Gość: jaxe/// IP: 80.51.27.* 15.12.07, 15:31 co sądzicie o tym zakładzie? chce mieć ładną fryzurke na wesele czy warto tam iść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewka Re: zakład fryzjerski framesi IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 15.12.07, 19:53 jak beda ci robily panie loki to popros zeby to bylo dobrze zrobione a nie za godzine si rozwalily moja znajoma ta miala a tak wogole to niezle czesza ja tez u nich bylam pokazywalam fotki ale panie mowily ze to nie do moich wlosow nie wiem moze nie umialy w kocu mialam fale na wlosach czesaly mnie 5 godzin bo to dosc dlugo schodzi a i umawiaj si wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umw Re: zakład fryzjerski framesi IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 15.12.07, 20:12 Ja planuje tam się czesać do ślubu, ale jeszcze się nie zdecydowałam. Nie wiem czy tam fajnie upinają włosy. Zastanawiam się jeszcze nad innymi salonami, ale nie wiem gdzie byłoby najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxe/// Re: zakład fryzjerski framesi IP: 80.51.27.* 15.12.07, 20:19 to tak smo ja, nie mam pojęcia gdzie najlepiej iść. każdy radzi inny salon, poprostu nie moge się zdecydować i troche się boję bo chcę ładnie wyglądać w dniu swojego ślubu a nieżeby mi się fryzurka rozleciała po 2 h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umw Re: zakład fryzjerski framesi IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 15.12.07, 20:47 ;-) To mamy podobny problem. Ja się obawiam tgo, że fryzjerka nie zrobi mi takiej fryzurki jaką bym dokładnie chciała, no i też ze się rozleci po paru godzinach. Nie mam pojęcia co robić, a muszę się juz zapisać gdzieś, zeby nie było za późno. Framesi biorę też pod uwagę dlatego, że w tym salonie jest podobno bardzo dobra kosmetyczka, więc miałabym wszystko w jednym miejscu. A kiedy masz ślub? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxe/// Re: zakład fryzjerski framesi IP: 80.51.27.* 15.12.07, 21:17 ja mam ślub dopiero 12 kwietnia (także jeszcze trochę czasu no ale nie za wiele) i do kosmetyczki właśnie idę do framesi (robiła makijaż mojej koleżance na studniówke- wieczorowy- była bardzo zadowolona) i też myślałam właśnie o fryzjerce w tym samym miejscu (byłoby odrazu wszystko w jednym miejscu). no ale nie wiem. a ty umw kiedysz masz ślub? pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: zakład fryzjerski framesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 22:07 oj dziewczyny,to jak macie jeszcze trochę czasu do ślubu to poświęćcie kasę i zróbcie fryzurę na próbę bez tych wszystkich bajerów,nabłyszczaczy itp.A tak wogóle to najładniejsza u młodej dziewczyny jest naturalność, a nie szyszak na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: zakład fryzjerski framesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 08:48 Ja polecam wszystkim zarówno fryzjerkę jak i kosmetyczkę. Sprawiły że w dniu ślubu czułam się jak księżniczka. Rzeczywiście z fryzurą schodzi długo. Ja miałam rozpuszczone, półupięte loki i trzymały się do niedzieli wieczorem aż do mycia głowy. Polecam próbną fryzurę i próbny makijaż, można wszystko ustalic, dobrac. No i umawiac trzeba się dużo wcześniej, zwłaszcza na sobotnie, poranne godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zakład fryzjerski framesi IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 19.12.07, 21:02 to kolezanko mialas szczescie moja siostra tez kozystala z tego zakladu i miala zrobione loki na wlosach miala wlosy rozpuszczone jak dojechalysmy do domu po 2 godzinach z jej fryzury nic nie bylo loki sie calkiem rozwalily jesli chodzi o kosmetyczke to jest nieslowna umowila sie z nami i kilka dni przed slubem jak do niej poszlysmy pzrypomnialo sie jej ze ma wyjazd do szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzeżanka Re: zakład fryzjerski framesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 21:09 Każdy ma swoje doświadczenia ale moje z pobytu we Framesi nie było najlepsze. Farba którą pani mi nałożyła trzymała się raczej jak szampon koloryzujący. W zakładzie u pani Moniki (na przeciw liceum społecznego nad płytkami z Opoczna) fryzura trzymała się aż do mycia. Robiła fryzurę na ślub i mimo spocenia, kicania przez całą noc nie zepsuła się. Tam polecam!!! I jest też tam kosmetyczka, wprawdzie nie korzystałam, ale można zawsze sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: zakład fryzjerski framesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 20:03 Ja też się zastanawiam nad tym salonem fryzjerskim, ale nie wiem która fryzjerka tam najlepiej upina włosy. A co do kosmetyczki to słyszałam, że jest całkiem niezła. Ale widze, że na ten temat są podzielone zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arielka Re: zakład fryzjerski framesi IP: 80.51.159.* 30.01.08, 10:17 moja 100dniowkowa fryzura w tym zakladzie byla zrobiona brzydko... to lagodnie powiedziane... a zaplacilam bardzo duzo bo 70 zl za lekkie pofalowanie a jak wrocilam do domu nie mialam juz nic... dobrze ze mam sasiadke fryzjerke ktora doprowadzila mi wlosy do jakiegos stanu.. takie "przecietne" salony lepiej sie staraly bo ten odwala fuszere!!!!! nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
teb19 Re: zakład fryzjerski framesi 04.10.16, 20:05 Absolutnie nie polecam!!!!Ta ,,fryzjerka" nie potrafi nawet ścinać włosów a o farbowaniu to już nie wspomnę...zapłaciłam dużo bo ponad 100 zł a jak patrzę na moje włosy to płakać mi się chce.Ludzie uciekajcie stamtąd!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikwankokos Re: zakład fryzjerski framesi 15.05.17, 09:13 NAJGORSZY SALON W JAKIM KIEDYKOLWIEK BYŁAM! Zero szacunku do klienta, do tego umiejętności fryzjerek są bardzo niskie, a nawet nie omieszkam zasugerować, iż nie mają ich wcale. Byłam w totalnym szoku, że zwykłe cięcie można tak zniszczyć. Dziewczyny omijajcie ten salon z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
monik3030 Re: zakład fryzjerski framesi 17.10.17, 21:49 Chodzę do tego salonu od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolony, bardzo miła atmosfera i obsluga, kolor też mam zawsze fajny, strzyżenie super Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: zakład fryzjerski framesi 17.10.17, 21:53 Farbujesz włosy bo masz siwe, czy nie podoba ci się swój naturalny kolor ? P.S.Pytam, bo jesteś mężczyzną, więc ciekawi mnie tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś