajarz Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:26
                          Jeżeli zgadzasz się z moją bajką jak możesz akceptować tę szkołę.? Ktoś
                          napisał ,że wszystko co jawne i przejżyste konczy się tam wraz ze złożeniem
                          dokumentów i taka jest prawda. Okres 16-18 lat życia to czas w którym
                          kształtuje się osobowość młodego człowieka ,tragiczne jest jeżeli wtedy
                          zostanie złamany w imię chorych zasad np braku pieniędzy na korki. Kiedy
                          kilkanaście lat temu skonczyłem górnik dziwiły mnie negatywne opinie o szkole
                          wyrażane przez dużo starszych absolwentów, teraz ich rozumiem.
                          • Gość: dopek Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 18:49
                            ucze sie w niej czegos bardzo potrzebnego mi w zyciu..nie mowie tu
                            o "nauce".Akceptuje ta szkole dlatego ze po prawie 3 latach mam "wytresowana"
                            psychike i kiedy nadchodzi ciezka dla mnie sytuacja i kiedy mysle ze nie dam
                            rady powtarzam sobie ze bywalo gorzej ;).Ta szkola moze mnie rozlozyc na
                            lopatki,tym ze nie dostane sie na wyzsza uczelnie przez "dobroc" tych
                            nauczycieli,ale nie poddam sie ciezkim kolejom losu...to byla i jest dla mnie
                            najlepsza szkola zycia
                            pozdr.
                            • Gość: bajarz Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:13
                              Pamiętaj, że nic w przyrodzie nie ginie i każdy organizm ma swoją wytrzymałość.
                              Życzę ci powodzenia w szkole i jak najszybszej zamiany dzienniczka ucznia
                              (za moich czasów były) na indeks.
    • Gość: migotka Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 11:53
      poje..i uwalic tyle osob
      • Gość: uczeń z budowlanki Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 217.96.44.* 12.01.05, 17:27
        mam kolege w górniku uczy się już drugi rok (to wielki wyczyn)który w gimnazjum
        był prymusem a teraz pije alkohol jak szalony i pali marihuane prawie
        codziennie.Ma juz dość tej chorej szkoły
        • Gość: Sawana Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:36
          Szkoły, które niszczą talenty powinno się zamykać.
    • Gość: nowy Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 10:16
      Proszę o informację, czy w tym górniku nie ma żadnego porządnego nauczyciela -
      dobrze uczącego i przyjznego młodzieży - jeśli tak to wymieńcie, którzy?
      • Gość: Były uczeń Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:42
        Polonistka Piątkowska - prawdziwy wzór.
        • Gość: Morfeusz Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.01.05, 02:58
          He ale macie problemy ,ja gdybym tam chodził i tkie jaja by były to olał bym
          ten system po paru miesiącach.W Polsce jest wiele innych szkół średnich.Również
          w naszym regionie.Nad czym tu dumać .Albo jechać za granicę ,zarobić
          kasę,wrócić pójść do jakiejś normalnej szkoły i już
      • Gość: may_queen_Krakow Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: 80.51.252.* 05.02.05, 02:59
        No coz. Gornik to taka szkola, po przejsciu ktorej nie ma sie najmniejszych
        problemow na studiach: wszelkie 'pertraktacje' z wykladowcami, 'przejscia' w
        dziakanatach stają się dziecinnie proste, jesli tylko otrzylamalo sie wczesniej
        odpowiednie wyksztalcenie w tym zakresie, ktore gwarantuje gornik. Bardzej od
        gornika upierdliwe są juz chyba tylko kwestie nieobecnosci na 'wuefie' na PK i
        AE:-, a i w to smiem watpic!
      • Gość: doda Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 16:32
        sa,lub jest ,ale nie napisze Tobie tutaj tego ...to mogloby zostac zle
        odebrane...
        pozdr.
        • Gość: jedynka Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:25
          Jak matury w tym roku???
    • Gość: Górnik Twardym trzeba być a nie "miętkim" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:17
      Uczęszczałem do tej szkoły w okresie 1983-1988 i powiem krótko: poza kilkoma
      wyjątkami (Gołębiowki, Kowalski, Żarkowska i jeszcze paru) było całkiem OK.
      Szkołę skończyłem i nic mi nie jest. UCZYĆ SIĘ TRZEBA !!!
      • Gość: golem Re: Twardym trzeba być a nie "miętkim" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:24
        Gołęb. , Kowal., Żarko. i jeszcze paru- wymieniłeś prawie obsadę klasy. I było
        okey?
        • Gość: absolwent Re: Twardym trzeba być a nie "miętkim" IP: *.szybszyinternet.pl 31.12.13, 14:15
          Dla Jamajki - Dzamajki , ku pokrzepieniu serc znalazłem w archeo.
    • Gość: abiturientka Re: 70 jedynek z MATURY pisemnej w Górniku!!!! IP: *.free.aero2.net.pl 01.01.14, 17:24
      po choooj odkopywac tematy z 2003r???????????????
      to jakis skrzywiony dewiant robi antyreklamę TEJ szkole????
      TYLU LUDZIOM ta szkoła zryła psychikę??? :D Nie podoba sie to sie przepisac po semetrze do prywatnego Sadrakuły,ktory niczego nie wymaga:)

Dzisiaj mamy 2014 rok!!!
      tamci nauczciele -STARE ,zgorzkniale wygi -TAKZE MOI-JUZ ODESZLI NA EMERYTURE!!! DWOCH NIESTETY ZMARŁO...
      MAMY JUZ INNĄ MATURĘ,INNE STANARDY....INACZEJ OCENIANĄ...OBIEKTWNIE,POZA SZKOLĄ,mają innych nauczycieli OGARNIJCIE SIĘ...

TAMTE CZASY I TAMTE SIECZKI JUZ DAWNO ODESZŁY...

*Odświezylabym jeszcze kilka stanowisk-wywaliłabym tylko JESZCZE Tą niemilą arogancką sekretarkę,ktora tam siedzi od 20 lat i czuje sie wzniejsza od dyry,wywalilabym
      panią drętwą dyrektorkę ze szczekosciskiemi i wygladem gestapo...
      panią tępą geografice, ktora zamaist imponowac wiedzą nadrabia kokieterią....i dyktuje 45 minut cos z ksiazek i za bardzo sie skupia na swoim wygladzie (zawsze prowokacyjne szpileczki)....i wywaliłabym panią PEdagożkę "titirititi" ze spalonymi żoltymi wlosami,bo jejj sposob bycia,sposob pracy,radzenie sobie i nawet ton głosu nadaje sie tylko i wyłącznie do pracy w przedszkolu a nie dorastającej,zbuntowanej mlodziezy.Kobieta wogole nie ma podejscia do pracy,nie wiem co tam robi jesli wogole cos robi ("smiechowa "pogadanka o antykoncepcji u 18 latkow to troche za malo i za póżno).Babka wogole nie interesuje sie problemami mlodziezy...Ma 50 lat, a zgrywa sie na mlodą dziunię...Na jej miejsce znalezli by 10 pedagogow z powoloniem-chocby mlodych abiturientow PWSZ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka