Gość: Krespo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.08, 10:27 Macie jakieś opinie o tej firmie? Potrzebują kogoś do pracy, jak ktoś coś wie to piszcie, nie wiem czy to nie jakaś lipa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egon Re: Firma Prestige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.08, 15:03 w czasie rekrutacji właściciel obiecywał, mącił, później jak się okazało po rozmowie z innymi którzy się o pracę starali wyszło że zwyczajnie kłamał. możesz próbować, ale podchodź z dużym dystansem do tego co usłyszysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Firma Prestige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 17:56 Ogromna rotacja pracowników, ludzi traktuja tam jak śmieci- firmą ofcjalnie zarządza właściciel a tak naprawde to jego żona i córka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grter Re: Firma Prestige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 14:23 z obsługi i usług zawsze jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatno Re: Firma Prestige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 17:06 nie polecam tej firmy totalny bajzel tam panuje. Szef mówi co innego jego żoneczka co innego nie mówiąc już o ich tłuściutkiej córeczce która wsadza nos w nie swoje sprawy i chciałaby bardzo rządzić tylko ma troche za mało oleju w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Firma Prestige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 11:30 no no też słyszałem nie najlepsze opinie o tej firmie. Raczej nie polecam własciciele uważaja sie za nie wiadomo co innych traktują z góry wymagają dużo tylko w zamian nic nie dają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Firma Prestige IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 01:52 O tej firmie było już kilka wątków - wszystkie spójne. Odpuść sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Firma Prestige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 10:32 Re: Firma Prestige - Gość: egon 09.01.08, 15:03 Re: Firma Prestige - Gość: aaa 11.01.08, 17:56 Re: Firma Prestige - Gość: grter 17.01.08, 14:23 Re: Firma Prestige - Gość: gatno 23.01.08, 17:06 Re: Firma Prestige - Gość: xxxx 24.01.08, 11:30 To jedna i ta sama osoba , łatwo udowodnić - pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qlik Re: Firma Prestige IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 13:32 nie rob chaly facet/kto nie slyszal o prestige i przekretach wlasciciela, a propo udzialowca leliwy,to nie zna rynku tbg,kretacz, byl wmieszany w narkotyki i dlugi, nie splacanie samochodow branych w lizing, wiec jak maja traktowac pracownika/po zatym jakis czas temu glosno bylo o wlascicielu kiedy w sadzie byla rozprawaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Firma Prestige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 15:17 > Re: Firma Prestige - Gość: egon 09.01.08, 15:03 > Re: Firma Prestige - Gość: aaa 11.01.08, 17:56 > Re: Firma Prestige - Gość: grter 17.01.08, 14:23 > Re: Firma Prestige - Gość: gatno 23.01.08, 17:06 > Re: Firma Prestige - Gość: xxxx 24.01.08, 11:30 > > To jedna i ta sama osoba , łatwo udowodnić - pozdro Nie obrażaj mnie dziecko, nie masz pojęcia co piszesz. Egon to ja i nikt inny z wymienionych. Wiesz ilu ludzi korzysta z łącza TPsa i ma ten sam wpis IP? Jak potrafisz coś łatwo udowodnić, to do roboty. Udowadniaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romcio Re: Firma Prestige IP: *.geofizyka.pl 27.03.08, 14:38 Chłopie trzymaj się od nich z daleka! To są ludzie o których nawet jeśli bardzo się chce to nie można powiedzieć nic dobrego. Tam już chyba pół Tarnobrzega pracowało taka jest rotacja. Właściciel to zwykły kłamca i wyzyskiwacz, który płacąc ludziom psie pieniądze oczekuje niewiadomo czego. Jeśli nie chcesz stracić godności i upodlić się to jak najdalej od Zdyrów! Odpowiedz Link Zgłoś