Gość: zmartwiony IP: *.41g.sandomierz.pilicka.pl 27.06.07, 10:32 dziś w nocy zginęła mi suczka owczarka niemieckiego, 2,5 mies. Ma na imię Sati. Okolice Wielowsi, Sielca. Kto ją widział, bardzo proszę o kontakt tel. 609043151 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: zginął owczarek IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 27.06.07, 18:02 glabie trzebabylo pilnowac psa a nie teraz zastanawiac sie gdzie jest nie roziumiem takich ludzi i wkorza mnie to ze wlasnie przez taka bezmyslnosc teraz lazi gdzies biedny pies rusz dupe i go szukaj a nie siedz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel psa Re: zginął owczarek IP: 80.51.27.* 27.06.07, 20:14 magda - mam wrażenie, że nigdy nie miałaś psa i nie masz pojęcia o szczeniakach. Nie twierdzę, że właściciel jest bez winy, ale, zamiast obrażać ludzi poinformuj swoich znajomych o zaginionym psiaku, może komuś uda się go zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: zginął owczarek IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 27.06.07, 21:35 wlasnie mylisz sie bo mam pieska i to pol rocznego i nie obrazam nikogo tylko denrwuje mnie to ze ludzie nie umieja sobie dopilnowac prostej sprawy jaka jest pies zginal to go szukac tzreba to nie igla !!! chyba ze ktos zauwaza to ze zginal po trzech dniach Takie jest moje zdanie bo boli mnie to jak po ulicy paletaja sie bedzdomne psy naprawde boli mnie to!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: zginął owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:08 Jak to nie obrażasz?? Jak można powiedzieć do kogoś "głąbie" nie znając go, podał chłopak numer tel, i informacje na temat miejsca zaginiecia, weź ty nie siedź na forum tylko zajmij się swoim pieskiem:)I nie obrażaj nikogo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: zginął owczarek IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 28.06.07, 14:24 ai kasiu nie goraczkuj sie tak poprostu bylam zdenerwowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel psa Re: zginął owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:04 Proponuję, aby rozwiesić ogłoszenia (duża czcionka) na tym terenie o zaginionym psiaku. Są ludzie którzy kochaj zwierzęta, więc będą zwracali uwagę. Jest duża szansa, że się uda. Daj znać co słychać w tej sprawie. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: zginął owczarek IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 28.06.07, 14:23 JA TEZ TZRYMAM KCIUKI CHOCIAZ WSZYSCY UWAZAJA ZE OBRAZAM WLASCICIELA MAM NADZIEJE ZE PIES SIE ZNAJDZIE BO SZKODA BY BYLO dzialaj cos w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: zginął owczarek IP: *.sistbg.net 28.06.07, 16:53 jak owczarek był ładny to mozliwe ze ktoś sie połakomił na niego tymbardziej ze taki młodziutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: zginął owczarek IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 28.06.07, 19:27 lepiej tak niz zeby sie paletal po ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrx Re: zginął owczarek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.06.07, 20:43 jeżeli był podpalany to wcale sie mu nie dziwię że uciekł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucieszony Re: zginął owczarek IP: *.41g.sandomierz.pilicka.pl 29.06.07, 12:20 znalazł się! Dziękuję za wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel psa Re: zginął owczarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:54 Nawet nie wiesz jak się cieszę. Super!!!!!!!! Ale teraz pilnuj jej dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś