Dodaj do ulubionych

zginął owczarek

IP: *.41g.sandomierz.pilicka.pl 27.06.07, 10:32
dziś w nocy zginęła mi suczka owczarka niemieckiego, 2,5 mies. Ma na imię
Sati. Okolice Wielowsi, Sielca. Kto ją widział, bardzo proszę o kontakt tel.
609043151
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: zginął owczarek IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 27.06.07, 18:02
      glabie trzebabylo pilnowac psa a nie teraz zastanawiac sie gdzie jest nie
      roziumiem takich ludzi i wkorza mnie to ze wlasnie przez taka bezmyslnosc teraz
      lazi gdzies biedny pies rusz dupe i go szukaj a nie siedz na forum
      • Gość: właściciel psa Re: zginął owczarek IP: 80.51.27.* 27.06.07, 20:14
        magda - mam wrażenie, że nigdy nie miałaś psa i nie masz pojęcia o
        szczeniakach. Nie twierdzę, że właściciel jest bez winy, ale, zamiast obrażać
        ludzi poinformuj swoich znajomych o zaginionym psiaku, może komuś uda się go
        zauważyć.
        • Gość: magda Re: zginął owczarek IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 27.06.07, 21:35
          wlasnie mylisz sie bo mam pieska i to pol rocznego i nie obrazam nikogo tylko
          denrwuje mnie to ze ludzie nie umieja sobie dopilnowac prostej sprawy jaka jest
          pies zginal to go szukac tzreba to nie igla !!! chyba ze ktos zauwaza to ze
          zginal po trzech dniach Takie jest moje zdanie bo boli mnie to jak po ulicy
          paletaja sie bedzdomne psy naprawde boli mnie to!!
          • Gość: kasia Re: zginął owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:08
            Jak to nie obrażasz?? Jak można powiedzieć do kogoś "głąbie" nie znając go,
            podał chłopak numer tel, i informacje na temat miejsca zaginiecia, weź ty nie
            siedź na forum tylko zajmij się swoim pieskiem:)I nie obrażaj nikogo!
            • Gość: magda Re: zginął owczarek IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 28.06.07, 14:24
              ai kasiu nie goraczkuj sie tak poprostu bylam zdenerwowana
    • Gość: właściciel psa Re: zginął owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:04
      Proponuję, aby rozwiesić ogłoszenia (duża czcionka) na tym terenie o zaginionym
      psiaku. Są ludzie którzy kochaj zwierzęta, więc będą zwracali uwagę. Jest duża
      szansa, że się uda. Daj znać co słychać w tej sprawie. Trzymam kciuki.
      • Gość: magda Re: zginął owczarek IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 28.06.07, 14:23
        JA TEZ TZRYMAM KCIUKI CHOCIAZ WSZYSCY UWAZAJA ZE OBRAZAM WLASCICIELA MAM
        NADZIEJE ZE PIES SIE ZNAJDZIE BO SZKODA BY BYLO dzialaj cos w tej sprawie
    • Gość: anka Re: zginął owczarek IP: *.sistbg.net 28.06.07, 16:53
      jak owczarek był ładny to mozliwe ze ktoś sie połakomił na niego tymbardziej ze
      taki młodziutki
      • Gość: magda Re: zginął owczarek IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 28.06.07, 19:27
        lepiej tak niz zeby sie paletal po ulicach
        • Gość: zrx Re: zginął owczarek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.06.07, 20:43
          jeżeli był podpalany to wcale sie mu nie dziwię że uciekł
    • Gość: ucieszony Re: zginął owczarek IP: *.41g.sandomierz.pilicka.pl 29.06.07, 12:20
      znalazł się! Dziękuję za wsparcie
      • Gość: właściciel psa Re: zginął owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:54
        Nawet nie wiesz jak się cieszę. Super!!!!!!!! Ale teraz pilnuj jej dobrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka