Gość: aa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 14:52 Będę wymieniał okna niewiem gdzie kupić POMOCY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 15:38 popytaj w pawilonie "bartosz" ja tam kupowałam i cena,jakość i termin były ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 15:45 Jaka firma produkuje te okna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jakie okna IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.08.07, 11:05 Idz do VIDOKU na pewno dostanie okna dobrej jakos i takie za ktore zaplacisz!!! A nie co innego jest na wystawce a co innego do ciebie przyjedzie!!! Pozatym termina bedziesz mial taki jaki sobie ustalisz ze sprzedawca i nie bedzie sie przesowal !!! Mama takie do domu i jestem zadowolony bardzo!!! No moze nie z matazu bo z tym jest daleko do perfekcji ale z jakosci okien na pewno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 11:45 A okna firmy DECCO, ALUPLAST albo SALAMANDER co o nich sądzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 09:47 ja również polecam Vidok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 09:56 słyszałem że zmieniają kolor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 09:59 no nie wiem, mi firme Vidok poleciła sąsiadka, która była bardzo zadowolona, ja również u nich wymieniałam i wszystko było w porządku, tak jak się umawialismy....i potem moja mama też u nich wymieniła i też nie było żadnych problemów ani z kolorem ani z niczym innym...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Użytkonik Tylko nie szmira z Eltexu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:58 jak założysz okna z eltexu to będziesz miał gorsze niż te które wymieniłeś. Eltex + profil tragiczny, okucia beznadziejne i na dodatek złe po docinane i złożone syf nad syfy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 13:40 gdzie kupić okna z ALUPLAST. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 13:16 okna na profilu aluplast kupisz w pawilonie "Bartosz" 5 komorowe lub 4komorowe 158225414 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: decha Re: Jakie okna IP: *.proxy.aol.com 02.09.07, 15:36 kup sobie okna na swiat moze przejzysz na oczy najlepoiej zabic dechami wszytsko i bedzie spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 09:08 ALUPLAST jest na dworcu PKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polop Re: Jakie okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 10:56 Nie kupijcie w BARTOSZU najpierw trzeba się gościa prosic o przyjazd na pomiar potem termin zostanie przesunięty o następne 2-tygodnie a co do montażu toooooo dopiero kicha.NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 10:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=796&w=68297948 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 18:54 oooo chłopie chyba nie wymienisz okien w tym roku. na tym forum same skwaśniełe ludki. tam nie kupuj bo źle ,tu nie kupuj bo jeszcze gorzej a gdzieś tam to zupełne dno. obsmarować konkurencje to potraficie a sami odstawiacie chałe na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.kłos Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 19:02 do polop: dziwne co masz do firmy z bartosza ? ja brałem od nich okna na cały dom.pomiar był szybko, okna miałem do 2- tygodni ,zrobili szybko,czysto i bez zarzutu. a na rolety w zabudowie dostałem taką cenę że nie musiałem nigdzie łazić i żebrać o cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 11:46 kto brał okna na pksie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 22:43 a co to za firma na pks-ie ? pierwsze słysze ? jakaś nowa to bym nie ryzykował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarnobrzeg Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 01:19 matko moja tylko nie syf z eltexu tego koło torów, to szmira nad szmiry. Uszczelki się odklejają, okna sie nie domykają, wiatr przez nie wieje, okna żółcieją. No po p[prostu tragedia. Dzwoniłam zgłaszałam reklamację, obiecali, że przyjadą poprawię i co ... ?? i gu... no. Odradzam !! Oszuści !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 08:08 OKNOTAR AUTORYZOWANY SALON SPRZEDAŻY okien zaprasza 8 - 17 Ul. Mickiewicza 40 39-400 Tarnobrzeg Budynek Dworca Autobusowego Tel. (0-15) 822- 36-69 kto tam brał okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klyent Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 22:36 ooo Bosze...tylko nie oknotar.Tragedia.okna fatalnej jakośći montaż i obróbkę robią jak chłopcy na praktyce. dobrze,że na pks się przenieśli to może wkrótce się wyniosą z Tarnobrzega i nie będą psuli netwów ludziom. PO ELTEXIE MA II MIEJSCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 10:01 Jeśli twierdzisz że SALAMANDER 3D są do niczego to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
pismak5 Re: Jakie okna 11.09.07, 16:17 Jak wymieniasz okna to zadaj kilka pytań: 1. Profil (byle nie aluplast, może być np. veka, roplasto) 2. Wzmocnienia (w ramie zamknięte, a nie jak w niektórych tylko płaskownik) 3. Szyby (współczynnik, ciepła ramka) 4. Okucia: 1. winkhaus 2. gu 3. roto 4. maco 5. Sposób okucia okien i bajery jakie chcesz (stopniowany uchył, hamulec w klamce, ogranicznik rozwarcie itp) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Jakie okna IP: 80.249.6.* 12.09.07, 13:28 Mam pytanie. Jezeli wymienia sie okna przez Spóldzielnie ( TSM) to producentem tych okienm jest jakas firma z Huty Komorowskiej. Wie ktos cos wiecej o tych oknach? Czy sa dobre i czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 10:21 Chyba tak ale to jest dogadanie się ze spółdzielnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 16:18 jakie okna w "siarkowcu" mają być(jakieś nawiewy czy coś) Odpowiedz Link Zgłoś
sz-b Re: Jakie okna 24.10.07, 10:13 "jakie okna w "siarkowcu" mają być" Automatyczny nawiewnik powirtrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramka Re: Jakie okna IP: 80.249.6.* 05.11.07, 15:18 Prosze o info w sprawie okien z Tawo-Bis na ul. Zwierzynieckiej - jezeli ktos od nich bral - czy poleci te firme? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 10:15 Okna z Huty Komorowskiej są extra i są znane w całej Polsce. Okna z Huty są m. in. w wielu ośrodkach katolickich, m.in. w Lublinie, Gdańsku. Ja mam okna z Huty już piąty rok są bez zarzutu. "W szerokiej ofercie firm znajdziesz okna aluminiowe, drewniane, pcv, o odmiennych sposobach otwierania w szerokiej palecie barw. Proponujemy produkt standardowy oraz niestandardowy zaspakajający gusta bardziej wymagających klientów. Profile, z których wykonana jest stolarka pozwalają na realizację różnych zleceń. Duży wybór rodzaju szkła: niskoemisyjne, bezpieczne, antywłamaniowe. Pomiary, doradztwo, produkcja, transport i usługi montażowe okien czynią ofertę kompleksową i zaspokajającą oczekiwania Klienta." "Drebud" Sp. z o.o. Huta Komorowska, ul. 128, tel. 015 8471440 www.drebud.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sypo Re: Jakie okna IP: 80.51.159.* 06.11.07, 20:51 ja mam okna z TAWO 6-ty sezon i są jak nowe nic się w tym czasie nie działo polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 20:20 Salamander na blok idealne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oknores Re: Jakie okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 23:04 oknores Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jakie okna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.07, 19:22 Okna drewniane z Drebudu są bardzo dobre. Mam i jestem zadowolony. PS Ciekawe, co o nich sądzi Pismak5, wygląda na człowieka z branży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Jakie okna IP: 212.160.110.* 11.11.07, 19:39 Polecam sklep przy ulicy Sienkiewicza - pan Paweł Dziewic (zapomniałam jak się ta firma nazywa)-naprzeciw Statoil tylko trochę w prawo. Okna mam 2 lata (firmy Petecki). Są doskonałe a montaż i wykończenie okien bez zarzutu. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś