Gość: buba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:28 wcziraj ogladałem na tarnobrzeskiej tv wywiad z d.kłeczkiem-dla mnie ten facet to jedna wielka żenada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jurek Re: nasz poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 13:59 dokładnie! Jeszcze niedawno popierał w całej rozciągłości linię działania wielkiego Jaro, teraz po zmianie partii stoi w opozycji! Boję się tylko ,aby nie zamarzył o stołku w naszym szpitalu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba 2 Re: nasz poseł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:57 oba nasze posły to jedna wielka żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba 3 Re: nasz poseł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 23:28 juz wole stepnia modle sie zeby ten dar.klecz.nie wrocil do szpitala on jest dla mnie poprostu h..,j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba 2 Re: nasz poseł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 07:35 to lepiej żeby był posłem czy lekarzem,zdecyduj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: nasz poseł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 10:54 jak poseł tragedia !! jako lekarz straszna tragedia !! Odpowiedz Link Zgłoś