Dodaj do ulubionych

Donosicielstwo

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.07, 15:10
Ostatnio widziałem jak to policja namawia do anonimowego donosicielstwa,
dlaczego inne instytucje nie pójdą w jej ślady chodżby Państwowa Inspekcja
Pracy,Zakład Opieki Zdrowotnej,Krajowa Rada Adwokacka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kłe Kłe Re: Donosicielstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:17
      Ja mam donosik...Adam Bielan twierdzi że: `Jarosław Kaczyński i CAŁY PiS głosowali za uchyleniem immunitetu' Ostrowskiej .

Na stronie sejmowej można sprawdzić - spora grupa posłów PiS, w tym w tym Dorn i Kaczyński, NIE WCISNĘLI GUZICZKA, żeby Ostrowskiej immunitet odebrać ??

Co ten Adaś zatem od rana opowiada??
    • Gość: Kłe kłe Re: Donosicielstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:20
      Mam też jeszcze inny donosik:Dodam, że aktualnie tworzy się nową historię np.internetowe wydanie za pieniądze podatników "Encyklopedia Solidarności", gdzie nie ma miejsca dla L. Wałęsy. Myślę, że jak naród nie opamieta się i da sie manipulować krętactwami,to wkrótce będziemy obowiązkowo wieszać w domachi portrety zasłużonych braci, a w szkołach dzieci będą się uczyć ich życiorysów (oczywiście bez lojalki J.K. - bo ta była spreparowana przez układ - wszystkie inne są prawdziwe !.) i śpiewać kantaty na ich cześć - skąd my to znamy ?
      Pamiętajcie że przedstawicielem tej opcji jest DARIUSZ KŁECZEK
      • Gość: hRAPEK Re: Donosicielstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:22
        PiS tworzy nową historię. Niedawno ktoś palnął, że to bracia są twórcami Solidarności. Może niedługo dowiemy się, że słynny odczyn WR (odczyn Wassermmana) też zrodził się dzięki działaczowi PiS-u. To byłby szczyt. W ten sposób PiS zawłaszczyłby nawet choroby weneryczne.
        • Gość: ewa Re: Donosicielstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 14:18
          widać, że jestes oczytany w dziełach klasyków socjalizmu i mysl twoja podąża
          tym tropem. Kombinuj dalej.
          • Gość: obserwator Re: Donosicielstwo IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.04.07, 16:21
            Donosicielwstwo jest w ostatnich latach bardzo modne szczególnie w miejscach
            pracy gdzie wręcz się nie pracuje tylko współpracuje,czołowi donosiciele są nie
            do ruszenia.Uczciwa i rzetelna praca już nie jest w cenie.
    • Gość: historyk Re: Donosicielstwo IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.04.07, 14:20
      To teraz już wiem dlaczego w Polsce zgineło 6 milionów żydów i kwiat polskiej
      inteligencji.
    • Gość: Obserwator Re: Donosicielstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 09:46
      Z niecierpliwością, jak i z rozbawieniem pewnym zaglądam codziennie do skrzynki pocztowej.
      Wszak 15 maja nadchodzi nieubłaganie i coraz więcej osób otrzymuje wezwania do złożenia oświadczenia lustracyjnego.
      Jeżeli dotyczy to nawet piszących do "Małego Filatelisty' czy "Małego Ogrodnika" to, przez analogię, zaczynam domniemywać, ze i mnie ten wątpliwy zaszczyt może spotkać. Wszak czasem coś na niniejszym Forum skrobnę i bywa, że mam niepochlebne zdanie o otaczającej mnie rzeczywistości a w szczególności o animatorach tejże.

Nuże więc tajne służby, uruchamiać programy wyszukujące IP, ustalać adresy i wysyłać, wysyłać...
      • Gość: bb Re: Donosicielstwo IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.04.07, 19:39
        Ale cię Obserwator rozdęło. Za to co tu wypisujesz to możesz spać spokojnie.
        Możesz również siedzieć przy otwartym oknie. Nie jesteś orłem, nie wylecisz.
        • Gość: ona Re: Donosicielstwo IP: *.leek1.gr.home.nl 17.04.07, 20:24
          Ja znam takich co idą do spowiedzi i sami na siebie donoszą.
          • Gość: agent Re: Donosicielstwo IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.04.07, 21:21
            A agenci w konfesjonałach siedzą.
          • Gość: Pisokeyos Re: Donosicielstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:31
            Ona nie znasz się na niczym.Odchodzą tylko słabi, niekompetentni i nielojalni. Wyczyszczona z szumowin partia wysoko poniesie swój sztandar i da odpór wszystkim ciemnym mocom, szarych sieciom, małpom i cieciom - dziadom. My zwieramy szeregi i nie chcemy, by nasz sukces miał za dużo ojców.
        • Gość: KŁE KŁE Re: Donosicielstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:23
          ROZDĘŁO NIE TYLKO OBSERWATORA!!!!! WIERZĘ ŻE TAKI TEKST LEPIEJ BY CI ODPOWIADAŁ:
          ATONSIOŁ:
          "Jesli są ktoś z obecnych na forum sądzi, że IV RP upada, to jest w błędzie.Nasza Partia Prawie jak Sprawiedliwość zwiera szeregi. Po tym niefortunnym zamieszaniu, z winy oPOzycji oczywiście, nasza Pratia wyjdzie jeszcze bardziej wzmocniona, zwarta i gotowa do odnoszenia dalszych sukcesów. W trzecią rocznicę sprawowania władzy sukcesów będzie tak wiele, że trudno będzie wymienić choć jeden."
    • Gość: Kłe Kłe Re: Donosicielstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:35
      Chcę znowu coś donieść...A propos "taniego państwa"
      Drodzy Telewidzowie nie wiem czy zauważyliście, że przy wszelkich migawkach z posiedzeń sejmowych i senackich komisji lub posiedzeń różnych gremiów rządowych, sterani wysiłkiem panowie posłowie, senatorowie, członkowie rządu, ministrowie, wojewodowie, itp, itd, pokrzepiają sie wodą mineralną marki "Prerrier". Warto wiedzieć, że butelka 0,33 litra takiej wody kosztuje ponad 3,00 zł. taka sama typu Ustronianka, Jurajska, Staropolanka itp z krajowych zdrojów kosztuje około 1,00 zł. Niby drobiazg ale takiej wody zużywa sie rocznie setki tysięcy butelek. No cóż. Nasze ELITY mają bardzo delikatne podniebienia i nie będą pić tego samego co cała pozostała "polska hołota"
      • Gość: Brzdęk Re: Donosicielstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:39
        Z tą wodą to heca i kolejny dowód na to, że Kaczyńscy niedaleko odeszli od wrażej i niemiłej (niby) im komuny, której naczelnym hasłem było: "Społeczeństwo korzysta ze zdobyczy socjalizmu ustami swoich przedstawicieli".
        Atmosfera w rządzie jest lodowa, więc adekwatnie woda musi być z lodowca, a nie z byle źródełka polskiego , które jak wszystko z przed 1972r jest postkomunistyczne.Moim skromnym zdaniem woda powinna być importowana z castel gandolfo - a przynajmniej z okolic !!
        • Gość: nie czerwony Re: Donosicielstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:15
          Taka sama wode pili poprzednicy z SLD i dziw bierze ze tego "sprawiedliwi" nie
          zauwazyli?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka