Gość: zuza IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.09.07, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: karate IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.09.07, 21:07 prosze o porade czy wyslac dziecko na karate chodzi mi o to cojest w liceum ma jachowicza i prowadzi pan POLE.... jakie sa opinie bo slysze rozne nie ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornish Re: karate IP: 80.51.159.* 09.09.07, 07:54 Grzegorz Polewka jest wychowankiem sansei Staniszewskiego, który potrafił dać w kość - po treningu było tylko jedno marzenie - odpocząć i wreszcie usiąść, oczywiście nie zawsze tak było, jak prowadzi Grzegorz - nie wiem, ale kilka razy zastępował Staniszewskiego i powiem krótko - było JESZCZE GORZEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyu Re: karate IP: 80.51.159.* 09.09.07, 13:42 Dla informacji to w Tarnobrzegu jest jeszcze Karate Kyokushin prowadzone przez P.Kipera w Osiedlowym Klubie na Serbinowie i treningi tam polecam a jeżeli już nie to są dwie albo trzy sekcje Aikido , kraw maga , Tai Chi czy Shaolin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krawmagowiec Re: karate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 21:34 Ważne ile dziecko ma lat bo np w przypadku kraw magi może uczestniczyć w treningach powyżej 16 lat.Nowa grupa kraw magi startuje 12 września 2007r o godz. 18.15 w Szkole Podstawowej nr 3 i co tydzień przez dwa miesiące można się zapsywać.Pierwszy trening a darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rollandero Re: karate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 21:15 Witam, witam, trzeba troche to uporzadkowac, 1. kiedys prowadzil Staniszewski i te treningi byly zartami, sama technika, zero wyjazdow na zawody, malo treningow wytrzymalosciowych, wbrew postom poprzednim (wiem, bo trenuje, a uzasadnienie, bo znajomy mi powiedzial to ...) 2. treningi do poprzedniego roku prowadzil Grzesiek Polewka, ktorego zawodnicy osiagneli 2 mistrzostwa Polski, nie wspominajac o rownie dobrych lokatach, aktualnie Grzesiek jest w Anglii, a fakt ze na jego treningach byla duza dyscyplina to juz inna sprawa... 3. teraz treningi prowadzi Grzesiek Uzar, ktory duza uwage przyklada do rozciagania i ogolnorozwojowki, wiec jesli chodzi o dzieci to jest to strzal w dziesiatke. Plusem na treningach Oyama Karate jest tez to ze dzieci juz od malego jezdza na malo prestizowe zawody, ktore pomagaja im radzic sobie ze stresem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyu Re: karate IP: 80.51.159.* 12.09.07, 14:52 Od senseia Kipera to z dziesięć razy w roku jeżdrzą na zawody senioży , junioży i dzieci , na treningi zapisowe możesz przyjść kilka razy i nikt ci nie każe płacić chyba że ci się spodoba to płcisz a nie jak na tai chi wejście piętnaście złotych . Jest spoko grupa poprostu jest normalnie i fajnie - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: karate IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.09.07, 20:38 Daj spokój z zapisywaniem dziecka na karate to tylko strata czasu i pieniędzy lepiej zapisz na język angielski lub do szkoły muzycznej a napewno lepiej na tym wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornwalijczyk Re: karate IP: 80.51.159.* 13.09.07, 06:25 To może od razu na kurs operatów wózków widłowych lub obrabiarek CNC - będzie jak znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rollandero Re: karate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 15:36 ta... nie porownujmy tai chi do karate... kyu: ta... 20 razy w roku... to raz, dwa co to za zawody w ktorych 4/5 zawodnikow to chlopaki od.... Kipera... a glownym sedzia jest... uwaga, uwaga! Kiper... zdziwieni? bo ja nie... rok temu w sandomierzu na zawodach Kiper wywalil goscia z maty bo byl za duzy i zbyt rosly a walczyl z gosciem od Kipera, po tamtym wydarzeniu nawet sensei Orlowski podziekowal Kiperowi Odpowiedz Link Zgłoś