Gość: gość IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.07, 22:11 Normalnie nędza! Płacę za 512kbps a od czerwca jest ponoć ~1mega. Do d..py z taka obsługą, niestabilna sieć, amatorka, kilka dni jest dobrze a potem znowu coś kombinują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cziko Re: Internet z TSM... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.07, 12:05 ogólnie jestem zadowolony , jakieś spowolnienia czy awarie są dosyć żadko ale od wczoraj net ostro zamula i na pewno nie z mojej winy a jak u innych użytkowników neta z TSM ? też wam od wczoraj ślimaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en_panne Re: Internet z TSM... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.07, 12:43 U mnie tak jak u Was... niestety zamula i to na całego... Myslałam ze to tylko u mnie, ale widze ze nie. Nie wiem co jest tego przyczyną, wcześniej było w porządku, stronki mi hulały, a teraz jak jakąś otwieram to robie sobie herbatę i w tym czasie zaskakuje net. Aż sie prosi o pomstę do Nieba!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilu Re: Internet z TSM... IP: 83.19.236.* 14.11.07, 17:54 Mnie też zwolnił... Dobrze, że napisaliście o tym bo miałam skanować kompa w poszukiwaniu wirusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur Re: Internet z TSM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 19:47 Może nie ma to związku bo się na tym nie znam, ale wczoraj neostrada chodziła u mnie podobnie. Dzisiaj jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś