Gość: gardan IP: 149.156.58.* 30.07.03, 10:41 Jestem ciekawy ile zarabia wladza w TBG i zarząd TSM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .:: morfeusz ::. Re: ILE ZARABIA WLADZA TBG?? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 13:10 Gość portalu: gardan napisał(a): > Jestem ciekawy ile zarabia wladza w TBG i zarząd TSM. tam wszystko pisze www.bip.tarnobrzeg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .:: morfeusz ::. Re: ILE ZARABIA WLADZA TBG?? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 13:12 Gość portalu: gardan napisał(a): > Jestem ciekawy ile zarabia wladza w TBG i zarząd TSM. tak to leci ... www.tarnobrzeg.eobip.pl sorki za pomyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holms Re: ILE ZARABIA WLADZA TBG?? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 21:26 Gość portalu: .:: morfeusz ::. napisał(a): > Gość portalu: gardan napisał(a): > > > Jestem ciekawy ile zarabia wladza w TBG i zarząd TSM. > tak to leci ... > www.tarnobrzeg.eobip.pl sorki za pomyłkę Niestety na tej stronie bardzo mało pisze - za nic nie mogę znaleźć oświadczeń majątkowych naczelników takich wydziałów jak : geodezja, techniczno- inwestycyjny, architektura /słynny z doniesień prasowych pan Bokwa/, organizacyjny itp... Może wygadany na forum pan rzecznik prasowy zmusi szanownych naczelników do zamieszczenia swoich oświadczeń majątkowych inaczej to wszystko pic na wodę, a wydawało się że od 1.07.03r. wszystkie oświadczenia miały być w internecie - ale jak to pisało w pewnej książce /Folwark zwierzęcy/ wszystkie zwierzęta są równe ale niektóre są równiejsze. Czekam z niecierpliwością na oświadczenia w/w naczelników - i mam nadzieję że będą ciekawsze niż żenujące oświadczenie p. v-ce prezydenta A. Wójtowicza który pokazał gdzie ma wyborców i co myśli o ich inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: ILE ZARABIA WLADZA TBG?? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 22:48 Tak sobie czytam te 'oswiadczenia' i wyłania mi sie naprawde smutny obraz: ekipa nieudacznikow zyciowych dowodzi miastem np pan Gurdak zero oszczednosci a podaje ze zarobil 100 000 pln. To jak, wszystko rozpieprzył? I taki gość kieruje poważną firmą? Są i pajace jak pan Bozek ma 10euro oszczednosci i dom za milion. Ale przeważa 'nie dotyczy' czyli nie zarabiam, niczego się nie dorobiłem, ogólne NIC co zresztą pasuje do większości. Ciekawe kto może zweryfikować oświadczenia i jest jakaś sankcja za podawanie nieprawdy.. Odpowiedz Link Zgłoś