Gość: lokator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 22:08 proszę o wpisy wszystkich, którzy spłacają tzw, "stare kredyty mieszkaniowe"..normatyw wraz z odsetkami...spróbujmy z tym powalczyć..jest nas chyba dość spora grupa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: kredyt IP: *.gprs.plus.pl 27.04.08, 20:18 witam, ja spłacam, mozna wysyłać maile do ministerstwa www.enter.konin.pl/kzlis-news/kzlis.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normatywny Re: kredyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 08:55 Ja również spłacam normatyw i bardzo go sobie chwalę. 2 lata temu kupiłem mieszkanie za śmieszne 25tys. (54 metry), było ich wtedy sporo z normatywem, np. 73m2 też za 25tys., 100m2 za 30tys. itd. Miesięczny normatyw spłacam 150zł, co również jest bardzo małą ratą, nieporównywalną np. z kredytami hipotecznymi. Gdyby nie normatyw z jego przyjaznymi stawkami, nie byłoby mnie stać na mieszkanie, nawet te 2 lata temu, bo mieszkanie bez obciążenia kredytem kosztowało 2 razy tyle. Nie byłoby mnie stać również na kredyt hipoteczny, na dużo gorszych warunkach niż normatyw. Odpowiedz Link Zgłoś