Gość: takijeden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 16:38 A w szczególności róże - najdłuższe i najładniejsze...tak j/w - gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Gdzie kwiaty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 14:00 www.decoart.tarnobrzeg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
irvinka Re: Gdzie kwiaty? 25.09.07, 21:11 Witam.Ja również polecam Decoart. Ostatnio brałam ślub i tam właśnie zamawialiśmy kwiaty.Bez zarzutów,a nawet super-extra,super organizacja,nie miałam żadnych stresów jesli chodzi o kwiaty,a to też jest bardzo ważne.Pani właścicielka była bardzo miła i dużo mi doradziła,bardzo dobry ,wyszukany gust i ...widać że jest to kwiaciarnia prowadzona z pasją :)polecam,polecam,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Gdzie kwiaty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 21:20 co do kwiatów to nie chwaląc sie dość często kupuje je swojej dziewczynie i moim zdaniem pod tym względem najlepsza jest Gosia co do decoart mam też dobre zdanie bo robią ciekawe i odlotowe bukiety dizajn??to obsługa ok ale wybór kwiatów-marny często nawet brak czerwonych róż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Gdzie kwiaty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.08, 20:18 Polecam Dizajn www.dizajn.weselicho.net świetna obsługa panie florystki zaskoczyły mnie w 100% bukiety ślubne wyszły powyżej moich oczekiwań poprostu super, w końcu w tbg jest ktoś kto potrafi zrobić coś fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciejjjj Re: Gdzie kwiaty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.08, 20:22 No oczywiście że Dizajn ,fajne kobitki świeże kwiaty miła atmosfera no i najładniejsza kwiaciarnia w Tarnobrzegu no i pewnie w okolicach też tak mi przybrały róże że moja kobieta nawet mnie pochwaliła , polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Gdzie kwiaty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.08, 23:03 Deco-art odradzam !!! no chyba że na pogrzeby, w ubiegłym roku zamówiłam bukiet u rzekomej pani florystki , bukiet -tragedia musiałam stać przy tej kobiecie a ona poprawiała go już przy mnie , polecam Stokrotkę tą nową Dizajn no i w Liderze też czasami można coś fajnego dostać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Gdzie kwiaty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 21:43 a co do forum to widze ze panie z dizajn lubia sie reklamowac.pachnie mi to niezdrowa konkurencja:(polecam kaktusik jest naprawde ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeczka Re: Gdzie kwiaty? IP: *.stalowa.pilicka.pl 02.02.08, 21:45 odradzam Dizajn!!!kupiłam tam ostatnio bukiet i kwiaty zwiędły na następny dzień!!!a poza tym panie które tam pracuja nie potrafią układać bukietów!!!jest tam bardzo pusto i nie ma w czym wybierać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miks Re: Gdzie kwiaty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.08, 08:38 Najlepsze wiazanki slubne i okolicznosciowe robi Stachu koło dworaca autobussowego. Sa ładne świerze i tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_iki Re: Gdzie kwiaty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.08, 21:03 Z własnego doświadczenia polecam kwiaciarnię naprzeciw koścoła Dominikańskiego "DECO-ART". Dziewczyna zna się na rzeczy. Kwiaciarnia "DIZAJN" porażka!!!!!,oprócz ładnego wystroju kwiaciarni nic ,totalne zero. W tym fachu trzeba znać się na rzeczy a nie stwarzać dobre pozory, że coś się umie. TO NIE WSZYSTKO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie kwiaty? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.08, 22:02 Nie chce osądzać kwiaciarni dizajn, lecz pewnego dnia potrzebowałam kompozycji kwiatowej i zaszłam właśnie tam ,zostałam nie mile zaskoczona totalny brak kwiatów i kompozycji jedyne czego było dużo to kaktusy które wtedy mnie wogóle nie interesowały.Nie wiem czy trafiłam na kryzys tej kwiaciarni czy tam zawsze tak jest.Od tego czasu znalazłam wspaniałą kwiaciarnie która spełnia moje oczekiwania.Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elcia Re: Gdzie kwiaty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 22:15 a mi się podoba kwiaciarnia w biedronce na ul.Kościuszki,kiedyś chodziłam do Kauflandu ale teraz jest tam straszna drożyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota r Re: Gdzie kwiaty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.08, 21:28 Witam państwa jestem właścicielką kwiaciarni Dizajn w Tarnobrzegu i chciałam poinformować że od dnia 1 02 2008 przestałam być w spółce z panią x .Podejrzewam że negatywne wpisy wypisywane po tym terminie to jest po 1 02 2008 są pisane przez jedną osobę złośliwie i informuje że są nie prawdziwe , jeżeli ktoś z państwa ma jakiekolwiek wątpliwości co do mojej kwiaciarni i moich kompetencji to zapraszam do odwiedzenia mojej firmy i oglądnięcia mojej strony internetowej www.dizajn.weselicho.net serdecznie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
marczello5 Re: Gdzie kwiaty? 10.02.08, 23:25 Pani florystki również POPSL :) DAłY BYśCIE SE SPOKóJ WSZYSTKE POSTY POCHODZą OD WAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Gdzie kwiaty? IP: 212.160.148.* 12.02.08, 20:47 Jeśli chodzi o kwiaciarnię "DIZAJN" nikogo to nie obchodzi co się tam dzieje. Pani florystko nie tłumacz się, chyba się czegoś obawiasz, po prostu jesteście beznadziejne, przereklamowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BODZIO Re: Gdzie kwiaty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 23:04 Właścicielka kwiaciarni Dizajn ma ukrytych wielbicieli, którzy ostatniego czasu wyrazili swoje uznanie co do jej osoby- namalowali na szybach witrynowych jej kwiaciarni, cudowne grafitii "MESKIE GENITALIA". Szacuneczek dla autorów tego wspaniałego rękodzieła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Gdzie kwiaty? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.02.08, 13:18 widziałam! "pomarańczowa rewolucja":0 Odpowiedz Link Zgłoś